Σκεψου ομως οτι ο αρχικος σχεδιασμος ελεγε οτι μολις γινοταν η εισβολη της βερμαχτ, αμεσως θα εξεγειρονταν εκατομμυρια καταπιεσμενων απο τους κομμουνιστες λαους, και το σοβιετικο καθεστως θα κατερρεε σαν χαρτινος πυργος. Απο αυτους μολις 20 χιλιαδες καταταχτηκαν στη βερμαχτ. Τα υπολοιπα χ εκατομμυρια καταταχτηκαν στους σοβιετικουςObi Wan Iakobi έγραψε: 17 Αύγ 2021, 23:16Αν σκεφτεις οτι περισσοτεροι από 20.000 καταταχτηκαν το 41 στην Βερμαχτ για να εκδικηθουν τις σταλινικες διωξεις του 35-40 παιζειBlastFromThePast έγραψε: 17 Αύγ 2021, 23:09
Α, έγιναν μετά.![]()
Να ήταν πριν και δικαίως να τράβηξαν όσα τράβηξαν όσοι τα τράβηξαν παίζει;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
RIP Μάκη Μαΐλη
- Υδράργυρος
Re: RIP Μάκη Μαΐλη
- Obi Wan Iakobi
Οχι δεν προσεξες το ''για να εκδικηθουν τις σταλινικες διωξεις του 35-40''.Αρα δεν φταινε αυτοι αλλα η ''Σοβιετική Πατρίδα των Λάων''.Καλα οχι και το να μην ηταν αντικομμουνιστες θα τους εσωζε ο πατερουλης καθαριζε αβερτα ακομα και δικους του δεν ειχε τετοια θεματα.Εσεις βεβαια κρυβεστε πισω απο το ''ακραιοι εθνικιστες'' για να δικαιολογησετε τον νουμερο 2 σφαγεα της ιστοριας(χρυσουν ο Μαο για να ειμαστε δικαιοι).Κι εδω τα ιδια θα κανατε φανηκε κι απο τις σφαγες των μη κομμουνιστων ανταρτων και αμαχων ακομα και αντικκεδων κομμουνιστων αλλα δεν μπορεσατε.BlastFromThePast έγραψε: 17 Αύγ 2021, 23:21
Άρα καταλήγουμε ότι στη Σοβιετική Πατρίδα των Λάων κάποιοι ακραιφνείς εθνικιστές (που έτυχε να είναι Πόντιοι, θα μπορούσαν να ήταν Ρώσοι, βλ Σολζενίτσυν, ή οποιασδήποτε άλλης εθνικότητας) γνώρισαν για πρώτη και μοναδική φορά στη ζωή τους τι πάει να πει δικαιοσύνη.
Και θα πρέπει εγώ σήμερα αντί να συγχαίρω τη σοβιετική πατρίδα να τάσσομαι με τους ακραίους εθνικιστές γιατί Πόντιοι γαρ!
Ας γελάσω.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Άμα είναι από το Μενίδι καλύτερα να σε έβριζαν.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
Εσύ με τι θα ασχοληθείς;Obi Wan Iakobi έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:40Ο Χιτλερ πιστευε στην φυλετικη συνεχεια.Και απο τη στιγμη που οι ελληνες ειναι μερος της αριας φυλης και μαλιστα το καλυτερο αυτο εφτανε.Αποδειξη οτι παρολο που τον πολεμησαμε ουτε αιχμαλωτους κρατησε και αφησε την γαλανολευκη διπλα στη γερμανικη στην Ακροπολη καθολη την διαρκεια της Κατοχης.Gewponos90 έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:36
Αυτές είναι οι μαλακιες που έγραφαν οι κατοχικές εφημερίδες. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, μας σέβονται. Γενικά ο Αδόλφος που είχε διάφορα θέματα θαύμαζε τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ Έλληνες ( το μόνο καλό του). Όχι το βαλκανικό κράτος που προέκυψε μετά.
