Δεν είμαι υπέρ του εμβολιασμού των παιδιών, αλλά μη γράφεις μαλακιες όλη την ώρα. Γράψε ρε παιδί μου 9πμ-2μμ.Αρίστος έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:59ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:47Προφανώς θα πεθάνουν παιδιά. Έτσι λειτουργούν οι μεγάλοι αριθμοί. Οπότε χέρια, μάσκα, εμβόλιο και σκασμούλης, ψέκεςΑρίστος έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:41
Εγω λεω κατω τα χερια απο τα παιδια γιατι αν πεθανουν παιδια θα κοπουν τα χερακια που προπαγανδιζαν πως τα εμβολια ειναι ασφαλη.
.![]()
Τα παιδια που πεθαινουν απο Covid εχουν σοβαρα υποκειμενα νοσηματα και η πιθανοτητα ειναι οτι θα πεθαιναν εξισου και απο γριππη. Αντιθετα αν πεθανουν υγειη παιδια απο εμβολια η τσιμπησουν μυοκαρδιτιδες για ολη τους τη ζωη, θα σας παρει και θα σας σηκωσει. Εγω αν ημουν γονιος θα ζητουσα επαναφορα της θανατικης καταδικης για τους υπευθυνους.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παιδίατρος Α.Ζέρβας: «Δεν θα εμβολίαζα ένα παιδί με ένα μη ασφαλή και μη αποτελεσματικό εμβόλιο - Πολλές παρενέργειες»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Παιδίατρος Α.Ζέρβας: «Δεν θα εμβολίαζα ένα παιδί με ένα μη ασφαλή και μη αποτελεσματικό εμβόλιο - Πολλές παρενέργειε
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Παιδίατρος Α.Ζέρβας: «Δεν θα εμβολίαζα ένα παιδί με ένα μη ασφαλή και μη αποτελεσματικό εμβόλιο - Πολλές παρενέργειε
Καλά κάνεις και κρίνεις όπως κρίνεις, όμως δεν συμφωνούν ΟΛΟΙ οι επιστήμονες, όπως διατείνεσαι, με αυτό που λες, αυτό είναι εσφαλμένο στην καλλίτερη περίπτωση, κανείς λάθος δηλαδή, με όλον τον σεβασμό, επαναλαμβάνω.Ασέβαστος έγραψε: 23 Αύγ 2021, 13:33δες ολα τα υπολοιπα εμβολια που κανουν τα παιδια. τα μισα ειναι για ασθενειες σχεδον εξαφανισμενες στο δυτικο κοσμο, με πραγματικες πιθανοτητες να νοσησει το παιδι πολυ κοντα στο 0%.sys3x έγραψε: 23 Αύγ 2021, 13:25
Το θέμα μας, εάν θέλεις να μιλάμε και λίγο σοβαρά, δεν είναι σε τι ποσοστό "χτυπάει" το εμβόλιο, είναι αστείο να το συζητάμε αυτό την δεδομένη στιγμή για τόσο νέα εμβόλια, αυτό θα φανεί σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα και ακριβώς για αυτόν τον λόγο σου έγραψα "όποιος είναι διατεθειμένος να αναλάβει το ρίσκο" γιατί περί ρίσκου πρόκειται ότι και να λέμε, με όλον τον σεβασμό πάντα ε.
Με τα έως τώρα δεδομένα που έχουμε λοιπόν η ίδια η αρρώστια (όχι τα εμβόλια για αυτήν την αρρώστια) "χτυπάει" τους νέους χωρίς άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας με ποσοστό ~0%, κοινώς γιατί να ακολουθήσεις μια θεραπευτική μέθοδο για μία αρρώστια από την οποία δεν κινδυνεύεις; και γω σου λέω, οκ, θες να κάνεις εμβόλιο στο παιδί σου; πάνε κάντο. Νο προμπ από μένα.
Δεν υπάρχει όμως κανένας υγειονομικός - επιστημονικός λόγος ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ όσους δεν θέλουν να κάνουν το ίδιο.
και αυτα τα εμβολια ειναι υποχρεωτικα. και εχουν και (σπανιοτατες) παρενεργειες.
καποιοι λοιπον, πιο επιστημονες απο μενα κι απο σενα, κρινουν οτι αυτα τα εμβολια καλο ειναι να γινονται. περιπου οι ιδιοι, κρινουν το ιδιο και για το εμβολιο κοβιντ.
εγω κρινω οτι εχουν δικιο, κατι παραπανω ξερουν.
Επίσης αν κάναμε την ίδια συζήτηση για τα συγκεκριμένα εμβόλια το 2028 ξέρωγω θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου καθώς θα ήταν απολύτως λογικό, τώρα τι να κάνουμε, δεν είναι λογικό και για να ακριβολογούμε αυτό που δεν είναι καθόλου μα καθόλου λογικό είναι να παίρνουμε έστω και το παραμικρό ρίσκο για την υγεία των παιδιών μας για χάρη των πολύ ηλικιωμένων ανθρώπων - διότι περί αυτού πρόκειται και όχι για την προστασία των παιδιών και των νέων ανθρώπων (που και αυτό παίζεται, δηλαδή το πόσο θα βοηθήσει τον ογδονταπεντάχρονο ο εμβολιασμός τόσο μικρών ανθρώπων) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ! διότι σίγουρα, απολύτως σίγουρα όμως, ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ δεν απειλούνται στα σοβαρά από αυτήν την συγκεκριμένη αρρώστια, πάντα σύμφωνα με τα έως τώρα επιστημονικά δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ.
Θέλετε ρε μαλάκες να εμβολιάσετε τα παιδάκια σας; χωθείτε δεν σας κρατάει κανένας. Μπορείτε όμως να το κάνετε αυτό χωρίς να πρήζετε μπάλες, έχουμε τους μεν από την μία με τα πέντετζι, τις επίπεδες γαίες κτρ έχουμε και εσάς. Στην τελική αυτοί οι μαλάκες δεν προωθούν ούτε προσπαθούν να επιβάλλουν καμμία υποχρεωτικοτητά, εσείς είστε οι πλέον επικίνδυνοι ψέκες, απλά δεν το παίρνεται χαμπάρι, όπως και οι άλλοι βέβαια.
Σεβ, δεν το λέω για εσένα προσωπικά, δεν ξέρω αν είσαι και εσύ από ΑΥΤΟΥΣ τους ψέκες, δεν έχω καταλάβει ακόμη αν υποστηρίζεις την υποχρεωτικοτητά γιαφτό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Σε λίγο βλέπω τους ρουβικωνες να φωνάζουν το σύνθημα "οι δίκες θα γινουν του κράτους καταδίκες".
https://www.protothema.gr/greece/articl ... o-emvolio/
Ο Ρουβίκωνας δεν εχει πάρει θέση ενάντια στα εμβόλιαπατησιωτης έγραψε: 23 Αύγ 2021, 14:09 Σε λίγο βλέπω τους ρουβικωνες να φωνάζουν το σύνθημα "οι δίκες θα γινουν του κράτους καταδίκες".![]()
Τα καμμένα των Αυτονόμων Antifa είναι που σκούζουνε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Highlander
Ο ρουβικωνας υπέρ των εμβολίων είναιπατησιωτης έγραψε: 23 Αύγ 2021, 14:09 Σε λίγο βλέπω τους ρουβικωνες να φωνάζουν το σύνθημα "οι δίκες θα γινουν του κράτους καταδίκες".![]()
-
talaipwros
Μα αφού δεν μπορει να συνδεθει η δηλωση Κουβελα με θανατο αλλου ατομου αιτιακα, ξερομε γιατί έγινε εισαγγελική παρέμβαση;Beria έγραψε: 23 Αύγ 2021, 14:13Ο Ρουβίκωνας δεν εχει πάρει θέση ενάντια στα εμβόλιαπατησιωτης έγραψε: 23 Αύγ 2021, 14:09 Σε λίγο βλέπω τους ρουβικωνες να φωνάζουν το σύνθημα "οι δίκες θα γινουν του κράτους καταδίκες".![]()
https://twitter.com/pronewsgr/status/14 ... 78246?s=20πατησιωτης έγραψε: 23 Αύγ 2021, 14:09 Σε λίγο βλέπω τους ρουβικωνες να φωνάζουν το σύνθημα "οι δίκες θα γινουν του κράτους καταδίκες".![]()
https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiosyni/ ... oybela-sto
Προκαταρκτική έρευνα, για να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατά του καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρη Κούβελα, με αφορμή
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Α,αυτοί είναι που έχουν βγάλει τις αφίσες για υγειονομικό απαρτχάιντ που έχουν κατακλύσει την περιοχή Αχαρνών - Πατησίων;Beria έγραψε: 23 Αύγ 2021, 14:13Ο Ρουβίκωνας δεν εχει πάρει θέση ενάντια στα εμβόλιαπατησιωτης έγραψε: 23 Αύγ 2021, 14:09 Σε λίγο βλέπω τους ρουβικωνες να φωνάζουν το σύνθημα "οι δίκες θα γινουν του κράτους καταδίκες".![]()
Oι ρουβίκωνες ως πιο αριστεροί στο αναρχοκομμουνιστικό συνεχές πρέπει να το παίξουν και λίγο σεβόμαστε την αστική επιστήμη,απλώς θέλουμε να αλλάξει χέρια αλλά οι άλλοι που είναι πιο ελευθεριακοί είναι στο δρόμο του ψεκασμού.
