ΒΜW ή Alpha Romeo οι μεγαλύτεροι μαλάκες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:21 να φανταστω κατοχος οχηματος υψηλου κυβισμου ο εμπλεκομενος?![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ερχόταν ανάποδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Re: ερχόταν ανάποδα
- Eθνικοκοινωνιστης
lafkiotis έγραψε: 25 Αύγ 2021, 14:47 Υπαρχουν και οι συνταγματικες ελευθεριες σε ενα δημοκρατικο πολιτευμα.
Δε γινεται να υπακουμε σε ολους τους κανονες του κοκ, αν παει εναντια στην ελευθερια μας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ο Φος να μας πειBelisarius έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:22ΒΜW ή Alpha Romeo οι μεγαλύτεροι μαλάκες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:21 να φανταστω κατοχος οχηματος υψηλου κυβισμου ο εμπλεκομενος?![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Προχτές έτυχα σε παρόμοιο σκηνικό.foscilis έγραψε: 25 Αύγ 2021, 14:24 σε διασταύρωση που ο μονόδρομος (από τον οποίον ερχόταν ανάποδα) έχει και στοπ. Είχε ψιλοκόψει αλλά όταν με είδε να έρχομαι γκάζωσε και χώθηκε να στρίψει, οπότε φρέναρα εγώ που πήγαινα κανονικά και είχα προτεραιότητα (έπιασαν ABS για την ακρίβεια). Πέρασε τα τρία επόμενα στοπ χωρίς να σταματήσει και πάρκαρε έξω από το μαγαζί που πήγαινε, πάνω σε διάβαση. Όλα αυτά με το ένα χέρι γιατί με το άλλο κράταγε τσιγάρο που το πέταξε έξω μόλις πάρκαρε. Ευθεία απόσταση μαγαζιού από το σπίτι του γύρω στα 150 μέτρα. Σταμάτησα δίπλα και ξεκίνησα να του απαριθμώ όλα αυτά που έκανε. Μου λέει "σιγά ρε φίλε". Του είπα ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ κι έφυγα.
Έχασα το δίκιο μου, ή κανονικά έπρεπε στην πρώτη διασταύρωση να τον είχα τρακάρει πλαγιομετωπικά για να μου πληρώνει τον καινούριο προφυλακτήρα (ο παλιός έχει ψιλοστραβώσει) και πάλι δε θα είχα βρει ούτε το μισό;
Κανονικά ναι, απλά δεν έπρεπε να κόψεις, να πέσει πάνω σου, να σε πληρώσει, να είναι κάνα δίμηνο με γύψο και βάζω και στοίχημα ότι αντί για "σιγά μωρέ" παίζει να σου ζητούσε και συγγνώμη νομίζοντας ότι θα γλίτωνε κάτι δυνητικά από εσένα. Αν υπάρχει ένας τρόπος να καταλάβουν αυτοί οι, αυτά τα, τέλος πάντων αυτά τα δίποδα κάτι παραπάνω είναι μάλλον μόνον με κόστος στην υγεία και στα λεφτά τους.
*και εγώ φρέναρα, αντίστοιχα, απλά άκουσε μερικούς χριστούς, παναγίες και μάνες καθώς περνούσε ατάραχος δίπλα μου με το παπάκι του ο γαμώσταυρος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ναι.foscilis έγραψε: 25 Αύγ 2021, 14:24 ή κανονικά έπρεπε στην πρώτη διασταύρωση να τον είχα τρακάρει πλαγιομετωπικά για να μου πληρώνει τον καινούριο προφυλακτήρα (ο παλιός έχει ψιλοστραβώσει) και πάλι δε θα είχα βρει ούτε το μισό;
Και όταν έρθει η τροχαία διακριτικά και τις υπόλοιπες παρατηρήσεις στα όργανα για φθαρμένες πινακίδες κλπ. Εκτός από τη δική σου αποζημίωση να έχει και το πρόστιμο.
