!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θεά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: Θεά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Δεν μπαίνω στη διαδικασία να διαβάσω, ξέρω τι θα δω, όπως ήξερε και αυτή... ή δεν ήξερε;
the end
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

απο οτι φαινεται ξεκινησε ετσι και μετα κλιμακωθηκε. Για να τους κανει ομως να παθαινουν τετοια παρακρουση, κατι τρυφερο αγγιξε.
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

blackpaint έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:03
mec_ έγραψε: 14 Απρ 2018, 00:51
blackpaint έγραψε: 14 Απρ 2018, 00:31 σκουπιδια ειναι οσοι τη βριζουν
πολυ καλα τα λεει
επειδή την έβρισα κι εγώ θα σου απαντήσω ότι δεν πας καλά γιατί φαίνεται σαν να μη σέβεσαι τίποτα.
αυτη κατι ειπε για εργατικο ατυχημα κι επαθαν ολοι παρακρουση κι αρχισαν να της ευχονται καρκινους, σωστα; φαντασου να λεγε τιποτα βαρυτερο κιολας.
Δες ολη τη σελίδα τι τουιτάρει και τι ρετουιτάρει για να δεις το ποιον της. Οκ. Τους άλλους πες τους αγανακτισμένους πολίτες, πες τους κάφρους, πες τους όπως θες. Αλλά μη μας λες ότι αυτή «πολύ καλά τα λέει». Είναι το κυρίως σκουπίδι που όχι μόνο προκαλεί, αλλά και διαπράττει ποινικό αδίκημα και μπορεί να επέμβει εισαγγελέας.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

blackpaint έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:14 απο οτι φαινεται ξεκινησε ετσι και μετα κλιμακωθηκε. Για να τους κανει ομως να παθαινουν τετοια παρακρουση, κατι τρυφερο αγγιξε.
τι τρυφερό ρε μαλακίες τώρα μια απλή εξύβριση νεκρού έκανε σιγά δεν έκραξε και κάνα τραβέλι.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

mec_ έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:21
blackpaint έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:03
mec_ έγραψε: 14 Απρ 2018, 00:51

επειδή την έβρισα κι εγώ θα σου απαντήσω ότι δεν πας καλά γιατί φαίνεται σαν να μη σέβεσαι τίποτα.
αυτη κατι ειπε για εργατικο ατυχημα κι επαθαν ολοι παρακρουση κι αρχισαν να της ευχονται καρκινους, σωστα; φαντασου να λεγε τιποτα βαρυτερο κιολας.
Δες ολη τη σελίδα τι τουιτάρει και τι ρετουιτάρει για να δεις το ποιον της. Οκ. Τους άλλους πες τους αγανακτισμένους πολίτες, πες τους κάφρους, πες τους όπως θες. Αλλά μη μας λες ότι αυτή «πολύ καλά τα λέει». Είναι το κυρίως σκουπίδι που όχι μόνο προκαλεί, αλλά και διαπράττει ποινικό αδίκημα και μπορεί να επέμβει εισαγγελέας.
ρε συ τι φασιστικά πράματα είναι αυτά που λες; να μην μπορεί δηλαδή το άτομο να βρίζει χαλαρά τον νεκρό ή την χήρα; τι θέλουμε αστυνομοκρατούμενες ομοφοβικές κοινωνίες; σε λίγο θα μας πείτε ότι υπάρχουν 2 μόνο φύλα, για καθίστε καλά.

