!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Το τσουτσεκι του μπαξμπανι σε ακομα ενα παραληρημα σαν το γλοιωδες αφεντικο του
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Παραλλαγή που προήλθε από μετάλλαξη του DNA.
Οι πρώτοι Χριστιανοί μαρτυρούσαν για την πίστη τους, θυσίαζαν τη ζωή τους.
Αυτά τα υβρίδια δεν αρκούνται σε αυτό, επιχειρούν να μετατρέψουν σε μάρτυρες και τους υπόλοιπους, θέλουν δεν θέλουν.
Αναλογίσου μόνο πόση ΖΗΜΙΑ προκάλεσε αυτή η ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑ ο Φίλης (άνθρωπος της εκκλησίας κατά τα άλλα), ειδικά στην εξωτερική πολιτική όπου και συγκέντρωσε ΕΠΑΙΝΟΥΣ από τον τον πιο βάρβαρο λαό που έχει περάσει από τη περιοχή. Πρωτοσέλιδα του αφιέρωσαν και δικαιολογημένα.
Που να βρείς ΜΑΛΑΚΑ τέτοιου διαμετρήματος σε ανώτατη θέση; Δώρο ουρανοκατέβατο ήταν για τους Τούρκους.
Η πλάκα είναι πως διαμαρτύρονται όταν τους υποδεικνύεις τα αποτελέσματα της δράσης τους.
«Ω, δεν αντέχω να βλέπω το αποκεφαλισμένο πτώμα του Γάλλου δασκάλου, ανακατεύομαι.»
Α, μπα; Σοβαρά;
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΖΕΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑ» ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.
Κι αυτόν και τους υπόλοιπους πιστούς του παιδόφιλου ΨΕΥΔΟπροφήτη.
Αν θες σώνει καλά να αγιοποιηθείς, υπάρχει απλούστερη μέθοδος:
Σου φοράμε ένα μπλουζάκι με σκίτσο του “Charlie Hebdo” και σε αμολάμε σε ένα ισλαμικό ΒΟΘΡΟ. Εντός ολίγων λεπτών θα σε έχουν κάνει κομμάτια.
Και δεν θα χρειαστεί μεγάλο ταξίδι, έχουν ανοίξει παραρτήματα και στην Ευρώπη. ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΑΣ.
Οπότε κράτα τη «Χριστιανοσύνη» σου, δεν θα πάρουμε. Χορτάσαμε σωτήρες.
Αν είναι έτσι οι «Χριστιανοί» καλύτερα να στραφούμε στον ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ, περισσότερες πιθανότητες θα έχουμε να επιβιώσουμε...
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
-
netmaggas21
- Phorum.gr user: netmaggas21
Μπά, λέω να σου κάνω παρέα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Αύγ 2021, 01:35εντάξει, πέσε για ύπνο τώραnetmaggas21 έγραψε: 08 Αύγ 2021, 01:33
Μην άγχεσαι τύπε, οι πιο πολλοί μετανάστες - πρόσφυγες, μόλις καταλάβουν σε τι μπουρδέλο ρουσφετιού & ρατσισμού έρχονται θέλουν να την κάνουν.
Φαίνεσαι ΓΑΜΩ τα τυπάκια
Time is an illusion.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Του Ρουβίκωνα είσαι τύπε;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:36Τέλος πάντων, ήθελα να ακούσω κάποιον που παρακολουθούσε την εκπομπή από πριν για να μου πει αν είμαι υπερβολικός που θέλω να πάρω την βέργα και να πάω στο στούντιο να σαπίσω τους παρουσιαστές.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Λίνο Βεντούρα
Όχι, λούζομαι καθημερινά και αλλάζω και σώβρακοGewponos90 έγραψε: 08 Αύγ 2021, 01:47Του Ρουβίκωνα είσαι τύπε;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:36Τέλος πάντων, ήθελα να ακούσω κάποιον που παρακολουθούσε την εκπομπή από πριν για να μου πει αν είμαι υπερβολικός που θέλω να πάρω την βέργα και να πάω στο στούντιο να σαπίσω τους παρουσιαστές.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:30
Πρόλαβα λίγο να δω.
Παρατημένη η χώρα στην τύχη της. Μόνο ο ένας τον άλλον έχουμε τελικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Mια ζωη της ψωλης τους ο χαβας οι αριστεριντζηδες ακομα να το καταλαβεις;
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Είναι ο «Χριστιανός» που περιγράφω παραπάνω.
