!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παιδίατρος Α.Ζέρβας: «Δεν θα εμβολίαζα ένα παιδί με ένα μη ασφαλή και μη αποτελεσματικό εμβόλιο - Πολλές παρενέργειες»

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Παιδίατρος Α.Ζέρβας: «Δεν θα εμβολίαζα ένα παιδί με ένα μη ασφαλή και μη αποτελεσματικό εμβόλιο - Πολλές παρενέργειε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

foscilis έγραψε: 23 Αύγ 2021, 14:39
sys3x έγραψε: 23 Αύγ 2021, 13:25 Με τα έως τώρα δεδομένα που έχουμε λοιπόν η ίδια η αρρώστια (όχι τα εμβόλια για αυτήν την αρρώστια) "χτυπάει" τους νέους χωρίς άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας με ποσοστό ~0%,
Σε αυτήν την πρόταση ο όρος "χτύπημα" σημαίνει νοσηλεία για πολλές εβδομάδες στην εντατική με τελική κατάληξη τον θάνατο παρά τις όποιες προσπάθειες των γιατρών.

Με οποιονδήποτε άλλο ορισμό της λέξης "χτύπημα" δεν ισχύει το 0% και αυτό το λένε τα ως τώρα δεδομένα που έχουμε, δεν το φανταστήκαμε.

Πρέπει να σκεφτείς και λίγο λογικά: ο γέρος είναι λιγότερο ανθεκτικός από τον νέο και γι' αυτό πεθαίνει σε μεγαλύτερο ποσοστό από Covid (και από ένα σωρό άλλα πράγματα) αλλά αν εξαιρέσεις πάάάρα πολύ γέρους με ένα σωρό προϋπάρχοντα προβλήματα, ε όλοι οι υπόλοιποι γέροι δεν είναι και από ζάχαρη, δεν πρόκειται να πεθάνουν με ένα χαϊδευτικό χαστουκάκι ή ακόμα και με ένα γερό χέρι ξύλο, όπως ξέρουν οι ληστές που χρησιμοποιούν αυτήν την τακτική για να πείσουν δύσκολους γέρους να αποκαλύψουν πού κρύβουν το θησαυρό τους. Ένα χτύπημα λοιπόν που σκοτώνει τους γέρους και μάλιστα σε τόσο μεγάλο ποσοστό αποκλείεται να είναι παιχνιδάκι για όσους το δέχονται, ανεξάρτητα αν επιβιώνουν ή όχι.

Μια ενηνηντάχρονη που θα σπάσει το μηριαίο οστό ακόμα κι αν επιβιώσει από το σπάσιμο καθεαυτό (πάρα πολύ πιθανό να μην αντέξει το σοκ ή την πολύωρη παραμονή στη στάση που προσγειώθηκε αν δεν την βρούνε αμέσως) κατά 80%+ δεν πρόκειται να επιβιώσει από τα χειρουργεία και κατά 99% δεν πρόκειται να επιβιώσει από την πολύμηνη ταλαιπωρία που θα ακολουθήσει. Ένας εικοσάχρονος είναι σχεδόν απόλυτα βέβαιο ότι θα επιβιώσει (εκτός αν έχει κι άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας). Σημαίνει αυτό ότι το να σπάσεις το μηριαίο οστό είναι "meh"; Δε νομίζω. Ούτε βέβαια σημαίνει ότι αυτός ο 20χρονος στην υπόλοιπη ζωή του δε θα έχει κανένα πρόβλημα από το γεγονός ότι έσπασε το μηριαίο οστό στα 20.
το ~0% δεν ισούται με 0%.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Παιδίατρος Α.Ζέρβας: «Δεν θα εμβολίαζα ένα παιδί με ένα μη ασφαλή και μη αποτελεσματικό εμβόλιο - Πολλές παρενέργειε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ασέβαστος έγραψε: 23 Αύγ 2021, 14:49
sys3x έγραψε: 23 Αύγ 2021, 14:07
Σεβ, δεν το λέω για εσένα προσωπικά, δεν ξέρω αν είσαι και εσύ από ΑΥΤΟΥΣ τους ψέκες, δεν έχω καταλάβει ακόμη αν υποστηρίζεις την υποχρεωτικοτητά γιαφτό.
:102:
υποστηριζω "οτι πουν οι γιατροι". αν πουν υποχρεωτικοτητα, μεσα κι εγω.

δεν μου αρεσει το "υποχρεωτικα" σε καμμια εκφανση της ζωης, αλλα δεν μπορω να αρνηθω οτι καπου ειναι απαραιτητο.

εχω την τυχη να εχω καλο φιλο γιατρο, και θα πραξω οτι πραξει κι αυτος στα δικα του παιδια.

δεν εχω πεισθει οτι ζητανε να το κανουν οι μπομπιρες για να τη σκαπουλαρουν οι παππουδες. ειμαι σιγουρος οτι και αυτοι που παιρνουν τετοιες αποφασεις, εχουν παιδια και εγγονια, δεν ρισκαρουν με τις ζωες ξενων ανθρωπων, μονο.
Οι γιατροί δεν είναι νομοθέτες, οι γιατροί είναι γιατροί, ποτέ ένας γιατρός δεν θα βγάλει νόμο, δεν θα ήτανε γιατρός καν σε αυτήν την περίπτωση, αλλά θα γνωμοδοτήσει, άλλοι είπαμε βγάζουν τους νόμους και σου έχω εξηγήσει ήδη επαρκώς ποιος είναι ο απώτερος σκοπός τους. Ένας πολιτικός επίσης από σπανίως έως ποτέ δεν νομοθετεί στην πραγματικότητα ενάντια στα δικά του συμφέροντα και του συναφιού του όπως επίσης ακόμη πιο σπάνια επηρεάζεται ο ίδιος από τα νομοθετήματα του.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Η ουσία του θέματος βέβαια είναι ότι έχεις πλέον εμβόλια που σε προστατεύουν λιγότερο από 50% από την νόσηση, οπότε δεν φαίνεται να υπάρχει πειστικός λόγος να το κάνουν τα παιδιά. Πριν τουλάχιστον υπήρχε το επιχείρημα της ανοσίας της αγέλης.

Μέχρι στιγμής οι μόνοι που μιλούν για επικαιροποιημένα εμβόλια παντως είναι οι Κινέζοι.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

sys3x έγραψε: 23 Αύγ 2021, 15:27
sys3x έγραψε: 23 Αύγ 2021, 13:25 Με τα έως τώρα δεδομένα που έχουμε λοιπόν η ίδια η αρρώστια (όχι τα εμβόλια για αυτήν την αρρώστια) "χτυπάει" τους νέους χωρίς άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας με ποσοστό ~0%,
Σε αυτήν την πρόταση ο όρος "χτύπημα" σημαίνει νοσηλεία για πολλές εβδομάδες στην εντατική με τελική κατάληξη τον θάνατο παρά τις όποιες προσπάθειες των γιατρών.

Με οποιονδήποτε άλλο ορισμό της λέξης "χτύπημα" δεν ισχύει το 0% και αυτό το λένε τα ως τώρα δεδομένα που έχουμε, δεν το φανταστήκαμε.

Πρέπει να σκεφτείς και λίγο λογικά: ο γέρος είναι λιγότερο ανθεκτικός από τον νέο και γι' αυτό πεθαίνει σε μεγαλύτερο ποσοστό από Covid (και από ένα σωρό άλλα πράγματα) αλλά αν εξαιρέσεις πάάάρα πολύ γέρους με ένα σωρό προϋπάρχοντα προβλήματα, ε όλοι οι υπόλοιποι γέροι δεν είναι και από ζάχαρη, δεν πρόκειται να πεθάνουν με ένα χαϊδευτικό χαστουκάκι ή ακόμα και με ένα γερό χέρι ξύλο, όπως ξέρουν οι ληστές που χρησιμοποιούν αυτήν την τακτική για να πείσουν δύσκολους γέρους να αποκαλύψουν πού κρύβουν το θησαυρό τους. Ένα χτύπημα λοιπόν που σκοτώνει τους γέρους και μάλιστα σε τόσο μεγάλο ποσοστό αποκλείεται να είναι παιχνιδάκι για όσους το δέχονται, ανεξάρτητα αν επιβιώνουν ή όχι.

