οκ, δεν ειναι αναληψη ευθυνης αλλα το τουιτ του συντροφου ειναι ψευτικο;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:53Πάλι ψέματα το πρώτο θέμα; Αναπάντεχο.
https://twitter.com/stergiosale/status/ ... 2834489349
οκ, δεν ειναι αναληψη ευθυνης αλλα το τουιτ του συντροφου ειναι ψευτικο;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:53Πάλι ψέματα το πρώτο θέμα; Αναπάντεχο.
Δεν ξερω η συγκεκριμενη ξανθια γλιτσα μου βγαζει κατι το σεξουαλικοΛίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:46Πολύ γλίτσα ρε φίλε…GoBack έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:38Τι σε εκανε τριγκερ;Το "τραυματιστηκε κανεις;" που ρωτησε η αλλη με σταυρωμενα τα δαχτυλα για να ακουσει το ναι;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:36
Τέλος πάντων, ήθελα να ακούσω κάποιον που παρακολουθούσε την εκπομπή από πριν για να μου πει αν είμαι υπερβολικός που θέλω να πάρω την βέργα και να πάω στο στούντιο να σαπίσω τους παρουσιαστές.![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ναι πήγανε οι μπράβοι του χοντρού νυχτιστικα να ψαχνουνε το συνεργείο του ΟΡΕΝ...σαν δεν ντρέπεστε να γράφετε ανοησίες και μετά να κάνετε το κοροιδοΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:53Πάλι ψέματα το πρώτο θέμα; Αναπάντεχο.
Έχει κυκλοφορήσει βίντεο με το τι έγινε στον κόμβο της Βαρυμπόμπης.talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:55οκ, δεν ειναι αναληψη ευθυνης αλλα το τουιτ του συντροφου ειναι ψευτικο;
Όλοι έχουμε ο ένας, τον άλλον. Ειλικρινά απορώ με τέτοιου είδους διενέξεις, σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Απλά παραθέτω μια πρόχειρη αντιπαράθεση απ'τις τελευταίες που είδα στο νήμα, για να καταδείξω πως είστε θαμώνες καφενέ σε νοοτροπία. Ισχύει και για την Τζούνο.
Πότε τα είπα ή τα υπονόησα όλα αυτά που αναφέρεις σαν παρατήρηση - απάντηση σε δική μου παράθεση;Otto Weininger έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:48Να βάζετε και λίγο το μυαλό σας να δουλεύει. Τόσες μέρες γι'αυτό περηφανευεστε οι δήθεν απολιτικ σκεπτόμενοι.
Πόσα πλάνα με πυροσβέστες να ρίχνουν με τις μανικες τόσο νερό και με τόση πίεση και η φωτιά να μην υποχωρεί, αλλά μια χούφτα χωριάτες εσωσαν το χωριό.
Προφανώς δεν είχε τέτοια έκταση και δύναμη η φωτιά εκεί και μαζεύτηκε όπως έχει γίνει με εκατοντάδες εστίες τόσες μέρες.
Αλλά οι εσείς οι πονηροί το βρήκατε: να ορίστε, κάνουν εκκενώσεις για να καουν τα πάντα επίτηδες ενώ αρκούν 5-10 ντόπιοι με κηπολαστιχα για να σβήσουν τις φωτιές. Τι μας κρύβουν;
Πάλι μαλακίες και ψέμματα σπαμαρεις δηλαδή. Τι κάθομαι κι εγώ και ρωτάω…πήζον bot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:52ναιΛίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:50Έχεις λαλήσει; Οι υδροφόρες είναι των δήμων ή όχι;πήζον bot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:49
οχηματα του δημου. μαζι με εθελοντες.
δεν υπαρχουν πυροσβεστες δυστυχως.. τους απελυσε το αφεντικο για το οποιο ξεφτιλιζεσαι
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
ρομπα τσοντα και κοπανημαΛίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Αύγ 2021, 01:00Πάλι μαλακίες και ψέμματα σπαμαρεις δηλαδή. Τι κάθομαι κι εγώ και ρωτάω…
Στον κόμβο της Βαρυμπόμπης ήταν τουλάχιστον 30-40 άτομα με οχήματα και υδροφόρες, που διαπληκτίστηκαν με τα ΜΑΤ.
