Πες το ρε δικέ μου ότι είσαι αδερφός του ΑΙΝΕΙΑΝ!Aprilianos έγραψε: 07 Αύγ 2021, 12:06μα μονο πασοκικα και σοσιαλδημοκρατικα δεν ειναι τα πιστευω μου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ουτε μια βδομάδα διακοπές δεν αντέχουν οι Έλληνες φέτος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ουτε μια βδομάδα διακοπές δεν αντέχουν οι Έλληνες φέτος
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Aprilianos
δεν σε παρεξηγησα και προσπαθω παντα να ειμαι κοσμιοςΜπίστης έγραψε: 07 Αύγ 2021, 12:10Ούτε εγώ.
Απλώς είχα απορία γιά το πόσο έχει εισχωρήσει το βίτσιο σε συντηρητικό πληθυσμό.
Δεν ήταν ειρωνικό
Ο ΑΙΝΕΙΑΝ είναι διαχρονικό σύμβολο και αιώνια ιδεολογίαFeindflug έγραψε: 07 Αύγ 2021, 12:11Πες το ρε δικέ μου ότι είσαι αδερφός του ΑΙΝΕΙΑΝ!Aprilianos έγραψε: 07 Αύγ 2021, 12:06μα μονο πασοκικα και σοσιαλδημοκρατικα δεν ειναι τα πιστευω μου
Ιδιοτελή συμφεροντολογικα είναι τα πιστεύω σου ;Aprilianos έγραψε: 07 Αύγ 2021, 12:06μα μονο πασοκικα και σοσιαλδημοκρατικα δεν ειναι τα πιστευω μου
Φύγαμε στις τέσσερις μέρες γιατί δεν άντεχα την καπνιλα στη μούρη μου αλλά κυρίως τους μόνιμους θαμώνες Νημποριου οι οποίοι βάζουν αυθαιρετη καλυβιτσα με τσιμέντενια βαση αλυσσοδενουν είκοσι καρεκλακια και μετά ξεκινα σύστημα σχοινιών για την παράνομα ελλιμενισμενη στην πλαζ βάρκα τους και για τα κοριτσάκια ένα παγονι κι ένα φλαμίνγκο, όλα αυτά να δεσμευουν γύρω στα δύο στρέμματα παραλίας. Την οποία υπερασπίζονται επιθετικότατα γκαζωνοντας με τη βάρκα στη μούρη σου εκεί που αράζεις στην ακροθαλασσιά "στη θέση τους".
Από εδώ και πέρα θα πηγαίνω δύο βδομάδες κάπου ακριβα, από τον Ελ πρέπει να σε χωρίζουν 200 ευρώ τη μέρα.
Από εδώ και πέρα θα πηγαίνω δύο βδομάδες κάπου ακριβα, από τον Ελ πρέπει να σε χωρίζουν 200 ευρώ τη μέρα.
Και μία βασική απορία
Όταν λένε οι Ευρωπαίοι την λέξη διακοπές εννοούν το ίδιο πράγμα που εννοούν οι έλληνες όταν μιλάμε για διακοπές;
Δηλαδή εάν πάω για καλοκαίρι στην Φθιωτιδα στο σπίτι μου ή στα σπίτια της συζηγου μου στην Λερο ή στην Σαντορινη αυτό θεωρείται δως διακοπές;
Αφού σε δικα μου σπίτια θα πάω να μείνω
Όταν λένε οι Ευρωπαίοι την λέξη διακοπές εννοούν το ίδιο πράγμα που εννοούν οι έλληνες όταν μιλάμε για διακοπές;
Δηλαδή εάν πάω για καλοκαίρι στην Φθιωτιδα στο σπίτι μου ή στα σπίτια της συζηγου μου στην Λερο ή στην Σαντορινη αυτό θεωρείται δως διακοπές;
Αφού σε δικα μου σπίτια θα πάω να μείνω
Aprilianos έγραψε: 07 Αύγ 2021, 12:11δεν σε παρεξηγησα και προσπαθω παντα να ειμαι κοσμιοςΜπίστης έγραψε: 07 Αύγ 2021, 12:10Ούτε εγώ.
Απλώς είχα απορία γιά το πόσο έχει εισχωρήσει το βίτσιο σε συντηρητικό πληθυσμό.
Δεν ήταν ειρωνικό
.
Κόσμιος.....Μέχρι να μπείς στό Τάνκ μεγάλε.....μετά θα γίνεις ΥποΚόσμιος.....
Παρεπιπτώντος ξέρεις οτι η Δημόσια φάρα σου έφαγε τα δάνεια που χρωστάμε ε ;;;
Τώρα πώς γίνεται Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ.....που ΓΑΜΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥ.....
να το παίζει καί Πατριώτης είναι για το Παγκόσμιο Φόρουμ Ψυχιάτρων.....
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Beria έγραψε: 07 Αύγ 2021, 11:50Ε πες το και σε παρεξηγησαμεAprilianos έγραψε: 07 Αύγ 2021, 11:48δεν μιλουσα ποτε για πολιτικα στη δουλεια. στα 46 βγηκα στη συνταξη, οχι στα 45![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
φυσικα και ειναι, απλως ντρεπεσαι να το παραδεχτεις.Aprilianos έγραψε: 07 Αύγ 2021, 12:06μα μονο πασοκικα και σοσιαλδημοκρατικα δεν ειναι τα πιστευω μου
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Σώπασε κυρά Δέσποινα ... και μην πολυδακρύζεις...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Cecily Anne
Δεν έχω πάει μία φορά στη ζωή μου σε ξαπλώστρα επίτηδες, διότι και σε εμάς υπάρχουν ανάλογα σκηνικά. Και όταν αναγκάζομαι, γιατί με σέρνει ο δικός μου επειδή καίγεται, τον βάζω και πληρώνει, για να μάθει. Μέχρι που είδε ότι δεν είναι ΤΟΣΟ κακό να πάρεις μια ομπρέλα και να πας παρακάτω και να αποφύγεις τα γίδια. Έχει ακόμα παραλίες με ελεύθερη πρόσβαση και όσο τις έχει μπορείς να τις εκμεταλλεύεσαι. Φέτος υπήρξαν αρχίδια που χρέωναν την ξαπλώστρα με κατώτερη παραγγελία 25 ευρώ. Να πάνε να γαμηθούν κι αυτοί και ο δήμος με τις αλητείες τους. Οι παραλίες είναι δημόσιες. Αν τις κάνουν ιδιωτικές, να τις κάνουν με τα ανάλογα έσοδα στο δήμο και όχι για ανταλλαγή ψήφων για ψίχουλα.foscilis έγραψε: 07 Αύγ 2021, 12:33 Φύγαμε στις τέσσερις μέρες γιατί δεν άντεχα την καπνιλα στη μούρη μου αλλά κυρίως τους μόνιμους θαμώνες Νημποριου οι οποίοι βάζουν αυθαιρετη καλυβιτσα με τσιμέντενια βαση αλυσσοδενουν είκοσι καρεκλακια και μετά ξεκινα σύστημα σχοινιών για την παράνομα ελλιμενισμενη στην πλαζ βάρκα τους και για τα κοριτσάκια ένα παγονι κι ένα φλαμίνγκο, όλα αυτά να δεσμευουν γύρω στα δύο στρέμματα παραλίας. Την οποία υπερασπίζονται επιθετικότατα γκαζωνοντας με τη βάρκα στη μούρη σου εκεί που αράζεις στην ακροθαλασσιά "στη θέση τους".
Αν θέλεις να κάνεις σοβαρές διακοπές χαλάρωσης, εννοείται τα σκας, θα συμφωνήσω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν κατάλαβες, όλο αυτό που περιγράφω δεν ήταν εμπορικές ξαπλώστρες. Οι εμπορικές ξαπλώστρες ήταν στο 1/5 της παραλίας και ήταν εξαιρετικά πολιτισμένες και προβλεπέ σε όλα τους. Αυτοί που περιγράφω ήταν οι μόνιμοι θαμώνες. 4-5 οικογένειες με βάρκες και εξοχικά βασικά, από τις οποίες η μία (αυτή με το παγώνι) είχε καβατζώσει το καλύτερο κομμάτι της παραλίας και της θάλασσας. Και το κυριότερο, το υπερασπιζόταν. Αν έκανες μπάνιο εκεί φρόντιζε να περάσει ξυστά με τη βάρκα για να σου δείξει ότι του ανήκει, ενώ έπαιζαν τσαμπουκάδες με όποιον άλλον παράνομο βαρκάρη έδενε "στη θέση τους".Cecily Anne έγραψε: 07 Αύγ 2021, 13:00Δεν έχω πάει μία φορά στη ζωή μου σε ξαπλώστρα επίτηδες, διότι και σε εμάς υπάρχουν ανάλογα σκηνικά. Και όταν αναγκάζομαι, γιατί με σέρνει ο δικός μου επειδή καίγεται, τον βάζω και πληρώνει, για να μάθει. Μέχρι που είδε ότι δεν είναι ΤΟΣΟ κακό να πάρεις μια ομπρέλα και να πας παρακάτω και να αποφύγεις τα γίδια. Έχει ακόμα παραλίες με ελεύθερη πρόσβαση και όσο τις έχει μπορείς να τις εκμεταλλεύεσαι. Φέτος υπήρξαν αρχίδια που χρέωναν την ξαπλώστρα με κατώτερη παραγγελία 25 ευρώ. Να πάνε να γαμηθούν κι αυτοί και ο δήμος με τις αλητείες τους. Οι παραλίες είναι δημόσιες. Αν τις κάνουν ιδιωτικές, να τις κάνουν με τα ανάλογα έσοδα στο δήμο και όχι για ανταλλαγή ψήφων για ψίχουλα.foscilis έγραψε: 07 Αύγ 2021, 12:33 Φύγαμε στις τέσσερις μέρες γιατί δεν άντεχα την καπνιλα στη μούρη μου αλλά κυρίως τους μόνιμους θαμώνες Νημποριου οι οποίοι βάζουν αυθαιρετη καλυβιτσα με τσιμέντενια βαση αλυσσοδενουν είκοσι καρεκλακια και μετά ξεκινα σύστημα σχοινιών για την παράνομα ελλιμενισμενη στην πλαζ βάρκα τους και για τα κοριτσάκια ένα παγονι κι ένα φλαμίνγκο, όλα αυτά να δεσμευουν γύρω στα δύο στρέμματα παραλίας. Την οποία υπερασπίζονται επιθετικότατα γκαζωνοντας με τη βάρκα στη μούρη σου εκεί που αράζεις στην ακροθαλασσιά "στη θέση τους".
Αν θέλεις να κάνεις σοβαρές διακοπές χαλάρωσης, εννοείται τα σκας, θα συμφωνήσω.
Απ' ό,τι μου είπε μια γκόμενα (επίσης με καβατζωμένη αυθαίρετη κατασκευή για καρεκλάκια) υπάρχει έντονος ανταγωνισμός κάθε χρόνο ποιος θα προλάβει να καβατζώσει παραλία με την αυθαίρετη κατασκευή του και να δέσει παράνομα τη βάρκα του στο προνομιακότερο σημειο. Αυτοί δεν έβαζαν τα παιδικά φουσκωτά για να μην κουβαλάνε (άλλωστε το εξοχικό τους ήταν λίγα μέτρα πιο κεί), τα έβαζαν για να καβατζώνουν.
Πέρσι το ίδιο μέρος ήταν πολύ καλύτερα γιατί αυτοί οι τελείως μαλάκες δεν είχαν προλάβει να πιάσουν τόσο στρατηγικό κομμάτι της παραλίας, ήταν πιο άκρη με αποτέλεσμα η κυρίως παραλία να χωράει άνετα 40-50 άτομα παραπάνω χωρίς καν την αίσθηση ότι έχεις στριμωχτεί (και χωρίς βάρκα να περιπολεί να σε αποκεφαλίσει ενώ κάνεις μπάνιο).
- Cecily Anne
Δεν έχει μεγάλη διαφορά στη νοοτροπία, διότι εσύ περιγράφεις το μαλάκα με το εξοχικό κι εγώ το μαλάκα με το "rooms to let". Και οι 2 πλευρές είναι αποτέλεσμα της μαλακίας του εκάστοτε δήμου. Δεν φταίνε αυτοί, φταίει ο δήμος που δεν τους καταχεριάζει με πρόστιμα.foscilis έγραψε: 07 Αύγ 2021, 13:07
Δεν κατάλαβες, όλο αυτό που περιγράφω δεν ήταν εμπορικές ξαπλώστρες. Οι εμπορικές ξαπλώστρες ήταν στο 1/5 της παραλίας και ήταν εξαιρετικά πολιτισμένες και προβλεπέ σε όλα τους. Αυτοί που περιγράφω ήταν οι μόνιμοι θαμώνες. 4-5 οικογένειες με βάρκες και εξοχικά βασικά, από τις οποίες η μία (αυτή με το παγώνι) είχε καβατζώσει το καλύτερο κομμάτι της παραλίας και της θάλασσας. Και το κυριότερο, το υπερασπιζόταν. Αν έκανες μπάνιο εκεί φρόντιζε να περάσει ξυστά με τη βάρκα για να σου δείξει ότι του ανήκει, ενώ έπαιζαν τσαμπουκάδες με όποιον άλλον παράνομο βαρκάρη έδενε "στη θέση τους".
Απ' ό,τι μου είπε μια γκόμενα (επίσης με καβατζωμένη αυθαίρετη κατασκευή για καρεκλάκια) υπάρχει έντονος ανταγωνισμός κάθε χρόνο ποιος θα προλάβει να καβατζώσει παραλία με την αυθαίρετη κατασκευή του και να δέσει παράνομα τη βάρκα του στο προνομιακότερο σημειο. Αυτοί δεν έβαζαν τα παιδικά φουσκωτά για να μην κουβαλάνε (άλλωστε το εξοχικό τους ήταν λίγα μέτρα πιο κεί), τα έβαζαν για να καβατζώνουν.
Πέρσι το ίδιο μέρος ήταν πολύ καλύτερα γιατί αυτοί οι τελείως μαλάκες δεν είχαν προλάβει να πιάσουν τόσο στρατηγικό κομμάτι της παραλίας, ήταν πιο άκρη με αποτέλεσμα η κυρίως παραλία να χωράει άνετα 40-50 άτομα παραπάνω χωρίς καν την αίσθηση ότι έχεις στριμωχτεί (και χωρίς βάρκα να περιπολεί να σε αποκεφαλίσει ενώ κάνεις μπάνιο).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τι γίνεται ρε σεις ! 
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Το νημα ξεχείλισε πασοκιλα και γκρίνια...
Μου θύμισε το παλιο καλό πχορουμ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 267 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-
- 3 Απαντήσεις