!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αφγανιστάν όπως Βιετνάμ…
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Re: Αφγανιστάν όπως Βιετνάμ…
Καλοδεχούμενοι στην Ελλάδα οι απόγονοι του Μέγα Στρατηλάτη Αλεξάνδρου.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Крaсная армия έγραψε: 16 Αύγ 2021, 10:41 Καλοδεχούμενοι στην Ελλάδα οι απόγονοι του Μέγα Στρατηλάτη Αλεξάνδρου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Καραμελίτσα
Αυτοί είναι στο Πακιστάν και στην Άπω Ιωνία, όχι στο Αφγανιστάν.Крaсная армия έγραψε: 16 Αύγ 2021, 10:41 Καλοδεχούμενοι στην Ελλάδα οι απόγονοι του Μέγα Στρατηλάτη Αλεξάνδρου.
Z
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Εμπεδοκλής
Διδάγματα για όλους. Μην φανατίζεστε με τη μια πλευρά ή την άλλη γιατί όταν θα σας αφήσουν σύξυλους και θα είστε οι πρώτοι που θα κινδυνεύετε να περάσετε μαχαίρι...
Οτι όταν ήμουν εγώ 25 χρονών ανύπαντρος και επικρατούσαν στην Ελλάδα οι κασιδιαρηδες θα καθομουν εδώ έτσι ανοργάνωτος που ήταν ο λαός. Τι λέτε ρε... Καλά κάνουν και φεύγουν προς το παρόν.
-
talaipwros
Καλα κανουν και θελουν να φυγουν αφου το Νατο δεν είναι εκει να προστατεψει το Λαό ( ισως πρεπει να κανει το ΠΑΜΕ μια πορεία έξω απο την Αμερικανική πρεσβεία ζητώντας να βομβαρδίσουν τους Ταλιμπαν), αλλα3f3k έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:27Οτι όταν ήμουν εγώ 25 χρονών ανύπαντρος και επικρατούσαν στην Ελλάδα οι κασιδιαρηδες θα καθομουν εδώ έτσι ανοργάνωτος που ήταν ο λαός. Τι λέτε ρε... Καλά κάνουν και φεύγουν προς το παρόν.
τα γυναικόπαιδα που ειναι στο βίντεο ;
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Μπορει να ειχαν προτεραιοτηταtalaipwros έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:31 Καλα κανουν και θελουν να φυγουν αφου το Νατο δεν είναι εκει να προστατεψει το Λαό ( ισως πρεπει να κανει το ΠΑΜΕ μια πορεία έξω απο την Αμερικανική πρεσβεία ζητώντας να βομβαρδίσουν τους Ταλιμπαν), αλλα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
Εμπεδοκλής
Αν ήμουν πολίτης του Αφγανιστάν, ασχέτως υπέρ ή κατά των Ταλιμπάν, θα ήθελα εκδίκηση για την καταπίεση που υπέστησα από τα τσουτσέκια των υποστηρικτών του ΝΑΤΟ. Θα τους πέρναγα μαχαίρι. Θα απαιτούσα από τους Ταλιμπάν να τους περάσουν μαχαίρι. Γυναικόπαιδα δεν θα πείραζα για να φοβούνται...3f3k έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:27Οτι όταν ήμουν εγώ 25 χρονών ανύπαντρος και επικρατούσαν στην Ελλάδα οι κασιδιαρηδες θα καθομουν εδώ έτσι ανοργάνωτος που ήταν ο λαός. Τι λέτε ρε... Καλά κάνουν και φεύγουν προς το παρόν.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
3f3k έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:27 Οτι όταν ήμουν εγώ 25 χρονών ανύπαντρος και επικρατούσαν στην Ελλάδα οι κασιδιαρηδες θα καθομουν εδώ έτσι ανοργάνωτος που ήταν ο λαός. Τι λέτε ρε... Καλά κάνουν και φεύγουν προς το παρόν.
Τι εννοείς, δεν βγάζει νόημα αυτό. Πως πρέπει να ήταν δηλαδή;
-
talaipwros
1) Γιατί; έχεις καποιο στοιχείο;Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:33Μπορει να ειχαν προτεραιοτηταtalaipwros έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:31 Καλα κανουν και θελουν να φυγουν αφου το Νατο δεν είναι εκει να προστατεψει το Λαό ( ισως πρεπει να κανει το ΠΑΜΕ μια πορεία έξω απο την Αμερικανική πρεσβεία ζητώντας να βομβαρδίσουν τους Ταλιμπαν), αλλα
2) Αρα οπου να ναι θα δουμε και βιντεο με γυναικόπαιδα;
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Τρομερή επιχείρηση εκκένωσης από τους αμερικλάνους. Γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Άμα δε τους φάνε λάχανο και τους ένστολους με την αστερόεσσα καλά θα είναι. Εντωμεταξύ το αεροδρόμιο της Καμπούλ ή δεν είναι πλέον αεροδρόμιο ή αυτό θα συμβεί σε λίγες ώρες.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Μηπως θελουνε τους Ταλιμπαν να τους βοηθησουν στην εκκενωση? Τους βλεπω να ζοριζονται λιγο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Επειδη κινδυνευουν φευγουν ολοι αυτοι η επειδη τωρα βρηκανε την ευκαιρια να εχουν δωρεαν νοικιασμενα σπιτια και επιδοματα στην ευρωπη?Εμπεδοκλής έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:33Αν ήμουν πολίτης του Αφγανιστάν, ασχέτως υπέρ ή κατά των Ταλιμπάν, θα ήθελα εκδίκηση για την καταπίεση που υπέστησα από τα τσουτσέκια των υποστηρικτών του ΝΑΤΟ. Θα τους πέρναγα μαχαίρι. Θα απαιτούσα από τους Ταλιμπάν να τους περάσουν μαχαίρι. Γυναικόπαιδα δεν θα πείραζα για να φοβούνται...3f3k έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:27Οτι όταν ήμουν εγώ 25 χρονών ανύπαντρος και επικρατούσαν στην Ελλάδα οι κασιδιαρηδες θα καθομουν εδώ έτσι ανοργάνωτος που ήταν ο λαός. Τι λέτε ρε... Καλά κάνουν και φεύγουν προς το παρόν.
Σιγουρα όχι έτσι. Με τους μισούς να συνεργάζονται με τις δυνάμεις κατοχής και τους άλλους μισούς να συνεργάζονται με τους φανατικους θρησκευομενους φασίστες.Green Dragon έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:373f3k έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:27 Οτι όταν ήμουν εγώ 25 χρονών ανύπαντρος και επικρατούσαν στην Ελλάδα οι κασιδιαρηδες θα καθομουν εδώ έτσι ανοργάνωτος που ήταν ο λαός. Τι λέτε ρε... Καλά κάνουν και φεύγουν προς το παρόν.![]()
Τι εννοείς, δεν βγάζει νόημα αυτό. Πως πρέπει να ήταν δηλαδή;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plebsareneeded
-