Από που βγαίνει το 90 και το 60 πρέην;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 16:53Ρωτησα έναν ψεκ νοσηλευτή πως εξηγεί τη διαφορά αυτή στον εμβολιασμό (γιατροί 90 vs νοσοκομες/τραυματιοφορεις/καθαρίστριες 60)foscilis έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 15:20Είναι λίγο πρόβλημα πάντως αν 40% του νοσηλευτικού δεν πιστεύει στο ίδιο του το φάρμακο για να χρησιμοποιήσουμε την αγγλική έκφραση. Από πού στο διάολο τους ψωνίσανε;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 13:51
Μα δεν είναι μόνο οι μεθ το πρόβλημα. Μιλάμε γι 40% του νοσηλευτικού γενικώς
Άρχισε να ρεταρει. Κάτι για πληροφόρηση και φαρμακευτικές είπε αλλά δεν έβγαινε νόημα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Για το μαγαζί μου λέω. Δεν ξέρω πανελληνίως ,αν και πάνω κάτω ίδια πρέπει να είναι.sys3x έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 16:59Από που βγαίνει το 90 και το 60 πρέην;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 16:53Ρωτησα έναν ψεκ νοσηλευτή πως εξηγεί τη διαφορά αυτή στον εμβολιασμό (γιατροί 90 vs νοσοκομες/τραυματιοφορεις/καθαρίστριες 60)foscilis έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 15:20
Είναι λίγο πρόβλημα πάντως αν 40% του νοσηλευτικού δεν πιστεύει στο ίδιο του το φάρμακο για να χρησιμοποιήσουμε την αγγλική έκφραση. Από πού στο διάολο τους ψωνίσανε;
Άρχισε να ρεταρει. Κάτι για πληροφόρηση και φαρμακευτικές είπε αλλά δεν έβγαινε νόημα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Οκ τότες, δεκτόν, πάω μπάσο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 17:01Για το μαγαζί μου λέω. Δεν ξέρω πανελληνίως ,αν και πάνω κάτω ίδια πρέπει να είναι.sys3x έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 16:59Από που βγαίνει το 90 και το 60 πρέην;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 16:53
Ρωτησα έναν ψεκ νοσηλευτή πως εξηγεί τη διαφορά αυτή στον εμβολιασμό (γιατροί 90 vs νοσοκομες/τραυματιοφορεις/καθαρίστριες 60)
Εγώ τώρα έζπρωξα για μεθαύριο την δεύτερη δόση ΑΖ αλλά και πάλι δεν έκλεισα ολόκληρο τρίμηνο.
Τι να κάνω; να πάω να βαρέσω για να το πάω μιάμισο εβδομάδα παραπέρα και βλέπουμε;
.
.
Tι έγινε, άρχισες αντίσταση με Πρώτο Θέμα;Αρίστος έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 15:44Καλο ειναι να μας πεις ποια απο τις δυο προσωπικοτητες σου μιλαει καθε φορα.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 15:41 Καλά, συνέχισε να παριστάνεις τον Μπαρίσνικοφ, σπουτινόπληκτε παραμυθά.
Γιατι απανταμε στη μια και μας προκυπτει η αλλη.
Κατα τα αλλα εδω σε εχω, κανονισε να απαντησεις κι εσυ.
Κορωνοϊός - Ρωσία: «Fake news από το Reuters για τα προβλήματα έγκρισης του Sputnik-V από την ΕΕ»
.
Και παρουσιάζεις ως αποστομωτική απάντηση, τι ακριβώς;
Αυτά που λέει κάθε χώρα και κάθε φαρμακευτική εταιρία για όσους κατηγορούν τα εμβόλια που χρησιμοποιεί ή παράγει;
Σε κάθε περίπτωση καλό μου, ρίξε μια ματιά και στους άλλους σχετικούς τίτλους του πρώτου θέματος, μια και έκανες αυτήν την επιλογή.
