!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγορά κλιματιστικού

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Αγορά κλιματιστικού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

argouen έγραψε: 23 Αύγ 2018, 18:54 Καλά τα είπες το watt έχει από μόνο του μέσα του χρόνο (joules /sec) οπότε το Kw/h kwh το ίδιο είναι :003:
οχι δεν είναι, έχει δίκιο. :oops:

Watts per hour (W/h) is a unit of a change of power per hour.The proper use of terms such as watts per hour is uncommon, whereas misuse[16] may be widespread.
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Εντάξει λοιπόν έχεις άδικο ΚΑΙ έχεις δύο 24αρια στο σαλόνι, δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει με την περίπτωσή σου, είσαι δύσκολο περιστατικό :lol:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
enaon

παω να κάνω μονόροδο για τιμωρία :003:
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

ανεξάρτητα του τι λετε εσείς εγω θελω τον γιαννόπουλο να μου βρει 3ρι κλιματιστικό. χρειάζομαι ένα για το δώμα (12m2)
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Orion22 έγραψε: 23 Αύγ 2018, 19:11 ανεξάρτητα του τι λετε εσείς εγω θελω τον γιαννόπουλο να μου βρει 3ρι κλιματιστικό. χρειάζομαι ένα για το δώμα (12m2)
Άμα το δώμα είναι Ελλάδα είτε 12 είναι είτε 120 είτε 1200 πάει εφάπαξ 9άρι, άμα το δώμα είναι Γερμανία αλλάζει το πράμα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

enaon έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:15
Μηχανικός έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:09 Και όταν υποψιαζόμουν ότι στο εργαστήριο που θα τα σπάσουν μπορεί να γίνει λαμογιά, ήμουν παρόν.
μετά που ήρθε ο ηλεκτρολόγος ή ο υδραυλικός και άρχισε με το κομπρεσσερ να σπάει πλάκες για να περάσει γιατί εσύ δεν είχες προβλέψει τίποτα, γιατί τα σχέδιά σου ήταν για τα μπάζα κλπ, ήσουν εκεί να δέις τι πάρτυ κάνανε;
Έχω προβλέψει τα πάντα από την μελέτη, αποχετεύσεις, υδρορροές, εξαερισμοί, οδευσεις για ηλιακά, για κλιματιστικά, αποχετεύσεις κλιματιστικών, οδεύσεις καλωδίων στο κλιμακοστάσιο, σωληνώσεις και θέση για σώματα καλοριφέρ πριν κάνει μελέτη ο μηαχανολόγος, .... Αλλάζω ακόμα και την στατική μελέτη άμα χρειαστεί για χάρη των σωληνώσεων.
Όπου περνάνε σωλήνες στις πλάκες φαίνεται στον ξυλότυπο και αφήνεται τρύπα.
Όπου κάνω επίβλεψη, εγώ λέω στον υδραυλικό, στον ηλεκτρολόγο, στον ψυκτικό που και πως θα περάσουν σωλήνες και καλώδια.
Κανένας δεν κάνει τίποτα αν δεν με ρωτήσει.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μηχανικός έγραψε: 23 Αύγ 2018, 19:35 Όπου περνάνε σωλήνες στις πλάκες φαίνεται στον ξυλότυπο και αφήνεται τρύπα.
ωραίος μηχ, δεν το έχω πετύχει ποτέ αυτό, ξέρεις και άλλους να το κάνουν; Σε κάθε περίπτωση αν ήταν έτσι όπως τα κάνεις εσύ, θα ήταν ωραία τα πράγματα και δεν θα σας θεωρούσαμε ρεμάλια. :003:
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

enaon έγραψε: 23 Αύγ 2018, 20:44
Μηχανικός έγραψε: 23 Αύγ 2018, 19:35 Όπου περνάνε σωλήνες στις πλάκες φαίνεται στον ξυλότυπο και αφήνεται τρύπα.
ωραίος μηχ, δεν το έχω πετύχει ποτέ αυτό, ξέρεις και άλλους να το κάνουν; Σε κάθε περίπτωση αν ήταν έτσι όπως τα κάνεις εσύ, θα ήταν ωραία τα πράγματα και δεν θα σας θεωρούσαμε ρεμάλια. :003:
Δεν ξέρω άλλον. Οι περισσότεροι όμως δεν κάνουν οι ίδιοι τις στατικές μελέτες και τους ξυλότυπους.

Σε πολυκατοικίες με μεγάλη κάτοψη έχω περάσει μέσα στην πλάκα των ορόφων σωλήνες για τις παροχές ρεύματος των διαμερισμάτων.

Μια πλάκα σε κατάστημα πριν πέσει το μπετό, που περνάνε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, κλιματισμός.
Δεν χρειάζεται να σκαφτεί τίποτα, ούτε τα σιφώνια. Ούτε πλακέ καλώδιο για το φως στο νταβάνι.
Πλάκα.jpg
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Ρε συ Μηχανικε αυτα τα στρογγυλα στην φωτο κατω απο τον οπλισμο ειναι αποστατες για να σηκωνουν πιο ψηλα τα σιδερα για να μην ακουμπανε στα μπετοφορμ;
stergiosbik

Μηχανικός έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:09
enaon έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:03 δεν ξέρω κανένα τέτοιο εγώ ρε, όλα τα έχει επιβλέψει μηχανικός. Ξέρεις, έχει έρθει 3 φορές για την μίζα στα μπετά κλπ σε διάστημα 6 μηνών.
Εγώ όταν σιδερώνουν είμαι κάθε μέρα εκεί, όταν πέφτουν μπετά είμαι εκεί και παίρνω ΠΑΝΤΑ δοκίμια.
Έχω πάρει δοκίμια σε όλες τις δουλειές που έχω υπογράψει, ακόμα και αν δεν ήθελε ο ιδιοκτήτης.

Και όταν υποψιαζόμουν ότι στο εργαστήριο που θα τα σπάσουν μπορεί να γίνει λαμογιά, ήμουν παρόν.
:smt023
Ομως ειχες αναλαβει και την επιβλεψη γι αυτο.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

stergiosbik έγραψε: 23 Αύγ 2018, 23:46 Ρε συ Μηχανικε αυτα τα στρογγυλα στην φωτο κατω απο τον οπλισμο ειναι αποστατες για να σηκωνουν πιο ψηλα τα σιδερα για να μην ακουμπανε στα μπετοφορμ;
Ναι, βάζω πάντα. Είναι υποχρεωτικά από τους κανονισμούς.
Εδώ το μπετό είναι και εμφανές από κάτω.
stergiosbik

Μηχανικός έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:02 Βρε άμα βρεις μηχανικό για να σου βγάλει την άδεια και μετά το φτιάξεις μόνος σου, ποιος σου φταίει;
Δυστυχως υπαρχουν πολλοι που τσιγγουνευονται να πληρωσουν την επιβλεψη στον μηχανικο και νομιζουν οτι μπορουν να την κανουν μονοι τους.
Βεβαια στο μελλον θα τους βγει μπροστα η μαλακια αλλα δε γαμιεται.
Εβαλαν καλυτερα κουρτινοξυλα και μπαταριες στο μπανιο που φαινονται για να πουλανε μουρη!
stergiosbik

Ηράκλειτος έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:55
enaon έγραψε: 23 Αύγ 2018, 01:50
stergiosbik έγραψε: 23 Αύγ 2018, 01:49Δηλαδη ας πουμε τον χειμωνα με -10 το απλο κλιματιστικο θα δουλευει;
Θα φερνει θερμανση;
Για πες μας.
σύχνρονο απλό, φουτζιστου για παράδειγμα; Το ίδιο με το ινβερτερ, δεν μπορώ να φανταστώ τι δεν έχεις καταλάβει και νομίζεις οτι έχει διαφορά.
Οι αντλίες θερμότητας λειτουργούν σε θεωρητικό επίπεδο με ελάχιστη εξωτερική θερμοκρασία -20C, πρακτικά με -10C. Κλιματιστικό και μάλιστα όχι inverter με εξωτερική θερμοκρασία -10C θα καταναλώνει τα άντερά του χωρίς να θερμαίνει πρακτικά.
Εγω τα λεγα αλλα ημουν πωλητης και εκανα λαθος!
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Naida έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:43
Ορέστης 35 έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:32 Μιας και λετε για υδραυλικα κανα κατι εργασιες στο υπογειο προσφατα απο οπου περνανε οι σωληνες και επεσε η πιεση στο καζανακι. Κανει ενα τεταρτο να γεμισει και κανει θορυβο. Η βρυση ομως του μπανιου δεν εχει προβλημα. Τι μπορει να εγινε;
Όταν λες θόρυβο;δυνατό;σαν να τραβάει αέρα;
Ναι δυνατο φυσημα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ορέστης 35 έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:38
Naida έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:43
Ορέστης 35 έγραψε: 23 Αύγ 2018, 17:32 Μιας και λετε για υδραυλικα κανα κατι εργασιες στο υπογειο προσφατα απο οπου περνανε οι σωληνες και επεσε η πιεση στο καζανακι. Κανει ενα τεταρτο να γεμισει και κανει θορυβο. Η βρυση ομως του μπανιου δεν εχει προβλημα. Τι μπορει να εγινε;
Όταν λες θόρυβο;δυνατό;σαν να τραβάει αέρα;
Ναι δυνατο φυσημα.
Πείραξες τις σωλήνες στην εργασία στο υπόγειο; Καμιά βάνα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”