Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά είναι σε αυτήν που λέει (σε ελεύθερη απόδοση) ότι κακώς υποτιμήσαμε τον Μητσοτάκη γιατί μας τον έχει μονίμως στο στόμα δύο χρόνια τώρα ή κάπως έτσι. Θα την βρω και θα σου πω.dna replication έγραψε: 07 Αύγ 2021, 18:33που, σε ποια συνέντευξη περιέγραψε τόσο εύστοχα ο μέγιστος Φίλης αυτή τη χολέρα της ελληνικής κοινωνίας?Kolovrat έγραψε: 07 Αύγ 2021, 14:23Να σου κάτι, στην αρχή και εγώ γέλασα όταν βγήκε ο Τσίπρας. Και ντρέπομαι που το λέω αλλά ήμουν και εγώ σε αυτούς που είπαν "καλά και πόσο χειρότερος μπορεί να είναι;". Πλέον όμως όχι, ίσως να είναι και από τις τύψεις, αλλά τώρα ανήκω σε αυτούς που περιέγραψε και ο Φίλης πρόσφατα σε συνέντευξή του: το ακραίο κέντρο που η βασική του ιδεολογία είναι ο αντιζαιισμος. Οπότε ναι, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, οποίος πολεμάει την πανούκλα είναι φίλος μου.Green Dragon έγραψε: 07 Αύγ 2021, 14:05
Παπαντωνίου-Σημίτης-Τσοχατζόπουλος, πάμε δυνατά για μια νέα εκστρατεία ρεμούλας!
Δεν είμαι καν οργανωμένος ΝΔτης όπως μπορεί να νομίζεις, απλώς η μόνη ελπίδα αυτή την στιγμή είναι ο Μητσοτάκης πως να το κάνουμε; Μετά ακολουθεί ο βούρκος με τα σφυροδρέπανα και τις κεραλοιφες.
Εδιτ την βρήκα
https://www.google.com/amp/s/www.tanea. ... yriza/amp/