Σαν αυτούς που θέλουν να κάνουν τους πούστηδες με ΞΕΝΟ κώλο.
Γι αυτό σας λέω, ξεχάστε τον «Χριστιανισμό ΤΟΥΣ» και πάμε όλοι μαζί:
HAIL SATAN!
Σαν αυτούς που θέλουν να κάνουν τους πούστηδες με ΞΕΝΟ κώλο.
Γι αυτό σας λέω, ξεχάστε τον «Χριστιανισμό ΤΟΥΣ» και πάμε όλοι μαζί:
HAIL SATAN!
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Αυτο το ''πράγμα'' που λέμε Πατρίδα, αξίζει απόλυτο Σεβασμό και όχι από υποτακτικούς, που αναλαμβάνουν διευθετήσεις του ''προηγούμενου'' τυχάρπαστου κάθε φορά. Τα χειρότερα βρίσκονται στο σκαλί μας ένεκα νοοτροπίας. Και αυτό, αν μου επιτρέπεις, δεν πάει μόνο δυο κυβερνήσεις πίσω. Η μεταπολίτευση ήταν το έναυσμα για να γιγαντωθούν ιδεολογίες, αλλά και σαπίλα, συν τω χρόνω. Αυτό ειλικρινά δεν μπορώ να το παραβλέψω.sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2021, 01:17Αυτό το πράμα που λέμε Πατρίδα πλέον δεν αξίζει τίποτα, απολύτως τίποτα ή μάλλον πιο σωστά αξίζει τα χειρότερα και τα χειρότερα έρχονται, για την ακρίβεια τα χειρότερα πλέον είναι η καθημερινότητα μας και έτσι πρέπει γιατί αυτό σημαίνει πρέπει, ταιριάζει δηλαδή, αυτό ακριβώς μας πρέπει.Πασιφάη έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:59Όλοι έχουμε ο ένας, τον άλλον. Ειλικρινά απορώ με τέτοιου είδους διενέξεις, σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Απλά παραθέτω μια πρόχειρη αντιπαράθεση απ'τις τελευταίες που είδα στο νήμα, για να καταδείξω πως είστε θαμώνες καφενέ σε νοοτροπία. Ισχύει και για την Τζούνο.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:45
Αν χρειαστείς βοήθεια ποτέ σου, που εύχομαι να μην χρειαστείς, εμείς οι χριστιανοί θα σε σώσουμε.
Α. Η Πατρίδα πάει περίπατο, αν δεν υπάρξει σύμπνοια σε τόσο δύσκολες ώρες. Εκτός αν μέσα απ'τους κατινίστικους διαλόγους νομίζετε, πως αυτή η χώρα, θα κάνει βήματα μπροστά. Αμφίβολο.
Θα μιλήσω μόνον για τις δύο τελευταίες κυβερνήσεις να μην σε πάρει εντελώς από κάτω, και στις δύο τελευταίες λοιπόν κυβερνήσεις "έλαχε" στην βάρδια τους να κάτσουν μερικές στραβές, οκ μέχρι εδώ. Ποιος ήτανε ο νούμερο ένα νταλκάς τους; μα φυσικά η επικοινωνία! Πως θα το επικοινωνήσουν για να έχουν τις μικρότερες απώλειες και τα μεγαλύτερα κέρδη αντίστοιχα από το εκάστοτε σκηνικό.
Αυτά.
Έτσι στρώσαμε.
