!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Πανε οι ρεπορτερ του οπεν να μαζεψουν κατι γεροντια να τα πανε στην παραλια αλλα ο γερος ειναι ανενδοτος.Παιζει να βγαλει καμια καραμπινα σε λαιβ μεταδοση και να εχουμε μακελειο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Βέβαια και η χωρητικότητα όπως και η ταχύτητα πτήσης, είναι διπλάσια.Λεγεών έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:43Είτε δεν πωλούν οι Ρώσοι, είτε είναι πανάκριβα και στην τιμή του ενός παίρνεις 1.5 ή και 2 Canadair. Όπως και να έχει, λεφτά δεν υπάρχουν.Nostalgia έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:33 Γιατι δεν αγοραζουν μερικα Μπεριεβ που παιρνουν 12.000 λιτρα, προτιμουν να νοικιαζουν 1-2 καθε χρονο, τι μαλακια ειναι αυτη.![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- karapialis7
ΜΟΝΟ η νεολαία του ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι πραγματικά δραστήρια πάνω στα οικολογικά ζητήματα και ενδιαφέρεται για τη προστασία της φύσεως την ίδια ώρα που οι αριστεροί και οι δεξιοί έχουν ιστορικό από μάτι, σαρωνικούς, ηλείες και βαρυμπόμπες..
https://metwponeolaiasthess.blogspot.co ... st_15.html
- Dwarven Blacksmith
Δεν ξέρω αν ήταν αυτοί αλλά μόλις μου διηγήθηκαν μάτι παρόμοιο. Λέει η ρεπόρτερ στη γιαγιά μα φύγετε κλπ και λέει ο γέρος "Δεν πάει πουθενά, κουμάντο κάνω εγώ"GoBack έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:48 Πανε οι ρεπορτερ του οπεν να μαζεψουν κατι γεροντια να τα πανε στην παραλια αλλα ο γερος ειναι ανενδοτος.Παιζει να βγαλει καμια καραμπινα σε λαιβ μεταδοση και να εχουμε μακελειο
Καραμελίτσα
Naida
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 04 Αύγ 2021, 17:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Ναι αυτος.Τωρα πηγε ενας μπατσος εκει για 5η φορα λεει να τον πεισειDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:55Δεν ξέρω αν ήταν αυτοί αλλά μόλις μου διηγήθηκαν μάτι παρόμοιο. Λέει η ρεπόρτερ στη γιαγιά μα φύγετε κλπ και λέει ο γέρος "Δεν πάει πουθενά, κουμάντο κάνω εγώ"GoBack έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:48 Πανε οι ρεπορτερ του οπεν να μαζεψουν κατι γεροντια να τα πανε στην παραλια αλλα ο γερος ειναι ανενδοτος.Παιζει να βγαλει καμια καραμπινα σε λαιβ μεταδοση και να εχουμε μακελειο![]()
Καραμελίτσα
Naida
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Philip Mortimer
karapialis7 έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:53 ΜΟΝΟ η νεολαία του ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι πραγματικά δραστήρια πάνω στα οικολογικά ζητήματα και ενδιαφέρεται για τη προστασία της φύσεως την ίδια ώρα που οι αριστεροί και οι δεξιοί έχουν ιστορικό από μάτι, σαρωνικούς, ηλείες και βαρυμπόμπες..
https://twitter.com/Giannis_p__/status/ ... 76484?s=19GoBack έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:56Ναι αυτος.Τωρα πηγε ενας μπατσος εκει για 5η φορα λεει να τον πεισειDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:55Δεν ξέρω αν ήταν αυτοί αλλά μόλις μου διηγήθηκαν μάτι παρόμοιο. Λέει η ρεπόρτερ στη γιαγιά μα φύγετε κλπ και λέει ο γέρος "Δεν πάει πουθενά, κουμάντο κάνω εγώ"GoBack έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:48 Πανε οι ρεπορτερ του οπεν να μαζεψουν κατι γεροντια να τα πανε στην παραλια αλλα ο γερος ειναι ανενδοτος.Παιζει να βγαλει καμια καραμπινα σε λαιβ μεταδοση και να εχουμε μακελειο![]()
Καραμελίτσα
Naida![]()
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Το ινδαλμά σου έκαψε όλην την ευρώπη.karapialis7 έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:53 ΜΟΝΟ η νεολαία του ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι πραγματικά δραστήρια πάνω στα οικολογικά ζητήματα και ενδιαφέρεται για τη προστασία της φύσεως την ίδια ώρα που οι αριστεροί και οι δεξιοί έχουν ιστορικό από μάτι, σαρωνικούς, ηλείες και βαρυμπόμπες..
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- karapialis7
Πυρκαγια στην αρχαια Ολυμπια, εγκλωβισμενοι κι εκει.
.
.
Ρε συ το Canadair παιρνει 1.400 λιτρα, το Beriev 12.000 λιτρα, δεν υπαρχει συγκριση.Λεγεών έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:43Είτε δεν πωλούν οι Ρώσοι, είτε είναι πανάκριβα και στην τιμή του ενός παίρνεις 1.5 ή και 2 Canadair. Όπως και να έχει, λεφτά δεν υπάρχουν.Nostalgia έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:33 Γιατι δεν αγοραζουν μερικα Μπεριεβ που παιρνουν 12.000 λιτρα, προτιμουν να νοικιαζουν 1-2 καθε χρονο, τι μαλακια ειναι αυτη.
Κοιτώ τώρα και λέει ότι το 2014 τα Canadair κόστιζαν 40 εκατομμύρια καναδέζικα δολλάρια το ένα, δηλαδή γύρω στα 25-30 εκ ευρώ. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν αγοράστηκαν μερικά μετά τις φωτιές του 2007 - ή μάλλον ξέρω, τότε είχαμε Βούδα, μετά χαζογιωργάκη, και μετά το χάος.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Δεν πειράζει, η κυβέρνηση έχει σχέδιο, εκκενωστε τα όλα γιατί ούτως ή άλλως θα καούν όλα
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Nostalgia έγραψε: 04 Αύγ 2021, 17:33 Γιατι δεν αγοραζουν μερικα Μπεριεβ που παιρνουν 12.000 λιτρα, προτιμουν να νοικιαζουν 1-2 καθε χρονο, τι μαλακια ειναι αυτη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Δημοκράτης
Αρχίσανε πάλι οι ειδικοί ακόμα και στα πυροσβεστικά οχήματα τις αναλύσεις:lol: σε όλες τις χώρες με δυνατό καλοκαιρι έχεις πυρκαγιές κάθε χρόνο πάρτε το απόφαση. Επίσης αν πάρει διάσταση η φωτιά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ευτυχώς τουλάχιστον δεν έγιναν οι μαλακές που έγιναν σε Ηλία και μάτι και δεν είχαμε νεκρούς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 22894 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 5 Απαντήσεις