!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αφγανιστάν όπως Βιετνάμ…

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Re: Αφγανιστάν όπως Βιετνάμ…

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Καλοδεχούμενοι στην Ελλάδα οι απόγονοι του Μέγα Στρατηλάτη Αλεξάνδρου.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Крaсная армия έγραψε: 16 Αύγ 2021, 10:41 Καλοδεχούμενοι στην Ελλάδα οι απόγονοι του Μέγα Στρατηλάτη Αλεξάνδρου.
:hammer: :fp: :smt018
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Крaсная армия έγραψε: 16 Αύγ 2021, 10:41 Καλοδεχούμενοι στην Ελλάδα οι απόγονοι του Μέγα Στρατηλάτη Αλεξάνδρου.
Αυτοί είναι στο Πακιστάν και στην Άπω Ιωνία, όχι στο Αφγανιστάν.
Z
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Διδάγματα για όλους. Μην φανατίζεστε με τη μια πλευρά ή την άλλη γιατί όταν θα σας αφήσουν σύξυλους και θα είστε οι πρώτοι που θα κινδυνεύετε να περάσετε μαχαίρι...
3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k »

Οτι όταν ήμουν εγώ 25 χρονών ανύπαντρος και επικρατούσαν στην Ελλάδα οι κασιδιαρηδες θα καθομουν εδώ έτσι ανοργάνωτος που ήταν ο λαός. Τι λέτε ρε... Καλά κάνουν και φεύγουν προς το παρόν.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

3f3k έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:27
Οτι όταν ήμουν εγώ 25 χρονών ανύπαντρος και επικρατούσαν στην Ελλάδα οι κασιδιαρηδες θα καθομουν εδώ έτσι ανοργάνωτος που ήταν ο λαός. Τι λέτε ρε... Καλά κάνουν και φεύγουν προς το παρόν.
Καλα κανουν και θελουν να φυγουν αφου το Νατο δεν είναι εκει να προστατεψει το Λαό ( ισως πρεπει να κανει το ΠΑΜΕ μια πορεία έξω απο την Αμερικανική πρεσβεία ζητώντας να βομβαρδίσουν τους Ταλιμπαν), αλλα
τα γυναικόπαιδα που ειναι στο βίντεο ;
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

talaipwros έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:31 Καλα κανουν και θελουν να φυγουν αφου το Νατο δεν είναι εκει να προστατεψει το Λαό ( ισως πρεπει να κανει το ΠΑΜΕ μια πορεία έξω απο την Αμερικανική πρεσβεία ζητώντας να βομβαρδίσουν τους Ταλιμπαν), αλλα
Μπορει να ειχαν προτεραιοτητα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Αν ήμουν πολίτης του Αφγανιστάν, ασχέτως υπέρ ή κατά των Ταλιμπάν, θα ήθελα εκδίκηση για την καταπίεση που υπέστησα από τα τσουτσέκια των υποστηρικτών του ΝΑΤΟ. Θα τους πέρναγα μαχαίρι. Θα απαιτούσα από τους Ταλιμπάν να τους περάσουν μαχαίρι. Γυναικόπαιδα δεν θα πείραζα για να φοβούνται...
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

3f3k έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:27 Οτι όταν ήμουν εγώ 25 χρονών ανύπαντρος και επικρατούσαν στην Ελλάδα οι κασιδιαρηδες θα καθομουν εδώ έτσι ανοργάνωτος που ήταν ο λαός. Τι λέτε ρε... Καλά κάνουν και φεύγουν προς το παρόν.
:smt017

Τι εννοείς, δεν βγάζει νόημα αυτό. Πως πρέπει να ήταν δηλαδή;
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:33
talaipwros έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:31 Καλα κανουν και θελουν να φυγουν αφου το Νατο δεν είναι εκει να προστατεψει το Λαό ( ισως πρεπει να κανει το ΠΑΜΕ μια πορεία έξω απο την Αμερικανική πρεσβεία ζητώντας να βομβαρδίσουν τους Ταλιμπαν), αλλα
Μπορει να ειχαν προτεραιοτητα
1) Γιατί; έχεις καποιο στοιχείο;
2) Αρα οπου να ναι θα δουμε και βιντεο με γυναικόπαιδα;
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Τρομερή επιχείρηση εκκένωσης από τους αμερικλάνους. Γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Άμα δε τους φάνε λάχανο και τους ένστολους με την αστερόεσσα καλά θα είναι. Εντωμεταξύ το αεροδρόμιο της Καμπούλ ή δεν είναι πλέον αεροδρόμιο ή αυτό θα συμβεί σε λίγες ώρες.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Μηπως θελουνε τους Ταλιμπαν να τους βοηθησουν στην εκκενωση? Τους βλεπω να ζοριζονται λιγο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Εμπεδοκλής έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:33
Αν ήμουν πολίτης του Αφγανιστάν, ασχέτως υπέρ ή κατά των Ταλιμπάν, θα ήθελα εκδίκηση για την καταπίεση που υπέστησα από τα τσουτσέκια των υποστηρικτών του ΝΑΤΟ. Θα τους πέρναγα μαχαίρι. Θα απαιτούσα από τους Ταλιμπάν να τους περάσουν μαχαίρι. Γυναικόπαιδα δεν θα πείραζα για να φοβούνται...
Επειδη κινδυνευουν φευγουν ολοι αυτοι η επειδη τωρα βρηκανε την ευκαιρια να εχουν δωρεαν νοικιασμενα σπιτια και επιδοματα στην ευρωπη?
3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k »

Green Dragon έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:37
3f3k έγραψε: 16 Αύγ 2021, 11:27 Οτι όταν ήμουν εγώ 25 χρονών ανύπαντρος και επικρατούσαν στην Ελλάδα οι κασιδιαρηδες θα καθομουν εδώ έτσι ανοργάνωτος που ήταν ο λαός. Τι λέτε ρε... Καλά κάνουν και φεύγουν προς το παρόν.
:smt017

Τι εννοείς, δεν βγάζει νόημα αυτό. Πως πρέπει να ήταν δηλαδή;
Σιγουρα όχι έτσι. Με τους μισούς να συνεργάζονται με τις δυνάμεις κατοχής και τους άλλους μισούς να συνεργάζονται με τους φανατικους θρησκευομενους φασίστες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”