Τον άνθρωπο που κάνει λάθος τον συγχωρώ, τον μαλάκα ποτέ.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Αυτό που εννοώ είναι ότι το σενάριο σας έχει μια σειρά από παραδοχές που μπορεί και να μην λειτουργήσουν όπως φαντάζεστεBeria έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:20 Φίλε έχουμε παιδιά και πρέπει οι πασόκοι αυτού του τόπου που γράφουν τους πάντες στ' αρχίδια τους να πάρουν το μάθημά τους
Αλλιώς θα ζούμε σε αυτήν τη ζούγκλα για πάντα
Λυπηρόν, αλλά αληθές
* Η ζημιά στο αμάξι του foscilis θα είναι μόνο προφυλακτήρας και γενικώς κάτι που αποκαθίσταται πλήρως
* Ο αερόσακός του θα ανοίξει και δεν θα έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό
* Η ζημία στο άλλο αυτοκίνητο επίσης θα περιοριστεί σε λαμαρίνες
Και αν σπάει ο διάολος το ποδάρι του και κολλήσει το γκάζι του άλλου πάνω στο τρακάρισμα ή δεν μπορεί να ελέγξει το όχημα και συγκρουστεί με καμιά κολόνα, πέσει σε άλλο όχημα σε άλλο ρεύμα ή σε κάποιο διερχόμενο πεζό πως θα συνεχίσει τη ζωή του αυτός που αποφάσισε να δώσει μάθημα και το όλο σκηνικό κατέληξε σε απώλεια ζωής;
ΥΓ. Έχω κάνει χοντρή ανοησία λόγω απουσίας ορατότητας και είμαι αρτιμελής επειδή ο άλλος δεν μου έδωσε μάθημα.
Τιποτα που δε διορθωνεται με μια MacDougall PowerWood. Ακομα και αυτους που παρκαρουν στο αντιθετο ρευμα επειδη βρηκαν σκια.

"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Ευτυχώς που σχολιάζουμε σε διαδικτυακό καφενείο, διαφορετικά δε θα ποστάρατε τέτοια πράγματα, διότι στο κρατητήριο δεν επιτρέπουν κινητά.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Συναφή περιστατικά:
- Είμαι σε σταυροδρόμι και έχω στοπ. Ομως ο μόνος που έρχεται είναι ένας από δεξιά και δεν έχει στοπ. Εγώ στρίβω δεξιά και αρχίζει να με βρίζει γιατί δεν περίμενα να περάσει. Ομως ο δρόμος είναι φαρδύς και οι τροχιές μας δεν εμπλέκονται. Ποιός έχει δίκιο;
- Σε κάποιο σημείο θέλω να μπώ στην λεωφόρο Λαυρίου αριστερά. Ομως ο δρόμος είναι μποτιλιαρισμένος και δεν έχω χώρο γιά να μπώ. Κάποια στιγμή ένας μου αφήνει χώρο γιά να μπώ. Κοιτάω αν έρχεται κανείς από αριστερά και μπαίνω στον δρόμο. Εκείνη την στιγμή σταματάει απότομα μηχανάκι το οποίο εκινείτο ΑΝΑΠΟΔΑ στο αριστερό ρεύμα και έρχεται από δεξιά. Και πάλι αρχίζει να με βρίζει, καθώς μπήκα μεν στο ρεύμα που ήθελε, αλλά αυτό παρέμενε ακίνητο.
- Είμαι σε σταυροδρόμι και έχω στοπ. Ομως ο μόνος που έρχεται είναι ένας από δεξιά και δεν έχει στοπ. Εγώ στρίβω δεξιά και αρχίζει να με βρίζει γιατί δεν περίμενα να περάσει. Ομως ο δρόμος είναι φαρδύς και οι τροχιές μας δεν εμπλέκονται. Ποιός έχει δίκιο;
- Σε κάποιο σημείο θέλω να μπώ στην λεωφόρο Λαυρίου αριστερά. Ομως ο δρόμος είναι μποτιλιαρισμένος και δεν έχω χώρο γιά να μπώ. Κάποια στιγμή ένας μου αφήνει χώρο γιά να μπώ. Κοιτάω αν έρχεται κανείς από αριστερά και μπαίνω στον δρόμο. Εκείνη την στιγμή σταματάει απότομα μηχανάκι το οποίο εκινείτο ΑΝΑΠΟΔΑ στο αριστερό ρεύμα και έρχεται από δεξιά. Και πάλι αρχίζει να με βρίζει, καθώς μπήκα μεν στο ρεύμα που ήθελε, αλλά αυτό παρέμενε ακίνητο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μην ασχολείστε με μ@λάκες.Beria έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:07Στο σημείο αυτό να ξεκαθαρίσουμε ότι το συγκεκριμένο είδος συμπολίτη δεν μαθαίνει από γαμοσταυρίδια, δεν μαθαίνει από συζήτηση, δεν μαθαίνει από επίκληση στη λογική ή τον ΚΟΚ.foscilis έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:03 Να προσθέσω ότι είχε και ξεθωριασμένες πινακίδες. Δηλαδή φαινόντουσαν ανάγλυφα τα γράμματα αλλά δεν είχαν καθόλου βαφή.
