!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

nik_killthemall έγραψε: 18 Αύγ 2021, 15:42
panos291 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 15:28 ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΡΩ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΔΙΔΩ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΙΟ ΝΑ ΤΗΡΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΟ !!!! :salicry:

Υπαρχουν μεγαλυτεροι παρτακηδες απο αυτους?
Αυτό είναι το σωστό μικρε πανουλη, όχι η καθε βολικη παπαριά που συμφέρει το αφήγημα που κατάπιες αμάσητο !
Ενταξει κιλδεμολακο εσενα δεν μπορουν να σε κοροιδεψουν οι νεοταξιτες. Το εχουμε εμπεδωσει :hebit:
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

panos291 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 15:21
nik_killthemall έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:19
Kauldron έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:02

Αυτό είναι η αντικοινωνική συμπεριφορά.
Δεν ξεμπερδεύεις, αφού και να μεταδώσεις μπορείς, και να νοσήσεις.
Όλη η ιστορια ξεκιναει απο τον ωραιοποιημενο διχασμο στον οποιο επενδυσαν τα κρατη και μασησαν άκριτα οι πολίτες-πανουληδες γιατι στη πραγματικοτητα πολίτης = η παρτι μου = ιντιοτ με την αρχαιοελληνικη εννοια του ορου.

Πλασαρίστηκε ένα εμβολιο για το οποιο δεν υπηρχε ουτε ενα τεκμηριο για το γεγονος πως αποτρεπει την διασπορά, και το τεκμηριο πήγε να αναζητηθει κατά την μαζική εφαρμογή του εμβολίου. (τόσο για τον πουτσο)
Για να δοθουν κινητρα στο ποπολο να εμβολιαστει με κατι που δεν έχει τεκμήριο, του υποσχεθηκαν 100% ιδιοτελες κίνητρο για πολίτες-πανουληδες = αρση καθε περιορισμου-μετρου και 5 ρωσίδες δώρο, αλλά στο αφηγημα όλο αυτο αποσιωπηθηκε και παρουσιαστηκε ως ανιδιοτελης πράξη ευθύνης και αλληλεγγυης ώστε όλοι οι υπολοιποι απευθειας να μετατραπουν σε ανεύθυνοι παροτι τηρουν κάθε μέτρο σχολαστικά = διχασμος !

Η μαζική εφαρμογη τελικά έδειξε τεκμηριωμενα πως το εμβολιο δεν αποτρέπει καμια διασπορά, οπότε η αρση προνομίων και το αφήγημα μαζί πάνε στην αποχέτευση.

Το βασικό ερώτημα είναι γιατί τα κράτη δεν επένδυσαν αποκλειστικά στην αντιμετώπιση ειδικα εκεινων των απωλειών του ιου που κατά 90% γεμίζουν τα νοσοκομεία και προκαλούν τα λοκντάουν κι αντί γιαυτό ασχολήθηκαν με το να πείσουν τον 20χρονο και τον 30χρονο που δεν γεμίζει κανενα νοσοκομειο, να εμβολιαστεί διαδιδοντας μυθευματα περί ανοσίας σε κορονοϊο.

Το μόνο που μπορω να σκεφτω είναι

- το να μην καταρρευσουν τα χρηματιστηρια
- το να εξασφαλισουν περαιτερω χρηματοδοτηση στις φαρμακευτικες (λογω πολυ μεγαλυτερης κλιμακας εμβολιασμου) για έξτρα ερευνα για καλυτερα εμβολια για τη συνεχεια.

Κατα τη γνωμη μου το μονο που χρειαζοταν ήταν σχολαστικος επαναληπτικος εμβολιασμος στους ανω των 50-60, σε αυτούς δηλ. που γεμίζουν κατά 90% τα νοσοκομεία. Η καταρρευση των συστηματων υγειας είναι το πρόβλημα, όχι ο ιος.
Σταματα να γραφεις ανουσια κατεβατα.
Δεν με ενδιαφερει αν κολλησω καποιον αλλον αφου και εγω θα το περασω ελαφρα αλλα και ο αλλος (εφοσον ειναι εμβολιασμενος).
Εαν δεν ειναι, ας βαλει μασκουλα, γαντια ή οτι αλλο θελει, αλλα να μην εχει την απαιτηση να κανω πραγματα γι'αυτον.

