!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θεά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Pumpimp

Re: Θεά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pumpimp »

Πάνας έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:45
Pumpimp έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:43
Πάνας έγραψε: 13 Απρ 2018, 22:39 Είναι αυτή με το εργατικό ατύχημα ε;

Τι μλκς είσαι; :lol:
???
δωσε λινκ ή εξηγα :a035:
Εγώ τι να δώσω; υπάρχει λινκ.

αυτο για αεροπλανικα που λεει ή ειπε και αλλο; μετραω τα "γαμω την ωρα που γεννηθηκε" της μαλάκως και του νηματοθετη :bored:
Το ζητάει ο οργανισμός σου, τσίμπα το :003:
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Εμένα πάντως μου φαίνεται λίγο λυπηρό να εκμεταλλεύεσαι ενα τραγικό γεγονός για να γίνεις το κέντρο της προσοχής. Η τύπισα αυτή τώρα νιώθει οτι ψηλώνει επειδή απαντάει δήθεν αφ υψηλού και φλεγματικά στους άλλους ηλίθιους που την βρίζουν. Σου λέει να τον τάπωσα τον φασίστα και βαυκαλίζεται οτι είναι αιρετική, επαναστάτρια, αντισυμβατική κτλ. Δηλαδή έλεος.
Νομίζω οτι όσο ασχολούμαστε με τέτοιες περιπτώσεις τους κάνουμε κακό.

Γενικά το τουίτερ έχει φουσκώσει το εγώ πολλών, για τους εντελώς λάθος λόγους.
Απο κατά φαντασίαν χιουμορίστες που συναγωνίζονται ποιος θα πει πρώτος την εξυπνάδα του (καποιοι οραματίζονται και καριέρες) μέχρι υπουργούς που ανακοινώνουν θανάτους στο τουίτερ σαν να λένε το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ ΑΕΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 14 Απρ 2018, 02:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Pumpimp

Juno έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:08
blackpaint έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:51 ο φυσσας δολοφονηθηκε σε ενεδρα, δεν επεσε με αεροπλανο
και εξακολουθω να μην εχω πει τιποτα για τον πιλοτο
αυτη η κατηγορια ηταν συκοφαντικη και θελω να μαθω ποιος την εκανε
Σε ενέδρα που του έστησαν επειδή έστηνε και αυτός ενέδρες και έδερνε κόσμο. Όχι δεν του έκαναν καλά, αλλά γιατί να μην στήσουν ενέδρα σε εσένα πχ; Γιατί δεν τους είχες μπει στο μάτι. Άσε λοιπόν τα "δολοφονήθηκε σε ενέδρα" γιατί θα μπορούσε να ήταν αυτός δολοφόνος.
δευτερη φορα που γραφεις ανακριβεια
ο Παυλος δεν εκανε αυτη την ζωη που γραφει στα κομματια και σιγουρα δεν ηταν ανανδρος
αλλα εδω το θεμα ειναι η μαλακω του τοιτερ και ο καραγκιοζης νηματοθετης :bored:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Pumpimp έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:09 αυτο για αεροπλανικα που λεει ή ειπε και αλλο; μετραω τα "γαμω την ωρα που γεννηθηκε" της μαλάκως και του νηματοθετη :bored:
Μόνο αυτό που είπα ξέρω, ότι το χαρακτήρισε εργατικό ατύχημα, δεν ξέρω αν έχει πει κάτι άλλο.
the end
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πάνας έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:13
Pumpimp έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:09 αυτο για αεροπλανικα που λεει ή ειπε και αλλο; μετραω τα "γαμω την ωρα που γεννηθηκε" της μαλάκως και του νηματοθετη :bored:
Μόνο αυτό που είπα ξέρω, ότι το χαρακτήρισε εργατικό ατύχημα, δεν ξέρω αν έχει πει κάτι άλλο.
ναι, αυτό το εργατικό ατύχημα είναι πταίσμα νομίζω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Pumpimp

Juno έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:08
Όχι δεν του έκαναν καλά, αλλά γιατί να μην στήσουν ενέδρα σε εσένα πχ; Γιατί δεν τους είχες μπει στο μάτι.
λογικη ελληναρα κλασσικοτατη :c020:
και οι χουλιγκαν δεν με εχουνε πειραξει ποτε και οι ματαδες ενω εχω παει σε πορειες και οι "αναρχικοι"
στην πρωτη περιπτωση που εκαναν μαλακιες στον ηλεκτρικο ειπα κατι, οταν ητανε 5 νιανιαρα αλλα δεν ειπα τιποτα οταν ητανε 50
στην δευτερη δεν αντεδρασα στον ματατζη που εδερνε γιατι ετρεχα
και στον ψευτοαναρχικο που εβριζε ματατζη πριν την πορεια ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
γιατι ηξερα οτι δεν θα οδηγησει πουθενα κλπ

αρα, οποιον εχουνε δειρει οι παραπανω το κανανε γιατι τα ηθελε ο κωλος του ε; αφου εμενα δεν με πειραξαν ποτε :xena:
Άβαταρ μέλους
Pumpimp

Πάνας έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:13
αστο μην μπεις, θα σου ανεβει το αιμα στο κεφαλι
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Δεν νομίζω να γράφει από Ελλάδα αυτή η τύπισσα. Δείχνει να το διασκεδάζει με τις καταγγελιες που της έχουν κάνει.
Άβαταρ μέλους
Pumpimp

blackpaint έγραψε: 14 Απρ 2018, 00:31 σκουπιδια ειναι οσοι τη βριζουν
πολυ καλα τα λεει

πανα πολυ ρομαντικα το βλεπεις, ολοι σχεδον οι στρατιωτικοι διαλεξαν το επαγγελμα για καθαρα υλιστικους λογους.
εχεις μπερδεψει τους εποπ με την ΠΑ ρε μπαγλαμα :a040:
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

mec_ έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:22 Δεν νομίζω να γράφει από Ελλάδα αυτή η τύπισσα. Δείχνει να το διασκεδάζει με τις καταγγελιες που της έχουν κάνει.
φυσικά και το διασκεδάζει, ξέρεις τι ειναι να αποκτάς λόγο ύπαρξης απο εκεί που δεν είχες;
Άβαταρ μέλους
Πάνας

sys3x έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:18 ναι, αυτό το εργατικό ατύχημα είναι πταίσμα νομίζω.
Παντού θα βρεις ίδιους κάφρους, άλλοι τα λένε χοντροκομένα και άλλοι με στύλ. Το θέμα είναι τι αξίζει να κάνεις, να μπεις στο τρυπάκι της αντιπαράθεσης ή όχι;
Στην προκειμένη δεν θεωρώ ότι αξίζει, αν άξιζε θα έκανα λογαριασμό να της απαντήσω.
the end
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Πως γίνεται αυτό το σίχαμα να έχει τόσους ακόλουθους;
Άβαταρ μέλους
Πάνας

mec_ έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:22 Δεν νομίζω να γράφει από Ελλάδα αυτή η τύπισσα. Δείχνει να το διασκεδάζει με τις καταγγελιες που της έχουν κάνει.
Δηλαδή με 115.000 τουίτ τι θες να κάνει; 17 χρόνια φόρουμ το προηγούμενο και τόσα ποστ δεν είχε πιάσει χρήστης!
the end
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Αίγαγρος έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:31 Πως γίνεται αυτό το σίχαμα να έχει τόσους ακόλουθους;
Πως γίνεται να ψήφισαν σύριζα 36%;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πάνας έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:27
sys3x έγραψε: 14 Απρ 2018, 02:18 ναι, αυτό το εργατικό ατύχημα είναι πταίσμα νομίζω.
Παντού θα βρεις ίδιους κάφρους, άλλοι τα λένε χοντροκομένα και άλλοι με στύλ. Το θέμα είναι τι αξίζει να κάνεις, να μπεις στο τρυπάκι της αντιπαράθεσης ή όχι;
Στην προκειμένη δεν θεωρώ ότι αξίζει, αν άξιζε θα έκανα λογαριασμό να της απαντήσω.
κοίταξε, ούτε και γω της απάντησα αλλά έχω λογαριασμό.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”