Δηλαδή μιλάμε για ένα μαλάκα που έκανε γύρω στα δυο χιλιάρικα παρανομίες και παραλίγο να με σκοτώσει έξω από το σπίτι μου προκειμένου να μην περπατήσει τρία λεπτά ώστε να αγοράσει ένα μπρίκι (τέτοιες μαλακίες πουλάει το μαγαζί).
Μαθαίνει όμως όταν δεν σταματήσεις παρ όλο που έχεις προτεραιότητα, πέσεις πάνω του, φωνάξεις απ' ευθείας την τροχαία και χάσει 2 ώρες από τη ζωή του και πληρώσει τη ζημιά σου.
Είναι η μόνη μέθοδος. Μπορεί να χάσεις κι εσύ 2 (πιο) πολύτιμες ώρες (από τις δικές του) αλλά προσφέρεις υπηρεσία στον τόπο και τα παιδιά σου
Ο φόσι καλά έκανε και τον έβρισε. Δεν είναι να μπλέκεις παραπάνω με τέτοιους ανθρώπους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Έτσι νομίζεις.Gherschaagk έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:32Μην ασχολείστε με μ@λάκες.Beria έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:07Στο σημείο αυτό να ξεκαθαρίσουμε ότι το συγκεκριμένο είδος συμπολίτη δεν μαθαίνει από γαμοσταυρίδια, δεν μαθαίνει από συζήτηση, δεν μαθαίνει από επίκληση στη λογική ή τον ΚΟΚ.foscilis έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:03 Να προσθέσω ότι είχε και ξεθωριασμένες πινακίδες. Δηλαδή φαινόντουσαν ανάγλυφα τα γράμματα αλλά δεν είχαν καθόλου βαφή.
Δηλαδή μιλάμε για ένα μαλάκα που έκανε γύρω στα δυο χιλιάρικα παρανομίες και παραλίγο να με σκοτώσει έξω από το σπίτι μου προκειμένου να μην περπατήσει τρία λεπτά ώστε να αγοράσει ένα μπρίκι (τέτοιες μαλακίες πουλάει το μαγαζί).
Μαθαίνει όμως όταν δεν σταματήσεις παρ όλο που έχεις προτεραιότητα, πέσεις πάνω του, φωνάξεις απ' ευθείας την τροχαία και χάσει 2 ώρες από τη ζωή του και πληρώσει τη ζημιά σου.
Είναι η μόνη μέθοδος. Μπορεί να χάσεις κι εσύ 2 (πιο) πολύτιμες ώρες (από τις δικές του) αλλά προσφέρεις υπηρεσία στον τόπο και τα παιδιά σου
Ο φόσι καλά έκανε και τον έβρισε. Δεν είναι να μπλέκεις παραπάνω με τέτοιους ανθρώπους.
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν νομίζω. Είμαι σίγουρη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ρε και συγγνώμη θα του ζητούσε στο τέλος, που είσαι και σίγουρη.
.
.
vatraxos έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:30 Ευτυχώς που σχολιάζουμε σε διαδικτυακό καφενείο, διαφορετικά δε θα ποστάρατε τέτοια πράγματα, διότι στο κρατητήριο δεν επιτρέπουν κινητά.
τρομερή ιδεα.σε παρόμοια φάση αυτό να κάνεις.όποιος σε δει με ενα λουστραρισμένο ξύλο που γράφει πάνω 300€ θα χεστεί πάνω τουlafkiotis έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:28 Τιποτα που δε διορθωνεται με μια MacDougall PowerWood. Ακομα και αυτους που παρκαρουν στο αντιθετο ρευμα επειδη βρηκαν σκια.
![]()
εδιτ
οκ δεν είμαι τόσο κακός.άλειψε το καλά με βαζελίνη πριν τον τσαμπουκά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση