Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Γιατί όχι; Έχεις να φοβάσαι κάτι; Ή είσαι εμβολιασμένος οπότε τίποτα δεν αλλάζει ή είσαι ανεμβολίαστος επειδή δε σε νοιάζει ο κοροδοϊός οπότε τίποτα σημαντικό δεν αλλάζει.
Δεν φοβαμαι κατι,δεν ειναι υγειονομικο το θεμα.Εσυ τι φοβασαι αφου εισαι εμβολιασμενος;
Τι να φοβάμαι, εγώ έκανα την πρόταση. Εσύ την απέρριψες και θα πρέπει να δώσεις κάποιο λόγο.
Πάντως εγώ δε βλέπω να θίγεται κανείς. Οι εμβολιασμένοι γνωρίζουν ότι και στις ελάχιστες πιθανότητες νόσησης θα έχουν φροντίδα, οι ψεκασμένοι δεν τους νοιάζει ούτως ή άλλως.
Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω ποιος θα διαφωνούσε και γιατί.
BlastFromThePast έγραψε: 24 Αύγ 2021, 01:23
ή είσαι ανεμβολίαστος επειδή δε σε νοιάζει ο κοροδοϊός...
Δεν ισχύει αυτό για όλους τους ανεμβολίαστους
Ωραία, μπορεί να είσαι ανεμβολίαστος επειδή θεωρείς ότι το ένα τρισεκατομμυριοστό πιθανότητας αρνητικών παρενεργειών από το εμβόλιο είναι σημαντικότερο από τον όποιο κίνδυνο του κόβιντ, οπότε πρακτικά δε σε νοιάζει ο κοροδοϊός.
Τώρα εντάξει, τους πιάσαμε όλους τους ανεμβολίαστους ή μας ξέφυγαν κάποιοι;
BlastFromThePast έγραψε: 24 Αύγ 2021, 01:23
Γιατί όχι; Έχεις να φοβάσαι κάτι; Ή είσαι εμβολιασμένος οπότε τίποτα δεν αλλάζει ή είσαι ανεμβολίαστος επειδή δε σε νοιάζει ο κοροδοϊός οπότε τίποτα σημαντικό δεν αλλάζει.
Δεν φοβαμαι κατι,δεν ειναι υγειονομικο το θεμα.Εσυ τι φοβασαι αφου εισαι εμβολιασμενος;
Τι να φοβάμαι, εγώ έκανα την πρόταση. Εσύ την απέρριψες και θα πρέπει να δώσεις κάποιο λόγο.
Πάντως εγώ δε βλέπω να θίγεται κανείς. Οι εμβολιασμένοι γνωρίζουν ότι και στις ελάχιστες πιθανότητες νόσησης θα έχουν φροντίδα, οι ψεκασμένοι δεν τους νοιάζει ούτως ή άλλως.
Ρεαλιστικη αντιπροταση εκανα ακολουθωντας τις βασικες αρχες της ισοτητας.Εσυ μπορει να εισαι κανας τελειωμενος φιλελες η κανας κομμουνιστης αλλα δεν γινεται να λειτουργει ο κοσμος με τον τροπο που σκεφτεσαι γιατι απλα ετσι.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 24 Αύγ 2021, 01:30
Ρεαλιστικη αντιπροταση εκανα ακολουθωντας τις βασικες αρχες της ισοτητας.Εσυ μπορει να εισαι κανας τελειωμενος φιλελες η κανας κομμουνιστης αλλα δεν γινεται να λειτουργει ο κοσμος με τον τροπο που σκεφτεσαι γιατι απλα ετσι.
Φίλε, δεν κατάλαβα, κοτεύεις; Ο κόσμος λειτουργεί με βάση όποιους νόμους βγάλουμε.
Η πρόταση που έκανα είναι τέλεια, λύνει όλα τα προβλήματα και δεν θίγει κανέναν. Πρέπει να σαι τρελός για να λες όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlastFromThePast την 24 Αύγ 2021, 01:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε, δεν κατάλαβα, κοτεύεις;
Ελα που δεν καταλαβες
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2021, 00:37
Έχεις στατιστικά υπερβάλλουσας θνησιμότητας του Περού που δείχνουν τέτοιο πράγμα ή το βγάζεις το ποσοστό από το στομάχι σου;
Peru has more than doubled its Covid death toll following a review, making it the country with the world's highest death rate per capita, according to Johns Hopkins University data.
The official death toll is now more than 180,000, up from 69,342, in a country of about 33 million people.
Prime Minister Violeta Bermudez said the number was increased on the advice of Peruvian and international experts.
This was in line with so-called excess deaths figures.
Στατιστικά υπερβάλλουσας θνησιμότητας είπα, όχι παπαριές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
BlastFromThePast έγραψε: 24 Αύγ 2021, 01:29
Ωραία, μπορεί να είσαι ανεμβολίαστος επειδή θεωρείς ότι το ένα τρισεκατομμυριοστό πιθανότητας αρνητικών παρενεργειών από το εμβόλιο είναι σημαντικότερο από τον όποιο κίνδυνο του κόβιντ, οπότε πρακτικά δε σε νοιάζει ο κοροδοϊός.