Sputnik-V: Η Ρωσία ξεκίνησε συζητήσεις με τη Γερμανία για την πώληση του εμβολίου
https://www.protothema.gr/world/article ... -emvoliou/
Σλοβακία: Το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V δεν είναι ασφαλές
https://www.protothema.gr/world/article ... i-asfales/
Κορωνοϊός: Το Sputnik-V δεν μπορεί να εγκριθεί στην ΕΕ πριν τα τέλη Ιουνίου, λέει ο Γάλλος υφυπουργός Εξωτερικών
https://www.protothema.gr/world/article ... xoterikon/
Και μία άλλη συμπαραγωγή.
Russian Fund: India's Top Vaccine Maker to Produce Sputnik V
https://www.usnews.com/news/business/ar ... -sputnik-v
Το γέλιο θα πέσει όταν γίνει σύμπραξη με την Τουρκία.
Ρωσία: Πούτιν - Ερντογάν συζητούν την παραγωγή του εμβολίου Sputnik-V στην Τουρκία
https://www.naftemporiki.gr/story/17225 ... in-tourkia
Εκεί να σας δω.
Θα πηγαίνει ο Καμμένος στο Κουσάντασι με καραβάκι για τις άλλες δόσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γκντούπα το.sys3x έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 17:04Οκ τότες, δεκτόν, πάω μπάσο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 17:01Για το μαγαζί μου λέω. Δεν ξέρω πανελληνίως ,αν και πάνω κάτω ίδια πρέπει να είναι.
Εγώ τώρα έζπρωξα για μεθαύριο την δεύτερη δόση ΑΖ αλλά και πάλι δεν έκλεισα ολόκληρο τρίμηνο.
Τι να κάνω; να πάω να βαρέσω για να το πάω μιάμισο εβδομάδα παραπέρα και βλέπουμε;
Από 2.5 μήνες και πάνω είναι οκ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
sys3x έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 17:04Οκ τότες, δεκτόν, πάω μπάσο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 17:01Για το μαγαζί μου λέω. Δεν ξέρω πανελληνίως ,αν και πάνω κάτω ίδια πρέπει να είναι.
Η μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των δόσεων αυξάνει σημαντικά τον αριθμό των αντισωμάτων που σου αφήνει το εμβόλιο όπως και την ημιζωή τους, με ακραίο παράδειγμα τον τετραπλασιασμό τους αν οι δόσεις απέχουν 10 μήνες. Όμως η προστασία δεν είναι άμεση συνάρτηση του αριθμού των αντισωμάτων, δεν ισχύει δηλαδή ότι αν έχεις τετραπλάσια αντισώματα προστατεύεσαι τέσσερις φορές καλύτερα. Αντιθέτως η προστασία προκύπτει κατά σύνθετο τρόπο από τον συνδυασμό αντισωμάτων και κυτταρικής μνήμης (το γεγονός ότι το ανοσοποιητικό σου έχει "μάθει" τον ιό) και το να κάνεις 2 δόσεις παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο στην αύξηση της συνολικής προστασίας απ' ό,τι η μεταξύ τους απόσταση.
Εδώ βέβαια ούτως ή άλλως δε συζητάμε για τόσο δραματικές διαφορές, δεν είναι ότι θα το κάνεις στις 4 εβδομάδες αντί για τις 40 και αυτό είναι κάτι που επίσης πρέπει να λάβεις υπόψη. Με δεδομένη την επέλαση της μετάλλαξης Δέλτα και την παράδοση της χώρας στους αετονύχηδες νταβατζήδες του τουρισμού και της νύχτας καθώς και στις ορέξεις της κάθε χιλιοχρησιμοποιημένης που πρέπει καλά και σώνει να καλέσει 400 χωριανούς να τη δούνε με στολή παρθένας 2.5 χρόνια πριν χωρίσει τον μαλάκα, είναι βέβαιο ότι θα εκτεθείς στον ιό πολύ σύντομα. Οπότε πρέπει και να κάνεις τη δεύτερη δόση όσο το δυνατόν πιο σύντομα, γιατί με την απόσταση μεταξύ των δόσεων παίζεις μεταξύ 91% και 95% προστασία με τεράστια διαστήματα εμπιστοσύνης και συζητήσιμο το αν όντως κάνει κάποια διαφορά, ενώ μόνο με τη μία δόση είσαι πολύ πιο κάτω.
Εγώ τουλάχιστον έτσι σκέφτηκα ένα μήνα πριν και από Πέμπτη ξεκινά να ισχύει η πιστοποιητικάρα που με κατατάσσει στους πολίτες Α' κατηγορίας.
Ναι οκ, θα πάω ρε παιδί μου αλλά μας το χάλασες, τώρα ήτανε η φάση που τα παίρνει κρανίο ο Χόρχε με απαντάει "σταρχίδια μου, δεν σας αντέχω άλλο" και βαράει με ότι βρει τον πρώτο που πετυχαίνει έξω από τον θάλαμο.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 17:16Γκντούπα το.sys3x έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 17:04Οκ τότες, δεκτόν, πάω μπάσο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 17:01
Για το μαγαζί μου λέω. Δεν ξέρω πανελληνίως ,αν και πάνω κάτω ίδια πρέπει να είναι.
Τι να κάνω; να πάω να βαρέσω για να το πάω μιάμισο εβδομάδα παραπέρα και βλέπουμε;![]()
Από 2.5 μήνες και πάνω είναι οκ.
.
.
Το πήγα δύο μέρες παρακάτω από το προγραμματισμένο για δύο βασικούς λόγους, μόλις γύρισα από διακοπές και σήμερα και αύριο έχω δουλειά που δεν μπορείς να την κάνεις υπό την επήρεια, είπα να το απολαύσω με την ησυχία μου από Τετάρτη. Αυτή τη φορά μόνο ντεπόν και κάνα δύο... ξες.foscilis έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 17:22sys3x έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 17:04Οκ τότες, δεκτόν, πάω μπάσο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 17:01
Για το μαγαζί μου λέω. Δεν ξέρω πανελληνίως ,αν και πάνω κάτω ίδια πρέπει να είναι.
Η μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ των δόσεων αυξάνει σημαντικά τον αριθμό των αντισωμάτων που σου αφήνει το εμβόλιο όπως και την ημιζωή τους, με ακραίο παράδειγμα τον τετραπλασιασμό τους αν οι δόσεις απέχουν 10 μήνες. Όμως η προστασία δεν είναι άμεση συνάρτηση του αριθμού των αντισωμάτων, δεν ισχύει δηλαδή ότι αν έχεις τετραπλάσια αντισώματα προστατεύεσαι τέσσερις φορές καλύτερα. Αντιθέτως η προστασία προκύπτει κατά σύνθετο τρόπο από τον συνδυασμό αντισωμάτων και κυτταρικής μνήμης (το γεγονός ότι το ανοσοποιητικό σου έχει "μάθει" τον ιό) και το να κάνεις 2 δόσεις παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο στην αύξηση της συνολικής προστασίας απ' ό,τι η μεταξύ τους απόσταση.
Εδώ βέβαια ούτως ή άλλως δε συζητάμε για τόσο δραματικές διαφορές, δεν είναι ότι θα το κάνεις στις 4 εβδομάδες αντί για τις 40 και αυτό είναι κάτι που επίσης πρέπει να λάβεις υπόψη. Με δεδομένη την επέλαση της μετάλλαξης Δέλτα και την παράδοση της χώρας στους αετονύχηδες νταβατζήδες του τουρισμού και της νύχτας καθώς και στις ορέξεις της κάθε χιλιοχρησιμοποιημένης που πρέπει καλά και σώνει να καλέσει 400 χωριανούς να τη δούνε με στολή παρθένας 2.5 χρόνια πριν χωρίσει τον μαλάκα, είναι βέβαιο ότι θα εκτεθείς στον ιό πολύ σύντομα. Οπότε πρέπει και να κάνεις τη δεύτερη δόση όσο το δυνατόν πιο σύντομα, γιατί με την απόσταση μεταξύ των δόσεων παίζεις μεταξύ 91% και 95% προστασία με τεράστια διαστήματα εμπιστοσύνης και συζητήσιμο το αν όντως κάνει κάποια διαφορά, ενώ μόνο με τη μία δόση είσαι πολύ πιο κάτω.
