Ας μην τον ψηφίζατε.Υδράργυρος έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:41Χαρακτηριστικο της εποχης μητσοτακη ειναι η κοινωνιοπαθεια. Θα πληρωσετε κερατιατικα, θα σπολυθειτε χωρις λογο, θα υποφερετε. Στο τελος της γραμμης θα ειναι το θα πεινασετε. Και αυτο δεν ειναι μακριαCavaliere έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:36Καλά, θα τα δώσεις και θα πεις κι ένα τραγούδι.Belisarius έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:34
Θα πάω όπου γουστάρω και από μένα δε θα πάρουν φράγκο. Επίσης από δω και πέρα πυροφύλαξη, βοήθεια σε πυρκαγιές, αναδασώσεις, καθαρισμούς κτλ μόνο επί πληρωμή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνει εισιτήριο 6 ευρώ τη μέρα, στον... Όλυμπο!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπαίνει εισιτήριο 6 ευρώ τη μέρα, στον... Όλυμπο!
Ordem e Progresso.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Να βαλομε μονο για τους τουρισται όπως επί Μερκούρη.
Να φυτέψουμε και κανα θρόνο του Δία κανα γυψινο ερμη και θα πέφτει το παραδακι
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Και να μην πιάσει τους έμπειρους -δήθεν- θα πιάσει τους άπειρους, και θα κονομήσει. Θα βγάλει και κανά φράγκο από τους νόμιμους, και μια χαρά.Belisarius έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:44Κορόιδο σα και σένα νομίζεις ότι είμαι; Τόσα χρόνια μας κυνήγαγε η αστυνομία στη Πάρνηθα. Τα @@ μας πήραν.Cavaliere έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:36Καλά, θα τα δώσεις και θα πεις κι ένα τραγούδι.Belisarius έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:34
Θα πάω όπου γουστάρω και από μένα δε θα πάρουν φράγκο. Επίσης από δω και πέρα πυροφύλαξη, βοήθεια σε πυρκαγιές, αναδασώσεις, καθαρισμούς κτλ μόνο επί πληρωμή.
Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσεις έμπειρο ορειβάτη εκτός αν είσαι πρόθυμος να σου κοστίσει πολύ περισσότερο όχι μόνο από τα 6 ευρώ που ζητάς αλλά και από τα λεφτά του προστίμου στη περίπτωση που τα καταφέρεις.
Ordem e Progresso.
θα πληρώσω τον κούλη για να πάω στο βουνό μου?δεν πας καλάCavaliere έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:25 Ναι, ρε παιδιά, δεν δίνετε 6 ευρώ για το βουνό, δώστε τα στις μαλακίες. Δικαιολογίες.
Έχω άλλη άποψη για Πάρνηθα και διάφορα βουνά της Νότιας ΜακεδονίαςBelisarius έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:10'Έτσι είναι. Συνέχεια βουνό είμαι και όπως έχω γράψει με έχει πιάσει μανία να μαζεύω σκουπίδια. Σε πορεία στο βουνό δύσκολα θα μαζέψω κάτι. Π.χ. στη διαδρομή Λατομικό Μουσείο (κάπως έτσι το λένε) - κορυφή Πεντέλης μάζεψα χαμηλά απομεινάρια φραπέ και μετά κάτι καμένους σωλήνες πυρόσβεσης (μου έφυγε ο κώλος στο κουβάλημα). Στα σημεία με τα σπιτάκια για τις κεραίες θέλει καθαρισμό απ ότι έχουν αφήσει οι εργάτες. Δεν πάει πολύς κόσμος και ο κόσμος που πάει είναι προσεκτικός. Πλέον όχι μόνο δε πετάνε σκουπίδια αλλά αρκετοί σαν εμένα μαζεύουν αν βρουν κάτι.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
"κερατιατικα" = η συντήρηση του Εθνικού Δρυμου που απολαμβάνω, να μεταφράσουμε από τα βοθροελ.
Μην το γελάς, όσοι είναι μέλη ορειβατικων συλλόγων ενδέχεται να έχουν έκπτωση ή και απαλλαγή.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:46 Να βαλομε μονο για τους τουρισται όπως επί Μερκούρη.