Και γω λοιπόν σου εύχομαι αυτό που εύχεσαι για τους άλλους να το κατακτήσεις και συ ο ίδιος και γενικότερα ότι καλλίτερο, υγεία και ευδαιμονία.Nandros έγραψε: 23 Αύγ 2021, 14:01Σσσσσς! Μην απειλείς γιατί θα φας μπαν.lafkiotis έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:56Αντε για να μη σας παρει και σας σηκωσειΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Αύγ 2021, 11:47
Προφανώς θα πεθάνουν παιδιά. Έτσι λειτουργούν οι μεγάλοι αριθμοί. Οπότε χέρια, μάσκα, εμβόλιο και σκασμούλης, ψέκες![]()
Εγώ μια ευχούλα έδωσα στους ψέκες και απειλήθηκα με πολύμηνο μπαν!![]()
.
Για κάποιον λόγο πιστεύω ότι δεν θα απειληθώ με πολύμηνο μπαν για αυτήν μου την δημοσίευση , είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις τον λόγο για τον οποίο δεν θα απειληθώ όπως και γενικότερα τον λόγο που αποφάσισα να σου γράψω αυτές τις λίγες γραμμές.
.
.
Νομίζω κάπου εκεί δεξά σου έφυγε ένας πόντος.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Αύγ 2021, 12:13χέρια, μάσκα, εμβόλιο και σκασμούλης, ψέκαnowhere έγραψε: 23 Αύγ 2021, 12:08 σιγά ρε ψωνάρα.ένας απλός γλοιώδης φτωχομπινές που ρουφάει την διάρροια του μπακογιάννη για εξηνταράκια είσαι
.
.
ΑγαπάμεHighlander έγραψε: 23 Αύγ 2021, 14:15Ο ρουβικωνας υπέρ των εμβολίων είναιπατησιωτης έγραψε: 23 Αύγ 2021, 14:09 Σε λίγο βλέπω τους ρουβικωνες να φωνάζουν το σύνθημα "οι δίκες θα γινουν του κράτους καταδίκες".![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Δημοκράτης
Νομίζω ότι ο τίτλος είναι ενδεικτικός για το γεγονός ότι προνιους διαβαζουν μονο οι αγράμματοι
Ανοησίες. Αυτός έχει ζητήσει να δηλωθεί ως δυνητική παρενέργεια. Δεν είπε ότι ήταν παρενέργεια. Πως θα σταθεί κατηγορία διασποράς ψευδών ειδήσεων; Το είπε με τρόπο που να παίξει το παιχνίδι των αντιεμβολιαστών αλλά και πάλι δεν είπε αυτά που του απέδωσαν οι φυλλάδες.georgebi έγραψε: 23 Αύγ 2021, 14:15 Προκαταρκτική έρευνα, για να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατά του καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρη Κούβελα, με αφορμή![]()
![]()
σχόλια που έκανε για το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Σε αυτήν την πρόταση ο όρος "χτύπημα" σημαίνει νοσηλεία για πολλές εβδομάδες στην εντατική με τελική κατάληξη τον θάνατο παρά τις όποιες προσπάθειες των γιατρών.sys3x έγραψε: 23 Αύγ 2021, 13:25 Με τα έως τώρα δεδομένα που έχουμε λοιπόν η ίδια η αρρώστια (όχι τα εμβόλια για αυτήν την αρρώστια) "χτυπάει" τους νέους χωρίς άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας με ποσοστό ~0%,
Με οποιονδήποτε άλλο ορισμό της λέξης "χτύπημα" δεν ισχύει το 0% και αυτό το λένε τα ως τώρα δεδομένα που έχουμε, δεν το φανταστήκαμε.
