Δεν το γνώριζα αυτό,ευχαριστώGeorge_V έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:31Το ίδιο λέμε είναι μια πάθηση στην οποία πρηζονται τα δάκτυλα και σε εμποδίζουν από κάποιες εργασίες όπως το να γράψεις σε κινητό.
Εχει σχετιστει ως σύμπτωμα καρδιακων παθήσεων και άλλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- Υδράργυρος
Γιατι απο τον προσωπικο του λογαριασμο; ο δημος της αθηνας ανοιγει την κατασκηνωση, οχι το ζαβο το σπιτι του.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:39 https://www.facebook.com/KostasBakoyann ... 4391645112
Αλλος χυδαιος που προβαλλει τον εαυτο του. Σκατοσογο
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Είπα ΑΝ χρεωθεί καποιος συλληφθείς πολλαπλούς εμπρησμούς. Μάθετε να διαβάζετε.Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:39Δεν πάει αθροιστικά η κάθε περίπτωση μάνα μου, σε ατομική δίκη πας. Ο σιδεράς θα δικαστεί για τη 1 φωτιά. Έλεος.George_V έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:38Παρόλο που διαφωνουμε σε πολλά με το μποτ εδώ έχει ένα κάποιο δίκιο.πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:36
μονο που δεν μιλαμε για τη βασικη.
εχει καει ολη η ελλαδα. τρομπονιαστηκες. ευχαριστω
Στην περίπτωση μας ισχύουν οι επιβαρυντικες διατάξεις και αν χρεωθεί πολλαπλούς εμπρησμούς ο οποιοσδήποτε συλληφθείς θα πάει κατά συρροή και δε γλιτώνει την 20αρα.
Ο εν λόγω σίδερα θα πάει για κακούργημα καθώς η φωτιά προκάλεσε σημαντική ζημιά και έκαψε μεγάλη έκταση.
Ξεκινάει από 10Κ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Otto Weininger έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:28 Και στο Ρέμα Χαλανδρίου συλλαβανε 2 που πήγαν να βάλουν φωτιά.
.
Εννοείς φωτιά να ψήσουν ;;; .
Γιατι το άλλο είναι περίεργο να αποδεικνύεται πρίν τη τέλεση.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Το θέμα είναι ότι παίρνει αναστολή και ότι βάσει του συγκεκριμένου άρθρου που θέλουν να αλλάξουν, μόνον αν καεί μεγάλη έκταση θεωρείται κακούργημα. Λες και ξέρει ο κάθε μαλάκας το πόσα στρέμματα θα καούν στη χ ή ψ περίπτωση. Το ότι κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές με την κάθε φωτιά, που είναι κοντά σε κατοικήσιμη περιοχή είναι δεδομένο.Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:32Τα 3 χρόνια στην βασική ποινή εμπρησμού είναι πλημμέλημα ναι ή όχι;πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:30το σηκωσαν παλι χθες με το ψεμμα ου αδωνη. ψεμματα και τοτε και τωρα.
![]()
Κατά τα άλλα, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται κάτι όχι και τόσο σοβαρό η καταστροφή μιας πράσινης περιοχής, ακόμη και αν δεν είναι δάσος, αν δεν υπάρξουν ανθρώπινα θύματα.
