https://www.documentonews.gr/article/o- ... i-i-fotia/Όλα αυτά δεν θα ήταν αντικείμενο κάποιας έρευνας, αν δεν ωθούσε σε αυτό ο κύριος Σκρέκας. Ο Υπουργός έχει δικαίωμα και αυτός να σώσει το σπίτι του , όπως και κάθε πολίτης. Αυτό που προκάλεσε την έρευνα, ήταν η μυστηριώδης , ταυτόχρονη εξαφάνιση από όλα τα site του ρεπορτάζ που διαβεβαίωνε πως σώθηκε το σπίτι του Υπουργού και η προσπάθειά του να παραπλανήσει με την απάντηση ότι το σπίτι που μένει δεν κινδύνευσε, αποκρύπτοντας πως υπάρχει σπίτι της οικογένειας το οποίο δηλώνεται και στο Πόθεν Έσχες ως περιουσιακό του στοιχείο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 06 Αύγ 2021, 19:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τόνος στην προ-προ-προ-προπαραλήγουσα!George_V έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:27Πάσχει από πλήκτροδακτυλια?BigChiefWahoo έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:25Έχει δάχτυλα σαν λουκάνικα.Πτολεμαίος έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:15
Λολζ τι λέει ρε ο μπάρμπας; Ότι είμαστε άρρωστοι που γράφουμε από κινητό;![]()
![]()
Υ. Γ. Και εγώ από κινητό γράφω τώρα που είμαι Αθήνα.
Ορθογράφο δεν έχουν τα μαμημένα τα κινητά σας;
Κατά τα λοιπά εγώ έχω πρεσβυωπία, πληκτροδακτυλία και δεν ξέρω τί άλλο!
.
Απ'ο,τι θυμάμαι δεν ξέρεις από Αθήνα, Θρακομακεδόνες ΟΚ πριν μια ώρα ήταν προορισμός τώρα εκκενώνονται και αυτοί μιλάμε για μονοκατοικίες στους πρόποδες της Πάρνηθας. Αχαρνές όμως είναι το Μενίδι, 100.000 κάτοικοι μέσα στο Λεκανοπέδιο του οποιου καταλαμβάνει σχεδόν όλο το βόρειο κομμάτι, μιλάμε για κανονική Αθήνα (λίγο πιο γύφτοι κλπ αλλά οκ), είναι κάτι πολύ χοντρό να διαδίδεις ότι εκκενώνεται κάτι τόσο τεράστιο για τα κλικ.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:27κι άλλοι εδωfoscilis έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:16Δε λέει έτσι το μήνυμα του 112. Λέει αν είστε Βαρυμπόμπη εκκένωστε ΠΡΟΣ Θρακομακεδόνες και Αχαρνές. Αυτοί οι τύποι πρέπει να πάνε μέσα.Parrot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:01 Μεγάλη αναζωπύρωση τώρα στη Βαρυμπόμπη: Μήνυμα του 112 – Εκκενώστε Θρακομακεδόνες και Αχαρνές
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... i-acharnes
[
![]()
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Παρόλο που διαφωνουμε σε πολλά με το μποτ εδώ έχει ένα κάποιο δίκιο.πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:36μονο που δεν μιλαμε για τη βασικη.Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:32Τα 3 χρόνια στην βασική ποινή εμπρησμού είναι πλημμέλημα ναι ή όχι;πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:30
το σηκωσαν παλι χθες με το ψεμμα ου αδωνη. ψεμματα και τοτε και τωρα.
![]()
εχει καει ολη η ελλαδα. τρομπονιαστηκες. ευχαριστω
Στην περίπτωση μας ισχύουν οι επιβαρυντικες διατάξεις και αν χρεωθεί πολλαπλούς εμπρησμούς ο οποιοσδήποτε συλληφθείς θα πάει κατά συρροή και δε γλιτώνει την 20αρα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Υδράργυρος
Μας ειπαν οτι εχουμε πλεον μια δυτικη κυβερνηση.Γαληνός έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:36https://www.documentonews.gr/article/o- ... i-i-fotia/Όλα αυτά δεν θα ήταν αντικείμενο κάποιας έρευνας, αν δεν ωθούσε σε αυτό ο κύριος Σκρέκας. Ο Υπουργός έχει δικαίωμα και αυτός να σώσει το σπίτι του , όπως και κάθε πολίτης. Αυτό που προκάλεσε την έρευνα, ήταν η μυστηριώδης , ταυτόχρονη εξαφάνιση από όλα τα site του ρεπορτάζ που διαβεβαίωνε πως σώθηκε το σπίτι του Υπουργού και η προσπάθειά του να παραπλανήσει με την απάντηση ότι το σπίτι που μένει δεν κινδύνευσε, αποκρύπτοντας πως υπάρχει σπίτι της οικογένειας το οποίο δηλώνεται και στο Πόθεν Έσχες ως περιουσιακό του στοιχείο.
Σε δυτικη κυβερνηση ομως ο σκρεκας θα ειχε ηδη παραιτηθει
θα τρωτε φαπα και θα κανετε νια νια νια νια.Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:36πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:36μονο που δεν μιλαμε για τη βασικη.Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:32
Τα 3 χρόνια στην βασική ποινή εμπρησμού είναι πλημμέλημα ναι ή όχι;
εχει καει ολη η ελλαδα. τρομπονιαστηκες. ευχαριστω![]()
Καλό θα ήταν να ζητάς που και που καμιά συγγνώμη, ρεζίλω.
και θα ειναι σα να εχω φαει γλυκο.
ρομπα τσοντα και κοπανημα
Ξετσίπωτος.Γαληνός έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:36https://www.documentonews.gr/article/o- ... i-i-fotia/Όλα αυτά δεν θα ήταν αντικείμενο κάποιας έρευνας, αν δεν ωθούσε σε αυτό ο κύριος Σκρέκας. Ο Υπουργός έχει δικαίωμα και αυτός να σώσει το σπίτι του , όπως και κάθε πολίτης. Αυτό που προκάλεσε την έρευνα, ήταν η μυστηριώδης , ταυτόχρονη εξαφάνιση από όλα τα site του ρεπορτάζ που διαβεβαίωνε πως σώθηκε το σπίτι του Υπουργού και η προσπάθειά του να παραπλανήσει με την απάντηση ότι το σπίτι που μένει δεν κινδύνευσε, αποκρύπτοντας πως υπάρχει σπίτι της οικογένειας το οποίο δηλώνεται και στο Πόθεν Έσχες ως περιουσιακό του στοιχείο.
- Cecily Anne
Δεν πάει αθροιστικά η κάθε περίπτωση μάνα μου, σε ατομική δίκη πας. Ο σιδεράς θα δικαστεί για τη 1 φωτιά. Έλεος.George_V έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:38Παρόλο που διαφωνουμε σε πολλά με το μποτ εδώ έχει ένα κάποιο δίκιο.πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:36μονο που δεν μιλαμε για τη βασικη.Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:32
Τα 3 χρόνια στην βασική ποινή εμπρησμού είναι πλημμέλημα ναι ή όχι;
εχει καει ολη η ελλαδα. τρομπονιαστηκες. ευχαριστω
Στην περίπτωση μας ισχύουν οι επιβαρυντικες διατάξεις και αν χρεωθεί πολλαπλούς εμπρησμούς ο οποιοσδήποτε συλληφθείς θα πάει κατά συρροή και δε γλιτώνει την 20αρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
George_V έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:27Πάσχει από πλήκτροδακτυλια?BigChiefWahoo έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:25Έχει δάχτυλα σαν λουκάνικα.Πτολεμαίος έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:15
Λολζ τι λέει ρε ο μπάρμπας; Ότι είμαστε άρρωστοι που γράφουμε από κινητό;![]()
![]()
.
Η Πληκτροδακτυλία είναι η διαφορετική γωνία που σχηματίζει τό νύχι με τό οστό που βρίσκεται πίσω του.....
Είναι σύμτωμα αναπνευστικών παθήσεων και αλλων.....
.

.
Φυσιολογικό.....

.
Αυτό που λές στο νεο σου πόστ ειναι ρευματοειδής αρθριτιδα.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Cecily Anne
Ξεκινάμε με κακούργημα και βλέπουμε. Τα φιλιά μου στις φιλενάδες σου και 1 ευρώ από εμένα για τα 2 σου ποστ.πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:39θα τρωτε φαπα και θα κανετε νια νια νια νια.Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:36πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:36
μονο που δεν μιλαμε για τη βασικη.
εχει καει ολη η ελλαδα. τρομπονιαστηκες. ευχαριστω![]()
Καλό θα ήταν να ζητάς που και που καμιά συγγνώμη, ρεζίλω.
και θα ειναι σα να εχω φαει γλυκο.
ρομπα τσοντα και κοπανημα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν το λεω για εσενα.Για να μην τσιμπησει κανεις στα ψεμματα των ζαιων το εβαλα.Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:34Εμένα τί μου το λες; Εδώ ήμουν και έβριζα για την 3ετία. Δε φταίω εγώ, αν έχουν επιλεκτική μνήμη.under έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:32Απο τον Θανο Πλευρη η περιγραφη των διαταξεων
https://www.liberal.gr/politics/emprism ... ima/395288
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Υδράργυρος
Γινεται καταχρηση στο 112. Στο τελος ο κοσμος θα το αγνοει. Αλλα κρατη το εχουν εγκαταλειψει
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αν είχες κινητό θα ήξερες ότι το οτοκορρεκτ κάνει τα δικά του.Nandros έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:38Τόνος στην προ-προ-προ-προπαραλήγουσα!George_V έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:27Πάσχει από πλήκτροδακτυλια?
Ορθογράφο δεν έχουν τα μαμημένα τα κινητά σας;
Κατά τα λοιπά εγώ έχω πρεσβυωπία, πληκτροδακτυλία και δεν ξέρω τί άλλο!
.
Στην περίπτωση αυτή μου χώρισε τις λέξεις και εγώ τις ξαναενωσα αλλά βαριόμουν να αλλάξω τον τόνο.
Έχουμε αποδείξει ότι δεν είμαστε ανορθόγραφοι. Απλά γράφουμε από κινητό με οτοκορρεκτ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Kαι όμως εάν διαβάζεις τα ψιλά των εφημερίδων και των ειδήσεων υπάρχουν πολλές και για συλλήψεις και για καταδίκες εμπρηστών σε ελαφρές φυσικά ποινές.πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 19:32 μιλανε για τον νομο τη στιγμη που δεν εχει συλληφθει ποτε κανεις.
ειναι οι χρηστες που σε δουλευουν αγαπητε αναγνωστη με διαλογους κουκλοθετρο.
Κανε τους να δουλευουν για σενα. σημειωσε τους το μυαλο σου.
Ο λόγος που είναι στα ψιλά είναι ότι δεν μπορούν να εξάψουν τη φαντασία των αναγνωστών καθώς ούτε κατάσκοποι είναι ούτε οικοπεδοφάγοι αλλά διάφοροι τυχαίοι που άναψαν φωτιά για προσωπικούς λόγους τύπου να κάψω τα ξερά,τα μελίσσια,να ψήσω στο ύπαιθρο κλπ.
Ένας που να προκαλεί εντύπωση δεν έχει βρεθεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 22814 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 5 Απαντήσεις