!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπαίνει εισιτήριο 6 ευρώ τη μέρα, στον... Όλυμπο!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Μπαίνει εισιτήριο 6 ευρώ τη μέρα, στον... Όλυμπο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Υδράργυρος έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:41
Cavaliere έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:36
Belisarius έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:34
Θα πάω όπου γουστάρω και από μένα δε θα πάρουν φράγκο. Επίσης από δω και πέρα πυροφύλαξη, βοήθεια σε πυρκαγιές, αναδασώσεις, καθαρισμούς κτλ μόνο επί πληρωμή.
Καλά, θα τα δώσεις και θα πεις κι ένα τραγούδι.
Χαρακτηριστικο της εποχης μητσοτακη ειναι η κοινωνιοπαθεια. Θα πληρωσετε κερατιατικα, θα σπολυθειτε χωρις λογο, θα υποφερετε. Στο τελος της γραμμης θα ειναι το θα πεινασετε. Και αυτο δεν ειναι μακρια
Ας μην τον ψηφίζατε.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Να βαλομε μονο για τους τουρισται όπως επί Μερκούρη.
Να φυτέψουμε και κανα θρόνο του Δία κανα γυψινο ερμη και θα πέφτει το παραδακι
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Belisarius έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:44
Θα πάω όπου γουστάρω και από μένα δε θα πάρουν φράγκο. Επίσης από δω και πέρα πυροφύλαξη, βοήθεια σε πυρκαγιές, αναδασώσεις, καθαρισμούς κτλ μόνο επί πληρωμή.
Κορόιδο σα και σένα νομίζεις ότι είμαι; Τόσα χρόνια μας κυνήγαγε η αστυνομία στη Πάρνηθα. Τα @@ μας πήραν.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσεις έμπειρο ορειβάτη εκτός αν είσαι πρόθυμος να σου κοστίσει πολύ περισσότερο όχι μόνο από τα 6 ευρώ που ζητάς αλλά και από τα λεφτά του προστίμου στη περίπτωση που τα καταφέρεις.
Και να μην πιάσει τους έμπειρους -δήθεν- θα πιάσει τους άπειρους, και θα κονομήσει. Θα βγάλει και κανά φράγκο από τους νόμιμους, και μια χαρά.
Ordem e Progresso.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Cavaliere έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:25 Ναι, ρε παιδιά, δεν δίνετε 6 ευρώ για το βουνό, δώστε τα στις μαλακίες. Δικαιολογίες.
θα πληρώσω τον κούλη για να πάω στο βουνό μου?δεν πας καλά
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Belisarius έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:10
elchav έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:05
Belisarius έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:03

Στο βουνό γενικά ο κόσμος δε πετάει σκουπίδια.
Μακάρι να ήταν έτσι
'Έτσι είναι. Συνέχεια βουνό είμαι και όπως έχω γράψει με έχει πιάσει μανία να μαζεύω σκουπίδια. Σε πορεία στο βουνό δύσκολα θα μαζέψω κάτι. Π.χ. στη διαδρομή Λατομικό Μουσείο (κάπως έτσι το λένε) - κορυφή Πεντέλης μάζεψα χαμηλά απομεινάρια φραπέ και μετά κάτι καμένους σωλήνες πυρόσβεσης (μου έφυγε ο κώλος στο κουβάλημα). Στα σημεία με τα σπιτάκια για τις κεραίες θέλει καθαρισμό απ ότι έχουν αφήσει οι εργάτες. Δεν πάει πολύς κόσμος και ο κόσμος που πάει είναι προσεκτικός. Πλέον όχι μόνο δε πετάνε σκουπίδια αλλά αρκετοί σαν εμένα μαζεύουν αν βρουν κάτι.
Έχω άλλη άποψη για Πάρνηθα και διάφορα βουνά της Νότιας Μακεδονίας
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