Μια ενηνηντάχρονη που θα σπάσει το μηριαίο οστό ακόμα κι αν επιβιώσει από το σπάσιμο καθεαυτό (πάρα πολύ πιθανό να μην αντέξει το σοκ ή την πολύωρη παραμονή στη στάση που προσγειώθηκε αν δεν την βρούνε αμέσως) κατά 80%+ δεν πρόκειται να επιβιώσει από τα χειρουργεία και κατά 99% δεν πρόκειται να επιβιώσει από την πολύμηνη ταλαιπωρία που θα ακολουθήσει. Ένας εικοσάχρονος είναι σχεδόν απόλυτα βέβαιο ότι θα επιβιώσει (εκτός αν έχει κι άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας). Σημαίνει αυτό ότι το να σπάσεις το μηριαίο οστό είναι "meh"; Δε νομίζω. Ούτε βέβαια σημαίνει ότι αυτός ο 20χρονος στην υπόλοιπη ζωή του δε θα έχει κανένα πρόβλημα από το γεγονός ότι έσπασε το μηριαίο οστό στα 20.
Καλύτερα όμως όταν μιλάμε για σχετικό ρίσκο μεταξύ δύο εναλλακτικών να είμαστε λίγο πιο ακριβείς. Το 0.00001% και το 0.001% μπορούν να θεωρηθούν και τα δύο "~0%" όμως το δεύτερο είναι 100 φορές μεγαλύτερο από το πρώτο. Πριν μια βδομάδα ήταν 1400 παιδιά με Covid στο νοσοκομείο στις ΗΠΑ ενώ συνολικά έχουν πάθει μυοκαρδίτιδα 300, μόνο 15 τέτοια που να χρειάστηκε νοσοκομείο. Ακόμα και αν περιοριστούμε στη μυοκαρδίτιδα και στα αγόρια 12-17 που είναι η πιο επικίνδυνη ομάδα, φαίνεται ότι ο Covid την προκαλεί σε ποσοστό 450:1.000.000 ενώ το εμβόλιο σε ποσοστό 67:1.000.000 (και μόνο μισή από τις 67 περιπτώσεις είναι αληθινά σοβαρή). Αυτό το 67:1.000.000 θα πρέπει να αντιπαρατεθεί όχι μόνο στο 450 της μυοκαρδίτιδας αλλά στο 250.000:1.000.000 που είναι η πιθανότητα για βλάβες στον πνεύμονα και μακροχρόνια συμπτώματα που απορρέουν από τη δυσλειτουργία του αναπνευστικού. Στα παιδιά μέχρι 17 χρονών πάντα.

Όταν βγαίνει το CDC ή ο EMA και σου λένε "το όφελος υπερβαίνει το κόστος" δεν το λένε επειδή έτσι τους γκάβλωσε αλλά επειδή ισχύει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 23 Αύγ 2021, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

εξαιρετικος ο κ. Ζερβας :102:

φερτε το κινεζιο η το ρωσικο τωρα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Αύγ 2021, 15:52 εξαιρετικος ο κ. Ζερβας :102:

φερτε το κινεζιο η το ρωσικο τωρα :102:
Γιατί, τι θα κάνουν αυτά καλύτερα; Ας τα επικαιροποιήσουν και το ξανασυζητάμε.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

sys3x έγραψε: 23 Αύγ 2021, 15:27

Αν "χτύπημα" είναι βαριά νόσηση, τότε σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε από το Ισραηλ ο Μόσιαλος, αν έχουμε χ ανεμβολίαστους κάτω των 50 ετών και χ ανεμβολίαστους άνω των 50 ετών, για κάθε 1 που νοσεί βαριά από τους πρώτους, υπάρχουν 23 που νοσούν βαριά από τους δεύτερους, ποσοστό λοιπόν 1/24 = 4.2% αρκετα μακρια από το περίπου 0% αλλά σε καμιά περίπτωση ποσοστό που προκαλεί κατάρρευση σε συστήματα υγείας ειδικά όταν υπάρχει το υπόλοιπο 96%. . Το ποσοστό 4.2% αυτό μικραίνει λίγο γιατί στη δημογραφία της Ελλάδας το πρωτο χ είναι περίπου κατά 15% μικρότερο από το δεύτερο χ, αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία.

Αν "χτύπημα" είναι ο θάνατος τότε τα στοιχεία του ΕΟΔΥ μας δείχνουν πως είσαι λίγο πιο κοντά, οι νεκροί κάτω των 50 ετών αποτελούν το 2.3% των συνολικών νεκρών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 24 Αύγ 2021, 02:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Αρίστος έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:59 Τα παιδια που πεθαινουν απο Covid εχουν σοβαρα υποκειμενα νοσηματα και η πιθανοτητα ειναι οτι θα πεθαιναν εξισου και απο γριππη.
Όχι. Πολύ περισσότερο από γρίπη. Π.χ. γρίπη 2012-2013 στις ΗΠΑ:

Θνητότητα κορωνοϊού στους 5-17: 0,0015%
Θνητότητα γρίπης στους 5-17: 0,013%

767% μεγαλύτερη θνητότητα στην γρίπη.

