Όχι, αυτό που λέω είναι ότι η απόλυση οφείλεται να γίνεται με τον όρο "κακή απόδοση" και όχι κλιμακτήριος, διότι η κλιμακτήριος σε καμία περίπτωση δε σημαίνει κακή απόδοση. Το ότι σταδιακά πέφτει η απόδοση σε κάποιες εργασίες μεγαλώνοντας είναι κι αυτό αναμενόμενο, αλλά δε θα έπρεπε να σημαίνει απόλυση, αλλαγή πόστου ναι, απόλυση γιατί; Γι'αυτό υπήρχαν μια ζωή οι αποζημιώσεις αναλογικά με τα χρόνια προϋπηρεσίας στην εταιρία, για να προστατεύεται και ο εργαζόμενος. Το ότι κινεζοποιούμαστε είναι αναμενόμενο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Αύγ 2021, 18:44
Άρα είσαι υπέρ της προστασίας από την απόλυση; Δεν εννοούσα να αντιμετωπιστεί με μακροχρόνια άδεια ακριβώς όπως η εγκυμοσύνη, απλά με τον ίδιο βαθμό αποδοχής ως μέρος της ζωής.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέο αντικίνητρο για την πρόσληψη γυναικών
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Νέο αντικίνητρο για την πρόσληψη γυναικών
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Οχι, απλώς μπορεί να γίνει το ίδιο και με την περίοδο, ή με τον απλό πονοκέφαλο ("δεν μπορώ, έχω πονοκέφαλο" που λένε). Τον πονοκέφαλο μπορούν να τον επικαλεστούν και άντρες.talaipwros έγραψε: 07 Αύγ 2021, 18:44δηλαδη σε επομενο επεισοδιο θα απαγορευεται να απολυονται γυναικες συνολικα, επειδη το να εισαι γυναικα ειναι βιολογικος λογος μειωμενης αποδοσης.AlienWay έγραψε: 07 Αύγ 2021, 18:43Τέτοιοι υπάρχουν ένα σωρό. Να γίνει κάτι και με αυτούς τους λόγους, όχι μόνο για όσους προσδένονται στο άρμα του νεοφεμινισμού και του #metoo
δεν ξερω ποσο καλο ακουγεται αυτο απο φεμινιστικη σκοπια
Και όντως, κάποιες επίμονες ημικρανίες κλπ είναι λόγοι μειωμένης απόδοσης. Όπως και η περίοδος. Και η εμμηνόπαυση. Και η ανδρόπαυση.
Χρειάζεται μια ολιστική προσέγγιση ισότητας και όχι μια φεμινιστική προσέγγιση προνομίων. Αλλά ποιος τολμά να διαβεί την πύλη του Ντάαθ;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει πως ακούγεται το κάθετι, το σημαντικό είναι αν ειναι αληθές.talaipwros έγραψε: 07 Αύγ 2021, 18:44
δηλαδη σε επομενο επεισοδιο θα απαγορευεται να απολυονται γυναικες συνολικα, επειδη το να εισαι
γυναικα ειναι βιολογικος λογος μειωμενης αποδοσης.
