!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H Βιβιαν Ευθυμιοπουλου για τη σχεση μεταξύ κλιματικής αλλαγής και κρεοφαγιας
- Aprilianos
H Βιβιαν Ευθυμιοπουλου για τη σχεση μεταξύ κλιματικής αλλαγής και κρεοφαγιας
https://twitter.com/vivian_e/status/1423828459520937987
από τις μεγαλύτερες βλακείες που έχω διαβάσει
τα σχόλια βέβαια είναι όλα τα λεφτά
από τις μεγαλύτερες βλακείες που έχω διαβάσει
τα σχόλια βέβαια είναι όλα τα λεφτά
- Aprilianos
Re: H Βιβιαν Ευθυμιοπουλου για τη σχεση μεταξύ κλιματικής αλλαγής και κρεοφαγιας
Τα βοοειδή ειναι απο τους μεγαλυτερους παραγοντες δημιουργιας του φαινομενου του θερμοκηπιου.
Καλα τα λεει
Καλα τα λεει
- Aprilianos
Re: H Βιβιαν Ευθυμιοπουλου για τη σχεση μεταξύ κλιματικής αλλαγής και κρεοφαγιας
και θα κοψουμε τις μπριζολες, τα γαλακτομικα και τα burger;; θα υπάρχουν αλλοι τροποι για τη αντιμετωπιση του φαινομενου.gassim έγραψε: 12 Αύγ 2021, 09:35 Τα βοοειδή ειναι απο τους μεγαλυτερους παραγοντες δημιουργιας του φαινομενου του θερμοκηπιου.
Καλα τα λεει
ο ανθρωπος χρειαζεται πρωτεινες
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ ακρίδες πάντως δεν τρώω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Και όμως, τύπε, αν η τύπισσα έκανε σωστή διατροφή με κρέας, υδατάνθρακες, καλά λίπη και φυτικές ίνες, δεν θα ήταν έτσι. Είναι μύθος ότι τα κρέατα παχαίνουν. Παχαίνουν μόνο αν η γυμναστική σου είναι από τον καναπέ στην πολυθρόνα και αν τα τρως μια φορά την εβδομάδα, ενώ τις άλλες μέρες και ώρες, τρως γλυκά, ψωμιά με τυριά και κασέρια, τρόφιμα με ζάχαρη και μπούρδες απ' έξω.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Και ποιά είναι η σχέση της Βίβιαν με τον Paris, που έχουν το ίδιο άβαταρ, ε;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φαίνεται να παράγει αρκετό μεθάνιο η Βαλκυρία.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Εγώ πάντως που έχω ελαττώσει την κατανάλωση κρέατος στο ελάχιστο μπορώ να πω ότι άνετα ζεις και με λιγότερο. Και το λέω αυτό ως λάτρης του κρέατος (inb4 ομοφοβικό σχόλιο), πιστεύω πως η υπερβολική κατανάλωση δεν κάνει καλό ούτε στην υγεία ούτε στον πλανήτη. Και μην ακούσω βλακείες ότι έτσι δεν παίρνεις αρκετή πρωτεϊνη γιατί άμα σας προσταρω την πλάτη μου θα κοπειτε όλοι εδώ μέσα.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- Aprilianos
Άρνολντ εσύ;Kolovrat έγραψε: 12 Αύγ 2021, 09:48 Εγώ πάντως που έχω ελαττώσει την κατανάλωση κρέατος στο ελάχιστο μπορώ να πω ότι άνετα ζεις και με λιγότερο. Και το λέω αυτό ως λάτρης του κρέατος (inb4 ομοφοβικό σχόλιο), πιστεύω πως η υπερβολική κατανάλωση δεν κάνει καλό ούτε στην υγεία ούτε στον πλανήτη. Και μην ακούσω βλακείες ότι έτσι δεν παίρνεις αρκετή πρωτεϊνη γιατί άμα σας προσταρω την πλάτη μου θα κοπειτε όλοι εδώ μέσα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εχεις και trump stamp?Kolovrat έγραψε: 12 Αύγ 2021, 09:48 Εγώ πάντως που έχω ελαττώσει την κατανάλωση κρέατος στο ελάχιστο μπορώ να πω ότι άνετα ζεις και με λιγότερο. Και το λέω αυτό ως λάτρης του κρέατος (inb4 ομοφοβικό σχόλιο), πιστεύω πως η υπερβολική κατανάλωση δεν κάνει καλό ούτε στην υγεία ούτε στον πλανήτη. Και μην ακούσω βλακείες ότι έτσι δεν παίρνεις αρκετή πρωτεϊνη γιατί άμα σας προσταρω την πλάτη μου θα κοπειτε όλοι εδώ μέσα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απαξιώ
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- Aprilianos
Θα συμφωνήσω με τον Μπογδάνο σε αυτό το θέμα
https://mobile.twitter.com/bogdanosk/st ... 3589894145
https://mobile.twitter.com/bogdanosk/st ... 3589894145
- Καραμελίτσα
Αυτό είναι αντικοινωνική στάση.
Z
Δηλαδή έχεις και άλλες ασχολίες πέρα απ' το damage control της νδουλας;Kolovrat έγραψε: 12 Αύγ 2021, 09:48 Εγώ πάντως που έχω ελαττώσει την κατανάλωση κρέατος στο ελάχιστο μπορώ να πω ότι άνετα ζεις και με λιγότερο. Και το λέω αυτό ως λάτρης του κρέατος (inb4 ομοφοβικό σχόλιο), πιστεύω πως η υπερβολική κατανάλωση δεν κάνει καλό ούτε στην υγεία ούτε στον πλανήτη. Και μην ακούσω βλακείες ότι έτσι δεν παίρνεις αρκετή πρωτεϊνη γιατί άμα σας προσταρω την πλάτη μου θα κοπειτε όλοι εδώ μέσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 71 Απαντήσεις