!!! DEVELOPMENT MODE !!!

H Βιβιαν Ευθυμιοπουλου για τη σχεση μεταξύ κλιματικής αλλαγής και κρεοφαγιας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

H Βιβιαν Ευθυμιοπουλου για τη σχεση μεταξύ κλιματικής αλλαγής και κρεοφαγιας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

https://twitter.com/vivian_e/status/1423828459520937987
από τις μεγαλύτερες βλακείες που έχω διαβάσει
τα σχόλια βέβαια είναι όλα τα λεφτά
Άβαταρ μέλους
gassim

Re: H Βιβιαν Ευθυμιοπουλου για τη σχεση μεταξύ κλιματικής αλλαγής και κρεοφαγιας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Τα βοοειδή ειναι απο τους μεγαλυτερους παραγοντες δημιουργιας του φαινομενου του θερμοκηπιου.
Καλα τα λεει
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Re: H Βιβιαν Ευθυμιοπουλου για τη σχεση μεταξύ κλιματικής αλλαγής και κρεοφαγιας

gassim έγραψε: 12 Αύγ 2021, 09:35 Τα βοοειδή ειναι απο τους μεγαλυτερους παραγοντες δημιουργιας του φαινομενου του θερμοκηπιου.
Καλα τα λεει
και θα κοψουμε τις μπριζολες, τα γαλακτομικα και τα burger;; θα υπάρχουν αλλοι τροποι για τη αντιμετωπιση του φαινομενου.
ο ανθρωπος χρειαζεται πρωτεινες
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Εγώ ακρίδες πάντως δεν τρώω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Και όμως, τύπε, αν η τύπισσα έκανε σωστή διατροφή με κρέας, υδατάνθρακες, καλά λίπη και φυτικές ίνες, δεν θα ήταν έτσι. Είναι μύθος ότι τα κρέατα παχαίνουν. Παχαίνουν μόνο αν η γυμναστική σου είναι από τον καναπέ στην πολυθρόνα και αν τα τρως μια φορά την εβδομάδα, ενώ τις άλλες μέρες και ώρες, τρως γλυκά, ψωμιά με τυριά και κασέρια, τρόφιμα με ζάχαρη και μπούρδες απ' έξω.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Και ποιά είναι η σχέση της Βίβιαν με τον Paris, που έχουν το ίδιο άβαταρ, ε;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Φαίνεται να παράγει αρκετό μεθάνιο η Βαλκυρία.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Kolovrat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kolovrat »

Εγώ πάντως που έχω ελαττώσει την κατανάλωση κρέατος στο ελάχιστο μπορώ να πω ότι άνετα ζεις και με λιγότερο. Και το λέω αυτό ως λάτρης του κρέατος (inb4 ομοφοβικό σχόλιο), πιστεύω πως η υπερβολική κατανάλωση δεν κάνει καλό ούτε στην υγεία ούτε στον πλανήτη. Και μην ακούσω βλακείες ότι έτσι δεν παίρνεις αρκετή πρωτεϊνη γιατί άμα σας προσταρω την πλάτη μου θα κοπειτε όλοι εδώ μέσα.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Kolovrat έγραψε: 12 Αύγ 2021, 09:48 Εγώ πάντως που έχω ελαττώσει την κατανάλωση κρέατος στο ελάχιστο μπορώ να πω ότι άνετα ζεις και με λιγότερο. Και το λέω αυτό ως λάτρης του κρέατος (inb4 ομοφοβικό σχόλιο), πιστεύω πως η υπερβολική κατανάλωση δεν κάνει καλό ούτε στην υγεία ούτε στον πλανήτη. Και μην ακούσω βλακείες ότι έτσι δεν παίρνεις αρκετή πρωτεϊνη γιατί άμα σας προσταρω την πλάτη μου θα κοπειτε όλοι εδώ μέσα.
Άρνολντ εσύ;
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Kolovrat έγραψε: 12 Αύγ 2021, 09:48 Εγώ πάντως που έχω ελαττώσει την κατανάλωση κρέατος στο ελάχιστο μπορώ να πω ότι άνετα ζεις και με λιγότερο. Και το λέω αυτό ως λάτρης του κρέατος (inb4 ομοφοβικό σχόλιο), πιστεύω πως η υπερβολική κατανάλωση δεν κάνει καλό ούτε στην υγεία ούτε στον πλανήτη. Και μην ακούσω βλακείες ότι έτσι δεν παίρνεις αρκετή πρωτεϊνη γιατί άμα σας προσταρω την πλάτη μου θα κοπειτε όλοι εδώ μέσα.
Εχεις και trump stamp?
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Kolovrat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kolovrat »

Απαξιώ
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Gherschaagk έγραψε: 12 Αύγ 2021, 09:40 Εγώ ακρίδες πάντως δεν τρώω.
Αυτό είναι αντικοινωνική στάση.
Z
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Δηλαδή έχεις και άλλες ασχολίες πέρα απ' το damage control της νδουλας; :smt005: Ποια πλάτη βρε μπουμπη, ξεκόλλα λίγο από το πληκτρολόγιο και μετά βλέπεις για πλάτη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”