Ας το κολλήσουν στην κακοποίηση ζώων στην τελική, καίγονται χιλιάδες ζώα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Πάμε πάλι. Συζηταγε ο ζήκος σε ποστ ότι αυτά είναι αστεία, δεν πιάνουν κανένα, όλοι έξω είναι κλπ. Του λέω σώπαινε, διότι εδώ έγινε ο εμπρησμός πλημμέλημα. Μου λέει ότι αυτά τα λέει ο άδωνις. Του λέω πώς γίνεται, εδώ ήμασταν όταν έγινε το νομοσχέδιο και το συζητάγαμε ότι για τον εμπρησμό κα της βασικής του μορφής η 3ετίας που θεωρείται πλημμέλημα ήταν παπαριά. Και έρχεσαι και μου λες εσύ ΟΧΙ δεν ισχύει, γιατί υπάρχει η υποπερίπτωση που ο κατά συρροή θεωρείται κακούργημα. ΦΑΚ ΛΟΤΖΙΚ. Ποιός μίλαγε για κατά συρροή εμπρησμό;George_V έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:43Είπα ΑΝ χρεωθεί καποιος συλληφθείς πολλαπλούς εμπρησμούς. Μάθετε να διαβάζετε.Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:39Δεν πάει αθροιστικά η κάθε περίπτωση μάνα μου, σε ατομική δίκη πας. Ο σιδεράς θα δικαστεί για τη 1 φωτιά. Έλεος.George_V έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:38
Παρόλο που διαφωνουμε σε πολλά με το μποτ εδώ έχει ένα κάποιο δίκιο.
Στην περίπτωση μας ισχύουν οι επιβαρυντικες διατάξεις και αν χρεωθεί πολλαπλούς εμπρησμούς ο οποιοσδήποτε συλληφθείς θα πάει κατά συρροή και δε γλιτώνει την 20αρα.
Ο εν λόγω σίδερα θα πάει για κακούργημα καθώς η φωτιά προκάλεσε σημαντική ζημιά και έκαψε μεγάλη έκταση.
Ξεκινάει από 10Κ.
Όπως και να έχει σου απαντάω ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ και ευτυχώς άλλαξε η νομοθεσία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
το ξερω. (γνωριζω εναν)πατησιωτης έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:41Kαι όμως εάν διαβάζεις τα ψιλά των εφημερίδων και των ειδήσεων υπάρχουν πολλές και για συλλήψεις και για καταδίκες εμπρηστών σε ελαφρές φυσικά ποινές.πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:32 μιλανε για τον νομο τη στιγμη που δεν εχει συλληφθει ποτε κανεις.
ειναι οι χρηστες που σε δουλευουν αγαπητε αναγνωστη με διαλογους κουκλοθετρο.
Κανε τους να δουλευουν για σενα. σημειωσε τους το μυαλο σου.
Ο λόγος που είναι στα ψιλά είναι ότι δεν μπορούν να εξάψουν τη φαντασία των αναγνωστών καθώς ούτε κατάσκοποι είναι ούτε οικοπεδοφάγοι αλλά διάφοροι τυχαίοι που άναψαν φωτιά για προσωπικούς λόγους τύπου να κάψω τα ξερά,τα μελίσσια,να ψήσω στο ύπαιθρο κλπ.
Ένας που να προκαλεί εντύπωση δεν έχει βρεθεί.
αυτες οι φωτιες που περιγραφεις δεν εινα εμπρησμοι και σπανια παίρνουν αυτη την εκταση. δεν κανεις πικ νικ στα 7 μποφωρ ουτε καις ξεροκλαδα. οι αγροτες ξερουν τι κανουν. η δουλεια τους ειναι. το βιος τους κινδυνευει
- Λίνο Βεντούρα
τελικά και οι φωτογραφίες ήταν τα τιτιβίσματα του Βαξ και το κολάζ που ανέβασε ο φλούφλη ήταν άσχετες και ψέμματα.Γαληνός έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:36https://www.documentonews.gr/article/o- ... i-i-fotia/Όλα αυτά δεν θα ήταν αντικείμενο κάποιας έρευνας, αν δεν ωθούσε σε αυτό ο κύριος Σκρέκας. Ο Υπουργός έχει δικαίωμα και αυτός να σώσει το σπίτι του , όπως και κάθε πολίτης. Αυτό που προκάλεσε την έρευνα, ήταν η μυστηριώδης , ταυτόχρονη εξαφάνιση από όλα τα site του ρεπορτάζ που διαβεβαίωνε πως σώθηκε το σπίτι του Υπουργού και η προσπάθειά του να παραπλανήσει με την απάντηση ότι το σπίτι που μένει δεν κινδύνευσε, αποκρύπτοντας πως υπάρχει σπίτι της οικογένειας το οποίο δηλώνεται και στο Πόθεν Έσχες ως περιουσιακό του στοιχείο.
Ω, τι έκπληξη!

Fluffy έγραψε: 06 Αύγ 2021, 17:02
ίσως να μη φαίνεται δίκαιο οι πλουσιες κατοικίες να έχουν πυροσβεστικά και οι φτωχές όχι όμως η δικαιοσύνη δεν είναι μέρος της ανάλυσης κόστους-οφέλους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 06 Αύγ 2021, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
ξεκιναμε με ψεμματα και καταληγουμε σε ξεβρακωμα.Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:40Ξεκινάμε με κακούργημα και βλέπουμε. Τα φιλιά μου στις φιλενάδες σου και 1 ευρώ από εμένα για τα 2 σου ποστ.πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:39θα τρωτε φαπα και θα κανετε νια νια νια νια.
και θα ειναι σα να εχω φαει γλυκο.
ρομπα τσοντα και κοπανημα![]()
εβρι σινκγλ τάιμ
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το κινητό μου μου δείχνει διάφορες εναλλακτικές λέξεις ανάλογα με την πρόοδο της πληκτρολόγησης και επιλέγω την σωστή γλυτώνοντας χρόνο.George_V έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:41Αν είχες κινητό θα ήξερες ότι το οτοκορρεκτ κάνει τα δικά του.Nandros έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:38Τόνος στην προ-προ-προ-προπαραλήγουσα!George_V έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:27
Πάσχει από πλήκτροδακτυλια?
Υ. Γ. Και εγώ από κινητό γράφω τώρα που είμαι Αθήνα.
Ορθογράφο δεν έχουν τα μαμημένα τα κινητά σας;
Κατά τα λοιπά εγώ έχω πρεσβυωπία, πληκτροδακτυλία και δεν ξέρω τί άλλο!
.
Στην περίπτωση αυτή μου χώρισε τις λέξεις και εγώ τις ξαναενωσα αλλά βαριόμουν να αλλάξω τον τόνο.
Έχουμε αποδείξει ότι δεν είμαστε ανορθόγραφοι. Απλά γράφουμε από κινητό με οτοκορρεκτ.
Κλείστε το οτοκορρέκτ!
.
Δεν έχουν ξεφύγει και λίγες φωτιές από αυτούς που "ξέρουν τη δουλειά τους".πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:49το ξερω. (γνωριζω εναν)πατησιωτης έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:41Kαι όμως εάν διαβάζεις τα ψιλά των εφημερίδων και των ειδήσεων υπάρχουν πολλές και για συλλήψεις και για καταδίκες εμπρηστών σε ελαφρές φυσικά ποινές.πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:32 μιλανε για τον νομο τη στιγμη που δεν εχει συλληφθει ποτε κανεις.
ειναι οι χρηστες που σε δουλευουν αγαπητε αναγνωστη με διαλογους κουκλοθετρο.
Κανε τους να δουλευουν για σενα. σημειωσε τους το μυαλο σου.
Ο λόγος που είναι στα ψιλά είναι ότι δεν μπορούν να εξάψουν τη φαντασία των αναγνωστών καθώς ούτε κατάσκοποι είναι ούτε οικοπεδοφάγοι αλλά διάφοροι τυχαίοι που άναψαν φωτιά για προσωπικούς λόγους τύπου να κάψω τα ξερά,τα μελίσσια,να ψήσω στο ύπαιθρο κλπ.
αυτες οι φωτιες που περιγραφεις δεν εινα εμπρησμοι και σπανια παίρνουν αυτη την εκταση. δεν κανεις πικ νικ στα 7 μποφωρ ουτε καις ξεροκλαδα. οι αγροτες ξερουν τι κανουν. η δουλεια τους ειναι. το βιος τους κινδυνευει
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Ξαναλέω, καλό είναι να ζητάς και καμιά συγγνώμη που και που.πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:51ξεκιναμε με ψεμματα και καταληγουμε σε ξεβρακωμα.Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:40Ξεκινάμε με κακούργημα και βλέπουμε. Τα φιλιά μου στις φιλενάδες σου και 1 ευρώ από εμένα για τα 2 σου ποστ.πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:39
θα τρωτε φαπα και θα κανετε νια νια νια νια.
και θα ειναι σα να εχω φαει γλυκο.
ρομπα τσοντα και κοπανημα![]()
εβρι σινκγλ τάιμ![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Λίνο Βεντούρα
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:50τελικά και οι φωτογραφίες από τα τιτιβίσματα του Βαξ και το κολάζ που ανέβασε ο φλούφλη ήταν άσχετες και ψέμματα.Γαληνός έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:36https://www.documentonews.gr/article/o- ... i-i-fotia/Όλα αυτά δεν θα ήταν αντικείμενο κάποιας έρευνας, αν δεν ωθούσε σε αυτό ο κύριος Σκρέκας. Ο Υπουργός έχει δικαίωμα και αυτός να σώσει το σπίτι του , όπως και κάθε πολίτης. Αυτό που προκάλεσε την έρευνα, ήταν η μυστηριώδης , ταυτόχρονη εξαφάνιση από όλα τα site του ρεπορτάζ που διαβεβαίωνε πως σώθηκε το σπίτι του Υπουργού και η προσπάθειά του να παραπλανήσει με την απάντηση ότι το σπίτι που μένει δεν κινδύνευσε, αποκρύπτοντας πως υπάρχει σπίτι της οικογένειας το οποίο δηλώνεται και στο Πόθεν Έσχες ως περιουσιακό του στοιχείο.
Ω, τι έκπληξη!
Fluffy έγραψε: 06 Αύγ 2021, 17:02
ίσως να μη φαίνεται δίκαιο οι πλουσιες κατοικίες να έχουν πυροσβεστικά και οι φτωχές όχι όμως η δικαιοσύνη δεν είναι μέρος της ανάλυσης κόστους-οφέλους

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 06 Αύγ 2021, 19:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Είμαι διακοπές τώρα.Nandros έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:51Το κινητό μου μου δείχνει διάφορες εναλλακτικές λέξεις ανάλογα με την πρόοδο της πληκτρολόγησης και επιλέγω την σωστή γλυτώνοντας χρόνο.George_V έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:41Αν είχες κινητό θα ήξερες ότι το οτοκορρεκτ κάνει τα δικά του.Nandros έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:38
Τόνος στην προ-προ-προ-προπαραλήγουσα!
Ορθογράφο δεν έχουν τα μαμημένα τα κινητά σας;
Κατά τα λοιπά εγώ έχω πρεσβυωπία, πληκτροδακτυλία και δεν ξέρω τί άλλο!
.
Στην περίπτωση αυτή μου χώρισε τις λέξεις και εγώ τις ξαναενωσα αλλά βαριόμουν να αλλάξω τον τόνο.
Έχουμε αποδείξει ότι δεν είμαστε ανορθόγραφοι. Απλά γράφουμε από κινητό με οτοκορρεκτ.
Κλείστε το οτοκορρέκτ!
.
Όταν γυρίσω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
ναι, αλλα οχι με 7 μποφωρ που συνηθως μπαινουν οι μεγαλες φωτιες.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:51Δεν έχουν ξεφύγει και λίγες φωτιές από αυτούς που "ξέρουν τη δουλειά τους".πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:49το ξερω. (γνωριζω εναν)πατησιωτης έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:41
Kαι όμως εάν διαβάζεις τα ψιλά των εφημερίδων και των ειδήσεων υπάρχουν πολλές και για συλλήψεις και για καταδίκες εμπρηστών σε ελαφρές φυσικά ποινές.
ξεκολατε παιδια δεν καιγεται ολη η ελλαδα απο παππουδες.
απογαρευεται ετσι κι αλλιως να καψεις οτιδηποτε πριν τον νοεμβριο.
Με το που βγει καπνος απ το χωραφι σου διωκεσαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 22910 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-