ΕΥ ΠΡΑΤΤΩΜΕΝ
Μου φαίνεται τουλάχιστον ανόητο, να επιθυμείς την πρόοδο και απ'την άλλη, να την πολεμάς τεχνηέντως, να την ''διακορεύεις'' για να καταφέρεις το βέλτιστον ένεκα συμφερόντων. Με χειροκροτητές, το λαό. Και ο λαός να συναινεί, σε ότι τον εξυπηρετεί. Να επικροτεί την δική του νιρβάνα. Έτσι, προκοπή δεν κάνουμε. Δεν είναι τυχαίο που είμαστε ακόμη στον ημιόροφο του Άδου. Οσονούπω θα έρθουν οι γνωστοί Τάνταλοι και Σίσυφοι, να δώσουν κατευθύνσεις. Θα ακολουθήσει ο Περιφήτης και ο Σίνης. Θα μας πνίξει ο Σκίρωνας, στους εναγκαλισμούς, αλλά .. Αυτό το γαμημένο αλλά είναι, πως ένας Αιγέας, θα περιμένει πάντα, το άσπρο πανί της χαράς. Πως δεν έγινε καμμιά θυσία. Εμείς όμως θα γνωρίζουμε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αν παραστεί ανάγκη, ναι. Τους έχουμε. Εγώ πάντως κοιτώ, και τη δική μου καμπούρα, σε επίπεδο κατανόησης. Μην παρεξηγηθώ, για μένα ομιλώ. Το διευκρυνίζω και δεύτερη φορά, αν δεν γίνομαι αντιληπτή.Juno έγραψε: 08 Αύγ 2021, 01:11Εγώ υποστεί τόσο πολλές και επιθετικές προσβολές εδώ που παραμένω για να μιλάω με 2-3 άτομα. Όσον αφορά τους υπόλοιπους, δεν έχουμε ο ένας τον άλλον.Πασιφάη έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:59Όλοι έχουμε ο ένας, τον άλλον. Ειλικρινά απορώ με τέτοιου είδους διενέξεις, σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Απλά παραθέτω μια πρόχειρη αντιπαράθεση απ'τις τελευταίες που είδα στο νήμα, για να καταδείξω πως είστε θαμώνες καφενέ σε νοοτροπία. Ισχύει και για την Τζούνο.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:45
Αν χρειαστείς βοήθεια ποτέ σου, που εύχομαι να μην χρειαστείς, εμείς οι χριστιανοί θα σε σώσουμε.
Α. Η Πατρίδα πάει περίπατο, αν δεν υπάρξει σύμπνοια σε τόσο δύσκολες ώρες. Εκτός αν μέσα απ'τους κατινίστικους διαλόγους νομίζετε, πως αυτή η χώρα, θα κάνει βήματα μπροστά. Αμφίβολο.
Ο Ούτις πάντως, προτιμάει την χριστιανική αγάπη, σε αυτόγραφο
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Αύγ 2021, 13:38 Νομίζω ότι αυτά που βλέπομε στην αφρική είναι βοσκοτόπια και αγροί που τα καίνε κάθε τέτοια εποχή

Λοιπόν είχες δίκιο!!!
Είναι οι λεγόμενες Savanna fires,
Δεν είναι δασικές πυρκαγιες.
Είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο που συμβαίνει κάθε χρόνο στις αντίστοιχες περιοχες. Απαραίτητες για την διατήρηση της Σαβάνας!
Εδώ το εξηγει ο καθηγητής
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2021, 01:17Αυτό το πράμα που λέμε Πατρίδα πλέον δεν αξίζει τίποτα, απολύτως τίποτα ή μάλλον πιο σωστά αξίζει τα χειρότερα και τα χειρότερα έρχονται, για την ακρίβεια τα χειρότερα πλέον είναι η καθημερινότητα μας και έτσι πρέπει γιατί αυτό σημαίνει πρέπει, ταιριάζει δηλαδή, αυτό ακριβώς μας πρέπει.Πασιφάη έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:59Όλοι έχουμε ο ένας, τον άλλον. Ειλικρινά απορώ με τέτοιου είδους διενέξεις, σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Απλά παραθέτω μια πρόχειρη αντιπαράθεση απ'τις τελευταίες που είδα στο νήμα, για να καταδείξω πως είστε θαμώνες καφενέ σε νοοτροπία. Ισχύει και για την Τζούνο.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:45
Θα μιλήσω μόνον για τις δύο τελευταίες κυβερνήσεις να μην σε πάρει εντελώς από κάτω, και στις δύο τελευταίες λοιπόν κυβερνήσεις "έλαχε" στην βάρδια τους να κάτσουν μερικές στραβές, οκ μέχρι εδώ. Ποιος ήτανε ο νούμερο ένα νταλκάς τους; μα φυσικά η επικοινωνία! Πως θα το επικοινωνήσουν για να έχουν τις μικρότερες απώλειες και τα μεγαλύτερα κέρδη αντίστοιχα από το εκάστοτε σκηνικό.
Αυτά.
Έτσι στρώσαμε.
ΕΥ ΠΡΑΤΤΩΜΕΝ
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
Η φωνή της Αληθειας
Οι ξανθοί όρθοντοξ μπράδερς που είναι; Άφαντοι;Kolovrat έγραψε: 07 Αύγ 2021, 19:06https://mobile.twitter.com/BBK_Bund/sta ... 8346719240
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 21606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 5 Απαντήσεις