"κερατιατικα" = η συντήρηση του Εθνικού Δρυμου που απολαμβάνω, να μεταφράσουμε από τα βοθροελ.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

nowhere έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:46
Cavaliere έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:25 Ναι, ρε παιδιά, δεν δίνετε 6 ευρώ για το βουνό, δώστε τα στις μαλακίες. Δικαιολογίες.
θα πληρώσω τον κούλη για να πάω στο βουνό μου?δεν πας καλά
Δικό σου είναι;
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:46 Να βαλομε μονο για τους τουρισται όπως επί Μερκούρη.
Να φυτέψουμε και κανα θρόνο του Δία κανα γυψινο ερμη και θα πέφτει το παραδακι
Μην το γελάς, όσοι είναι μέλη ορειβατικων συλλόγων ενδέχεται να έχουν έκπτωση ή και απαλλαγή.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

foscilis έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:47 "κερατιατικα" = η συντήρηση του Εθνικού Δρυμου που απολαμβάνω, να μεταφράσουμε από τα βοθροελ.
Ασ΄τους να φωνάζουν.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Belisarius έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:10
elchav έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:05
Belisarius έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:03

Στο βουνό γενικά ο κόσμος δε πετάει σκουπίδια.
Μακάρι να ήταν έτσι
'Έτσι είναι. Συνέχεια βουνό είμαι και όπως έχω γράψει με έχει πιάσει μανία να μαζεύω σκουπίδια. Σε πορεία στο βουνό δύσκολα θα μαζέψω κάτι. Π.χ. στη διαδρομή Λατομικό Μουσείο (κάπως έτσι το λένε) - κορυφή Πεντέλης μάζεψα χαμηλά απομεινάρια φραπέ και μετά κάτι καμένους σωλήνες πυρόσβεσης (μου έφυγε ο κώλος στο κουβάλημα). Στα σημεία με τα σπιτάκια για τις κεραίες θέλει καθαρισμό απ ότι έχουν αφήσει οι εργάτες. Δεν πάει πολύς κόσμος και ο κόσμος που πάει είναι προσεκτικός. Πλέον όχι μόνο δε πετάνε σκουπίδια αλλά αρκετοί σαν εμένα μαζεύουν αν βρουν κάτι.
Καλά εσύ δαμάζεις και πιτμπουλ με τη σκέψη οπότε κακώς αγχώνεται οποίος του την πέφτουν.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Cavaliere έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:47 Δικό σου είναι;
και δικό μου,ναι
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Κορόιδο σα και σένα νομίζεις ότι είμαι; Τόσα χρόνια μας κυνήγαγε η αστυνομία στη Πάρνηθα. Τα @@ μας πήραν.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσεις έμπειρο ορειβάτη εκτός αν είσαι πρόθυμος να σου κοστίσει πολύ περισσότερο όχι μόνο από τα 6 ευρώ που ζητάς αλλά και από τα λεφτά του προστίμου στη περίπτωση που τα καταφέρεις.
Μαλακιες λες. Καπου θα αφησεις το αυτοκινητο. Εκει θα σε περιμενουν. Εκτος και αν εισαι διατεθειμενος να περπατας για μερες
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Σε κάθε περίπτωση, αυτά είναι μαλακίες αν και το μέτρο είναι καλό. Φανταστείτε τώρα ένα τυπά με 15 κιλά μπακπακ που έχει πάει για ανάβαση 1000 μέτρων, να σκάει εισπράκτορας και να του λέει "κύριε οφείλετε 6€ για την επίσκεψη σας στον Εθνικό Δρυμό".
Θα γεμίσει το amber alert με τέτοιους...

Νομίζω πως απλά το 6ευρω -αν μπει- θα μπει ως καπέλο στην τιμή διανυκτέρευσης των καταφυγίων, αλλά πολλοί μένουν με σκηνή το καλοκαίρι ή πάνε μονοήμερο οπότε πάλι παπάρια
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

foscilis έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:47 "κερατιατικα" = η συντήρηση του Εθνικού Δρυμου που απολαμβάνω, να μεταφράσουμε από τα βοθροελ.
Τι συντηρηση θελει ενας δρυμος ωστε να εχει ανταποδοτικοτητα το 6 ευρω σε καθε εισοδο;
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Υδράργυρος έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:49
Cavaliere έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:36 Καλά, θα τα δώσεις και θα πεις κι ένα τραγούδι.
Μαλακιες λες. Καπου θα αφησεις το αυτοκινητο. Εκει θα σε περιμενουν. Εκτος και αν εισαι διατεθειμενος να περπατας για μερες
Θα τη γλιτώσει, ρε. Όπως γλιτώνει το ΦΠΑ, νταβατζιλίκια θα πληρώνουμε;
Ordem e Progresso.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”