.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

ποιο καλοπαιδο απο δω μου κανε αναφορα και μου ρθε κοκκινη καρτα για περιυβριση νεκρου εν ωρα εθνικου καθηκοντος η κατι τετοιο; Αυτο ειναι συκοφαντικο και καλω τη διαχειριση να το ανακαλεσει τωρα, πουθενα δεν εγραψα το παραμικρο για τον πιλοτο.
mec

blackpaint έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:14 απο οτι φαινεται ξεκινησε ετσι και μετα κλιμακωθηκε. Για να τους κανει ομως να παθαινουν τετοια παρακρουση, κατι τρυφερο αγγιξε.
Έλα ντε, τι μπορεί να ήταν αυτό το τρυφερό... Τίποτα πατριωτικά απωθημένα θα είχαν οι μλκες και πηγε κι αυτή και τους έκανε χειρότερα. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Pumpimp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pumpimp »

Πάνας έγραψε: 13 Απρ 2018, 22:39 Είναι αυτή με το εργατικό ατύχημα ε;

Τι μλκς είσαι; :lol:
???
δωσε λινκ ή εξηγα :a035:
Το ζητάει ο οργανισμός σου, τσίμπα το :003:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Pumpimp έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:43
Πάνας έγραψε: 13 Απρ 2018, 22:39 Είναι αυτή με το εργατικό ατύχημα ε;

Τι μλκς είσαι; :lol:
???
δωσε λινκ ή εξηγα :a035:
Εγώ τι να δώσω; υπάρχει λινκ.
the end
Άβαταρ μέλους
sys3x

blackpaint έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:34 ποιο καλοπαιδο απο δω μου κανε αναφορα και μου ρθε κοκκινη καρτα για περιυβριση νεκρου εν ωρα εθνικου καθηκοντος η κατι τετοιο; Αυτο ειναι συκοφαντικο και καλω τη διαχειριση να το ανακαλεσει τωρα, πουθενα δεν εγραψα το παραμικρο για τον πιλοτο.
δε ξέρω φίλε ειλικρινά, αλλά για να χαμπαριάσεις τις αναλογίες σκέψου να έλεγε κάποιος κάτι ανάλογο για τον Φύσσα πχ και μετά εσύ αυτό
blackpaint έγραψε: 14 Απρ 2018, 00:31 σκουπιδια ειναι οσοι τη βριζουν
πολυ καλα τα λεει

πανα πολυ ρομαντικα το βλεπεις, ολοι σχεδον οι στρατιωτικοι διαλεξαν το επαγγελμα για καθαρα υλιστικους λογους.
ή κάτι τέτοιο. ελπίζω να βοήθησα λίγο ε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 14 Απρ 2018, 01:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

ο φυσσας δολοφονηθηκε σε ενεδρα, δεν επεσε με αεροπλανο
και εξακολουθω να μην εχω πει τιποτα για τον πιλοτο
αυτη η κατηγορια ηταν συκοφαντικη και θελω να μαθω ποιος την εκανε
Άβαταρ μέλους
sys3x

blackpaint έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:51 ο φυσσας δολοφονηθηκε σε ενεδρα, δεν επεσε με αεροπλανο
καλά ναι οκ γουάτέβα, εγώ απλά ήθελα να σε προβληματίσω με το τι κοινό έχει ο πιλότος με τον Παύλο πχ και σε τι δεν διαφέρει αν αρχίσουμε να τους βρίζουμε και τους δύο.

.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Εχουμε δει καλυτερα τρολ.
mec

blackpaint έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:51 και εξακολουθω να μην εχω πει τιποτα για τον πιλοτο
Ε όχι και συκοφαντική. Η τύπισσα έκανε εξύβριση νεκρού αξιωματικού κι εσύ επιδοκιμάζεις με το «πολύ καλά τα λέει». Είναι το ίδιο. Αλλά μπέσα δεν έκανα αναφορά.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

blackpaint έγραψε: 14 Απρ 2018, 01:51 ο φυσσας δολοφονηθηκε σε ενεδρα, δεν επεσε με αεροπλανο
Σε ενέδρα που του έστησαν επειδή έστηνε και αυτός ενέδρες και έδερνε κόσμο. Όχι δεν του έκαναν καλά, αλλά γιατί να μην στήσουν ενέδρα σε εσένα πχ; Γιατί δεν τους είχες μπει στο μάτι. Άσε λοιπόν τα "δολοφονήθηκε σε ενέδρα" γιατί θα μπορούσε να ήταν αυτός δολοφόνος.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”