Νομίζω ότι λέει Σάκη το νδμποτάκι των μηδέν και εξήντα διότι κάθε δεύτερο ποστ μας σπάει τον μπούτσον σπαμάρωντας έναν σκατόφατσα τουητερονουδομπότ ονόματι Σάκη Μουμτζή.
Είναι πάρα πολύ ωραίο να σπας πλάκα με τα νουδομποτάκια.
Νομίζω ότι λέει Σάκη το νδμποτάκι των μηδέν και εξήντα διότι κάθε δεύτερο ποστ μας σπάει τον μπούτσον σπαμάρωντας έναν σκατόφατσα τουητερονουδομπότ ονόματι Σάκη Μουμτζή.
σου λειψα γλυκια μου?
Ψηλό ψάθινο μαύρο καπέλο και μπαστούνι με μπαρούτι στην κάτω άκρη του, σαν γιγαντιαίο σπίρτο. Μαρτυρίες λένε ότι εβγαζαν το ψάθινο καπέλο, το τοποθετούσαν στην εύφλεκτη άκρη του μπαστουνιού, και το έφερναν σβούρα ώσπου να ανάψει φωτιά.Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 18:29Είχαν ψηλό καπέλο και μπαστούνι;vantono έγραψε: 06 Αύγ 2021, 18:28Υπάρχουν μαρτυρίες που λένε για κάτι μαυροντυμένους με τριγωνικά μούσια και στριφτές φαβορίτες. Εχουν γίνει καταγγελίες στην αστυνομία αλλά δεν εχει γίνει καμία σύλληψη ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!! ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ???Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 18:23
Προς το παρόν έχει συλληφθεί ένας μαλάκας που έκοβε σιδεριές για την μία. Τα φιλιά μου.
Πίνκυ μα νίγκα, πως και δεν είσαι στις φωτιές να βοηθήσεις την κοινωνία των πολιτώνε μαύρε μου;
Κοτσιδάκια και γαμψές μύτες επίσης, μαθαίνω.vantono έγραψε: 06 Αύγ 2021, 18:33Ψηλό ψάθινο μαύρο καπέλο και μπαστούνι με μπαρούτι στην κάτω άκρη του, σαν γιγαντιαίο σπίρτο. Μαρτυρίες λένε ότι εβγαζαν το ψάθινο καπέλο, το τοποθετούσαν στην εύφλεκτη άκρη του μπαστουνιού, και το έφερναν σβούρα ώσπου να ανάψει φωτιά.Cecily Anne έγραψε: 06 Αύγ 2021, 18:29Είχαν ψηλό καπέλο και μπαστούνι;vantono έγραψε: 06 Αύγ 2021, 18:28
Υπάρχουν μαρτυρίες που λένε για κάτι μαυροντυμένους με τριγωνικά μούσια και στριφτές φαβορίτες. Εχουν γίνει καταγγελίες στην αστυνομία αλλά δεν εχει γίνει καμία σύλληψη ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!! ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ???
O Μουμτζής πρέπει να έχει κάψει πολλές γούνες. Δραστηριοποιήθηκε πολιτικά στο χώρο του Ρήγα Φεραίου, στη Σπουδάζουσα και στη συνέχεια στις γραμμές της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ εσωτερικού μετέχοντας στη συντακτική επιτροπή του περιοδικού "Αγώνας".ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Αύγ 2021, 18:28Εφόσον παραθέτει όλα τα άρθρα του Σάκη του Μουμτζή έχει κερδίσει επάξια το όνομα, αν δεν είναι αυτός.
από προκύπτει πάλι αυτή η μαλακία που υποστηρίζεις εσύ και το βοθροσάιτ;;Υδράργυρος έγραψε: 06 Αύγ 2021, 18:27 Και αλλο κρουσμα σαν του σκρεκα με πριβε πυροσβεστικο
https://www.2020mag.gr/politics/2153-ti ... xima-video
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Μικρή, γλυκιά κωλοτουμπίτσα.
πακετάρω και κατευθύνομαι οσονούπω προς ελ βενιζέλ τύπεsys3x έγραψε: 06 Αύγ 2021, 18:33Πίνκυ μα νίγκα, πως και δεν είσαι στις φωτιές να βοηθήσεις την κοινωνία των πολιτώνε μαύρε μου;
Αυτό αξίζει του πικου. Να τρώει ξύλο από ανώνυμα ακκαου. Κανονικά ο Μητσοτάκης ούτε καν έπρεπε να του απευθύνει τον λόγο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Αύγ 2021, 18:29 https://www.liberal.gr/news/o-gkeorgki- ... agi/395411
σα να τρωω γλυκο εναι αυτα τα ποστ. χιλια ευχαριστω.Gherschaagk έγραψε: 06 Αύγ 2021, 18:36Μικρή, γλυκιά κωλοτουμπίτσα.
Η αλήθεια είναι ότι σε έχω για ζαίο. Ωστόσο και μένα με εκνευρίζει ελαφρώς όταν με κατατάσσουν οπότε σεβαστή η ένσταση. Από την άλλη δε σε έχω ούτε για δεξιό, ούτε ΧΑ, ούτε Τζήμερο.Gewponos90 έγραψε: 06 Αύγ 2021, 18:17Οι δικοί μου ποιοι είναι είπαμε; Μάγκα μου από κάτι κυρ Παντελήδες και κάτι μπουαδες δεν έχω θέμα. Αλλά κομμενο το αστειακι με το να βαπτίζουμε τους πάντες ζαιους.Εκτος και αν θεωρείς λίγες τις φορές που έχω <<ξεμαλλιαστει>> με το πήζον, τον υδράργυρο και τον χαιλαντερ.Belisarius έγραψε: 06 Αύγ 2021, 18:00Και νωρίτερα να τα είχαν παραγγείλει μάλλον δε θα ήταν διαθέσιμα ακόμα. Οι δικοί σου γιατί δε παρήγγελλαν να τα έχουμε; Άσε να μαντέψω... δε θα πρόλαβαν.Gewponos90 έγραψε: 06 Αύγ 2021, 17:26
Ας την ακυρωσουν την παραγγελία. Καηκαν όλα και έχουν να πληρώσουν σπίτια τώρα. Ας τα παραγγελναν νωρίτερα
Για να το λύσουμε ότι η Ελλάδα καίγεται εδώ και μια εβδομάδα και αυτό είναι ΚΑΘΑΡΑ επιτυχία της κυβερνησαρας. Μπορείτε να ψάξετε όσες δικαιολογίες θέλετε. Ο στρατηγός άνεμος των 2 μποφορ( στην ίδια χώρα ζούμε ρε τριμαλακα Χαρδαλιά. Ξέρουμε πολύ καλά πόσο φύσαγε), οι Τούρκοι πράκτορες, οι τζιχαντιστές, οι ιπτάμενοι αναρχικοί κτλ. Περαστικά. Και στα ΝΔμποτ και στους καμμενους
Μη πας στου Σκρέκα, έχουμε στείλει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Αύγ 2021, 18:36πακετάρω και κατευθύνομαι οσονούπω προς ελ βενιζέλ τύπεsys3x έγραψε: 06 Αύγ 2021, 18:33Πίνκυ μα νίγκα, πως και δεν είσαι στις φωτιές να βοηθήσεις την κοινωνία των πολιτώνε μαύρε μου;![]()
Όλο στο στόμα, μπούκωνε, μικρή μου κωλοτουμπίτσα.πήζον bot έγραψε: 06 Αύγ 2021, 18:38σα να τρωω γλυκο εναι αυτα τα ποστ. χιλια ευχαριστω.