Προσωπικά γνωρίζω άτομα που φροντίζουν τους ηλικιωμένους γονείς τους, παίρνουν πολλά σχετικά μέτρα και άρα τους νοιάζει και τους καίει ο κορωνοϊός αλλά λόγω αντικρουόμενων γνωματεύσεων από γιατρούς και σε συνδυασμό με κάποια θέματα υγείας δεν έχουν προχωρήσει σε εμβολιασμό. Υποθέτω ότι το γενικό ποσοστό αυτών δεν είναι μεγάλο αλλά δεν είναι και αμελητέο.
NewModelArmy έγραψε: 24 Αύγ 2021, 00:29
Οξυγονο χρειαστηκε για να σωθει ο ψεκοΟικονομοπουλος.Μια απλη γριπουλα κατα τ'αλλα.
Να δεις που μερικοι θα χρειαστουν και ορο και αλλα υπερσυγχρονα πραγματα
Οταν λετε οτι οι νεοι δεν κινδυνευουν απο τον ιο αυτο εννοειται οι ψεκασμενοι;Μια επισκεψουλα στο νοσοκομειο και αναπνευστηρα;Εγω παντως στα 37 μου,γριπες και ιωσεις εχω παθει δεκαδες φορες,να παω στο νοσοκομειο δεν χρειαστηκε ποτε.
Συγχαρητήρια. Το ίδιο και η πλειονότητα του πληθυσμού και στην γρίπη και στον κορωνοϊό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2021, 00:37
Έχεις στατιστικά υπερβάλλουσας θνησιμότητας του Περού που δείχνουν τέτοιο πράγμα ή το βγάζεις το ποσοστό από το στομάχι σου;
Peru has more than doubled its Covid death toll following a review, making it the country with the world's highest death rate per capita, according to Johns Hopkins University data.
The official death toll is now more than 180,000, up from 69,342, in a country of about 33 million people.
Prime Minister Violeta Bermudez said the number was increased on the advice of Peruvian and international experts.
This was in line with so-called excess deaths figures.
Φίλε, δεν κατάλαβα, κοτεύεις; Ο κόσμος λειτουργεί με βάση όποιους νόμους βγάλουμε.
Η πρόταση που έκανα είναι τέλεια, λύνει όλα τα προβλήματα και δεν θίγει κανέναν. Πρέπει να σαι τρελός για να λες όχι.
Η προταση που εκανες ειναι επικινδυνη,και δειχνει ακριβως γιατι ειναι τεραστια υποθεση το να μην πεσει πολυ χαμηλα το ποσοστο των ανεμβολιαστων.Ξεκινησαμε με πανδημια και στην πορεια μας προεκυψε κοινωνικη δυστοπια.
hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2021, 00:20
Σωστά του τα έσουρε ο Καπραβέλος. Καλά τον είπε «γυρολόγο των καναλιών». Είναι ο Άδωνης της επιστήμης. Αληθινός κλόουν.
Που τα είδες αυτά; Εγώ τους είδα γενικά να συμφωνούν με εξαίρεση το συγκεκριμένο ζήτημα της πληρότητας των εντατικών. Μάλιστα ο Καπραβέλος αναφέρεται με καλά λόγια για τον Βασιλακόπουλο σε 2-3 σημεία.
Έχεις δίκιο, έχει κάνει τόσες εμφανίσεις αυτός ο καρνάβαλος που έχω χάσει τον λογαριασμό. Άλλος γιατρός τού το είπε αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
BlastFromThePast έγραψε: 24 Αύγ 2021, 01:27
Διαφωνεί αυτός που πληρώνει. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να υπογράψω εξαίρεση νοσηλείας αν εξαιρεθώ από ασφαλιστικές και φορολογικές εισφορές για χρηματοδότηση του ΕΣΥ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
BlastFromThePast έγραψε: 24 Αύγ 2021, 01:29
Προσωπικά γνωρίζω άτομα που φροντίζουν τους ηλικιωμένους γονείς τους, παίρνουν πολλά σχετικά μέτρα και άρα τους νοιάζει και τους καίει ο κορωνοϊός αλλά λόγω αντικρουόμενων γνωματεύσεων από γιατρούς και σε συνδυασμό με κάποια θέματα υγείας δεν έχουν προχωρήσει σε εμβολιασμό. Υποθέτω ότι το γενικό ποσοστό αυτών δεν είναι μεγάλο αλλά δεν είναι και αμελητέο.
Αν οι ίδιοι έχουν κάποια αντένδειξη -δε γνωρίζω σχετικά τι ισχύει- τότε δε συμπεριλαμβάνονται στους ψεκασμένους ανεμβολίαστους.
Και βέβαια έχουν τεράστια ευθύνη και οι ψεκασμένοι γιατροί, που οι βλακείες τους σπαμάρονται κι εδώ, και η ψεκασμένη κυβέρνηση που πηγαίνει απο τουριστική περίοδο σε λοκντάουν σε τουριστική περίοδο, που λέει ότι δεν κολλάς στο λεωφορείο κτλ. Αλλά ευθύνες εκεί δεν θα αποδώσει κανείς και το πρόβλημα παραμένει.
NewModelArmy έγραψε: 24 Αύγ 2021, 00:55
Αφου ειναι μια γριπουλα για τους νεους οπως λενε οι ψεκ, κανενας δεν επρεπε να πηγαινει νοσοκομειο.
Η γρίπη έχει πολύ μικρότερη διάμεσο ηλικίας νοσηλευομένων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,