Δάνειο είναι το: "λεφτά υπάρχουν";Otto Weininger έγραψε: 19 Αύγ 2021, 17:24Φτάσαμε 2021 και ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι είναι το δάνειο και το θεωρείς κάτι κακό.
Δηλαδή η Amazon που έχει κάτι δις δάνεια είναι για τον καιάδα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Aprilianos
57 είμαι απέχω ακόμη από τη τρίτη ηλικία. Εγώ εμβολιαστηκα και πάω παντού. Να μην βγάζεις χαρά με τους θανάτους ανθρώπων αν δεν θες να σε κατηγορούν. Δεν φταίω εγώ αν είσαι εσύ είσαι σκατοψυχος.Πρετεντέρης έγραψε: 19 Αύγ 2021, 17:20Τιμή μου να με κατηγορεί ένας χουντογερος όπως εσύ.Aprilianos έγραψε: 19 Αύγ 2021, 17:10Στα αρχιδια του αν θα πεθάνουν ανεμβολιαστοι. ΣκατοψυχιαKauldron έγραψε: 19 Αύγ 2021, 16:53 Απλά κοιτάξτε πόσο προκλητικός και διχαστικός είναι ο τίτλος που έβαλε το τρολάκι ο αρχικός πόστερ.
Τι θέλετε δηλαδή; Να μην πιει καφέ ο άλλος ( εδώ πραγματικά στα@@ μου, γιατί ούτε πίνω πολύ καφέ και τον πίνω σπίτι μου), γιατί εσύ έχεις θέμα με τα εμβόλια; Αν ο εγγονός σου ή και το παιδί σου που ξέρεις ότι κυκλοφορούν σε τέτοιους χώρους έρθει να δε δει, βάλε τη μάσκα σου και μη μας πρήζεις.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Βρες μου πού βγάζω χαρά για θανάτους, χουντογερε.Aprilianos έγραψε: 19 Αύγ 2021, 17:2857 είμαι απέχω ακόμη από τη τρίτη ηλικία. Εγώ εμβολιαστηκα και πάω παντού. Να μην βγάζεις χαρά με τους θανάτους ανθρώπων αν δεν θες να σε κατηγορούν. Δεν φταίω εγώ αν είσαι εσύ είσαι σκατοψυχος.Πρετεντέρης έγραψε: 19 Αύγ 2021, 17:20Τιμή μου να με κατηγορεί ένας χουντογερος όπως εσύ.
Τι θέλετε δηλαδή; Να μην πιει καφέ ο άλλος ( εδώ πραγματικά στα@@ μου, γιατί ούτε πίνω πολύ καφέ και τον πίνω σπίτι μου), γιατί εσύ έχεις θέμα με τα εμβόλια; Αν ο εγγονός σου ή και το παιδί σου που ξέρεις ότι κυκλοφορούν σε τέτοιους χώρους έρθει να δε δει, βάλε τη μάσκα σου και μη μας πρήζεις.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Η Αμαζον, άλλα έσοδα έχει, και ο Κούλης άλλα έσοδα έχει (επισήμως). Πώς θα τα πληρώσει ο Κούλης? Γιατί με τα χρήματα που παίρνει ΕΠΙΣΗΜΩΣ δεν αποπληρώνονται αυτά.Otto Weininger έγραψε: 19 Αύγ 2021, 17:24Φτάσαμε 2021 και ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι είναι το δάνειο και το θεωρείς κάτι κακό.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
Καλά ο,τι πεις.Kauldron έγραψε: 19 Αύγ 2021, 17:39Η Αμαζον, άλλα έσοδα έχει, και ο Κούλης άλλα έσοδα έχει (επισήμως). Πώς θα τα πληρώσει ο Κούλης? Γιατί με τα χρήματα που παίρνει ΕΠΙΣΗΜΩΣ δεν αποπληρώνονται αυτά.Otto Weininger έγραψε: 19 Αύγ 2021, 17:24Φτάσαμε 2021 και ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι είναι το δάνειο και το θεωρείς κάτι κακό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Aprilianos
