Ψευδής καταγγελία δηλαδή.Αρίστος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:31
Σκεφτηκα να παω στην αστυνομια αλλα με ειδοποιησαν οταν εφευγα πως αν εκανα καμια βλακεια θα ισχυριζοντουσαν οτι ειχα κανει αποπειρα βιασμου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κάζα που έχετε παθει απο το αντιθετο φυλο
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αφού έχεις μάθει να πληρώνεις για να γαμας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Έχει παντρευτεί κανένα, του οποίου βρήκαν σταγόνα ιδρώτα σε κλεμμένη θυρίδα πρόσφατα;Αρίστος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:31 Θα σας πω τι εχω παθει οχι απο γυναικα αλλα απο πελατισα.
Η συγκεκριμενη ειχε αλυσσιδα καταστηματων.
Της εκανα πακετο διαφημισεων και πληρωσε με μακρινη μεταχρονολογημενη επιταγη.
5 μερες πριν ληξει η επιταγη μου ζητησε παραταση ενος μηνος και να ανταλλαξουμε την επιταγη με νεα.
Εκανα την υποχωρηση και πηγα στο γραφειο της.
Καθισε να γραψει τη νεα επιταγη και η αδελφη της μου ζητησε την παλια να τσεκαρει αν την ειχαν οπισθογραφησει κι αλλοι μετα απο μενα (ειχε αυτο το δικαιωμα).
Μολις την εδωσα οι δυο αδελφες μου ειπαν οτι δεν με γνωριζουν και φωναξαν ενα μπραβο που με πεταξε εξω.
Ηταν απο τις χειροτερες στιγμες της ζωης μου.
Σκεφτηκα να παω στην αστυνομια αλλα με ειδοποιησαν οταν εφευγα πως αν εκανα καμια βλακεια θα ισχυριζοντουσαν οτι ειχα κανει αποπειρα βιασμου.
Λιγους μηνες μετα η συγκεκριμενη κατεληξε φυλακη οχι απο μενα αλλα απο πολυ πιο ισχυρα ατομα που τους χρωστουσε λεφτα και δεν τα πληρωνε με διαφορες απατεωνιες.
Και τελος παντων εκει ηρεμησα.
.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:37
Έχει παντρευτεί κανένα, του οποίου βρήκαν σταγόνα ιδρώτα σε κλεμμένη θυρίδα πρόσφατα;
Αποφευγω να πω περισσοτερα απλα ενα μονο, αποφυλακιστηκε μετα απο καποιους μηνες και η πιατσα βοουσε οτι την εβγαλε μεγαλοπασοκος, απο τα πρωτα ονοματα.
Η φαση εγινε σε εποχες που το ΠΑΣΟΚ ηταν το κρατος.
.
Και αν το κερδίσω θα στήσεις εσύ κωλο σε ένα πλήρωμα αλιευτικού Αιγυπτίους (8 άτομα);Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:42ναι το πετυχες
ο Παρις να πληρωνει![]()
![]()
![]()
![]()
αν παλι πιστευεις το αντιθετο παμε ενα στοιχημα κ αν χασεις θα στησεις κωλο σε ενα πληρωμα αλιευτικου αποτελουμενου απο Αιγυπτιους (8 ατομα )
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ναιNaida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:44Και αν το κερδίσω θα στήσεις εσύ κωλο σε ένα πλήρωμα αλιευτικού Αιγυπτίους (8 άτομα);
παμε ;
- Cecily Anne
Δεν έχω ιδέα, για να κάνω υπόθεση, έχω προλάβει Καραμανλή-ΓΑΠ-Σαμαρά-Αλέξη-Μητσοτάκη σε ενήλικη ζωή και πριν δεν ασχολιόμουν.Αρίστος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:39Cecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:37
Έχει παντρευτεί κανένα, του οποίου βρήκαν σταγόνα ιδρώτα σε κλεμμένη θυρίδα πρόσφατα;
Αποφευγω να πω περισσοτερα απλα ενα μονο, αποφυλακιστηκε μετα απο καποιους μηνες και η πιατσα βοουσε οτι την εβγαλε μεγαλοπασοκος, απο τα πρωτα ονοματα.
Η φαση εγινε σε εποχες που το ΠΑΣΟΚ ηταν το κρατος.
.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είναι πολύ ενδιαφέρον το ομολογώParis έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:45ναιNaida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:44Και αν το κερδίσω θα στήσεις εσύ κωλο σε ένα πλήρωμα αλιευτικού Αιγυπτίους (8 άτομα);Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:42
ναι το πετυχες
ο Παρις να πληρωνει![]()
![]()
![]()
![]()
αν παλι πιστευεις το αντιθετο παμε ενα στοιχημα κ αν χασεις θα στησεις κωλο σε ενα πληρωμα αλιευτικου αποτελουμενου απο Αιγυπτιους (8 ατομα )
παμε ;
Να σε βγάλω έξω ένα βράδυ για ποτό, εκεί που συχνάζει η νεολαία βέβαια, να βρω μια 25χρονη θεά και να σου πω αυτή θέλω να ρίξεις. Θα μου αφήσεις πορτοφόλι, κινητά, μαλακίες(ελπίζω να είναι ανοιχτά τα Hondos) και να πας έτσι σαν Paris να τη ρίξεις;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Σας παρακαλώ, να τραβάω εγώ βιντεάκι; Δε θα ανακατευτώ, δε θα με πάρει χαμπάρι η κοπέλα και θα μοιραστούμε τα έσοδα στο yt δια 3.Naida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:49Είναι πολύ ενδιαφέρον το ομολογώ
Να σε βγάλω έξω ένα βράδυ για ποτό, εκεί που συχνάζει η νεολαία βέβαια, να βρω μια 25χρονη θεά και να σου πω αυτή θέλω να ρίξεις. Θα μου αφήσεις πορτοφόλι, κινητά, μαλακίες(ελπίζω να είναι ανοιχτά τα Hondos) και να πας έτσι σαν Paris να τη ρίξεις;
Ετσι όπως το διάβαζα αφηρημένος, κατάλαβα ότι θα τον πας να πληρώσει την 25χρονη και εσύ θα κρατήσεις ποσοστό για τα χόντοςNaida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:49Είναι πολύ ενδιαφέρον το ομολογώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 10 Αύγ 2021, 17:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Cecily Anne
Το πορτοφόλι θα το κρατάω εγώ. Δεν είναι να εμπιστεύεσαι τη Νάιδα στα Χόντος.AlienWay έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:51Ετσι όπως το διάβαζα αφηρημένος, κατάλαβα ότι θα του πας να πληρώσει την 25χρονη και εσύ θα κρατήσεις ποσοστό για τα χόντοςNaida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:49Είναι πολύ ενδιαφέρον το ομολογώ
Να σε βγάλω έξω ένα βράδυ για ποτό, εκεί που συχνάζει η νεολαία βέβαια, να βρω μια 25χρονη θεά και να σου πω αυτή θέλω να ρίξεις. Θα μου αφήσεις πορτοφόλι, κινητά, μαλακίες(ελπίζω να είναι ανοιχτά τα Hondos) και να πας έτσι σαν Paris να τη ρίξεις;![]()
Εννοείται κάποιος θα πάει από δίπλα να ακούει τι της λέει. Μπορεί αυτός να της πει γυρνάμε ένα ντοκιμαντέρ κτλ κτλ. Πρέπει να υπάρχουν στοιχεία αδιάσεισταCecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:50Σας παρακαλώ, να τραβάω εγώ βιντεάκι; Δε θα ανακατευτώ, δε θα με πάρει χαμπάρι η κοπέλα και θα μοιραστούμε τα έσοδα στο yt δια 3.Naida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:49Είναι πολύ ενδιαφέρον το ομολογώ
Τι μου φταιει η κοπέλαAlienWay έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:51Ετσι όπως το διάβαζα αφηρημένος, κατάλαβα ότι θα τον πας να πληρώσει την 25χρονη και εσύ θα κρατήσεις ποσοστό για τα χόντοςNaida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:49Είναι πολύ ενδιαφέρον το ομολογώ
Να σε βγάλω έξω ένα βράδυ για ποτό, εκεί που συχνάζει η νεολαία βέβαια, να βρω μια 25χρονη θεά και να σου πω αυτή θέλω να ρίξεις. Θα μου αφήσεις πορτοφόλι, κινητά, μαλακίες(ελπίζω να είναι ανοιχτά τα Hondos) και να πας έτσι σαν Paris να τη ρίξεις;![]()
Με πληγώνεις τώραCecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:52Το πορτοφόλι θα το κρατάω εγώ. Δεν είναι να εμπιστεύεσαι τη Νάιδα στα Χόντος.AlienWay έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:51Ετσι όπως το διάβαζα αφηρημένος, κατάλαβα ότι θα του πας να πληρώσει την 25χρονη και εσύ θα κρατήσεις ποσοστό για τα χόντοςNaida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:49 Είναι πολύ ενδιαφέρον το ομολογώ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Μην χαλιέστε, εμένα δε θα με πετάξουν. Άσε που έχω μείνει μια 5ετία εκεί γύρω και την ξέρω την περιοχή. Όταν αποφασίσετε μέρα/ώρα ενημερώστε.Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:59συχναζω στο CV Distiller ( θα σε πεταξουν οκσξω κ θα καλεσουν κ την απολυμανση - μην ελθεις)Naida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:49Είναι πολύ ενδιαφέρον το ομολογώ
τα νεανικα δεν εχουν παιχνιδι - με ενα αι φον στηνονται ολες οι πιτσιρικες
Τριτη - τεταρτη - παρασκευη ειμαι εκει μετα τις 22 00Cecily Anne έγραψε: 10 Αύγ 2021, 18:00Μην χαλιέστε, εμένα δε θα με πετάξουν. Άσε που έχω μείνει μια 5ετία εκεί γύρω και την ξέρω την περιοχή. Όταν αποφασίσετε μέρα/ώρα ενημερώστε.Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:59συχναζω στο CV Distiller ( θα σε πεταξουν οκσξω κ θα καλεσουν κ την απολυμανση - μην ελθεις)Naida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:49
Είναι πολύ ενδιαφέρον το ομολογώ
Ποιο cv distiller καλε;όπου θέλω εγώ θα σε πάω, εγώ πληρώνω. Επίσης τι αη φον λες; είπες χωρίς λεφτά τις έχεις. Δεν θα έχεις φράγκο πάνω σου, ούτε καμία συσκευή. Πανί με πανί. Μόνο αυτές τις ωραίες μισογυνικες εκφράσεις.Paris έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:59συχναζω στο CV Distiller ( θα σε πεταξουν οκσξω κ θα καλεσουν κ την απολυμανση - μην ελθεις)Naida έγραψε: 10 Αύγ 2021, 17:49Είναι πολύ ενδιαφέρον το ομολογώ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση