Μα η απάντηση είναι απλή.Αλιόσα έγραψε:
Επιστήμονας εκτός τουρκοκάναλων, άρα ψεκ
Μα η απάντηση είναι απλή.Αλιόσα έγραψε:
Δύο σουβλάκια την βδομάδα ;sharp έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:23
Υποτίθεται ότι μέχρι 300γρ. την εβδομάδα κρέας και αλλαντικά πρέπει να τρως, παραπάνω βλάπτει.
είμαστε Έλληνες και η παραδοσιακή μας κουζίνα προβλέπει κρέας 3 4 φορές τον μήνα.Aprilianos έγραψε: 12 Αύγ 2021, 09:57Δεν είμαστε Άραβες που τρώνε ακρίδες ούτε Αβορίγινες που ψήνουν κάμπιες
Κι εμείς που έχουμε χαμηλό σίδηρο τι θα κάνουμε; Θα ζούμε με χάπια συνέχεια;Kolovrat έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:21Είναι και για λόγους υγείας. Επίσης υπάρχουν άπειρες άλλες τροφές για να αντικαταστήσουν την διατροφική αξία του κρέατος που δεν είναι συμπληρώματα. Γενικά δεν θεωρώ την υπερκατανάλωση κρέατος φυσιολογική για τον άνθρωπο. Τα γαλακτοκομικά είναι πιο σημαντικά διατροφικά από το ίδιο το ζώο κατά την γνώμη μου.Feindflug έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:10Δικέ μου, πάσο αν ελάττωσες το κρέας για λόγους εναντιώσεως στην παράλογη βιομηχανία κρεατοπαραγωγής, αλλά οι ευκολίες με χίλια δυο συμπληρώματα και άλλα τρόφιμα που τα βρίσκουμε πλέον σε αφθονία και πέρα από την εποχή τους, δεν είναι και ότι πιο φυσικό.Kolovrat έγραψε: 12 Αύγ 2021, 10:07 Πάντως η εναλλακτική δεν είναι μόνο οι ακρίδες ξέρετε. Η παραδοσιακή Ελληνική διατροφή περιλαμβάνει κρέας μια φορά την εβδομάδα και τις γιορτές. Το ζώο έχει πολλά προϊόντα να δώσει πριν πεθάνει. Θεωρώ την μαζική εκτροφή και σφαγή τους σπατάλη, πέρα από απάνθρωπη.
Το πολύ λέω. Όχι συνέχεια. Δλδ να τύχει κάποιες εβδομάδες τον χρόνο. Αλλαντικά επίσης μπαίνουν στο σπίτι 2-3 φορές μέσα στη χρονιά. Δλδ ο μικρός βλέπει παριζάκι, για το οποίο αλληθωρίζει μια φορά τον χρόνο. Το ίδιο και με την κέτσαπ που του αρέσει επίσης.sharp έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:23Gherschaagk έγραψε: 12 Αύγ 2021, 10:15Κι εμείς μαγειρεύουμε κόκκινο το πολύ 3 φορές την εβδομάδα. Το κάθε μέρα είναι υπερβολή ακόμη κι αν είναι ψάρι πελαγίσιο. Αλλά κι αυτά θα εκλείψουν σε λίγα χρόνια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Αύγ 2021, 10:10
Και έχεις δίκιο. Επίσης υπάρχουν και τα κοτόπουλα και τα θαλασσινά άμα θέλει κανείς κρέας κάθε μέρα σώνει και ντε. Τα λεγόμενα κόκκινα κρέατα όντως μπορείς να τα τρως σπάνια και μάλλον είναι και το καλύτερο για την υγεία σου.Πολύ είναι ρε συ. Υποτίθεται ότι μέχρι 300γρ. την εβδομάδα κρέας και αλλαντικά πρέπει να τρως, παραπάνω βλάπτει.