δεν ξερω ποσο καλο ακουγεται αυτο απο φεμινιστικη σκοπια
Από εκεί και πέρα ο καθε εργοδότης ας κάνει τις επιλογές του. Άλλος μπορεί να μην τον ενδιαφέρει να κάνει το καλύτερο για την επιχείρηση του και να νοιάζεται περισσότερο για το φεμινιστικό κίνημα. Άλλος μπορεί να ενδιαφέρεται για την υγεία της επιχείρησης του και να θέλει τις γυναίκες στο σπίτι να μεγαλώνουν παιδιά για μια πιο υγιή κοινωνία , ας γουελ
Ελεύθερος ο καθένας να κάνει τις επιλογές του , δημοκρατία έχουμε
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Dwarven Blacksmith
Άμα πάθεις αυτά τα hot flashes δε θα θες λίγο να συνέλθεις; Άμα έχεις δυσκολία συγκέντρωσης και μνημης που γράφουν ως συμπτώματα; Όλα αυτά μπορούν να εκληφθούν ως μειωμένη απόδοση σε κάποιες δουλειές. Άμα οφείλεται στην κλιμακτηριο τότε είναι σα να είχες οποιοδήποτε άλλο χαρτί γιατρού.Cecily Anne έγραψε: 07 Αύγ 2021, 18:49Όχι, αυτό που λέω είναι ότι η απόλυση οφείλεται να γίνεται με τον όρο "κακή απόδοση" και όχι κλιμακτήριος, διότι η κλιμακτήριος σε καμία περίπτωση δε σημαίνει κακή απόδοση. Το ότι σταδιακά πέφτει η απόδοση σε κάποιες εργασίες μεγαλώνοντας είναι κι αυτό αναμενόμενο, αλλά δε θα έπρεπε να σημαίνει απόλυση, αλλαγή πόστου ναι, απόλυση γιατί; Γι'αυτό υπήρχαν μια ζωή οι αποζημιώσεις αναλογικά με τα χρόνια προϋπηρεσίας στην εταιρία, για να προστατεύεται και ο εργαζόμενος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Αύγ 2021, 18:44
Άρα είσαι υπέρ της προστασίας από την απόλυση; Δεν εννοούσα να αντιμετωπιστεί με μακροχρόνια άδεια ακριβώς όπως η εγκυμοσύνη, απλά με τον ίδιο βαθμό αποδοχής ως μέρος της ζωής.
Μη το κάνεις, μη μου δίνεις ελπίδες.
- Cecily Anne
Υπάρχει ξαναλέω ΑΓΩΓΗ να κάνεις, ώστε να βοηθηθείς. Αν πάθεις μια κατάθλιψη, θα κάνεις την κατάλληλη αγωγή και θα πας κανονικά στη δουλειά σου κι ας έχεις μειωμένη απόδοση σε σχέση με πριν για ένα μικρό χρονικό διάστημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Αύγ 2021, 18:59Άμα πάθεις αυτά τα hot flashes δε θα θες λίγο να συνέλθεις; Άμα έχεις δυσκολία συγκέντρωσης και μνημης που γράφουν ως συμπτώματα; Όλα αυτά μπορούν να εκληφθούν ως μειωμένη απόδοση σε κάποιες δουλειές. Άμα οφείλεται στην κλιμακτηριο τότε είναι σα να είχες οποιοδήποτε άλλο χαρτί γιατρού.Cecily Anne έγραψε: 07 Αύγ 2021, 18:49Όχι, αυτό που λέω είναι ότι η απόλυση οφείλεται να γίνεται με τον όρο "κακή απόδοση" και όχι κλιμακτήριος, διότι η κλιμακτήριος σε καμία περίπτωση δε σημαίνει κακή απόδοση. Το ότι σταδιακά πέφτει η απόδοση σε κάποιες εργασίες μεγαλώνοντας είναι κι αυτό αναμενόμενο, αλλά δε θα έπρεπε να σημαίνει απόλυση, αλλαγή πόστου ναι, απόλυση γιατί; Γι'αυτό υπήρχαν μια ζωή οι αποζημιώσεις αναλογικά με τα χρόνια προϋπηρεσίας στην εταιρία, για να προστατεύεται και ο εργαζόμενος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Αύγ 2021, 18:44
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτό που καθίσταται σαφές και εδώ είναι ότι οι γυναίκες έχουμε να αντιμετωπίσουμε την περίοδο, την εμμηνόπαυση, πιθανή εγκυμοσύνη και πάλι είμαστε ανταγωνιστικές. Δηλαδή πόσα χιλιόμετρα μπροστά να σας αφήσουμε να τρέξετε για να μας φτάσετε;;;
- Dwarven Blacksmith
Άμα υπάρχει αγωγή και ανταποκρίνεται σ αυτή ΟΚ. Κάθε περίπτωση μπορεί να κριθεί επιστημονικά και νομικά. Εμένα η διαφωνία μου είναι με αυτούς που το βλέπουν ιδεολογικά το θέμα.Cecily Anne έγραψε: 07 Αύγ 2021, 19:01Υπάρχει ξαναλέω ΑΓΩΓΗ να κάνεις, ώστε να βοηθηθείς. Αν πάθεις μια κατάθλιψη, θα κάνεις την κατάλληλη αγωγή και θα πας κανονικά στη δουλειά σου κι ας έχεις μειωμένη απόδοση σε σχέση με πριν για ένα μικρό χρονικό διάστημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Αύγ 2021, 18:59Άμα πάθεις αυτά τα hot flashes δε θα θες λίγο να συνέλθεις; Άμα έχεις δυσκολία συγκέντρωσης και μνημης που γράφουν ως συμπτώματα; Όλα αυτά μπορούν να εκληφθούν ως μειωμένη απόδοση σε κάποιες δουλειές. Άμα οφείλεται στην κλιμακτηριο τότε είναι σα να είχες οποιοδήποτε άλλο χαρτί γιατρού.Cecily Anne έγραψε: 07 Αύγ 2021, 18:49
Όχι, αυτό που λέω είναι ότι η απόλυση οφείλεται να γίνεται με τον όρο "κακή απόδοση" και όχι κλιμακτήριος, διότι η κλιμακτήριος σε καμία περίπτωση δε σημαίνει κακή απόδοση. Το ότι σταδιακά πέφτει η απόδοση σε κάποιες εργασίες μεγαλώνοντας είναι κι αυτό αναμενόμενο, αλλά δε θα έπρεπε να σημαίνει απόλυση, αλλαγή πόστου ναι, απόλυση γιατί; Γι'αυτό υπήρχαν μια ζωή οι αποζημιώσεις αναλογικά με τα χρόνια προϋπηρεσίας στην εταιρία, για να προστατεύεται και ο εργαζόμενος.
Έχεις όμως δοκιμάσει να κατουρήσεις με σηκωμαρες; Φρίκη.stella έγραψε: 07 Αύγ 2021, 19:04 Αυτό που καθίσταται σαφές και εδώ είναι ότι οι γυναίκες έχουμε να αντιμετωπίσουμε την περίοδο, την εμμηνόπαυση, πιθανή εγκυμοσύνη και πάλι είμαστε ανταγωνιστικές. Δηλαδή πόσα χιλιόμετρα μπροστά να σας αφήσουμε να τρέξετε για να μας φτάσετε;;;
(.. γκουχου)Parrot έγραψε: 07 Αύγ 2021, 18:44 Οι γυναίκες είναι πιο αποδοτικές σε ανώτερες θέσεις ευθύνης απ' τους άντρες.
Έχω δοκιμάσει να καθαρίσω μετά... Oh the horror!!!foscilis έγραψε: 07 Αύγ 2021, 19:14Έχεις όμως δοκιμάσει να κατουρήσεις με σηκωμαρες; Φρίκη.stella έγραψε: 07 Αύγ 2021, 19:04 Αυτό που καθίσταται σαφές και εδώ είναι ότι οι γυναίκες έχουμε να αντιμετωπίσουμε την περίοδο, την εμμηνόπαυση, πιθανή εγκυμοσύνη και πάλι είμαστε ανταγωνιστικές. Δηλαδή πόσα χιλιόμετρα μπροστά να σας αφήσουμε να τρέξετε για να μας φτάσετε;;;
- Cecily Anne
Οι περιπτωσεις που σε κάνουν δυσλειτουργική, ώστε να στοιχειοθετείτα απόλυση, ακόμα και με αγωγή εννοώ, δεν είναι ο κανόνας. Κι εγώ όταν έχω περίοδο υποφέρω, παίρνω χάπια και κάνω τη δουλειά μου και μου συμβαίνει κάθε μήνα. Ήμαρτον. Η άλλη είχε αποβάλλει στον 9ο μήνα, έκανε τεχνητο τοκετό Σάββατο πρωί και τη Δευτέρα ήρθε στη δουλειά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Αύγ 2021, 19:13
Άμα υπάρχει αγωγή και ανταποκρίνεται σ αυτή ΟΚ. Κάθε περίπτωση μπορεί να κριθεί επιστημονικά και νομικά. Εμένα η διαφωνία μου είναι με αυτούς που το βλέπουν ιδεολογικά το θέμα.
- Dwarven Blacksmith
Δεν είναι απαραίτητο να είναι ο κανόνας, ατομικές αγωγές έχουν κάνει οι τυπισσες. Το όποιο προηγούμενο δημιουργηθεί δεν σημαίνει ότι θα καλύπτει τους πάντες άνευ κριτηρίων.Cecily Anne έγραψε: 07 Αύγ 2021, 19:17Οι περιπτωσεις που σε κάνουν δυσλειτουργική, ώστε να στοιχειοθετείτα απόλυση, ακόμα και με αγωγή εννοώ, δεν είναι ο κανόνας. Κι εγώ όταν έχω περίοδο υποφέρω, παίρνω χάπια και κάνω τη δουλειά μου και μου συμβαίνει κάθε μήνα. Ήμαρτον. Η άλλη είχε αποβάλλει στον 9ο μήνα, έκανε τεχνητο τοκετό Σάββατο πρωί και τη Δευτέρα ήρθε στη δουλειά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Αύγ 2021, 19:13
Άμα υπάρχει αγωγή και ανταποκρίνεται σ αυτή ΟΚ. Κάθε περίπτωση μπορεί να κριθεί επιστημονικά και νομικά. Εμένα η διαφωνία μου είναι με αυτούς που το βλέπουν ιδεολογικά το θέμα.
- Cecily Anne
Δεν ξέρω με τη μαλακία που τους δέρνει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Αύγ 2021, 19:29Δεν είναι απαραίτητο να είναι ο κανόνας, ατομικές αγωγές έχουν κάνει οι τυπισσες. Το όποιο προηγούμενο δημιουργηθεί δεν σημαίνει ότι θα καλύπτει τους πάντες άνευ κριτηρίων.Cecily Anne έγραψε: 07 Αύγ 2021, 19:17Οι περιπτωσεις που σε κάνουν δυσλειτουργική, ώστε να στοιχειοθετείτα απόλυση, ακόμα και με αγωγή εννοώ, δεν είναι ο κανόνας. Κι εγώ όταν έχω περίοδο υποφέρω, παίρνω χάπια και κάνω τη δουλειά μου και μου συμβαίνει κάθε μήνα. Ήμαρτον. Η άλλη είχε αποβάλλει στον 9ο μήνα, έκανε τεχνητο τοκετό Σάββατο πρωί και τη Δευτέρα ήρθε στη δουλειά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Αύγ 2021, 19:13
Δεν υπάρχουν ''αληθινές περιπτώσεις''. Κανένας εργοδότης δεν είναι υποχρεωμένος να ανέχεται τα ψυχολογικά σκαμπανευάσματα υπαλλήλου του, εφόσον του προκαλούν ζημία, ασχέτως από που προέρχονται αυτά. Στις λίγες περιπτώσεις που η εμμηνόπαυση προκαλεί πραγματικά τόσο σοβαρά προβλήματα στον ψυχισμό κάποιας γυναίκας ώστε να μην είναι διαχειρίσιμα (εγώ δεν έχω συναντήσει ποτέ τέτοια περίπτωση), υπάρχει η κατάλληλη φαρμακευτική και ψυχολογική υποστήριξη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Αύγ 2021, 18:48Σε οποιοδήποτε περίπτωση, θα υπάρχει κάποιος που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί κακοπροαίρετα το νόμο, να τον καταχραστεί. Αυτό δεν μπορεί να επισκιάσει τις αληθινές περιπτώσεις.Scouser έγραψε: 07 Αύγ 2021, 18:38Στο OP λέει:Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Αύγ 2021, 18:08
Όπως το είπε ο φοσιλις είναι. Ζητάνε να αναγνωριστεί η έντονη εμμηνόπαυση σαν τους υπόλοιπους ιατρικούς λόγους για τους οποίους δεν μπορείς να απολυθείς.
Το ότι το αποκαλείς αυτό προνόμιο και εξωφρενικό είναι καθαρά θέμα έκθεσης στην αντίστοιχη alt right προπαγάνδα. Ένας πραγματικά συντηρητικός θα το έβλεπε ως απλή συνέπεια της διαφορετικότητας των βιολογικών φύλων.Εγώ το καταλαβαίνω ως εξής: έρχεται στη δουλειά η μαλάκω και έχει μειωμένη απόδοση ή είναι αγενής με τους συναδέλφους της ή τους πελάτες ή αργεί ή γενικώς προβαίνει κατ'επανάληψη σε παραπτώματα που δικαιολογούν απόλυση, βάσει των όρων του συμβολαίου της ή της γενικής εργατικής νομοθεσίας. Θα πρέπει όμως το αφεντικό να μην έχει το δικαίωμα να την απολύσει όπως θα έκανε με οποιονδήποτε άλλο υπάλληλο, διότι, σύμφωνα πάντα με την ίδια, βρίσκεται στη φάση της εμμηνόπαυσης και άρα τα παραπάνω δικαιολογούνται. Μου θυμίζει μια βλαμμένη γκόμενα που είχα κάποτε η οποία μετά από πολλούς καυγάδες για τελείως γελοίους λόγους (που ξεκινούσαν πάντα από αυτή), μου είπε σε μια στιγμή ειλικρίνειας ''μη με παρεξηγείς γιατί είμαι γυναίκα και εντάξει καταλαβαίνεις, η φάση με τις ορμόνες μας είναι λίγο περίεργη''. Μόνο που εδώ το αφεντικό δεν θα μπορεί να τη σουτάρει για να βρει η εταιρία την υγειά της όπως έκανα εγώ eventually με την τύπισσα, θα πρέπει να συνεχίσει να την ανέχεται τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η εμμηνόπαυση.Experts say the rise in cases shows women are increasingly feeling empowered to challenge employers who do not understand the impact the menopause can have and offer them support.
Εγώ ως συντηρητικός δεν δέχομαι ότι η εμμηνόπαυση προκαλεί εγγενώς τόσο δραστικές μεταβολές στον χαρακτήρα μιας γυναίκας και ισχυρίζομαι ότι πρόκειται για προφάσεις εν αμαρτίαις, προσθέτω δε ότι ο εργοδότης σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένος να ανέχεται τέτοια καριολίκια, σε βάρος της επιχείρησής του αλλά και των συναδέλφων της. Το γεγονός ότι τα δηλώνω αυτά ως συντηρητικός και όχι ως απλώς νορμάλ άνθρωπος είναι ένα ακόμα δείγμα της παράνοιας των καιρών που ζούμε στη Δύση.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ναι αλλά αυτοί πάνε στρατό και το έχουν και λένε για μια ζωήstella έγραψε: 07 Αύγ 2021, 19:04 Αυτό που καθίσταται σαφές και εδώ είναι ότι οι γυναίκες έχουμε να αντιμετωπίσουμε την περίοδο, την εμμηνόπαυση, πιθανή εγκυμοσύνη και πάλι είμαστε ανταγωνιστικές. Δηλαδή πόσα χιλιόμετρα μπροστά να σας αφήσουμε να τρέξετε για να μας φτάσετε;;;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 356 Απαντήσεις
- 5801 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
-