Εάν ή γυναίκα σας σας βάλει να πλυνετε πιάτα ...τα πλυνετε τόσο άσχημα και αδέξια ..ώστε να μην σαν ξαναβάλει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΣΕ ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ..
ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΣΕ ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ..
... συμβουλή πρώτη
Εάν ή γυναίκα σας σας βάλει να πλυνετε πιάτα ...τα πλυνετε τόσο άσχημα και αδέξια ..ώστε να μην σαν ξαναβάλει.

-
talaipwros
Re: ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΣΕ ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ..
ακομα να παρεις πλυντηριο πιατων;
Αν ή σύζυγος σας σας ζητήσει να σκουπισετε και να σφουγγαρίστρα το σπίτι ...τα κάνετε στο σπίτι τόσο ...ΠΟΥΤΑΝΑ ..ώστε να μην ξανά διανοηθεί στον αιώνα τον άπαντα να σας ξανα ζητήσει το ίδιο πράγμα
Συμβουλή προς γυναίκες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Αύγ 2021, 13:48 ... συμβουλή πρώτη
![]()
Αν τα πλύνει άσχημα κι αδέξια πλύντε μόνο το δικό σας πιάτο και σε αυτόν να σερβίρετε στο αδέξια πλυμένο, με τους λεκέδες και τις μυρωδιές από φαγητό που χαλάει.
Και γιατί πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που θα ακολουθήσουν την συμβουλή σου ρε ΑΙΝΕΙΑΝ; Ή ότι δεν την ακολουθούν ήδη;
Για την γυναίκα μου είμαι τσιγκούνης
Στις φίλες τος γυναίκας μου έχω πάρει με το κατάλληλο .."αντάλλαγμα"
Προτείνω να μετονομασθεί το νήμα σε: συμβουλές προς άχρηστα και τεμπέλικα άτομα ανεξαρτήτως φύλου.
-
talaipwros
μα σε βαζει και πλενεις πιατα επειδη δεν εχεις παρει πλυντηριοΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Αύγ 2021, 13:55Για την γυναίκα μου είμαι τσιγκούνης
Στις φίλες τος γυναίκας μου έχω πάρει με το κατάλληλο .."αντάλλαγμα"![]()
![]()
![]()
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πάλι παντόφλα έφαγε ο ΑΙΝΕΊΑΝ...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ο πασοκος δυ αινειαν μιλαει με βαση την πειρα του. αυτα που τον καθοδηγησαν 20 χροινια καριερας στο δημοσιο (25-45 και συνταξη)Βλήμα έγραψε: 07 Αύγ 2021, 13:57 Προτείνω να μετονομασθεί το νήμα σε: συμβουλές προς άχρηστα και τεμπέλικα άτομα ανεξαρτήτως φύλου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ένας συνάδελφος, τυπικός πατριαρχικός (του το ζήτησε επειδή ήταν πολύ κουρασμένη μιά φορά) τα πήρε με το τραπεζομάντηλο και τα πέταξε στον κάδο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Αύγ 2021, 13:48 ... συμβουλή πρώτη
![]()
Δεν του ξαναείπε κάτι σχετικό ...
Εγώ πλένω πιάτα από μικρός, ήθελα να ξεκουράζω κάπως την μάνα μου.
Αλλά η κυρά δεν με πολυ-αφήνει, παρ' όλο το κάνω καλύτερα από αυτήν
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
talaipwros
https://www.kotsovolos.gr/household-app ... g-machines
σοβαρα τωρα, υπαρχει ακομα κοσμος που πλενει πιατια;
σε επομενο τοπικ
σε επομενο τοπικ
... συμβουλή πρώτη
Εάν ή γυναίκα σας σας βάλει να πλυνετε ρουχα ... αφηνετε την μπιχλα επανω ..ώστε να μην σαν ξαναβάλει.
- Υδράργυρος
Οι κατεργαρηδες αντρες τα κανουν ολα τελεια στο σπιτι. Πλυσιματα πιατων- στην εντελεια, σφουγγαρισματα- οτι θες αγαπη μου. Δε θελουν να δινουν στοχο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Αύγ 2021, 13:48 ... συμβουλή πρώτη
![]()
- Υδράργυρος
Εχει βγει πλυντηριο που αδειαζει αποφαγια, καθαριζει τα πιατα, τα βαζει στο πλυντηριο, και πλενει και τις κατσαρολες και τα ταψια;talaipwros έγραψε: 07 Αύγ 2021, 14:17 https://www.kotsovolos.gr/household-app ... g-machines
σε επομενο τοπικ
... συμβουλή πρώτη
Εάν ή γυναίκα σας σας βάλει να πλυνετε ρουχα ... αφηνετε την μπιχλα επανω ..ώστε να μην σαν ξαναβάλει.
Υδράργυρος έγραψε: 07 Αύγ 2021, 14:20
Εχει βγει πλυντηριο που αδειαζει αποφαγια, καθαριζει τα πιατα, τα βαζει στο πλυντηριο, και πλενει και τις κατσαρολες και τα ταψια;

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
-
- 21 Απαντήσεις