Μα για τις διωξεις και τα γκουλαγκ τον στολιζουν.3f3k έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:33
Τον Στάλιν τον στολίζουν και κάποιοι απο τους δικους μου γνωστούς. ΓΙα γκουλαγκ δεν έχει πει κάνενας τίποτα πέρα απο έναν θειο που ψηφιζε χρυση αυγή. Και γενικότερα το έχω διαβάσει μονο στο phoroum και σε φασιστοσελίδες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
RIP Μάκη Μαΐλη
- Obi Wan Iakobi
Re: RIP Μάκη Μαΐλη
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
BlastFromThePast
Τι γνώμη έχουν για σένα οι εν λόγω Πόντιοι;Obi Wan Iakobi έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:30Φιλαρακο ενα καρο Ποντιους ξερω απο Μενιδι μερια και λογω περιοχης.Ολοι στολιζουν κανονικοτατα τον Σταλιν.3f3k έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:26
![]()
![]()
![]()
Ελα πες το μια στο σόι της γυναίκας μου αυτό και στα 4 χωριά της Γεωργίας όπου μεγάλωσε. Να ξέρουν οι άνθρωποι ότι οι γιαγιάδες και οι παππούδες τους ήταν στα γκουλαγκ και τους λένε ψέματα τόσα χρόνια.
- Obi Wan Iakobi
Ο Χιτλερ πιστευε στην φυλετικη συνεχεια.Και απο τη στιγμη που οι ελληνες ειναι μερος της αριας φυλης και μαλιστα το καλυτερο αυτο εφτανε.Αποδειξη οτι παρολο που τον πολεμησαμε ουτε αιχμαλωτους κρατησε και αφησε την γαλανολευκη διπλα στη γερμανικη στην Ακροπολη καθολη την διαρκεια της Κατοχης.Gewponos90 έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:36
Αυτές είναι οι μαλακιες που έγραφαν οι κατοχικές εφημερίδες. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, μας σέβονται. Γενικά ο Αδόλφος που είχε διάφορα θέματα θαύμαζε τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ Έλληνες ( το μόνο καλό του). Όχι το βαλκανικό κράτος που προέκυψε μετά.
Υ.Γ Αν στην κατοχή ο παππούς σου έχαιρε της εκτίμησης των Γερμανών αξιοματουχων πρέπει να το κοιτάξεις![]()
Υ.Γ Γεωπονε ασχολησου με τα της γεωπονιας που τα ξερεις καλυτερα
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
-
BlastFromThePast
Δε ξέρω, ρωτάω.
- Obi Wan Iakobi
Αν μπαίνουν στο "edomonoellines.blogspot" τότε αυτά διαβαζουν αυτά λένε προφανώς. Οι υπόλοιποι λένε για το ότι όχι μονο δεν τους κυνήγησαν αλλά είχαν και μαθημα επιλογής τα Ελληνικά στα δημοτικά σχολεία και μάλιστα οι περισσότεροι απο αυτούς επέλεγαν ελληνικα και όχι γεωργιανά (τα ρώσικα ήταν πρώτη γλώσσα).Obi Wan Iakobi έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:36Μα για τις διωξεις και τα γκουλαγκ τον στολιζουν.3f3k έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:33
Τον Στάλιν τον στολίζουν και κάποιοι απο τους δικους μου γνωστούς. ΓΙα γκουλαγκ δεν έχει πει κάνενας τίποτα πέρα απο έναν θειο που ψηφιζε χρυση αυγή. Και γενικότερα το έχω διαβάσει μονο στο phoroum και σε φασιστοσελίδες.
Η γυναικα μου ήρθε από Γεωργία 9 χρονών και ελληνικά ήξερε (μιλουσαν και ποντιακά μεταξύ τους φυσικα), ρώσικα ήξερε, γεωργιανά μόνο τα βασικά για να επικοινωνεί.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έχεις πηγές για τους αριθμούς των εκτοπισμένων, εκτός από τα διάφορα τερατώδη άρθρα στις εφημερίδες; Απ' όσο ξέρω, καπου 15 000 Ρωσοποντιοι εκτοπίστηκαν προς Σιβηρία και λοιπές περιοχές, από τους συνολικά 300 000, δηλαδή ένα ποσοστό 5% που θεωρούνταν πολεμιοι της Επανάστασης, αναλογικα δηλαδή όπως όλων των άλλων εθνοτήτων, συμπεριλαμβανομένων και των Ρώσων. Τους Γερμανούς που είχε παει στην Ουκρανία η τσαρινα Αικατερίνη, πράγματι τους έκανε εθνοκάθαρση, και τους πήγε όλους πέρα από τα Ουραλια, για ευνόητους λόγους φυσικά. Μισο εκατομμύριο Ρωσοπόντιοι ζούσαν στην νοτια ΕΣΣΔ, μετά την κατάρρευση της, στις ιστορικές τους κοιτίδες δηλαδη. Ακομα και να θέλει κάποιος να καταπιεί αμασητα τα τέρατα που γράφονται, το να ισχυρίζεται κάποιος πως όλοι αυτοί οι 400 χιλιάδες ξαναγύρισαν πίσω στα σπίτια και στα χωράφια, που προφανως τους τα είχαν αφήσει καπαρωμένα για 15 χρόνια οι αλλοι, είναι σαν να παραδέχεται πως ο Χρουτσώφ κατάφερε ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο στα παγκόσμια χρονικά θαύμα της λογιστικής.πατησιωτης έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:161) Δεν συνεργάσθηκαν οι Πόντιοι με τους Γερμανούς και επειδή δεν ήθελαν αλλά και επειδή δεν μπορούσαν από την Σιβηρία που ήσαν.Ζενίθεδρος έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:01 Όσοι συνεργάστηκαν στην επιχείρηση Μπαρμπαρόσα με τους Γερμανούς, τους πήρε η μπάλα, ανεξαρτήτως καταγωγής.
Οι Πόντιοι εκτοπίσθηκαν το 1937-38 πριν τον πόλεμο κατά την "Ελληνική επιχείρηση".
2) Εθνοκάθαρση είναι αυτό ακριβώς ως ορισμός,η εκτόπιση και εξορία σε πολύ μεγάλη απόσταση.Το άλλο,η εξόντωση λέγεται γενοκτονία.Αν και κάποιοι θα πέθαναν από τις κακουχίες στην εξορία δεν κατηγόρησε κανείς τον Στάλιν για γενοκτονία των Ποντίων αλλά για εθνοκάθαρση που είναι αυτό ακριβώς.
3) Οι Ρωσοπόντιοι υπάρχουν επειδή η εθνοκάθαρση ή εξορία αναιρέθηκε από τον ΧΡΟΥΣΤΣΩΦ όταν έκλεισαν τα γκουλάγκ και επέστρεψαν στις εστίες τους όχι μόνο οι Πόντιοι αλλά και σχεδόν όλοι όσοι είχαν επιζήσει από τους κρατουμένους,τον οποίο Χρουστσώφ κατηγορούσε ο Μαίλης και το κόμμα του σήμερα ότι διευκόλυνε την επιστροφή του καπιταλισμού και επειδή έκλεισε τα γκουλάγκ.
4) Εάν η Γερμανία κέρδιζε τον πόλεμο η Ελλάδα θα είχε εδαφικές απώλειες αλλά δεν θα εξαφανιζόταν καθόλου διότι το υπόλοιπο θα γινόταν μουσείο του αρχαίου πολιτισμού των Αρίων.Εάν από την άλλη ο Στάλιν κέρδιζε τον πόλεμο ΜΟΝΟΣ του η Ελλάδα θα έχανε τα ίδια ακριβώς εδάφη που θα έχανε και εάν κέρδιζε ο Χίτλερ,ήτοι την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη υπέρ της Βουλγαρίας.Δεν τα έχασε επειδή τον πόλεμο τον κέρδισαν μαζί με Βρεταννία - Αμερική.
Δεν ξέρω τι μουσείο θα έκανε ο Χίτλερ, αλλά μαθηματικώς αν το πάρεις, και υπολογίσεις ότι στα πέντε χρόνια Κατοχής σκοτώθηκαν πέθαναν από ασιτία περίπου 600 000 Έλληνες άμαχοι από τα 7 εκ που είχε η Ελλάδα τότε (30 000 "μόνο" ήταν στα πεδία των μαχών) τότε μπορείς να υπολογίσεις ότι πράγματι θα υπήρχαν σημερα μερικές περιοχές-δρυμοί, όπου θα ζούσαν Έλληνες ως απειλούμενο είδος της ντόπιας πανίδας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Obi Wan Iakobi
Απο μαρτυριες των παππουδων τους.3f3k έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:55
Αν μπαίνουν στο "edomonoellines.blogspot" τότε αυτά διαβαζουν αυτά λένε προφανώς
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
BlastFromThePast
Μου μπαίνουν ψύλλοι στ' αυτιά ότι οι τύποι είναι φασισταριά.