Υ.Γ Αν στην κατοχή ο παππούς σου έχαιρε της εκτίμησης των Γερμανών αξιοματουχων πρέπει να το κοιτάξεις![]()
Υ.Γ Γεωπονε ασχολησου με τα της γεωπονιας που τα ξερεις καλυτερα![]()
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω τι έκανε στον Σπύρο Λούη. Ξέρω ότι τον παππού μου, από του πατέρα μου την μεριά, τον είχαν χωσει στις φυλακές στην Θεσσαλονίκη και είχε μείνει απο αυτό σχεδόν ανάπηρος μια ζωή, παρότι ήταν δεξιός κάργα, κολλητός του Γεωργίου Μόδη του υφυπ. Παιδείας επί Πλαστηρα. Ειχε επισκεφτεί το πατρικό μας ο Μοδης το 51. Τον πρώτο του ξαδελφο, του έδεσαν ένα σύρμα στο λαιμό και τον εσερναν μεσα στο χωριό πίσω από το στρατιωτικό όχημα μέχρι που δεν άντεξε την πολύ αρια αγάπη. Τον μεγάλο αδελφό της γιαγιάς μου, από την μητέρα μου (εντάξει, αυτοί ήταν κομμουνιστές) τον είχαν στείλει αναρρωτική άδεια στο Νταχάου. Αγάπη μόνο.Ju-87 έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:15Ο Χίτλερ λάτρευε τους Έλληνες σε σημείο να θεωρεί ότι όλοι οι Γερμανοί έχουν ελληνική καταγωγή. Το ίδιο το κόμμα του είχε μέσα πολλούς Έλληνες πχ ο Φον Κανάρι ήταν Έλληνας, ο Ρούντολφ Ες ήταν Έλληνας, ο Χίμλερ είχε ξαδέρφια στην Κρήτη που τα επισκέφτηκε όταν κατακτήθηκε η Ελλάδα, η γυναίκα του ναζί γλύπτη Άρνο Μπρεκερ ήταν Ελληνίδα (Μιμίκα Μεσαλά) κοκ.Ζενίθεδρος έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:01Δεν είπε κάτι παράξενο. Όσοι συνεργάστηκαν στην επιχείρηση Μπαρμπαρόσα με τους Γερμανούς, τους πήρε η μπάλα, ανεξαρτήτως καταγωγής. Εάν είχε κάνει εθνοκαθαρση ο Στάλιν, δεν θα είχαμε τώρα μισό εκατομμύριο Ρωσοπόντιους. Εάν δεν ήταν ο Στάλιν να συντρίψει την Γερμανία, οι Έλληνες θα είχαν εξαφανιστεί ως ένας από τους υπανθρώπους λαούς μέσα από την μεγάλη Γερμανία.
Οι ναζί είχαν στείλει με ιταλικά πλοία τροφές στην κατεχόμενη Ελλάδα που μαστίζονταν από τον λιμό αλλά βομβαρδίστηκαν από τους Άγγλους.
Υπήρχε το σχέδιο Αλέξανδρος βάσει του οποίου η Τουρκία θα διαλύονταν με μια συντονισμένη επίθεση γερμανικών και ελληνικών στρατευμάτων αλλά δεν υλοποιήθηκε ποτέ πάλι εξαιτίας των Άγγλων.
Στους ολυμπιακούς αγώνες του 1936 στο Βερολίνο ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ χαιρέτησε τον Σπύρο Λούη και του πρόσφερε ένα στεφάνι ελιάς.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Obi Wan Iakobi
Απο τους Ποντιους μονο 20.000.Και αρχικα πολλοι λευκορωσοι,ουκρανοι κτλ υποδεχτηκαν τους γερμανους ως απελευθερωτες.Υδράργυρος έγραψε: 17 Αύγ 2021, 23:26
Σκεψου ομως οτι ο αρχικος σχεδιασμος ελεγε οτι μολις γινοταν η εισβολη της βερμαχτ, αμεσως θα εξεγειρονταν εκατομμυρια καταπιεσμενων απο τους κομμουνιστες λαους, και το σοβιετικο καθεστως θα κατερρεε σαν χαρτινος πυργος. Απο αυτους μολις 20 χιλιαδες καταταχτηκαν στη βερμαχτ. Τα υπολοιπα χ εκατομμυρια καταταχτηκαν στους σοβιετικους
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Οι Τούρκοι θα είχαν πιθανότητα εάν έμπαιναν στον πόλεμο.Από τη στιγμή που δεν μπήκαν όλοι οι σύμμαχοι συμφώνησαν να δοθούν στην Ελλάδα.Ju-87 έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:19Σωστά όλα αυτά αλλά να προσθέσω ότι χάρις στον Στάλιν τσεπωσαμε τα Δωδεκάνησα που οι Άγγλοι "φίλοι" θέλανε να τα δώσουν στους Τούρκους...πατησιωτης έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:16 .Εάν από την άλλη ο Στάλιν κέρδιζε τον πόλεμο ΜΟΝΟΣ του η Ελλάδα θα έχανε τα ίδια ακριβώς εδάφη που θα έχανε και εάν κέρδιζε ο Χίτλερ,ήτοι την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη υπέρ της Βουλγαρίας.Δεν τα έχασε επειδή τον πόλεμο τον κέρδισαν μαζί με Βρεταννία - Αμερική.
- Obi Wan Iakobi
Με οτι ασχολουμαι φροντιζω να το μαθαινω καλα.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Μπήκαν τρεις μέρες πριν καταληφθεί το Βερολίνο.πατησιωτης έγραψε: 17 Αύγ 2021, 23:34Οι Τούρκοι θα είχαν πιθανότητα εάν έμπαιναν στον πόλεμο.Από τη στιγμή που δεν μπήκαν όλοι οι σύμμαχοι συμφώνησαν να δοθούν στην Ελλάδα.Ju-87 έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:19Σωστά όλα αυτά αλλά να προσθέσω ότι χάρις στον Στάλιν τσεπωσαμε τα Δωδεκάνησα που οι Άγγλοι "φίλοι" θέλανε να τα δώσουν στους Τούρκους...πατησιωτης έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:16 .Εάν από την άλλη ο Στάλιν κέρδιζε τον πόλεμο ΜΟΝΟΣ του η Ελλάδα θα έχανε τα ίδια ακριβώς εδάφη που θα έχανε και εάν κέρδιζε ο Χίτλερ,ήτοι την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη υπέρ της Βουλγαρίας.Δεν τα έχασε επειδή τον πόλεμο τον κέρδισαν μαζί με Βρεταννία - Αμερική.