Εγώ τουλάχιστον έτσι σκέφτηκα ένα μήνα πριν και από Πέμπτη ξεκινά να ισχύει η πιστοποιητικάρα που με κατατάσσει στους πολίτες Α' κατηγορίας.
Άμα πεθάνω βλέπουμε.
.
.
Ναι, αλλά πρότεινε το ΣΩΣΤΟ εμβόλιο για την Ελλάδα.nik_killthemall έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 16:12Η στιγμή που ο Αρίστος αυτοταπώνεται άλλη μια φορά ... Να δω τον Αρίστο τωρα να υποστηριζει πως οι ανεμβολιαστοι στη Ρωσία ευθυνονται για την συνεχη επιδεινωση της πανδημιας στη Ρωσία. Μισο νήμα λέει το ακριβώς ανάποδο για εκτός Ρωσίας.
Αριστος : ο άνθρωπος που μπορει να ανταπεξέλθει και στην πιο απαιτητικη γυροβολιά![]()
Γουατεμάλα: Προβλήματα και καθυστερήσεις στις παραδόσεις του Sputnik-V
Η υπουργός Υγείας της Γουατεμάλας, η Αμέλια Φλόρες, διευκρίνισε χθες Τετάρτη πως η κυβέρνησή της δεν ζητεί ακόμη από τη Ρωσία την επιστροφή των χρημάτων που καταβλήθηκαν για καθυστερούμενες δόσεις του εμβολίου Sputnik V για την COVID-19, τονίζοντας πως οι δύο χώρες διαπραγματεύονται.
Μία ημέρα νωρίτερα η κυρία Φλόρες είχε πει πως η κυβέρνηση του συντηρητικού προέδρου Αλεχάντρο Γιαματέι θέλει να της επιστραφούν τα 80 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 69 εκατ. ευρώ) που κατέβαλε για την αγορά 8 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου που παράγει το Ινστιτούτο Γκαμαλέγια. Ως εδώ, έχουν παραδοθεί μόλις 150.000 δόσεις.
«Υπάρχει επιστολή με την οποία επιδιώκουμε επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη την επιστροφή των χρημάτων», είπε η κυρία Φλόρες σε δημοσιογράφους χθες. «Η πρώτη πρόταση είναι να επαναδιαπραγματευθούμε τη σύμβαση», επέμεινε.
Όταν επικοινώνησε μαζί του το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας επιβεβαίωσε πως η κυρία Φλόρες εννοούσε πως επιστροφή των χρημάτων θα ζητηθεί εάν η διαπραγμάτευση με τη Μόσχα αποτύχει.
Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων, το οποίο είναι υπεύθυνο για τις πωλήσεις του σκευάσματος στο εξωτερικό, επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συνομιλίες με την χώρα της κεντρικής Αμερικής για τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις, αλλά διέψευσε πως ζητήθηκε επιστροφή χρημάτων.
«Δεν έχει διατυπωθεί τέτοιο αίτημα», ανέφερε το Ταμείο σε ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε. «Αυτό το οποίο συζητείται είναι πιθανές τροποποιήσεις του χρονοδιαγράμματος της προμήθειας και των ποσοτήτων που θα παραδοθούν το υπόλοιπο 2021 για να εξασφαλιστεί ο απρόσκοπτος εμβολιασμός του πληθυσμού της Γουατεμάλας και με τις δύο δόσεις του Sputnik V».
Εκπρόσωπος του Ταμείου είπε την Τρίτη ότι θα γίνουν παραδόσεις φορτίων δόσεων στη Γουατεμάλα την τρέχουσα εβδομάδα και την επόμενη στο πλαίσιο της εκτέλεσης της σύμβασης.
Η Γουατεμάλα των περίπου 18 εκατ. κατοίκων έχει ανοσοποιήσει πλήρως μόλις 158.000 πολίτες την ώρα που οι μολύνσεις από τον νέο κορονοϊό πολλαπλασιάζονται.
https://www.athina984.gr/2021/07/01/goy ... sputnik-v/
Και κάτι ακόμη.
Το υπουργείο Υγείας της Γουατεμάλας κατοχύρωσε το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V στα τέλη Φεβρουαρίου. Στην χώρα χρησιμοποιούνται επίσης τα εμβόλια Moderna και AstraZeneca, τα οποία διατέθηκαν δωρεάν ή στο πλαίσιο του μηχανισμού COVAX.
https://www.capital.gr/diethni/3556415/ ... -sputnik-v
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
πατησιωτης έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 15:28Aπό το πατριωτικό σάιτ antinews.
https://www.antinews.gr/action.read/pol ... 00#1860357
ο μεγαλος φασισμος του κουλη δεν ειναι οτι εχει επιβαλει γενικα υποχρεωτικο εμβολιασμο αλλα υποχρεωτικο εμβολιασμο με ενα συγκεκριμενο εμβολιο της pfizer. εγω προσωπικα ειμαι αρνητης του pfizer και οχι των εμβολιων. το sputnik θα το εκανα γιατι εμπιστευομαι τον πουτιν που αγαπαει τον λαο του και δεν θα του χορηγουσε αμφιβολα σκευασματα.
ΥΓ: οι kyriakistas (κατα κ. καραχαλιο) που ειναι αρνητες του sputnik μηπως ειναι και αυτοι ψεκασμενοι τελικα?
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Bill Hicks
1. για να πάρεις έγκριση πρέπει να κάνεις αίτηση για conditional marketing authorisation, δεν εξαρτάται απ'το ΕΜΑEchelon έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 15:45 Προβλέπω μια σύμπτωση και λέω πως την στιγμή που τα γερμανικά εργοστάσια θα αρχίσουν να παράγουν Σπούτνικ , το εμβόλιο θα πάρει έγκριση.
2. προς το παρόν το Sputnik είναι σε rolling review απ'τον Μάρτιο, όταν και έκαναν αίτηση (για rolling review)
3. αν είχες ασχοληθεί αντί να πετάς κοτσάνες, θα ήξερες ότι οι μονάδες παραγωγής είναι μέρος τής αίτησης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bill Hicks την 26 Ιούλ 2021, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Bill Hicks
akirav έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 15:52 Μασκούλες και για τους πλήρως εμβολιασμένους σε εσωτερικούς χώρους σκέφτεται ο Anthony Fauci. Επιχείρηση ελευθερία είπατε; Ή μήπως Πανάκεια; Ότι πείτε. Εμείς χατίρι δεν χαλάμε.
αυτό το Operation Freedom παντού ήταν όντως λίγο too much.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
nik_killthemall έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 16:12Η στιγμή που ο Αρίστος αυτοταπώνεται άλλη μια φορά ... Να δω τον Αρίστο τωρα να υποστηριζει πως οι ανεμβολιαστοι στη Ρωσία ευθυνονται για την συνεχη επιδεινωση της πανδημιας στη Ρωσία. Μισο νήμα λέει το ακριβώς ανάποδο για εκτός Ρωσίας.
Αριστος : ο άνθρωπος που μπορει να ανταπεξέλθει και στην πιο απαιτητικη γυροβολιά![]()
Mιας και μιλησες για ταπα...