Στοιχεία CDC
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Beria έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:37
Philip Mortimer έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:35 "ένα μη ασφαλή εμβόλιο".
Συμπαθής παιδί
Ποιος συμπαθή παιδί; Πως το εννοείς δηλαδή ότι το συμπαθή; Ότι είναι καλός και συμπαθή τα παιδιά;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:47
Αρίστος έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:41
axilmar έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:38
Καλύτερα να αφήσουμε την επιστήμη να κάνει την έρευνα της και να εξάγει τα συμπεράσματα της, τι λες και εσύ; Προσωπικές μαρτυρίες, του τύπου "ειδα-ακουσα-μου είπανε" δεν είναι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης των θεμάτων αυτών.

Εγω λεω κατω τα χερια απο τα παιδια γιατι αν πεθανουν παιδια θα κοπουν τα χερακια που προπαγανδιζαν πως τα εμβολια ειναι ασφαλη.

.
Προφανώς θα πεθάνουν παιδιά. Έτσι λειτουργούν οι μεγάλοι αριθμοί. Οπότε χέρια, μάσκα, εμβόλιο και σκασμούλης, ψέκες :g030:
Γιατί η κυβέρνηση δεν αναρτά διατροφικούς πίνακες για να ενισχύεται η άμυνα του οργανισμού και κατ'α συνέπεια και του ανοσοποιητικού συστήματος ρε αμυγδαλογαλοπότη;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Η φωνή της Αληθειας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Η φωνή της Αληθειας »

Αρίστος έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:55
axilmar έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:42
Αρίστος έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:41

Εγω λεω κατω τα χερια απο τα παιδια γιατι αν πεθανουν παιδια θα κοπουν τα χερακια που προπαγανδιζαν πως τα εμβολια ειναι ασφαλη.

.
Οκ, αλλά δεν μου απάντησες όμως: να αφήσουμε την επιστήμη να κάνει την δουλειά της; Ναι ή όχι;

Ο τυπος που δημιουργησε την τεχνολογια mRNA για τα εμβολια και θεωρει οτι ΔΕΝ ειναι ασφαλη για τα παιδια ειναι επιστημη οχι;

.
Όχι. Ο τύπος έκανε 5-10 δημοσιεύσεις βασικής έρευνας πριν από 30 χρόνια. Με άλλα λόγια, καμία σχέση με κλινικές μελέτες.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Naida έγραψε: 23 Αύγ 2021, 14:03
Αρίστος έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:59
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:47

Προφανώς θα πεθάνουν παιδιά. Έτσι λειτουργούν οι μεγάλοι αριθμοί. Οπότε χέρια, μάσκα, εμβόλιο και σκασμούλης, ψέκες :g030:

Τα παιδια που πεθαινουν απο Covid εχουν σοβαρα υποκειμενα νοσηματα και η πιθανοτητα ειναι οτι θα πεθαιναν εξισου και απο γριππη. Αντιθετα αν πεθανουν υγειη παιδια απο εμβολια η τσιμπησουν μυοκαρδιτιδες για ολη τους τη ζωη, θα σας παρει και θα σας σηκωσει. Εγω αν ημουν γονιος θα ζητουσα επαναφορα της θανατικης καταδικης για τους υπευθυνους.

.
Δεν είμαι υπέρ του εμβολιασμού των παιδιών, αλλά μη γράφεις μαλακιες όλη την ώρα. Γράψε ρε παιδί μου 9πμ-2μμ.

Ισχυει για ολους τους ανθρωπους που εχουν σοβαρα υποκειμενα νοσηματα πως αν δεν πεθαιναν με την πρωτη γριπη η την πρωτη βαρεια ιωση θα πεθαιναν με την δευτερη η την τριτη, η την πεμπτη. Δηλαδη οι συγκεκριμενοι εχουν μικρο χρονικο οριζοντα ζωης ετσι κι αλλιως. Η γριππη επιπλεον εχει πολλα παιδια στα θυματα της και ειναι ολα παιδια με προβληματικη υγεια. Συνεπως το εμβολιο για τον Covid σε ενα με βαρεια υποκειμενα νοσηματα μονο περιστασιακα θα τον σωσει γιατι το χρονικο περιθωριο ζωης του ειναι ετσι κι αλλιως πολυ μικρο (θα δεχτω φυσικα οτι θα υπαρξουν και λιγες εξαιρεσεις). Αντιθετα τα εμβολια σκοτωνουν και υγιεις νεους ανθρωπους και αυτο ειναι τραγικο, σε πολυ περισσοτερους αφηνουν σοβαρες παρενεργειες που μπορει να κρατησουν για ολοκληρη τη ζωη τους.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 24 Αύγ 2021, 04:37
Αρίστος έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:55
axilmar έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:42