-
Gewponos90
Από το Μενίδι;
Η εννοείς την προηγούμενη παπάρια που είπες ότι ο Χίτλερ θεωρούσε τον παππού σου Άρειο;
- Obi Wan Iakobi
Ειδες που δεν τα ξερεις? δεν ειναι θεμα χιτλερικου τι να πουμε δηλαδη οτι δεν κυματιζε η γαλανολευκη μαζι με τη γερμανικη στην Ακροπολη για να μην σας χαλασει η σουπα? αφου κυματιζε.Gewponos90 έγραψε: 17 Αύγ 2021, 23:22
Ούτε αιχμαλώτους![]()
Σε είχα κόψει για λάτρη της τρας τιβι που μας διασκεδάζει όλους. Για χιτλερικό δεν σε εκοβα.
Υ.Γ Αυτό με τον παππού σου στην αρχή το είπα για πλάκα, αλλά μάλλον ισχύει.
ΥΓ Ο παππους μου ηταν δεξιος αντικομμουνιστης οπως ειμαι κι εγω.Για να σου λυσω την απορια.Τωρα αν εσυ το παιζεις καπεταν γεωπονος δικο σου θεμα
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Ποιον θες να ρωτησω τα απολιθωματα του Κουτσουμπα που δικαιολογουν διωξεις ελληνων?Gewponos90 έγραψε: 17 Αύγ 2021, 23:41
Από το Μενίδι;
Η εννοείς την προηγούμενη παπάρια που είπες ότι ο Χίτλερ θεωρούσε τον παππού σου Άρειο;![]()
Τι να κανουμε ο Χιτλερ θεωρουσε τους ελληνες το καλυτερο εθνος των αριων και διαχωριζε μονο την ηγεσια που την ελεγε αγγλοφιλη.Καλο το παραμυθι για ''καλους αρχαιους'' ''κακους νεοελληνες'' αλλα δεν πιανει
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
Gewponos90
Ε αφού κυμάτιζε η γαλανόλευκη διπλα στην κατοχική δείχνει σεβασμό. Αν χωριά καίγονταν την ίδια ώρα δεν πειράζει.Obi Wan Iakobi έγραψε: 17 Αύγ 2021, 23:42Ειδες που δεν τα ξερεις? δεν ειναι θεμα χιτλερικου τι να πουμε δηλαδη οτι δεν κυματιζε η γαλανολευκη μαζι με τη γερμανικη στην Ακροπολη για να μην σας χαλασει η σουπα? αφου κυματιζε.Gewponos90 έγραψε: 17 Αύγ 2021, 23:22
Ούτε αιχμαλώτους![]()
Σε είχα κόψει για λάτρη της τρας τιβι που μας διασκεδάζει όλους. Για χιτλερικό δεν σε εκοβα.
Υ.Γ Αυτό με τον παππού σου στην αρχή το είπα για πλάκα, αλλά μάλλον ισχύει.
ΥΓ Ο παππους μου ηταν δεξιος αντικομμουνιστης οπως ειμαι κι εγω.Για να σου λυσω την απορια.Τωρα αν εσυ το παιζεις καπεταν γεωπονος δικο σου θεμα![]()
Υ.Γ Εμένα ο παππούς μου δυστυχώς δεν ήταν ούτε δεξιός ούτε αριστερός. Ήταν από τους τυχαίους που κοιταγαν την ησυχία τους τότε. ( Το μόνο κακό)
-
Gewponos90
Obi Wan Iakobi έγραψε: 17 Αύγ 2021, 23:48Ποιον θες να ρωτησω τα απολιθωματα του Κουτσουμπα που δικαιολογουν διωξεις ελληνων?Gewponos90 έγραψε: 17 Αύγ 2021, 23:41
Από το Μενίδι;
Η εννοείς την προηγούμενη παπάρια που είπες ότι ο Χίτλερ θεωρούσε τον παππού σου Άρειο;![]()
Τι να κανουμε ο Χιτλερ θεωρουσε τους ελληνες το καλυτερο εθνος των αριων και διαχωριζε μονο την ηγεσια που την ελεγε αγγλοφιλη.Καλο το παραμυθι για ''καλους αρχαιους'' ''κακους νεοελληνες'' αλλα δεν πιανει![]()
Όντως δεν πιανει, γιατί είναι ηλίθιο. Αλλά πήγαινε σε ορισμένα χωριά που καλοπέρασαν με τους αξιωματούχους του Χίτλερ και πες τους στην μούρη των γέρων πόσο σεβάστηκε ο Αδόλφος την αριοτητα της μάνας τους. Θα έχει πλάκα.