Η Ρωσια εχει θεση 51 στην θνησιμοτητα ανα εκατομμυριο πληθυσμου σημερα.
Ενω ΨΗΛΟΤΕΡΗ θνησιμοτητα της Ρωσιας εχουν:
Ιταλια (θεση 16)
Βρετανια (θεση 20)
ΗΠΑ (θεση 21)
Ισπανια (θεση 25)
Γαλλια (θεση 27)
Ελλαδα (θεση 43)
Γερμανια (θεση 48)
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Με λιγα λογια η Ρωσια εχει ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ θνησιμοτητα απο ολες τις μεγαλες δυτικες χωρες και απο την Ελλαδα του Κουλη (ολες αυτες εχουν πολυ μεγαλυτερο δεικτη εμβολιασμου απο τη Ρωσια btw).
.
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 17:07Tι έγινε, άρχισες αντίσταση με Πρώτο Θέμα;Αρίστος έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 15:44Καλο ειναι να μας πεις ποια απο τις δυο προσωπικοτητες σου μιλαει καθε φορα.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 15:41 Καλά, συνέχισε να παριστάνεις τον Μπαρίσνικοφ, σπουτινόπληκτε παραμυθά.
Γιατι απανταμε στη μια και μας προκυπτει η αλλη.
Κατα τα αλλα εδω σε εχω, κανονισε να απαντησεις κι εσυ.
Κορωνοϊός - Ρωσία: «Fake news από το Reuters για τα προβλήματα έγκρισης του Sputnik-V από την ΕΕ»
.![]()
Και παρουσιάζεις ως αποστομωτική απάντηση, τι ακριβώς;
Αυτά που λέει κάθε χώρα και κάθε φαρμακευτική εταιρία για όσους κατηγορούν τα εμβόλια που χρησιμοποιεί ή παράγει;![]()
Σε κάθε περίπτωση καλό μου, ρίξε μια ματιά και στους άλλους σχετικούς τίτλους του πρώτου θέματος, μια και έκανες αυτήν την επιλογή.
Sputnik-V: Η Ρωσία ξεκίνησε συζητήσεις με τη Γερμανία για την πώληση του εμβολίου
https://www.protothema.gr/world/article ... -emvoliou/
Σλοβακία: Το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V δεν είναι ασφαλές
https://www.protothema.gr/world/article ... i-asfales/
Κορωνοϊός: Το Sputnik-V δεν μπορεί να εγκριθεί στην ΕΕ πριν τα τέλη Ιουνίου, λέει ο Γάλλος υφυπουργός Εξωτερικών
https://www.protothema.gr/world/article ... xoterikon/
Και μία άλλη συμπαραγωγή.
Russian Fund: India's Top Vaccine Maker to Produce Sputnik V
https://www.usnews.com/news/business/ar ... -sputnik-v
Το γέλιο θα πέσει όταν γίνει σύμπραξη με την Τουρκία.
Ρωσία: Πούτιν - Ερντογάν συζητούν την παραγωγή του εμβολίου Sputnik-V στην Τουρκία
https://www.naftemporiki.gr/story/17225 ... in-tourkia
Εκεί να σας δω.
Θα πηγαίνει ο Καμμένος στο Κουσάντασι με καραβάκι για τις άλλες δόσεις.![]()
Πρωτα απο ολα δεν ειναι αποκλειστικοτητα απο το Πρωτο Θεμα αλλα κοπυ πεηστ του ΠΘ απο τους ιδιους τους Ρωσους που ξεβρακωνουν το νο1 μιντια στην υποστηριξη των δυτικων εμβολιων: το Ρωυτερς.
Και δευτερον απο ποτε θα ειναι αποτυχια για τη Ρωσια αν προσθεσει στις 70 χωρες που συνεργαζεται τη Γερμανια και την Τουρκια; Κατι δεδομενο δηλαδη μιας και οι συμφωνιες εχουν κλεισει.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 952 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-