!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λέει ότι με βλέπει σαν αδερφό της...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Λέει ότι με βλέπει σαν αδερφό της...
Καλά είχα πει εγώ να δώσουμε αντιπαροχή τον Νόμο Ηλείας και να πάρουμε κάτι καλύτερο.
Άραγε οι Τούρκοι ενδιαφέρονται? Να τους δώσουμε τον Πύργο και να πάρουμε τη Σμύρνη π. χ.?
Άραγε οι Τούρκοι ενδιαφέρονται? Να τους δώσουμε τον Πύργο και να πάρουμε τη Σμύρνη π. χ.?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Καραμελίτσα
Το νιόνιος για τους Επτανήσιους ξέρω.Beria έγραψε: 10 Αύγ 2021, 19:58Εγώ τιμώ την μνήμη του αειμνήστου Ηρακλείτου.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 19:48Σιγά, ότι και να γίνε εντοπισμένο ήταν. Δεν μπορείς να προεξοφλείς τι έγινε σε ολόκληρο νομό.George_V έγραψε: 10 Αύγ 2021, 19:24
Ε 400 χρόνια στο σβέρκο των πυργιωτων όλο και κάποια επιμειξια θα γίνε.
Οι σύγχρονοι ηλειοι φροντίζουν να επιβεβαιωνουν κάθε φορά την θεωρία αυτή.
Το θέμα είναι ότι όλοι εδώ είστε προκατειλημμένοι, με πρώτον τον νιονιο τον συντονιστή.
Εσύ όμως κορίτσι πράμα, Μπάμπη μου, ξέρεις και την ορολογία Νιονιος για τις οπαδικές μου προτιμήσεις;
Τον Πανιώνιο σαν φήμη τον είχα ακούσει πριν το φόρουμ και ακόμα τον βρίσκω αστείο.
Z
- Καραμελίτσα
Αυτό λέγεται μπούλιν,άδικο έχω που λέω για ρατσισμό;George_V έγραψε: 10 Αύγ 2021, 19:51Ε όταν μιλάμε για Πύργο όλη η Ελλάδα είναι προκατειλλημενη.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 19:48Σιγά, ότι και να γίνε εντοπισμένο ήταν. Δεν μπορείς να προεξοφλείς τι έγινε σε ολόκληρο νομό.George_V έγραψε: 10 Αύγ 2021, 19:24
Ε 400 χρόνια στο σβέρκο των πυργιωτων όλο και κάποια επιμειξια θα γίνε.
Οι σύγχρονοι ηλειοι φροντίζουν να επιβεβαιωνουν κάθε φορά την θεωρία αυτή.
Το θέμα είναι ότι όλοι εδώ είστε προκατειλημμένοι, με πρώτον τον νιονιο τον συντονιστή.
Το 2003 ειμουν φαντάρος στη Θεσσαλονίκη και με το που σκάει Πυργιωτης στη μοναδα έφαγε το δούλεμα της ζωής του μέχρι να απολυθεί. Κυρίως από ντόπιους Σαλονικιους.
Και δεν υπάρχει και φορέας για την προστασία των Ηπειρωτών.
Z
- George_V
Τον είχαμε και ΑΜ και τον δούλευαν όλοι μπαίνοντας και βγαίνοντας...Καραμελίτσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 20:25Αυτό λέγεται μπούλιν,άδικο έχω που λέω για ρατσισμό;George_V έγραψε: 10 Αύγ 2021, 19:51Ε όταν μιλάμε για Πύργο όλη η Ελλάδα είναι προκατειλλημενη.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 19:48
Σιγά, ότι και να γίνε εντοπισμένο ήταν. Δεν μπορείς να προεξοφλείς τι έγινε σε ολόκληρο νομό.
Το 2003 ειμουν φαντάρος στη Θεσσαλονίκη και με το που σκάει Πυργιωτης στη μοναδα έφαγε το δούλεμα της ζωής του μέχρι να απολυθεί. Κυρίως από ντόπιους Σαλονικιους.
Και δεν υπάρχει και φορέας για την προστασία των Ηπειρωτών.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Λογικα εισαι ασχημος ή/και ξενέρωτος. Αν στο ειπε μια τοτε το ιδιο περιπου θα σου πουν και οι αλλες.
- Καραμελίτσα
Θα αρχίσω να πιστεύω ότι οι Ηλειώτες και οι Ηλειώτισσες είναι οι μαύροι της Ελλάδας, με τόσο μίσος που βλέπω.George_V έγραψε: 10 Αύγ 2021, 20:42Τον είχαμε και ΑΜ και τον δούλευαν όλοι μπαίνοντας και βγαίνοντας...Καραμελίτσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 20:25Αυτό λέγεται μπούλιν,άδικο έχω που λέω για ρατσισμό;George_V έγραψε: 10 Αύγ 2021, 19:51
Ε όταν μιλάμε για Πύργο όλη η Ελλάδα είναι προκατειλλημενη.
Και δεν υπάρχει και φορέας για την προστασία των Ηπειρωτών.![]()
Δεν υπάρχει νόμος που προστατεύει από τη ρητορική μίσους;
Z
Αν είναι έτσι, πες της να γυρίσετε ταινία αλά Brazzers (stepbrother κλπ)
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- George_V
Στο χρώμα το πέτυχες.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 23:05Θα αρχίσω να πιστεύω ότι οι Ηλειώτες και οι Ηλειώτισσες είναι οι μαύροι της Ελλάδας, με τόσο μίσος που βλέπω.George_V έγραψε: 10 Αύγ 2021, 20:42Τον είχαμε και ΑΜ και τον δούλευαν όλοι μπαίνοντας και βγαίνοντας...Καραμελίτσα έγραψε: 10 Αύγ 2021, 20:25
Αυτό λέγεται μπούλιν,άδικο έχω που λέω για ρατσισμό;
Και δεν υπάρχει και φορέας για την προστασία των Ηπειρωτών.![]()
Δεν υπάρχει νόμος που προστατεύει από τη ρητορική μίσους;
Ξέχασέ το. Πιο πιθανό να γαμηθεί με τον αδερφό της, αν δεν το έκανε. Πες, "ψάχνω για γυναίκα, όχι αδελφή, φιλιά". Μη χάνεις χρόνο.
Ordem e Progresso.
Κι όχι γιατί είναι από την Ηλεία. Μια χαρά άνθρωποι βγαίνουν κι εκεί.
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Sneaky.EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:41 Ρώτα τη αν μπορείς να βολεψεις καμία φίλη της. Αφού σε βλέπει σαν αδερφό θα μπορεί να βοηθήσει
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ΑααΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 16:45 Αν μία γυναίκα μου πει ότι με βλέπει σαν αδελφό της θα της απαντήσω ότι είμαι υπέρμαχος της αιμομιξίας!!!![]()
![]()
Έτσι εξηγείται
Αυτός είναι γνωστός; Παίζει πολύ καλά.
Μπορεί να μην πιάσει γκόμενα, αλλά θα έχει τουλάχιστο μεγάλη οικογένεια.nick έγραψε: 10 Αύγ 2021, 21:10 Λογικα εισαι ασχημος ή/και ξενέρωτος. Αν στο ειπε μια τοτε το ιδιο περιπου θα σου πουν και οι αλλες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
-
- 8 Απαντήσεις