Οκ, αλλά δεν μου απάντησες όμως: να αφήσουμε την επιστήμη να κάνει την δουλειά της; Ναι ή όχι;

Ο τυπος που δημιουργησε την τεχνολογια mRNA για τα εμβολια και θεωρει οτι ΔΕΝ ειναι ασφαλη για τα παιδια ειναι επιστημη οχι;

.
Όχι. Ο τύπος έκανε 5-10 δημοσιεύσεις βασικής έρευνας πριν από 30 χρόνια. Με άλλα λόγια, καμία σχέση με κλινικές μελέτες.

Μα δεν βασιζεται στις δικες του μελετες αλλα στις προσφατες μελετες των εμβολιων. Απλα αναδεικνυει στοιχεια τους που τα μμε και οι κυβερνησεις αποκρυπτουν.

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Αρίστος έγραψε: 24 Αύγ 2021, 06:44
Naida έγραψε: 23 Αύγ 2021, 14:03
Αρίστος έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:59

Τα παιδια που πεθαινουν απο Covid εχουν σοβαρα υποκειμενα νοσηματα και η πιθανοτητα ειναι οτι θα πεθαιναν εξισου και απο γριππη. Αντιθετα αν πεθανουν υγειη παιδια απο εμβολια η τσιμπησουν μυοκαρδιτιδες για ολη τους τη ζωη, θα σας παρει και θα σας σηκωσει. Εγω αν ημουν γονιος θα ζητουσα επαναφορα της θανατικης καταδικης για τους υπευθυνους.

.
Δεν είμαι υπέρ του εμβολιασμού των παιδιών, αλλά μη γράφεις μαλακιες όλη την ώρα. Γράψε ρε παιδί μου 9πμ-2μμ.

Ισχυει για ολους τους ανθρωπους που εχουν σοβαρα υποκειμενα νοσηματα πως αν δεν πεθαιναν με την πρωτη γριπη η την πρωτη βαρεια ιωση θα πεθαιναν με την δευτερη η την τριτη, η την πεμπτη. Δηλαδη οι συγκεκριμενοι εχουν μικρο χρονικο οριζοντα ζωης ετσι κι αλλιως. Η γριππη επιπλεον εχει πολλα παιδια στα θυματα της και ειναι ολα παιδια με προβληματικη υγεια. Συνεπως το εμβολιο για τον Covid σε ενα με βαρεια υποκειμενα νοσηματα μονο περιστασιακα θα τον σωσει γιατι το χρονικο περιθωριο ζωης του ειναι ετσι κι αλλιως πολυ μικρο (θα δεχτω φυσικα οτι θα υπαρξουν και λιγες εξαιρεσεις). Αντιθετα τα εμβολια σκοτωνουν και υγιεις νεους ανθρωπους και αυτο ειναι τραγικο, σε πολυ περισσοτερους αφηνουν σοβαρες παρενεργειες που μπορει να κρατησουν για ολοκληρη τη ζωη τους.

.
Τα 3 παιδιά που πέθαναν από κοβιντ στην Ελλάδα ποια βαριά υποκείμενα νοσήματα είχαν;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Αρίστος έγραψε: 24 Αύγ 2021, 06:45
Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 24 Αύγ 2021, 04:37
Αρίστος έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:55Ο τυπος που δημιουργησε την τεχνολογια mRNA για τα εμβολια και θεωρει οτι ΔΕΝ ειναι ασφαλη για τα παιδια ειναι επιστημη οχι;
Μα δεν βασιζεται στις δικες του μελετες αλλα στις προσφατες μελετες των εμβολιων. Απλα αναδεικνυει στοιχεια τους που τα μμε και οι κυβερνησεις αποκρυπτουν.
Αν είναι έτσι (δεν το πιστεύω ούτε κι'αυτό, αλλά τέλος πάντων) η γνώμη του έχει την ίδια βαρύτητα με κάθε γιατρού. Δεν πρέπει να προβάλεται σαν "Ο τυπος που δημιούργησε την τεχνολογια mRNA για τα εμβολια" ή ακόμη χειρότερα σαν "ο κατασκευαστής των εμβολίων".
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”