- Obi Wan Iakobi
Πολλοι Ποντιοι ειναι αντικομμουνιστες ισχυει αυτο.Και πως να μην ειναι μετα απο αυτα που τραβηξαν?BlastFromThePast έγραψε: 17 Αύγ 2021, 23:06
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
BlastFromThePast
Α, έγιναν μετά.Obi Wan Iakobi έγραψε: 17 Αύγ 2021, 23:07Πολλοι Ποντιοι ειναι αντικομμουνιστες ισχυει αυτο.Και πως να μην ειναι μετα απο αυτα που τραβηξαν?BlastFromThePast έγραψε: 17 Αύγ 2021, 23:06
Να ήταν πριν και δικαίως να τράβηξαν όσα τράβηξαν όσοι τα τράβηξαν παίζει;
- Obi Wan Iakobi
Αν σκεφτεις οτι περισσοτεροι από 20.000 καταταχτηκαν το 41 στην Βερμαχτ για να εκδικηθουν τις σταλινικες διωξεις του 35-40 παιζειBlastFromThePast έγραψε: 17 Αύγ 2021, 23:09
Α, έγιναν μετά.![]()
Να ήταν πριν και δικαίως να τράβηξαν όσα τράβηξαν όσοι τα τράβηξαν παίζει;
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
BlastFromThePast
Άρα καταλήγουμε ότι στη Σοβιετική Πατρίδα των Λάων κάποιοι ακραιφνείς εθνικιστές (που έτυχε να είναι Πόντιοι, θα μπορούσαν να ήταν Ρώσοι, βλ Σολζενίτσυν, ή οποιασδήποτε άλλης εθνικότητας) γνώρισαν για πρώτη και μοναδική φορά στη ζωή τους τι πάει να πει δικαιοσύνη.Obi Wan Iakobi έγραψε: 17 Αύγ 2021, 23:16Αν σκεφτεις οτι περισσοτεροι από 20.000 καταταχτηκαν το 41 στην Βερμαχτ για να εκδικηθουν τις σταλινικες διωξεις του 35-40 παιζειBlastFromThePast έγραψε: 17 Αύγ 2021, 23:09
Α, έγιναν μετά.![]()
Να ήταν πριν και δικαίως να τράβηξαν όσα τράβηξαν όσοι τα τράβηξαν παίζει;![]()
Και θα πρέπει εγώ σήμερα αντί να συγχαίρω τη σοβιετική πατρίδα να τάσσομαι με τους ακραίους εθνικιστές γιατί Πόντιοι γαρ!
Ας γελάσω.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Obi Wan Iakobi έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:40Ο Χιτλερ πιστευε στην φυλετικη συνεχεια.Και απο τη στιγμη που οι ελληνες ειναι μερος της αριας φυλης και μαλιστα το καλυτερο αυτο εφτανε.Αποδειξη οτι παρολο που τον πολεμησαμε ουτε αιχμαλωτους κρατησε και αφησε την γαλανολευκη διπλα στη γερμανικη στην Ακροπολη καθολη την διαρκεια της Κατοχης.Gewponos90 έγραψε: 17 Αύγ 2021, 22:36
Αυτές είναι οι μαλακιες που έγραφαν οι κατοχικές εφημερίδες. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, μας σέβονται. Γενικά ο Αδόλφος που είχε διάφορα θέματα θαύμαζε τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ Έλληνες ( το μόνο καλό του). Όχι το βαλκανικό κράτος που προέκυψε μετά.
Υ.Γ Αν στην κατοχή ο παππούς σου έχαιρε της εκτίμησης των Γερμανών αξιοματουχων πρέπει να το κοιτάξεις![]()
Υ.Γ Γεωπονε ασχολησου με τα της γεωπονιας που τα ξερεις καλυτερα![]()
Ούτε αιχμαλώτους
Σε είχα κόψει για λάτρη της τρας τιβι που μας διασκεδάζει όλους. Για χιτλερικό δεν σε εκοβα.
Υ.Γ Αυτό με τον παππού σου στην αρχή το είπα για πλάκα, αλλά μάλλον ισχύει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας