!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αφγανιστάν όπως Βιετνάμ…
Re: Αφγανιστάν όπως Βιετνάμ…
Ειπώθηκε ότι μπορεί να το έκαναν Αμερικανοι;
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Scouser έγραψε: 26 Αύγ 2021, 20:00Και βομβαρδισμός των βάσεών τους σε ερείπια. Μετά, γεια σας.Lugozzi έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:00Πρώτα οι άνθρωποι, μετά ο στρατιωτικός εξοπλισμός και μετά φεύγει ο στρατός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Αύγ 2021, 18:58
Θα είχε ανατινάξει και το αεροδρόμιο ο Τραμπ πριν φύγει.![]()
Χαίρεται, γειά σας.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
talaipwros
Και το ανακοίνωσαν 6 ωρες νωρίτερα οι Βρετανοί επειδή;
Τι εννοείς, αυτό είναι το ύποπτο.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
4 Αμερικανοί πεζοναύτες νεκροί όπως μετέδωσε το ΣΚΑΙ προ 20λεπτου.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
talaipwros
Τι εννοείς τί εννοώ; το πρωι εξεδωδαν οι Βρετανοί οδηγία να μην παει κανεις στο αεροδρόμιο γιατί επίκειται επίθεσηesu έγραψε: 26 Αύγ 2021, 20:16Τι εννοείς, αυτό είναι το ύποπτο.
-
stergiosbik
George_V έγραψε: 25 Αύγ 2021, 10:28Kαλα έχω κάνει, ειροετερη καφρίλα. Προ κορωνοιου έχω φύγει από πανηγύρι χωριού σε κατάσταση που μπορώ να οδηγήσω αλλά το αλκοτέστ θα με βγάζε 100% πάνω από το όριο. Καλά για ανάσα δε το συζητώ μύριζε κρασί στα 2 χλμ.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 25 Αύγ 2021, 09:56ρε φίλε..sys3x έγραψε: 22 Αύγ 2021, 22:27 Εντωμεταξύ, χτε με σταματήσανε για αλκοτέστ.
Με τρεις μπύρες και ένα (οκ, μισό, το έπινα ακόμη στο αυτοκίνητο) σπέης έβγαλε πράσινο και έφυγα.
Με λέει φύσα στη τρυπίτσα, πάω εγώ να το χώσω στο στόμα μου και τον έπιασε κρύος ιδρώτας τον μπ τον κύριο αστυνόμο.
Από μακριά με λέει μη το βάζεις στο στόμα!![]()
Μετά έκανα φου φου και φώναζε ο άλλος φύσα!
Ε φυσάω του λέω, δεν έχω ξανακάνει τέτχοιο από τα καινούρια.
Φύσηξα μια δυνατούτσικα άρχισε να το χτυπάει και να με λέει ταυτόχρονα φύγει φύγε, καθώς έφευγα άναψε πράσινο το μηχανάκι.
![]()
![]()
![]()
Πέφτω σε μπλόκο λίγο πάρα έξω. Τώρα λέω τη γαμησαμε. Βλέπω την αφαίρεση διπλώματος να ρχεται.
Έρχεται ο μπάτσος μου λέει για αλκοτέστ άδεια δίπλωμα κτλ. ανοίγω το φωτάκι να ψάξω και μου κάνει "ρε κουμπάρε εσύ είσαι?"
Τον κοιταω καλύτερα "ρε Κωστάκη εσένα χωσανε υπηρεσία στο μπλόκο?"
Είπαμε καμία μαλακια να περάσει η ώρα μιας και είχαμε καιρό να τα πούμε και μου κάνει "φύγε αφού μπορείς να οδηγησεις είσαι οκ. Θα τους πω ότι βγήκες οκ στο τεστ".
Και κάπως έτσι τη σκαπουλαρουν όλοι στην ελληνική επαρχία.
Μου έχει τύχει κι εμένα ακριβώς το ίδιο.
Στον έλεγχο ήταν φιλαράκι από την γειτονιά που μεγαλώσαμε μαζί!
Ναι δεν κατάλαβα πως το ένα αποκλείει το άλλο.talaipwros έγραψε: 26 Αύγ 2021, 20:45Τι εννοείς τί εννοώ; το πρωι εξεδωδαν οι Βρετανοί οδηγία να μην παει κανεις στο αεροδρόμιο γιατί επίκειται επίθεση
Spoiler
το τι εννοείς ειναι σλαγκοματισμός, δεν σημαίνει ότι δεν κατάλαβα τι γραφεις
.
Breaking: Pentagon-connected source tells me as many as 13 U.S. service members are now believed killed, 20 troops wounded, 10 in critical condition.
και επισης σημειωθηκε 3η εκρηξη
και επισης σημειωθηκε 3η εκρηξη
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν είμαστε στο 2001.Σήμερα οι βλάκες μάλλον τους Γερμανούς θα κατηγορούσαν.
Reports of more than 13 US Marines killed, 20 injured, including more than 10 in critical condition.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
με νεκρους πεζοναυτες θα περιμενουμε αμερικανικη απαντηση ; 
Gunshots are heard around Kabul Airport.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plebsareneeded
-
- 30 Απαντήσεις