Ασ΄τους να φωνάζουν.foscilis έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:47 "κερατιατικα" = η συντήρηση του Εθνικού Δρυμου που απολαμβάνω, να μεταφράσουμε από τα βοθροελ.
Ordem e Progresso.
Καλά εσύ δαμάζεις και πιτμπουλ με τη σκέψη οπότε κακώς αγχώνεται οποίος του την πέφτουν.Belisarius έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:10'Έτσι είναι. Συνέχεια βουνό είμαι και όπως έχω γράψει με έχει πιάσει μανία να μαζεύω σκουπίδια. Σε πορεία στο βουνό δύσκολα θα μαζέψω κάτι. Π.χ. στη διαδρομή Λατομικό Μουσείο (κάπως έτσι το λένε) - κορυφή Πεντέλης μάζεψα χαμηλά απομεινάρια φραπέ και μετά κάτι καμένους σωλήνες πυρόσβεσης (μου έφυγε ο κώλος στο κουβάλημα). Στα σημεία με τα σπιτάκια για τις κεραίες θέλει καθαρισμό απ ότι έχουν αφήσει οι εργάτες. Δεν πάει πολύς κόσμος και ο κόσμος που πάει είναι προσεκτικός. Πλέον όχι μόνο δε πετάνε σκουπίδια αλλά αρκετοί σαν εμένα μαζεύουν αν βρουν κάτι.
και δικό μου,ναι
- Υδράργυρος
Μαλακιες λες. Καπου θα αφησεις το αυτοκινητο. Εκει θα σε περιμενουν. Εκτος και αν εισαι διατεθειμενος να περπατας για μερεςBelisarius έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:44Κορόιδο σα και σένα νομίζεις ότι είμαι; Τόσα χρόνια μας κυνήγαγε η αστυνομία στη Πάρνηθα. Τα @@ μας πήραν.Cavaliere έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:36Καλά, θα τα δώσεις και θα πεις κι ένα τραγούδι.Belisarius έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:34
Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσεις έμπειρο ορειβάτη εκτός αν είσαι πρόθυμος να σου κοστίσει πολύ περισσότερο όχι μόνο από τα 6 ευρώ που ζητάς αλλά και από τα λεφτά του προστίμου στη περίπτωση που τα καταφέρεις.
Σε κάθε περίπτωση, αυτά είναι μαλακίες αν και το μέτρο είναι καλό. Φανταστείτε τώρα ένα τυπά με 15 κιλά μπακπακ που έχει πάει για ανάβαση 1000 μέτρων, να σκάει εισπράκτορας και να του λέει "κύριε οφείλετε 6€ για την επίσκεψη σας στον Εθνικό Δρυμό".
Θα γεμίσει το amber alert με τέτοιους...
Νομίζω πως απλά το 6ευρω -αν μπει- θα μπει ως καπέλο στην τιμή διανυκτέρευσης των καταφυγίων, αλλά πολλοί μένουν με σκηνή το καλοκαίρι ή πάνε μονοήμερο οπότε πάλι παπάρια
Θα γεμίσει το amber alert με τέτοιους...
Νομίζω πως απλά το 6ευρω -αν μπει- θα μπει ως καπέλο στην τιμή διανυκτέρευσης των καταφυγίων, αλλά πολλοί μένουν με σκηνή το καλοκαίρι ή πάνε μονοήμερο οπότε πάλι παπάρια
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Υδράργυρος
Τι συντηρηση θελει ενας δρυμος ωστε να εχει ανταποδοτικοτητα το 6 ευρω σε καθε εισοδο;foscilis έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:47 "κερατιατικα" = η συντήρηση του Εθνικού Δρυμου που απολαμβάνω, να μεταφράσουμε από τα βοθροελ.
Θα τη γλιτώσει, ρε. Όπως γλιτώνει το ΦΠΑ, νταβατζιλίκια θα πληρώνουμε;Υδράργυρος έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:49Μαλακιες λες. Καπου θα αφησεις το αυτοκινητο. Εκει θα σε περιμενουν. Εκτος και αν εισαι διατεθειμενος να περπατας για μερεςBelisarius έγραψε: 19 Αύγ 2021, 10:44Κορόιδο σα και σένα νομίζεις ότι είμαι; Τόσα χρόνια μας κυνήγαγε η αστυνομία στη Πάρνηθα. Τα @@ μας πήραν.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 1365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
-