!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τσιμπουκάκι ή μποτάκι;

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Τσιμπούκι ή αυτό που σου λένε να υποστηρίξεις και μη ρωτάς;

Τσιμπούκι
7
58%
Κώλο
1
8%
Μποτάκι
4
33%

Σύνολο ψήφων: 12

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Re: Τσιμπουκάκι ή μποτάκι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

plouf έγραψε: 11 Αύγ 2021, 01:05
πήζον bot έγραψε: 11 Αύγ 2021, 01:03
plouf έγραψε: 11 Αύγ 2021, 01:02
Θα μου κλασεις τα τριχωτα μου καμπανελια εαμοβουλγαρε κατσαπλια. :wave: :wave:
για να απαντησεις σε καλεσα
Δεν ψηφιζω κανενα κομμα και σιχαινομαι την αστικη δημοκρατια.
Σου μιλω ως πρωην σταλινοφασιστας.

Εγω δεν ειμαι κομματικο μποτακι.Που τα βρηκες αυτα που λες; :lol:
πριν 3 μηνες κκε, τωρα επεν.
εκει τα βρηκα. καταλαβαινεις οτι εισαι ο μοναδικος στην ελλαδα ετσι? :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

πήζον bot έγραψε: 11 Αύγ 2021, 00:56
Βλήμα έγραψε: 11 Αύγ 2021, 00:53 Δεν λέω ότι έχουμε μποτ εδώ πέρα,
μουαψαχααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Λοιπον προτεινω το βλημμα για συντονιστη.
που καταθετω χαρτια?
Γιατί δεν έβαλες ολόκληρη την ανάρτηση μπρο;
Εγώ, ως ένας γιατομπούτσο τυχαίος, βγάζω τα συμπεράσματά μου, Υποθέτω ότι είσαι μποτ. Στ' αρχίδια σου εσένα αν δεν είσαι, σιγά μην άκουγες την κακία του κάθε τυχαίου στο διαδίκτυο.
Εγώ για τα πραγματικά μποτ αναρωτιέμαι:
Γιατί δεν αυτοκτονούν; Τι περιμένουν να κερδίσουν; Με πόσες αγαθοεργίες πιστεύουν ότι θα ισορροπήσουν την παρασιτική τους ύπαρξη; Τι ποντάρουν να καταφέρουν ώστε να μην έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ύπαρξη;
Απορίες...
απορίες...
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

πήζον bot έγραψε: 11 Αύγ 2021, 01:08
plouf έγραψε: 11 Αύγ 2021, 01:05
πήζον bot έγραψε: 11 Αύγ 2021, 01:03

για να απαντησεις σε καλεσα
Δεν ψηφιζω κανενα κομμα και σιχαινομαι την αστικη δημοκρατια.
Σου μιλω ως πρωην σταλινοφασιστας.

Εγω δεν ειμαι κομματικο μποτακι.Που τα βρηκες αυτα που λες; :lol:
πριν 3 μηνες κκε, τωρα επεν.
εκει τα βρηκα. καταλαβαινεις οτι εισαι ο μοναδικος στην ελλαδα ετσι? :smt005: :smt005:
Δεν θα σου δωσω το λογο συριζομποτακι.Εδω κι ενα χρονο εκανα ακροδεξια στροφη.Αλλου τις εξυπναδες σου.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Πείτε, ειλικρινά για τα παιδιά σας ρε σεις. Αν υπάρχουν εδώ πέρα μποτάκια να αντιληφθούν τι θα προτιμούσαν οι γονείς τους να κάνουν από αυτό που κάνουν
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Είναι κάτι τσόντες που λένε στις κοπέλες καθώς τις γαμούν "πες γεια στον μπαμπά σου" κι αυτές, καθώς το λένε, ξεσπούν σε δάκρυα λες κι έχουν ν' απολογηθούν για κάτι.
Ας είναι αυτό το νήμα που θα τους πούμε: Παιδί μου, δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι για το πόσο υπέφερες. Παιδί μου όσοι σε κρίνουν να πάνε να γαμηθούνε. Παιδί μου, αν είσαι όμως μποτάκι, επειδή δεν μπορώ να σε σκοτώσω, πάω να αυτοκτονήσω, δεν μπορώ να συμβιβαστώ με το ότι βγήκες από εμένα.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Βλήμα έγραψε: 11 Αύγ 2021, 01:11
πήζον bot έγραψε: 11 Αύγ 2021, 00:56
Βλήμα έγραψε: 11 Αύγ 2021, 00:53 Δεν λέω ότι έχουμε μποτ εδώ πέρα,
μουαψαχααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Λοιπον προτεινω το βλημμα για συντονιστη.
που καταθετω χαρτια?
Γιατί δεν έβαλες ολόκληρη την ανάρτηση μπρο;
Εγώ, ως ένας γιατομπούτσο τυχαίος, βγάζω τα συμπεράσματά μου, Υποθέτω ότι είσαι μποτ. Στ' αρχίδια σου εσένα αν δεν είσαι, σιγά μην άκουγες την κακία του κάθε τυχαίου στο διαδίκτυο.
Εγώ για τα πραγματικά μποτ αναρωτιέμαι:
Γιατί δεν αυτοκτονούν; Τι περιμένουν να κερδίσουν; Με πόσες αγαθοεργίες πιστεύουν ότι θα ισορροπήσουν την παρασιτική τους ύπαρξη; Τι ποντάρουν να καταφέρουν ώστε να μην έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ύπαρξη;
Απορίες...
απορίες...
δεν εβαλα ολη την αναρτηση γιατι απαντω μονο στο συγκεκριμενο. συνηθως επισης κοβω τα περιττα (οταν δεν βαριεμαι), για να μην σπαμαρεται το νημα. Το ιδιο να μη βαζεις ολη την αναρτηση το κανεις κι εσυ. Γιατι ρωτας λοιπον?
Δε λες οτι εχουμε μποτ εδω μεσα? τελος παντων
στις αποριες:
Τα μποτ ειναι πολλων κατηγοριων.
Οι βασικες 2:
1) μαλακες με πατεντα αγαμητοι καραγκιοζηδες που εκει που την βρονταγανε 24/7 στο πισακι τους βρηκαν ξαφνικα νοημα στη ζωη τους. Αμορφωτοι φουκαραδες που θα καναν τα παντα, γιατι ξαφνηκα βρηκαν μια "οικογενεια", εναν (γελοιο εστω) σκοπο στη ζωη τους. απο μαλακες με πατεντα γιναν μαλακες με ατζεντα.
ειναι τρομερο απγκρέιντ για τους ιδιους και τη ζωη τους.
2)Βολεμενοι καραγκιοζηδες (επισης αγαμητοι και αμορφωτοι) που θα υπερασπιστουν οτι πεταει ο γαιδαρος προκειμενου να μη χασουν τη θεσουλα ή τα προνομιά τους. Οταν ολη σου η ζωη ρυθμιζεται απ το οτι εισαι βυσμα θα κανεις τα παντα να παραμεινεις. Για τα παιδακια τους και τη δολια τη μανα τους και το καινουριο ηλεκτρικο αυτοκινητο

εχει κι αλλες.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

plouf έγραψε: 11 Αύγ 2021, 01:14
Δεν θα σου δωσω το λογο συριζομποτακι.Εδω κι ενα χρονο εκανα ακροδεξια στροφη.Αλλου τις εξυπναδες σου.
στην υπογραφη σου εχεις αυτο ε? μην το ξεχναμε

Το να μιλανε οι κουκουεδες για δημοκρατια μοιαζει με το να μιλαει ο Νικος
Γεωργιαδης για την μαστιγα της παιδοφιλιας
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

απο εδω ξεκιναν ολα. ειναι μαλλον αντιμαρξιστικιο. αλλα απο δω ξεκινανε ολα.
Ή τελος παντων ειναι ενας καλος rule of thump

Εικόνα
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις ποια δύο από τα τρία θα αποχωριστείς;
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Βλήμα έγραψε: 11 Αύγ 2021, 00:43 Τι θεωρείτε περισσότερο αξιοπρεπές; Το παιδί σας να παίρνει τσιμπούκια για να επιβιώσει ή να υπερασπίζεται πράγματα στην πολιτική που δεν πιστεύει;
Το να ποντάρει στο γνωστικό επίπεδο που έχει επενδύσει και να μην αναλώνεται σε πίπες και μικροκομματικές φανφάρες στο φόρουμ .
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Αύγ 2021, 00:46 Εξαρτάται το φυλο. Αν είναι ρσενικο μποτακι, αν είναι γυναίκα τσιμπουκακι
Εγώ θα έλεγα το αντίθετο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

πήζον bot έγραψε: 11 Αύγ 2021, 01:31
Μποτάκι είναι αυτός που υποστηρίζει πράγματα που δεν πιστεύει για να έχει κάποια ανταλλακτικά οφέλη. Πχ: αν μου πεις ότι αποκλείεται να συνεργαστεί ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ ενώ πιστεύεις ότι θα μπορούσαν, είσαι γαμημένο μποτάκι και για ποιον γαμημένο λόγο εξακολουθεί και βρίσκεται ανάμεσα σ' εμάς, του κανονικούς ανθρώπους, η παρασιτική σου ύπαρξη, δεν μπορώ να αντιληφθώ. Αν όμως πραγματικά πιστεύεις ότι δεν θα συνεργαστούν και το κηρύττεις, ακόμα κι αν συνεργαστούν, είσαι απλά ένας άθρεπος που έπεσε έξω, δεν είσαι μποτάκι
Αντιλαβού;
Εγώ λέω ότι ο Σύριζας κι η Νδ θα συνεργαστούν. Το πιστεύω σίγουρο. 100% να πούμε. Δεν θα με πληρώσει κανείς που το είπα, ούτε θα βρω καμιά δουλειά εξαιτίας αυτού. Άρα, όσο βλήμα και να είμαι, όσο έξω και να πέσω, δεν είμαι μποτάκι. Αν εσύ μου πας κόντρα επειδή έτσι πιστεύεις, ούτε εσύ είσαι μποτάκι. Αν μου πας κόντρα επειδή έτσι σου είπανε, τράβα βρες ένα σχοινί, λάδωσέ το με σαπούνι, κρέμασέ το από κάπου ψηλά και κρεμάσου. Τα ίδια ισχύουν για τον under, τον talaipwros, εμένα. Αν πιστεύεις σε αυτό που γράφεις, δεν είσαι μποτ. Αν δεν πιστεύεις, τότε είσαι μποτ και ο χρόνος που έχεις ζήσει περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε είναι το 2021 πλην την χρονολογία γέννησής σου.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Αύγ 2021, 00:46 Εξαρτάται το φυλο. Αν είναι ρσενικο μποτακι, αν είναι γυναίκα τσιμπουκακι
naida
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Αύγ 2021, 02:13
naida
Η ναιδα εχει γινει patriarchy police?
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Βλήμα έγραψε: 11 Αύγ 2021, 02:02
πήζον bot έγραψε: 11 Αύγ 2021, 01:31
Μποτάκι είναι αυτός που υποστηρίζει πράγματα που δεν πιστεύει για να έχει κάποια ανταλλακτικά οφέλη. Πχ: αν μου πεις ότι αποκλείεται να συνεργαστεί ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ ενώ πιστεύεις ότι θα μπορούσαν, είσαι γαμημένο μποτάκι και για ποιον γαμημένο λόγο εξακολουθεί και βρίσκεται ανάμεσα σ' εμάς, του κανονικούς ανθρώπους, η παρασιτική σου ύπαρξη, δεν μπορώ να αντιληφθώ. Αν όμως πραγματικά πιστεύεις ότι δεν θα συνεργαστούν και το κηρύττεις, ακόμα κι αν συνεργαστούν, είσαι απλά ένας άθρεπος που έπεσε έξω, δεν είσαι μποτάκι
Αντιλαβού;
Εγώ λέω ότι ο Σύριζας κι η Νδ θα συνεργαστούν. Το πιστεύω σίγουρο. 100% να πούμε. Δεν θα με πληρώσει κανείς που το είπα, ούτε θα βρω καμιά δουλειά εξαιτίας αυτού. Άρα, όσο βλήμα και να είμαι, όσο έξω και να πέσω, δεν είμαι μποτάκι. Αν εσύ μου πας κόντρα επειδή έτσι πιστεύεις, ούτε εσύ είσαι μποτάκι. Αν μου πας κόντρα επειδή έτσι σου είπανε, τράβα βρες ένα σχοινί, λάδωσέ το με σαπούνι, κρέμασέ το από κάπου ψηλά και κρεμάσου. Τα ίδια ισχύουν για τον under, τον talaipwros, εμένα. Αν πιστεύεις σε αυτό που γράφεις, δεν είσαι μποτ. Αν δεν πιστεύεις, τότε είσαι μποτ και ο χρόνος που έχεις ζήσει περισσότερο απ' ότι θα έπρεπε είναι το 2021 πλην την χρονολογία γέννησής σου.
ρε μεγαλε, εδω μεσα εχει καμμια 150ρια λογαριασμους που λενε ψεμματα 24/7 15 χρονια και μου το γυρνας στο μεταξυ μας για ενα στοιχημα? Λιγη σοβαροτητα παρακαλω.
επισης, αλλαξε το "μποτ" σε "νδ ξεφτιλομποτ". δεν υπαρχουν μποτ συριζα. μακαρι να υπηρχαν.
Καθε μερα στο τουιτερ αποκλειω λογαριασμους ξεφτιλομποτ γιατι θελω το ταιμλαιν μου πεντακαθαρο, μονο για ενημερωση. Πρεπει να εχω αποκλεισει πανω απο 100.000, δεν μετριουνται πλεον.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”