Ξερω 2 επιχειρησεις που εκλεισαν την τελευταία βδομαδα για κρουσματα σε ανεμβολιαστο προσωπικο.
Ποιος θα τους αποζημιωσει αυτους, ο Βοκολης ή ο κάθε παλαβος του φεισμπουκ?
Ανούσια είναι η υπαρξη σου μικρε πανουλη.

Τα μετρα ως χ τα παίρνεις για να μειώσεις την διασπορά και να προστατεύσεις τον ηλικιωμένο - ευπαθή . -

Η φράση αυτή δεν θα αλλάξει είτε αν χ = εμβολιασμένος, είτε αν χ = ανεμβολίαστος !

Βρες εμβόλιο στο οποίο ο εμβολιασμένος τεκμηριωμένα ΔΕΝ διαδίδει τον ιο, και τότε μαζί σου ! Μέχρι τότε εσύ είσαι αυτός που διαχέεις ανούσιες πίπες !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

panos291 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 15:28 ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΗΡΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ!!!! :salicry:

Πράγματι, η (αναπάντεχη) ύπαρξη αυτού του είδους ζώου με εκπλήσει.

Εγώ δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑΝ που να μην έχει κάνει εμβόλιο (για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο) αλλά να έχει τέτοιες αλλοπρόσαλλες, τερμα πυροβολημένες θέσεις και απαιτήσεις.
Υπάρχουν πραγματικά τέτοιοι;;;;
Ή είναι κάποιο τρέχον ανέκδοτο του πχώρουμ;

Εκτός βεβαια απο τον φονιά και τον βιλλα, αυτοί εξαιρούνται για.... φιλοσοφικούς λόγους.

====

Και άμα σκεφτείς πώς είχε σμπρωχτεί η ατζέντα του εμβολίου=φτου-ξελευτερία είναι διπλά άξιο απορρίας.

Γιατι, τελικά, παγκοσμίως, απο τους ίδιους σπρώχνεται και αυτή η καινούργια μούρλια.

Μήπως λοιπόν ή ατζέντα ΔΕΝ είναι η ασφάλια/ελευθερία, αλλά ο αέναος φόβος;
Άβαταρ μέλους
panos291

περαστική έγραψε: 18 Αύγ 2021, 15:46
Imperium έγραψε: 18 Αύγ 2021, 15:32
περαστική έγραψε: Καραεγωίσταροι του κερατά είναι όσοι δεν τηρούν τα μέτρα. Εμβολιασμένοι και μη. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μην πιστεύουν ή να βλέπουν την αποτελεσματικότητα της μάσκας αλλά να συνεχίζουν να την φοράνε επειδή ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους συνανθρώπους τους που φοβούνται τον ιό και επειδή δεν θέλουν να αντιτίθενται στον νόμο. Όσοι δεν νοιάζονται και δεν σέβονται τις φοβίες των άλλων είναι εγωιστές.
Αυτά να τα θυμάσαι αν ποτέ αναρωτηθείς (ή αν σε ρωτήσει κανεις) πώς έγινε και επικράτησαν οι Ναζιστές στην πολιτισμένη και καθωσπρέπει Γερμανιά των 30ς.

Αν οι φοβίες είναι παράλογες, ψυχωτικές, ή κακόβουλα δημιουργημένες, η ευθήνη σου είναι να τις αποδομήσεις. Αν αυτό δεν γίνεται γιατί η πόρωση έχει πια διαποτίσει σε ανεπίστρεπτο βαθμό, τότε το χρέος σου είναι να τις μαχηθείς.
Στο προηγούμενο μήνυμα έγραψα κάτι για την πλειοψηφία που νικάει και επομένως θα πρέπει να την ακολουθήσεις. Αγώνες έχουν γίνει. Βγήκε κάποιο αποτελέσμα; Γιατί εγώ βλέπω πως οδεύουμε σε μια δικτατορική Ελλάδα και Κύπρο. Και επειδή μιλάμε για θέματα υγείας, δεν μπορείς ούτε ελαφρά τη καρδία να αγνοήσεις τους συνανθρώπους σου που (όντως!) κινδυνεύουν.
Ασε μας ρε κοπελια. Να πανε να κανουν εμβολιο να μην κινδυνεύουν.
Σε κατι τριτοκοσμικες χωρες υπαρχει κοσμος που πεθαινει επειδη δεν εχει προσβαση σε εμβολια καθε ειδους, και εσεις οι entitled νομιζετε οτι ο κοσμος περιστρεφεται γυρω σας και ειστε μονο απαιτησεις.
Οσο για την πλειοψηφια, αυτη πλεον ΔΕΝ θελει μετρα, ιδιαιτερα το παραγωγικο κομμάτι της.
Imperium

περαστική έγραψε: 18 Αύγ 2021, 15:41
panos291 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 15:40

Αυτά να τα θυμάσαι αν ποτέ αναρωτηθείς (ή αν σε ρωτήσει κανεις) πώς έγινε και επικράτησαν οι Ναζιστές στην πολιτισμένη και καθωσπρέπει Γερμανιά των 30ς.

Αν οι φοβίες είναι παράλογες, ψυχωτικές, ή κακόβουλα δημιουργημένες, η ευθήνη σου είναι να τις αποδομήσεις. Αν αυτό δεν γίνεται γιατί η πόρωση έχει πια διαποτίσει σε ανεπίστρεπτο βαθμό, τότε το χρέος σου είναι να τις μαχηθείς.
Η κοπελια θελει να κυκλοφορουμε με μασκες στους 40C και να κλεινουμε τις επιχειρήσεις μας με λοκνταουνς απο σεβασμο προς τις φοβιες της.
Ας βγει καποιος να πει οτι εγω δεν κανω εμβολιο γιατι ετσι, θα παρω τα οποια ρισκα μου και δεν εχω καμια απαιτηση απο κανεναν, και εγω μαζι του θα ειμαι. Κανένα πρόβλημα.

Αλλα οχι αυτό το πραγμα..
Καμία σχέση. Άδικα μιλάω.
Άντε γεια.
Απολύτως 1000% κάθε σχέση.
Άδικα όμως μιλάς. Σκέψου καλύτερα αντι.
Εκεί όπου κι αν πας. Άντε γειά και σε σένα.
περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

Imperium έγραψε: 18 Αύγ 2021, 15:55
περαστική έγραψε: 18 Αύγ 2021, 15:41
panos291 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 15:40

Η κοπελια θελει να κυκλοφορουμε με μασκες στους 40C και να κλεινουμε τις επιχειρήσεις μας με λοκνταουνς απο σεβασμο προς τις φοβιες της.
Ας βγει καποιος να πει οτι εγω δεν κανω εμβολιο γιατι ετσι, θα παρω τα οποια ρισκα μου και δεν εχω καμια απαιτηση απο κανεναν, και εγω μαζι του θα ειμαι. Κανένα πρόβλημα.

Αλλα οχι αυτό το πραγμα..
Καμία σχέση. Άδικα μιλάω.
Άντε γεια.
Απολύτως 1000% κάθε σχέση.
Άδικα όμως μιλάς. Σκέψου καλύτερα αντι.
Εκεί όπου κι αν πας. Άντε γειά και σε σένα.
Είσαι κι' εσύ λοιπόν της άποψης κάνω το εμβόλιο και στα @@ μου όλοι και όλα, και συνεχίζεις την ζωή σου χωρίς μάσκες, αντισηπτικά, αποστάσεις. Ωραίος. Τίποτα καινούριο βέβαια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:31 Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι η πρώτη (και χιλιοσυζητημένη) επιβεβαιωμένη ασθενής με Covid στη χώρα ήταν 38 χρονών υγιέστατη και έκατσε 2 εβδομάδες νοσοκομείο με ιογενή πνευμονία
Τι λες, μωρέ καραγκιόζη; Η πρώτη ασθενής είχε μόνο δέκατα, πονοκέφαλο και έλλειψη όσφρησης/γεύσης και κάθισε στο νοσοκομείο μόνο και μόνο για να μείνει σε απομόνωση. Μάλιστα επειδή κόλλησε και ο γιος της τούς έβαλαν μαζί στο ίδιο δωμάτιο και δεν του είπε ποτέ ότι έχουν τον ιό. Τόσο έντονα ήταν τα συμπτώματά της.

Ούτε καν σαν ελαφρύ κρύωμα δεν το πέρασε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
panos291

Imperium έγραψε: 18 Αύγ 2021, 15:49
panos291 έγραψε: 18 Αύγ 2021, 15:28 ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΗΡΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ!!!! :salicry:

Πράγματι, η (αναπάντεχη) ύπαρξη αυτού του είδους ζώου με εκπλήσει.

Εγώ δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑΝ που να μην έχει κάνει εμβόλιο (για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο) αλλά να έχει τέτοιες αλλοπρόσαλλες, τερμα πυροβολημένες θέσεις και απαιτήσεις.
Υπάρχουν πραγματικά τέτοιοι;;;;
Ή είναι κάποιο τρέχον ανέκδοτο του πχώρουμ;

Εκτός βεβαια απο τον φονιά και τον βιλλα, αυτοί εξαιρούνται για.... φιλοσοφικούς λόγους.

====

Και άμα σκεφτείς πώς είχε σμπρωχτεί η ατζέντα του εμβολίου=φτου-ξελευτερία είναι διπλά άξιο απορρίας.

Γιατι, τελικά, παγκοσμίως, απο τους ίδιους σπρώχνεται και αυτή η καινούργια μούρλια.

Μήπως λοιπόν ή ατζέντα ΔΕΝ είναι η ασφάλια/ελευθερία, αλλά ο αέναος φόβος;
Εγω πιστευω οτι υπαρχουν μερικοι οι οποιοι ανηκουν στην κατηγορια "εμβολιο δεν κανω αλλά φοβαμαι τον ιο", οι οποιοι εχουν αυτες τις αποψεις αλλα τις λενε μονο στο ιντερνετ μια που στην πραγματική ζωη θα πεσει χοντρό δουλεμα/κραξιμο.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

hellegennes έγραψε: 18 Αύγ 2021, 16:05
foscilis έγραψε: 18 Αύγ 2021, 14:31 Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι η πρώτη (και χιλιοσυζητημένη) επιβεβαιωμένη ασθενής με Covid στη χώρα ήταν 38 χρονών υγιέστατη και έκατσε 2 εβδομάδες νοσοκομείο με ιογενή πνευμονία
Τι λες, μωρέ καραγκιόζη; Η πρώτη ασθενής είχε μόνο δέκατα, πονοκέφαλο και έλλειψη όσφρησης/γεύσης και κάθισε στο νοσοκομείο μόνο και μόνο για να μείνει σε απομόνωση. Μάλιστα επειδή κόλλησε και ο γιος της τούς έβαλαν μαζί στο ίδιο δωμάτιο και δεν του είπε ποτέ ότι έχουν τον ιό. Τόσο έντονα ήταν τα συμπτώματά της.

Ούτε καν σαν ελαφρύ κρύωμα δεν το πέρασε.
βασικα αυτος πρεπει να έχει χτυπήσει μπιελα
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, η ασθενής παρουσιάζει ήπια συμπτώματα, βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει απομονωμένη στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο αρνητικής πίεσης, του νοσοκομείου.
https://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/sto ... essaloniki
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Imperium

περαστική έγραψε: 18 Αύγ 2021, 15:57
Είσαι κι' εσύ λοιπόν της άποψης κάνω το εμβόλιο και στα @@ μου όλοι και όλα, και συνεχίζεις την ζωή σου χωρίς μάσκες, αντισηπτικά, αποστάσεις. Ωραίος. Τίποτα καινούριο βέβαια.
Όχι δεν είμαι αυτής της άποψης.
Δεν έχω κάνει εμβόλιο. (Αν και θεωρούμαι οριακά ευπαθής και έχω και κάποια χρονάκια. Ευκολά διπλάσια από εσένα, φαντάζομαι.) Εχω περάσει κορονοιο και έχω βρεθει σε πολυ στενες επαφες με μολυσμένα άτομα. Εν γνώση μου και στην γραμμή της υπηρεσίας. Εμπιστεύομαι το ανοσιολογικό μου, ποιος ξέρει, ίσως και κακώς. Θα δείξει. You pays your money and you takes your chances.

Κάποια στιγμή ίσως να κάνω εμβόλιο. Αυτό θα γίνει όμως (αν γίνει) οταν εγώ το θεωρήσω σωστό, όχι επειδή υπήρξε κάποιος κυβερνητικός εξαναγκασμός για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Δεν γράφω τίποτα στα αρχίδια μου. Αντιθέτως. Με προσωπικό κόστος αντιτίθεμαι σε ο,τι θεωρώ λάθος.

Ιδίως σε αρρωστημένες ιδεοληψίες που πηγάζουν απο νοσηρές φοβίες και άλλες ψυχασθένειες και απειλούν να οδηγήσουν σε μια εφιαλτική δυστοπία που μόνο στα πιο σκοτεινα μυθοστορηματα βρίσκεις. Μάσκες π.χ. αποστάσεις, ποινικοποίηση ανθρώπινης επαφής κλπ.

Με τα αντισηπτικά δεν έχω θέμα, ΠΑΝΤΑ υπήρχαν κάποιοι γραφικοί που το παράκαναν.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

περαστική έγραψε: Καραεγωίσταροι του κερατά είναι όσοι δεν τηρούν τα μέτρα. Εμβολιασμένοι και μη. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μην πιστεύουν ή να βλέπουν την αποτελεσματικότητα της μάσκας αλλά να συνεχίζουν να την φοράνε επειδή ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους συνανθρώπους τους που φοβούνται τον ιό και επειδή δεν θέλουν να αντιτίθενται στον νόμο. Όσοι δεν νοιάζονται και δεν σέβονται τις φοβίες των άλλων είναι εγωιστές.

Βλακείες λες κι εσυ μεγαλε, οχι στους Ναζι, πηγαινε και πιο πισω στη Μορντορ ...

Για συνέπεια μιλαμε εδω όχι για φοβίες !

- Θες να προστατεψεις τον πληθυσμό από την διασπορα του ιου και τους ηλικιωμενους ? Ωραια, ίδια μέτρα και στους ανεμβολιαστους και στους εμβολιασμενους που μεταδιδουν και αυτοι κανονικα τον ιο !

- Δε θες να προστατεψεις κανεναν ? Ωραια μέτρα σε κανέναν ! Είτε εμβολιασμενο είτε ανεμβολιαστο !

- Θες να προστατέψεις το σύστημα υγείας να μην γεμίσει από βαριά νόσουντες και πας σε λοκνταουν για να το σώσεις ? Ωραία, εμβόλια σε αυτούς που το γεμίζουν συντριπτικά, δηλ στους ηλικιωμενους.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και μόνο ! Αν θέλεις ομως την υπευθυνότητα να την κάνεις συλλογική, ε αυτη θα έχει ιδια μετρα και ιδια σταθμα για ολους οσους μεταδίδουν τον ιο και τα μέτρα και σταθμα θα μεταβάλλονται ΜΟΝΟ εκεί που ο ιος γίνεται biased !