Πες με χουντογερο αν θεωρείς ηλικιωμένους τους κάτω των 60. Πολύ λογική τοποθέτηση.Δεν με ενοχλεί να με αποκαλούν "χουντικό". Ήμουν στην επεν νεαρός. Σου ξαναλέω ότι έχετε στελέχη που ακουμπάνε τη "χούντα". Πατέρας στελέχους της ΝΔ έχει βγάλει βιβλίο για τον Παπαδόπουλο και έχει υπάρξει ευρώ βουλευτής της επεν. Μαθήματα περί επταετίας να κάνεις στους βουλευτές και τα στελέχη σας. Το αντίο ψεκες' δεν δείχνει και πολύ ανθρωπιστικό. Έτσι δεν είναι;Πρετεντέρης έγραψε: 19 Αύγ 2021, 17:37Βρες μου πού βγάζω χαρά για θανάτους, χουντογερε.Aprilianos έγραψε: 19 Αύγ 2021, 17:2857 είμαι απέχω ακόμη από τη τρίτη ηλικία. Εγώ εμβολιαστηκα και πάω παντού. Να μην βγάζεις χαρά με τους θανάτους ανθρώπων αν δεν θες να σε κατηγορούν. Δεν φταίω εγώ αν είσαι εσύ είσαι σκατοψυχος.Πρετεντέρης έγραψε: 19 Αύγ 2021, 17:20
Τιμή μου να με κατηγορεί ένας χουντογερος όπως εσύ.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Το αντίο πάει στα μέτρα που πρέπει να υποστούν όλοι για την προστασία των ανεμβολίαστων.Aprilianos έγραψε: 19 Αύγ 2021, 17:52Πες με χουντογερο αν θεωρείς ηλικιωμένους τους κάτω των 60. Πολύ λογική τοποθέτηση.Δεν με ενοχλεί να με αποκαλούν "χουντικό". Ήμουν στην επεν νεαρός. Σου ξαναλέω ότι έχετε στελέχη που ακουμπάνε τη "χούντα". Πατέρας στελέχους της ΝΔ έχει βγάλει βιβλίο για τον Παπαδόπουλο και έχει υπάρξει ευρώ βουλευτής της επεν. Μαθήματα περί επταετίας να κάνεις στους βουλευτές και τα στελέχη σας. Το αντίο ψεκες' δεν δείχνει και πολύ ανθρωπιστικό. Έτσι δεν είναι;Πρετεντέρης έγραψε: 19 Αύγ 2021, 17:37Βρες μου πού βγάζω χαρά για θανάτους, χουντογερε.Aprilianos έγραψε: 19 Αύγ 2021, 17:28
57 είμαι απέχω ακόμη από τη τρίτη ηλικία. Εγώ εμβολιαστηκα και πάω παντού. Να μην βγάζεις χαρά με τους θανάτους ανθρώπων αν δεν θες να σε κατηγορούν. Δεν φταίω εγώ αν είσαι εσύ είσαι σκατοψυχος.
Δε βρήκες τίποτα λοιπόν.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Καλώς όρισες στον ανορθολογικό ορθολογισμό.nik_killthemall έγραψε: 19 Αύγ 2021, 15:14 Βασικά έχουμε πήξει στις μαλακίες, που το μόνο που δείχνουν είναι αυτό που εξ αρχής υποψιαζόμασταν : πως ψεκ και αντιψεκ είναι το ίδιο ανυποστατοι μαλκες !
Οταν λέω ότι πρώτη φορά ακούς γιά εκθετική κατανομή, κάτι ξέρω. Μάθε λοιπόν ότι η εκθετική αύξηση εξ ορισμού έχει σταθερό ΡΥΘΜΟ μεταβολής. Δεν έχει απότομες αλλαγές και αν βλέπεις τέτοιες, αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην χρησιμοποιούμενη κλίμακα.nik_killthemall έγραψε: 19 Αύγ 2021, 00:26ναι ρε εννοειται πρωτη φορα ακουω ... εξαλλου τι να ειναι η εκθετικη κατανομη, μηπως να ειναι καμια κατανομη που ο ρυθμος μεταβολης αυξανεται ραγδαια, ε όχι δα ... ιδιος ο ρυθμος μεταβολης στη 2η δεκαετια ίδιος και στη 6η δεκαετια ... ηλικιακα κατωφλια αυξησης κινδυνου σε θανατο δεν υπαρχουν, κι ολα ανθιζουν και μυρίζουν ωραια ...Leporello έγραψε: 19 Αύγ 2021, 00:15Μάλλον πρώτη φορά ακούς γιά εκθετική κατανομή και τέτοια.nik_killthemall έγραψε: 19 Αύγ 2021, 00:13Καλά πλάκα κάνεις τώρα ή όντως είσαι τόσο άσχετος που δεν ξέρεις να αναγνώσεις ενα απλό διαγραμμα ?
Εσυ δηλ. σε ολες τις 10ετιες στη στηλη των θανατων βλεπεις ιδιο ποσοστο, έτσι ! Δεν βλέπεις από μια ηλικια και πάνω ο ρυθμός μεταβολής : θάνατοι / χ-10ετια να μεγιστοποιείται ! όχι ιδιο ρεητ σε ολες τις 10 ετις ...
ε ρε τι καθομαστε και λεμε ...
Και εν πάσει περιπτώσει, αν δεν πιστεύεις εμένα, διάβασε ένα βιβλίο και μορφώσου. Δεν χρειάζεται να σου εξηγώ το Α και το Β. Να ένα καλό που σύστησα και στον hellegennes, ο οποίος όμως δεν το διάβασε:
Καλύτερα λοιπόν να εστιάσεις στο γεγονός ότι η διαφορά ηλικιών στο δείγμα ήταν κοντά σε εκείνη που θεωρούσες σημαντική: 42 με 58 είπες, 39,5 γιά τους ανεμβολίαστους με 56 γιά τους εμβολιασμένους είναι το πραγματικό. Θα παραδεχθείς το λάθος σου;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Πρετεντέρης έγραψε: 19 Αύγ 2021, 17:22Άρα κάναμε τις επιλογές μας και ζούμε με αυτές.Kauldron έγραψε: 19 Αύγ 2021, 17:11Ρε διάνοια, το εμβόλιο ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ επαρκώς.Πρετεντέρης έγραψε: 19 Αύγ 2021, 17:08
Ε ναι μωρέ. Να είμαστε σε αιώνιο λοκντάουν, επειδή έτσι γουστάρετε εσείς οι ψέκες.
Μεταδίδεις όπως οι ανεμβολίαστοι, το καταλαβαίνεις? Και νοσείς, και μάλιστα βαριά.
Δε φταίμε εμείς που σου έταξε ο Κούλης τα χίλια μύρια για να μπολιαστείς κι εσύ το 'χαψες.
Βαζε μάσκα και στον ύπνο σου και χώσου μέσα μέχρι να μάθεις μαπεξω τον Αγώνα του.
Βλέπω πως είσαι πολύ μάγκας απ' το πληκτρολόγιο, και μιλάς σα χουλιγκανάκι απ' το Μενίδι (μπορεί και να είσαι κιόλας).
Είπαμε, δε φταίμε εμείς που σου έταξε ο Κούλης τα χίλια μύρια για να μπολιαστείς. Αν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις οτι μια χαρά και να μεταδώσεις μπορείς, και να αρρωστήσεις μπορείς, και μάλιστα βαριά, ακόμα και εμβολιασμένος, και ως εκ τούτου τα μέτρα για μάσκες και "χώσιμο μέσα" θα τα εφαρμόσεις και εσύ, ακόμα και αν εμβολιαστεί το 100%, δεν σου φταίει κανένας.
Άλλωστε αυτό έγινε ΗΔΗ στη Μύκονο, που το λόκντάουν (όσο επιβλήθηκε) μια χαρά είχε ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ισχύ, και οχι "μόνο για τους ανεμβολίαστους". Κι αυτό σε μέρος που ήταν σχεδόν 90% εμβολιασμένοι, και όσοι ήταν εκεί επισκέπτες ανεμβολίαστοι (λίγοι) είχαν κάνει τέστ.