σε τι περιστατικο αναφερεται το τουιτ;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:57Έχει κυκλοφορήσει βίντεο με το τι έγινε στον κόμβο της Βαρυμπόμπης.talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:55οκ, δεν ειναι αναληψη ευθυνης αλλα το τουιτ του συντροφου ειναι ψευτικο;
Το περιστατικό που περιγράφεται στο τουιτ δεν σχετίζεται με το περιστατικό πάνω στο οποίο στήθηκε το αφήγημα ότι αναρχικοί επιτέθηκαν σε πυροσβέστες.
Σε είπε επίσης και απολίτιστο και αμόρφωτο γιατί λέει μόνον οι αριστεράντζες σαν εσένα βρίζουν έτσι χυδαία, ψάξε μερικές σελίδες πίσω.Gordian Knot έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:501. Γκορ όπως Al Gore που είχε πρωτοστατήσει σε καμπάνια/ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή;sys3x έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:06Γκορ, ο Hector Buas προηγουμένως είπε ότι δεν είσαι δεξιός κι ότι είσαι λέει τελευταία αριστεράντζα, από αυτές τις χυδαίες, ξες.Gordian Knot έγραψε: 07 Αύγ 2021, 23:48
«Μάστορας στα πνευστά» ο ένας, «βιρτουόζος στο κλαρίνο» ο άλλος, «δεξιοτέχνης στην πίπιζα» ο τρίτος, που θα πάει αυτή η κατάσταση;
Γιατί τον αποπαίρνετε; Δεν είναι ώρα τώρα, θα μπορούσε να φανεί χρήσιμος στην κατάσβεση των πυρκαγιών, σκαπανέας γαρ.
Εκτός πάλι και αν η δράση του(ς) περιορίζεται στα γήπεδα...
![]()
2. Pic or it didn’t happen. Κατέχω τα πρωτεία, ουδείς το αμφισβητεί αυτό.
Μια μου λέξη και δέχεστε «επίσκεψη» από τα ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ της Δη.Ξα.
3. Το login loop παραμένει. Και μετά σου λένε Linuxκοινότητες και παπαρια μάντολες.
Αφήσατε το γάμο και πήγατε για πουρνάρια. Αντί να επικεντρωθείς στο ΚΑΘΗΚΟΝ σου, χαζεύεις τις Βαρυμπόμπες. Λες και δεν έχουμε πυρκαγιές κάθε χρόνο.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΕΠΙΟΡΚΕ LINUXά!
Έχουν μπει τα βίντεο παραπίσω. Ψάξε να τα δεις.talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2021, 01:04σε τι περιστατικο αναφερεται το τουιτ;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:57Έχει κυκλοφορήσει βίντεο με το τι έγινε στον κόμβο της Βαρυμπόμπης.talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2021, 00:55
οκ, δεν ειναι αναληψη ευθυνης αλλα το τουιτ του συντροφου ειναι ψευτικο;
Το περιστατικό που περιγράφεται στο τουιτ δεν σχετίζεται με το περιστατικό πάνω στο οποίο στήθηκε το αφήγημα ότι αναρχικοί επιτέθηκαν σε πυροσβέστες.
γιατι πιο κατω βριζει το πρωτο θεμα λεγοντας οτι δεν αναλαμβανει ευθυνη, αλλα δεν λεει οτι προκειται για αλλο περιστατικο
https://twitter.com/stergiosale/status/ ... 6228331522
Τα ίδια μου έλεγε τις προάλλες και ο πατέρας μου για τη συμβολή των δασοφυλάκων στην προστασία των δασών από πυρκαγιές και από άλλους κινδύνους τις προηγούμενες δεκαετίες.