Συνέπεια ! Ουτε ναζι, ουτε φοβιες, ουτε τπτ.
περαστική

Δεν είναι όλα νοσηρή φοβία και ψυχασθένεια. Αυτό δεν καταλαβαίνεις. Ούτε ο υπάλληλος του περίπτερου μπορεί να γουστάρει να φοράει την μάσκα για ένα 8ωρο και να πλένεται κάθε τρεις και λίγο αλλά αναγκάζεται να το κάνει. Δεν γνωρίζεις αν είναι εμβολιασμένος ή όχι, μπορεί να το σκέφτεται ακόμη όπως εσύ, μπορεί να εμπιστεύεται και εκείνος το ανοσοποιητικό του. Και τι σημαίνει αυτό; Πως δεν πρέπει να προσέχει; Πως δεν πρέπει να τηρεί τα μέτρα; Πως θα αφήσει τον κάθε άκυρο να μπαίνει μέσα χωρίς μάσκες και μέτρα υγιεινής επειδή έχει το δικαίωμα νομίζει να κάνει ό,τι γουστάρει; Γιατί να το ρισκάρει ο υπάλληλος; Πως ξέρεις επιπλέον ποιός χρειάζεται να προσέξει περισσότερο και ποιός όχι; Ο υπάλληλος του περιπτέρου μπορεί να έχει εμβολιαστεί αλλά ο γονέας/παππούς του που έχει αναλάβει την φροντίδα του να μην μπορεί/να μην του επιτρέπεται να εμβολιαστεί για λόγους υγείας και με συμβουλή ιατρού. Τα βαφτίζετε όλα ψυχασθένεια και εξαναγκασμό και καθαρίσατε. Ε δεν είναι έτσι. Κυκλοφορείς και εσύ στην ίδια κοινωνία με τόσους άλλους. Να πάρεις τα ρίσκα σου για τον εαυτό σου. Δεν μπορείς να τα πάρεις και για τους άλλους και δεν σου επιτρέπεται κιόλας, από τον νόμο. Ποτέ δεν μπορούσες να κάνεις ό,τι γούσταρες. Θεωρείσαι αντικοινωνικός όταν το κάνεις.
περαστική

nik_killthemall έγραψε: 18 Αύγ 2021, 16:26

Βλακείες λες κι εσυ μεγαλε, οχι στους Ναζι, πηγαινε και πιο πισω στη Μορντορ ...

- Θες να προστατεψεις τον πληθυσμό από την διασπορα του ιου και τους ηλικιωμενους ? Ωραια, ίδια μέτρα και στους ανεμβολιαστους και στους εμβολιασμενους που μεταδιδουν και αυτοι κανονικα τον ιο !

- Δε θες να προστατεψεις κανεναν ? Ωραια μέτρα σε κανέναν ! Είτε εμβολιασμενο είτε ανεμβολιαστο !

- Θες να προστατέψεις το σύστημα υγείας να μην γεμίσει από βαριά νόσουντες και πας σε λοκνταουν για να το σώσεις ? Ωραία, εμβόλια σε αυτούς που το γεμίζουν συντριπτικά, δηλ στους ηλικιωμενους.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και μόνο ! Αν θέλεις ομως την υπευθυνότητα να την κάνεις συλλογική, ε αυτη θα έχει ιδια μετρα και ιδια σταθμα για ολους οσους μεταδίδουν τον ιο και τα μέτρα και σταθμα θα μεταβάλλονται ΜΟΝΟ εκεί που ο ιος γίνεται biased !

Συνέπεια ! Ουτε ναζι, ουτε φοβιες, ουτε τπτ.
Ακριβώς. Συνέπεια ζητάμε.
Όχι δυο μέτρα και δυο σταθμά.
Imperium

Σόρυ κι όλας, αλλά με όλα όσα μου έχεις πει εδώ μέσα, δεν νομίζω οτι είσαι σε θέση να διακρίνεις την διαφορά.

Θέτεις επί ίσοις όροις σενάρια που γνωρίζεις μια χαρά οτι δεν είναι μόνο και μόνο λόγω του φόβου που συνδέεται με το καθένα.

Και τα φορτίζεις και λεκτικά.

Στο φινάλε, ο καθένας μπορεί να ορίσει την "συνέπεια" όπως θέλει, ΠΡΙΝ κάθε συμβάν.

Μετά; Ε, δεν τρέχει και τίποτα τα αλλάζουμε πάλι, ο κόσμος έχει μνήμη χρυσόψαρου. (Και μάλλον αδικούμε τα χρυσόψαρα εδώ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 18 Αύγ 2021, 16:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Imperium έγραψε: 18 Αύγ 2021, 16:37
Σόρυ κι όλας, αλλά με όλα όσα μπου έχεις πει εδώ μέσα, δεν νομίζω οτι είσαι σε θέση να διακρίνεις την διαφορά.
ναι οκ ... ο τζιτζιρας ο μιτζηρας ....
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”