!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Πανε οι ρεπορτερ του οπεν να μαζεψουν κατι γεροντια να τα πανε στην παραλια αλλα ο γερος ειναι ανενδοτος.Παιζει να βγαλει καμια καραμπινα σε λαιβ μεταδοση και να εχουμε μακελειο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Λεγεών έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:43
Nostalgia έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:33 Γιατι δεν αγοραζουν μερικα Μπεριεβ που παιρνουν 12.000 λιτρα, προτιμουν να νοικιαζουν 1-2 καθε χρονο, τι μαλακια ειναι αυτη.
Είτε δεν πωλούν οι Ρώσοι, είτε είναι πανάκριβα και στην τιμή του ενός παίρνεις 1.5 ή και 2 Canadair. Όπως και να έχει, λεφτά δεν υπάρχουν. :-?
Βέβαια και η χωρητικότητα όπως και η ταχύτητα πτήσης, είναι διπλάσια. :8)
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
karapialis7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από karapialis7 »

ΜΟΝΟ η νεολαία του ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι πραγματικά δραστήρια πάνω στα οικολογικά ζητήματα και ενδιαφέρεται για τη προστασία της φύσεως την ίδια ώρα που οι αριστεροί και οι δεξιοί έχουν ιστορικό από μάτι, σαρωνικούς, ηλείες και βαρυμπόμπες..

https://metwponeolaiasthess.blogspot.co ... st_15.html
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

GoBack έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:48 Πανε οι ρεπορτερ του οπεν να μαζεψουν κατι γεροντια να τα πανε στην παραλια αλλα ο γερος ειναι ανενδοτος.Παιζει να βγαλει καμια καραμπινα σε λαιβ μεταδοση και να εχουμε μακελειο
Δεν ξέρω αν ήταν αυτοί αλλά μόλις μου διηγήθηκαν μάτι παρόμοιο. Λέει η ρεπόρτερ στη γιαγιά μα φύγετε κλπ και λέει ο γέρος "Δεν πάει πουθενά, κουμάντο κάνω εγώ" :smt005:

Καραμελίτσα
Naida
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 04 Αύγ 2021, 17:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:55
GoBack έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:48 Πανε οι ρεπορτερ του οπεν να μαζεψουν κατι γεροντια να τα πανε στην παραλια αλλα ο γερος ειναι ανενδοτος.Παιζει να βγαλει καμια καραμπινα σε λαιβ μεταδοση και να εχουμε μακελειο
Δεν ξέρω αν ήταν αυτοί αλλά μόλις μου διηγήθηκαν μάτι παρόμοιο. Λέει η ρεπόρτερ στη γιαγιά μα φύγετε κλπ και λέει ο γέρος "Δεν πάει πουθενά, κουμάντο κάνω εγώ" :smt005:

Καραμελίτσα
Naida
Ναι αυτος.Τωρα πηγε ενας μπατσος εκει για 5η φορα λεει να τον πεισει :smt005:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

karapialis7 έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:53 ΜΟΝΟ η νεολαία του ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι πραγματικά δραστήρια πάνω στα οικολογικά ζητήματα και ενδιαφέρεται για τη προστασία της φύσεως την ίδια ώρα που οι αριστεροί και οι δεξιοί έχουν ιστορικό από μάτι, σαρωνικούς, ηλείες και βαρυμπόμπες..

:smt005:
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

GoBack έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:56
Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:55

Καραμελίτσα
Naida
Ναι αυτος.Τωρα πηγε ενας μπατσος εκει για 5η φορα λεει να τον πεισει :smt005:
https://twitter.com/Giannis_p__/status/ ... 76484?s=19
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

karapialis7 έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:53 ΜΟΝΟ η νεολαία του ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι πραγματικά δραστήρια πάνω στα οικολογικά ζητήματα και ενδιαφέρεται για τη προστασία της φύσεως την ίδια ώρα που οι αριστεροί και οι δεξιοί έχουν ιστορικό από μάτι, σαρωνικούς, ηλείες και βαρυμπόμπες..

Το ινδαλμά σου έκαψε όλην την ευρώπη.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
karapialis7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από karapialis7 »

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΟΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Πυρκαγια στην αρχαια Ολυμπια, εγκλωβισμενοι κι εκει.

.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Λεγεών έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:43
Nostalgia έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:33 Γιατι δεν αγοραζουν μερικα Μπεριεβ που παιρνουν 12.000 λιτρα, προτιμουν να νοικιαζουν 1-2 καθε χρονο, τι μαλακια ειναι αυτη.
Είτε δεν πωλούν οι Ρώσοι, είτε είναι πανάκριβα και στην τιμή του ενός παίρνεις 1.5 ή και 2 Canadair. Όπως και να έχει, λεφτά δεν υπάρχουν. :-?

Κοιτώ τώρα και λέει ότι το 2014 τα Canadair κόστιζαν 40 εκατομμύρια καναδέζικα δολλάρια το ένα, δηλαδή γύρω στα 25-30 εκ ευρώ. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν αγοράστηκαν μερικά μετά τις φωτιές του 2007 - ή μάλλον ξέρω, τότε είχαμε Βούδα, μετά χαζογιωργάκη, και μετά το χάος.
Ρε συ το Canadair παιρνει 1.400 λιτρα, το Beriev 12.000 λιτρα, δεν υπαρχει συγκριση.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Αρίστος έγραψε: 04 Αύγ 2021, 18:06 Πυρκαγια στην αρχαια Ολυμπια, εγκλωβισμενοι κι εκει.

.
Δεν πειράζει, η κυβέρνηση έχει σχέδιο, εκκενωστε τα όλα γιατί ούτως ή άλλως θα καούν όλα
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

:+1: :goodpost: :bravo: :goodpost: :+1:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Αρχίσανε πάλι οι ειδικοί ακόμα και στα πυροσβεστικά οχήματα τις αναλύσεις:lol: σε όλες τις χώρες με δυνατό καλοκαιρι έχεις πυρκαγιές κάθε χρόνο πάρτε το απόφαση. Επίσης αν πάρει διάσταση η φωτιά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ευτυχώς τουλάχιστον δεν έγιναν οι μαλακές που έγιναν σε Ηλία και μάτι και δεν είχαμε νεκρούς
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”