ακριβως κ οχι μονοSid Vicious έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:27 Ενωμενη Ευρωπη, καταργηση καπνισματος, χορτοφαγια, τελικα ολοι ασπαζονται τα οραματα του Αδολφου.
υπάρχει η λέξη σπάνη ή σου ξέφυγε;Antipnevma έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:28 Κλιματική αλλαγή και πίπες. Η πραγματική κρίση που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα στον 21ο είναι η διαγραφόμενη σπάνη ενέργειας και αγαθών. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς καύση ορυκτών και εκπομπές διοξειδίου άσχετα αν θα τρώμε πολύ κρέας είτε λίγο ή καθόλου. Άλλωστε η υψηλή κατανάλωση κρέατος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι πιο πλούσιος και γαμάτος. Οι Ιάπωνες έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση κρέατος.
μόνο 20 φορές παραπάνω cο2 βγάζει ο μέσος Αμερικάνος απο τον κινέζο, σε λίγο θα ζητάνε να τους μετράμε για aνθρώπους, που πάει ο κόσμος. Φόρος κλανιάς στους κινέζους σαν τα βόδια, να τους κοπεί ο βήχας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:10 οι δυτικοί ζητάνε βιομηχανικά προϊόντα, δεν φταίω εγώ που έχω γαμήσει όλο το πλανήτη με τη ρύπανση!!111!
Υπάρχει.gassim έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:30υπάρχει η λέξη σπάνη ή σου ξέφυγε;Antipnevma έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:28 Κλιματική αλλαγή και πίπες. Η πραγματική κρίση που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα στον 21ο είναι η διαγραφόμενη σπάνη ενέργειας και αγαθών. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς καύση ορυκτών και εκπομπές διοξειδίου άσχετα αν θα τρώμε πολύ κρέας είτε λίγο ή καθόλου. Άλλωστε η υψηλή κατανάλωση κρέατος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι πιο πλούσιος και γαμάτος. Οι Ιάπωνες έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση κρέατος.
προφανως δεν ειμαι Ελληνας μιας κ στην οικογενεια μου τα κρεατικα ηταν καθημερινα στο τραπεζι μας απο τοτε που με θυμαμαιgassim έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:28είμαστε Έλληνες και η παραδοσιακή μας κουζίνα προβλέπει κρέας 3 4 φορές τον μήνα.Aprilianos έγραψε: 12 Αύγ 2021, 09:57Δεν είμαστε Άραβες που τρώνε ακρίδες ούτε Αβορίγινες που ψήνουν κάμπιες
Αμφιβάλλω.Antipnevma έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:31Υπάρχει.gassim έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:30υπάρχει η λέξη σπάνη ή σου ξέφυγε;Antipnevma έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:28 Κλιματική αλλαγή και πίπες. Η πραγματική κρίση που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα στον 21ο είναι η διαγραφόμενη σπάνη ενέργειας και αγαθών. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς καύση ορυκτών και εκπομπές διοξειδίου άσχετα αν θα τρώμε πολύ κρέας είτε λίγο ή καθόλου. Άλλωστε η υψηλή κατανάλωση κρέατος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι πιο πλούσιος και γαμάτος. Οι Ιάπωνες έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση κρέατος.
μπορείς να είσαι Έλληνας και να μην ακολουθείς την μεσογειακή κουζινα.Paris έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:31προφανως δεν ειμαι Ελληνας μιας κ στην οικογενεια μου τα κρεατικα ηταν καθημερινα στο τραπεζι μας απο τοτε που με θυμαμαιgassim έγραψε: 12 Αύγ 2021, 12:28είμαστε Έλληνες και η παραδοσιακή μας κουζίνα προβλέπει κρέας 3 4 φορές τον μήνα.Aprilianos έγραψε: 12 Αύγ 2021, 09:57
Δεν είμαστε Άραβες που τρώνε ακρίδες ούτε Αβορίγινες που ψήνουν κάμπιες
Ε πάτα στο google και κοίτα.