Μποτάκι είναι αυτός που υποστηρίζει πράγματα που δεν πιστεύει για να έχει κάποια ανταλλακτικά οφέλη. Πχ: αν μου πεις ότι αποκλείεται να συνεργαστεί ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ ενώ πιστεύεις ότι θα μπορούσαν, είσαι γαμημένο μποτάκι και για ποιον γαμημένο λόγο εξακολουθεί και βρίσκεται ανάμεσα σ' εμάς, του κανονικούς ανθρώπους, η παρασιτική σου ύπαρξη, δεν μπορώ να αντιληφθώ. Αν όμως πραγματικά πιστεύεις ότι δεν θα συνεργαστούν και το κηρύττεις, ακόμα κι αν συνεργαστούν, είσαι απλά ένας άθρεπος που έπεσε έξω, δεν είσαι μποτάκι
Αντιλαβού;
Εγώ λέω ότι ο Σύριζας κι η Νδ θα συνεργαστούν. Το πιστεύω σίγουρο. 100% να πούμε. Δεν θα με πληρώσει κανείς που το είπα, ούτε θα βρω καμιά δουλειά εξαιτίας αυτού. Άρα, όσο βλήμα και να είμαι, όσο έξω και να πέσω, δεν είμαι μποτάκι. Αν εσύ μου πας κόντρα επειδή έτσι πιστεύεις, ούτε εσύ είσαι μποτάκι. Αν μου πας κόντρα επειδή έτσι σου είπανε, τράβα βρες ένα σχοινί, λάδωσέ το με σαπούνι, κρέμασέ το από κάπου ψηλά και κρεμάσου. Τα ίδια ισχύουν για τον under, τον talaipwros, εμένα. Αν πιστεύεις σε αυτό που γράφεις, δεν είσαι μποτ. Αν δεν πιστεύεις, τότε είσαι μποτ και ο χρόνος που έχεις ζήσει περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε είναι το 2021 πλην την χρονολογία γέννησής σου.