Πρέπει να σκεφτείς και λίγο λογικά: ο γέρος είναι λιγότερο ανθεκτικός από τον νέο και γι' αυτό πεθαίνει σε μεγαλύτερο ποσοστό από Covid (και από ένα σωρό άλλα πράγματα) αλλά αν εξαιρέσεις πάάάρα πολύ γέρους με ένα σωρό προϋπάρχοντα προβλήματα, ε όλοι οι υπόλοιποι γέροι δεν είναι και από ζάχαρη, δεν πρόκειται να πεθάνουν με ένα χαϊδευτικό χαστουκάκι ή ακόμα και με ένα γερό χέρι ξύλο, όπως ξέρουν οι ληστές που χρησιμοποιούν αυτήν την τακτική για να πείσουν δύσκολους γέρους να αποκαλύψουν πού κρύβουν το θησαυρό τους. Ένα χτύπημα λοιπόν που σκοτώνει τους γέρους και μάλιστα σε τόσο μεγάλο ποσοστό αποκλείεται να είναι παιχνιδάκι για όσους το δέχονται, ανεξάρτητα αν επιβιώνουν ή όχι.
Μια ενηνηντάχρονη που θα σπάσει το μηριαίο οστό ακόμα κι αν επιβιώσει από το σπάσιμο καθεαυτό (πάρα πολύ πιθανό να μην αντέξει το σοκ ή την πολύωρη παραμονή στη στάση που προσγειώθηκε αν δεν την βρούνε αμέσως) κατά 80%+ δεν πρόκειται να επιβιώσει από τα χειρουργεία και κατά 99% δεν πρόκειται να επιβιώσει από την πολύμηνη ταλαιπωρία που θα ακολουθήσει. Ένας εικοσάχρονος είναι σχεδόν απόλυτα βέβαιο ότι θα επιβιώσει (εκτός αν έχει κι άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας). Σημαίνει αυτό ότι το να σπάσεις το μηριαίο οστό είναι "meh"; Δε νομίζω. Ούτε βέβαια σημαίνει ότι αυτός ο 20χρονος στην υπόλοιπη ζωή του δε θα έχει κανένα πρόβλημα από το γεγονός ότι έσπασε το μηριαίο οστό στα 20.
υποστηριζω "οτι πουν οι γιατροι". αν πουν υποχρεωτικοτητα, μεσα κι εγω.sys3x έγραψε: 23 Αύγ 2021, 14:07
Σεβ, δεν το λέω για εσένα προσωπικά, δεν ξέρω αν είσαι και εσύ από ΑΥΤΟΥΣ τους ψέκες, δεν έχω καταλάβει ακόμη αν υποστηρίζεις την υποχρεωτικοτητά γιαφτό.
![]()
δεν μου αρεσει το "υποχρεωτικα" σε καμμια εκφανση της ζωης, αλλα δεν μπορω να αρνηθω οτι καπου ειναι απαραιτητο.
εχω την τυχη να εχω καλο φιλο γιατρο, και θα πραξω οτι πραξει κι αυτος στα δικα του παιδια.
δεν εχω πεισθει οτι ζητανε να το κανουν οι μπομπιρες για να τη σκαπουλαρουν οι παππουδες. ειμαι σιγουρος οτι και αυτοι που παιρνουν τετοιες αποφασεις, εχουν παιδια και εγγονια, δεν ρισκαρουν με τις ζωες ξενων ανθρωπων, μονο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-
- 0 Απαντήσεις