Ο Κούλης σου είπε ψέματα. Δεν πειράζει, δεν είναι η πρώτη φορά που σε πιάνει κορόιδο, ούτε θα είναι η τελευταία. Ήδη πληρώνεις το ακριβότερο ρεύμα της Ευρώπης, και απ' τις ακριβότερες βενζίνες, χάρη στον Κούλη σου, και δε φταίει κανένας "αντιεμβολιαστής" γι' αυτό, παρά μόνο η χωρίς μυαλό κεφάλα σου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν περίμενα και κάτι καλύτερο από εσένα. Το γεγονός ότι το R2 είναι 97,5% δεν είναι το σημαντικό γιά σένα. Το σημαντικό είναι πώς την κόβεις με το μάτι. Ομως ρε κακομοίρη, ο λόγος που δεν εφαρμόζει 100% πάνω στην εκθετική αύξηση είναι μόνο ένας outlier στην ηλικιακή ομάδα 65-74:hellegennes έγραψε: 19 Αύγ 2021, 00:45Στο μεταξύ μιλάει γι' αυτό το γράφημα (που δεν είναι εκθετική αύξηση ακριβώς, αλλά για χάρη της συζήτησης ας πούμε ότι είναι):nik_killthemall έγραψε: 19 Αύγ 2021, 00:26ναι ρε εννοειται πρωτη φορα ακουω ... εξαλλου τι να ειναι η εκθετικη κατανομη, μηπως να ειναι καμια κατανομη που ο ρυθμος μεταβολης αυξανεται ραγδαια, ε όχι δα ... ιδιος ο ρυθμος μεταβολης στη 2η δεκαετια ίδιος και στη 6η δεκαετια ... ηλικιακα κατωφλια αυξησης κινδυνου σε θανατο δεν υπαρχουν, κι ολα ανθιζουν και μυρίζουν ωραια ...
![]()

Είναι σημαντικός αυτός ο outlier; Καθόλου. Πρώτον γιατί δεν αρκεί γιά να ρίξει το R2 σε χαμηλά επίπεδα και δεύτερον επειδή στην επόμενη ηλικιακή ομάδα ο ρυθμός αύξησης επανέρχεται στην προηγούμενη τιμή του.
Το γεγονός ότι εσύ δεν παραδέχεσαι ότι αυτό αποτελεί απόδειξη, δεν είναι καθόλου ανησυχητικό. Δεν κάνεις και τίποτα άλλο, παρά συνεχίζεις να υποστηρίζεις τις πλάνες σου, ό,τι απόδειξη και να σου φέρει ο άλλος. Και βέβαια, χωρίς κανένα επιχείρημα από πλευράς σου. Ο κόσμος όμως έχει μάτια και βλέπει. Αλήθεια, τι είναι αυτό που υποστηρίζει τον ισχυρισμό σου ότι υπάρχει ασυνέχεια στον ρυθμό αύξησης του ρίσκου; Και μάλιστα εσύ την ασυνέχεια την θέλεις στα 40, ο kill_them_all προτιμά τα 50. Τέλος πάντων, αποφασίστε.hellegennes έγραψε: 19 Αύγ 2021, 00:45Το οποίο γράφημα έφτιαξε με στοιχεία του CDC, για να μου αποδείξει πως κάνω λάθος ότι η διαφορά κινδύνου ανάμεσα στον 18άρη και τον 40άρη είναι ελάχιστη, σε σχέση με την διαφορά ρίσκου ανάμεσα στον 40αρη και τον 64άρη.
Και μ' αυτό το γράφημα λέει ότι το απέδειξε.
Πάντως, όντως ο ρυθμός αύξησης δεν είναι ακριβώς σταθερός. Μόνο που ΠΕΦΤΕΙ ελαφρώς στις μεγαλύτερες ηλικίες, δεν ανεβαίνει όπως λέτε.
Αυτό είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Κανείς δεν ξέρει ποιά είναι τα "αληθινά" κρούσματα σε αντίθεση με τα καταγεγραμμένα και νομίζεις ότι με αυτή την παπαριά θα διασωθείς. Να ρωτήσω κι'εγώ με την σειρά μου, το συμπέρασμα τής πούτσας ότι από ένα σημείο και μετά ο ρυθμός αύξησης του ρίσκου αυξάνει απότομα, το βρήκες με βάση τα αληθινά κρούσματα;hellegennes έγραψε: 19 Αύγ 2021, 00:45Υπόψιν ότι δεν είναι καν με βάση τα αληθινά κρούσματα αλλά μόνο με βάση τα καταγεγραμμένα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- nik_killthemall
Leporello έγραψε: 19 Αύγ 2021, 19:13 Μάθε λοιπόν ότι η εκθετική αύξηση εξ ορισμού έχει σταθερό ΡΥΘΜΟ μεταβολής.
σοβαρά τώρα αποφοίτησες χωρίς μέσο από το λύκειο ? Ρε μπαγλαμά αλλο πράγμα ειναι ο ρυθμός μεταβολής και άλλο πράγμα η παράμετρος ποσοστό αύξησης r
χ(t) = xo * (1+r)^t
r = ποσοστό αύξησης = σταθερό
ρυθμός μεταβολής του μεγέθους χ = χ'(t) = (δηλ. παράγωγος) = χο*ln(1+r)*(1+r)^t = ln(1+r)*x(t) = καρα εκθετικά μεταβλητό του κερατά
ε ρε τι καθομαστε και συζηταμε.
ΥΓ ο,τι ενστασεις εχεις για την ερευνα στον cdc που την δεχτηκε. Μετα τα παραπανω καθε συζητηση περιττευει
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Διαφορά έκφρασης. ποσοστό αύξησης/ρυθμός αύξησης / growth rate. Σημασία έχει ότι δεν έχει απότομη αλλαγή ρυθμού. Οσο είναι η αύξηση ποσοστιαία από το 1 στο 2, τόσο είναι και από το 10 στο 20. Γι'αυτό σε λογαριθμική κλίμακα, η εκθετική αύξηση ενφανίζεται ευθύγραμμη. Εσύ δηλαδή, που λες ότι είναι το σημείο καμπής τής καμπύλης;nik_killthemall έγραψε: 19 Αύγ 2021, 19:54Leporello έγραψε: 19 Αύγ 2021, 19:13 Μάθε λοιπόν ότι η εκθετική αύξηση εξ ορισμού έχει σταθερό ΡΥΘΜΟ μεταβολής.![]()
σοβαρά τώρα αποφοίτησες χωρίς μέσο από το λύκειο ? Ρε μπαγλαμά αλλο πράγμα ειναι ο ρυθμός μεταβολής και άλλο πράγμα η παράμετρος ποσοστό αύξησης r
χ(t) = xo * (1+r)^t
r = ποσοστό αύξησης = σταθερό
ρυθμός μεταβολής του μεγέθους χ = χ'(t) = (δηλ. παράγωγος) = χο*ln(1+r)*(1+r)^t = ln(1+r)*x(t) = καρα εκθετικά μεταβλητό του κερατά
ε ρε τι καθομαστε και συζηταμε.
ΥΓ ο,τι ενστασεις εχεις για την ερευνα στον cdc που την δεχτηκε. Μετα τα παραπανω καθε συζητηση περιττευει
Οσο γιά την έρευνα του CDC, δεν καταλαβαίνω τι λες. Ισα-ίσα στην έρευνα του CDC στηρίζεται αυτή η καμπύλη.
1.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Πες την αλήθεια. Δεν είχε στατιστική η σχολή σου.Leporello έγραψε: 19 Αύγ 2021, 19:42 Δεν περίμενα και κάτι καλύτερο από εσένα. Το γεγονός ότι το R2 είναι 97,5% δεν είναι το σημαντικό γιά σένα. Το σημαντικό είναι πώς την κόβεις με το μάτι. Ομως ρε κακομοίρη, ο λόγος που δεν εφαρμόζει 100% πάνω στην εκθετική αύξηση είναι μόνο ένας outlier στην ηλικιακή ομάδα 65-74
Εχω λάθος; Βρες το.SuperRogue έγραψε: 19 Αύγ 2021, 21:05Πες την αλήθεια. Δεν είχε στατιστική η σχολή σου.Leporello έγραψε: 19 Αύγ 2021, 19:42 Δεν περίμενα και κάτι καλύτερο από εσένα. Το γεγονός ότι το R2 είναι 97,5% δεν είναι το σημαντικό γιά σένα. Το σημαντικό είναι πώς την κόβεις με το μάτι. Ομως ρε κακομοίρη, ο λόγος που δεν εφαρμόζει 100% πάνω στην εκθετική αύξηση είναι μόνο ένας outlier στην ηλικιακή ομάδα 65-74
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 53 Απαντήσεις