Τι έκαναν οι προηγούμενοι που δεν έκανε η σημερινή κυβέρνηση; Γίνε συγκεκριμένος.
Ξέρω π.χ. ότι η κυβέρνηση μέχρι στιγμής τα πάει καλά στις εκκενώσεις, έλαβα 112 και προχωρά παραγγελία αεροπλάνων (8 αν δε κάνω λάθος) και μεγάλο πρόγραμμα για τη πολιτική προστασία.
Ας την ακυρωσουν την παραγγελία. Καηκαν όλα και έχουν να πληρώσουν σπίτια τώρα. Ας τα παραγγελναν νωρίτερα
Και νωρίτερα να τα είχαν παραγγείλει μάλλον δε θα ήταν διαθέσιμα ακόμα. Οι δικοί σου γιατί δε παρήγγελλαν να τα έχουμε; Άσε να μαντέψω... δε θα πρόλαβαν.
Οι δικοί μου ποιοι είναι είπαμε; Μάγκα μου από κάτι κυρ Παντελήδες και κάτι μπουαδες δεν έχω θέμα. Αλλά κομμενο το αστειακι με το να βαπτίζουμε τους πάντες ζαιους.Εκτος και αν θεωρείς λίγες τις φορές που έχω <<ξεμαλλιαστει>> με το πήζον, τον υδράργυρο και τον χαιλαντερ.
Για να το λύσουμε ότι η Ελλάδα καίγεται εδώ και μια εβδομάδα και αυτό είναι ΚΑΘΑΡΑ επιτυχία της κυβερνησαρας. Μπορείτε να ψάξετε όσες δικαιολογίες θέλετε. Ο στρατηγός άνεμος των 2 μποφορ( στην ίδια χώρα ζούμε ρε τριμαλακα Χαρδαλιά. Ξέρουμε πολύ καλά πόσο φύσαγε), οι Τούρκοι πράκτορες, οι τζιχαντιστές, οι ιπτάμενοι αναρχικοί κτλ. Περαστικά. Και στα ΝΔμποτ και στους καμμενους
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Για τα παραπανω,
Είναι δεδομένο αυτό που είπε το ΔΝΤ:
Ελλάδα συγνώμη... Κάναμε μεγάλο κακό...
Γτι είναι 1000% σίγουρο
Πως προ 2010 ήμασταν καλυτερα οργανωμένοι
Αυτό που εφτιαξε η κυβέρνηση και μπράβο της είναι το συστημα εκκενωσεων με την συνδρομή της αστυνομίας και την καλυτερη οργάνωση της πολιτικης προατασιας.
Συστημα πυρασφαλειας ΔΕΝ φαίνεται πως έφτιαξε. Και. Μάλιστα χειροτέρεψε κι όλας. Αφου ακουνε χρηματοδότηση και διορισμους και βγάζουν αλλεργία. Ασε που εάν ήταν Ιδιωτική η πυροσβεστική, θα γουσταρανε κι όλας..
Τελοσπαντων..
Θα απαντήσουν σε όλα αυτά.
Κι ένα επίκαιρο βιντεακι
Η επικοινωνία, το στήσιμο και το γλυψιμο των ΜΜΕ
Οχι η ουσία.
Το λέει ο άνθρωπος καθαρά..
Μας βρήκατε πάλι, ο κύριος Σόρος έχει κανονίσει όλο το σκηνικό για να στήσει νανοβιονικές ανεμογεννήτριες σε όλη τη χώρα. Μου ειπε να μην πω τίποτα αλλά δεν αντεχω να το κρατάω άλλο μέσα μου. Κινδυνεύω με απόλυση τώρα αλλά τι να γινει.
Αρίστος έγραψε: 06 Αύγ 2021, 18:03
Προσεξτε πως εχει περικυκλωθει η Αθηνα:
Απο Μαραθωνα-Διονυσο
Απο Πετρουπολη
Απο Ανω Λιοσια
Απο Αγιο Στεφανο
Απο Λεγραινα.
Οσοι εχουν τη δυνατοτητα να φυγουν απο Αθηνα και Αττικη ας το κανουν τωρα.
.
τελικά το παίρνω πίσω για τους επιταχυντιστές αναρχικούς. Οι ΠΑΟΚτσήδες το έκαναν.
Οι ΠΑΟΚτζήδες αποκλείεται, δεν προλαβαίνουν
Είναι απασχολημένοι με την πορεία ενάντια στους εμβολιασμούς
«Οι Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. καλούνε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ., την Πέμπτη 12 Αυγούστου και ώρα 18:00, στην Πλατεία Βαρδαρίου όπου θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στον αθλονόμο που επαναφέρει το ιδιώνυμο, ενάντια στις διακρίσεις και τους διαχωρισμούς, και ενάντια σε οποιοδήποτε πιστοποιητικό, εμβολιασμού, πολιτικών φρονημάτων ή ότι άλλο ευφάνταστο απαιτηθεί στο μέλλον, για την είσοδο μας στο γήπεδο.
ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ – ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΟΥΣ»
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.