!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
O Αριστος λέει πολλά χωρίς ουσιαστικά να λέει τίποτα.
- hellegennes
Δες την αύξηση των κρουσμάτων σε ΗΒ.axilmar έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 11:06Εγω δεν τα βλεπω αυτα, παρα μονο σε λιγους και γηραιοτερους.hellegennes έγραψε: 25 Ιούλ 2021, 15:39Δεν ξέρω πόσο κόσμο βλέπεις εσύ, αλλά αυτά είναι φαινόμενα που εγώ βλέπω καθημερινά. Στην αρχή ξεκίνησε με το «έχω εμβολιαστεί», όταν έμπαιναν στο μαγαζί χωρίς μάσκα. Προσωπικά, ξαναλέω, δεν με ενδιαφέρει για λόγους διασποράς να φοράνε μάσκα, αλλά για λόγους νομοτέλειας. Μετά άρχισαν τα βηχαλάκια και τα «έχω εμβολιαστεί». Μετά πήγαμε στο «μπουκάρω ενώ έχει κόσμο και περιορισμένο αριθμό ατόμων για είσοδο, επειδή έχω εμβολιαστεί».axilmar έγραψε: 25 Ιούλ 2021, 12:01
Ναι και επειδη το ειπανε 2-3 ψεκες εμβολιασμενοι, και που δεν το εκαναν κιολας επειδη ειπαν μια υπερβολη για να εντυπωσιασουν στο πχωρουμ, παει να πει οτι ο εμβολιασμος αυξανει την αντικοινωνικη συμπεριφορα.
Προφανως μεσα στον πανικο σας εχετε παρει διαζυγιο με την λογικη, δεν εξηγειται αλλιως.
Συνήθως βέβαια είναι μπαρμπάδες και θείτσες. Οι νεότεροι άνθρωποι είναι γενικά πιο υπεύθυνοι.
Οποτε, εφοσον ειναι η δικη σου μαρτυρια εναντι της δικης μου, ποιον τροπο εχουμε να το ερευνησουμε αντικειμενικα το ζητημα;
την επιστημονικη ερευνα.
Δειξε μου λοιπον μια ερευνα που υποστηριζει οτι τα εμβολια μας κανουν πιο αντικοινωνικους και θα σου πω 'εχεις δικιο'. Τοσο απλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
΄
Εσυ ηξερες τη διαφορας κανονικης εγκρισης, εγκρισης υπο ορους και χρησης λογω εκτακτης αναγκης;
Μολις την ανελυσα στα παραπανω ποστ.
.
- hellegennes
Σου έχω δώσει την απάντηση, αλλά απαντάς μαλακίες είτε γιατί δεν καταλαβαίνεις είτε γιατί δεν σ' αρέσει η πραγματικότητα.stavmanr έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 12:01 Έχεις πέντε κατά σειρά ποστς που αποφεύγεις ένα απλό ερώτημα.
"Γιατί δεν έχει ο χειρουργός το δικαίωμα να μην βάλει μάσκα στο χειρουργείο;".
Τί είναι εκείνο που διαφοροποιεί τον χειρουργό στο χειρουργείο του από τον καθένα στο δρόμο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν παρέχει απλά περισσότερες διασφαλίσεις.Αρίστος έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 13:08 Μονος μου σου ειπα οτι η εγκριση υπο ορους παρεχει περισσοτερες διασφαλισεις απο την χρησιμοποιηση λογω εκτακτης αναγκης. Ομως δεν προκειται για κανονικη εγκριση καθως πρεπει πρωτα να ολοκληρωθουν οι απαραιτητες και προγραμματισμενες κλινικες δοκιμες. Αν αυτες φερουν θετικα αποτελεσματα η κανονικη εγκριση θα ερθει το 2023.
Περνά την ποιοτική αξιολόγηση του κύριου φορέα για την ασφάλεια των φαρμάκων που ονομάζεται ΕΜΑ (Ευρωπαϊκός Φορέας Φαρμάκων).
Αν δεν εγκρίνει ο ΕΜΑ, το φάρμακο δεν προχωρά προς αδειοδότηση.
Εδώ έχουμε εμβόλια τα οποία πέρασαν από τον ΕΜΑ χωρίς πρόβλημα. Δηλαδή πέρασαν όλες τις κλινικές δοκιμές περί επικινδυνότητας, οφέλους κλπ.
Η έγκριση φαρμάκων υπό όρους σημαίνει απλά επαυξημένη παρακολούθηση της πορείας των εμβολίων. Αυτό συμβαίνει επειδή γίνεται ταχεία χορήγηση σε τεράστιες μάζες πληθυσμού, με αποτέλεσμα οι όποιες πιθανές παρενέργειες να εμφανίζονται πολύ γρήγορα, σχεδόν κατευθείαν. Τις ίδιες παρενέργειες έχουν και τα λοιπά φάρμακα, εμβόλια κλπ. Με τη διαφορά ότι επειδή γίνονται σε μικρούς σχετικά πληθυσμούς, εμφανίζουν σποραδικά τις παρενέργειες οι οποίες και καταγράφονται με την άνεσή τους.
Έτσι, εδώ έχουμε ένα καθεστώς αυξημένης παρακολούθησης προκειμένου να τσακώνουμε τις όποιες πιθανές παρενέργειες κατευθείαν και να τις αντιμετωπίζουμε με εξαιρετική ταχύτητα προκειμένου να προλάβουμε όσο το δυνατόν περισσότερες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 26 Ιούλ 2021, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Bill Hicks
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Μα εσύ πρότεινες ως καλύτερη λύση το Sputnik αν και είναι δεδομένο ότι δεν πήρε καν την έγκριση υπό όρους.Αρίστος έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 13:08 Μονος μου σου ειπα οτι η εγκριση υπο ορους παρεχει περισσοτερες διασφαλισεις απο την χρησιμοποιηση λογω εκτακτης αναγκης. Ομως δεν προκειται για κανονικη εγκριση καθως πρεπει πρωτα να ολοκληρωθουν οι απαραιτητες και προγραμματισμενες κλινικες δοκιμες. Αν αυτες φερουν θετικα αποτελεσματα η κανονικη εγκριση θα ερθει το 2023.
Ενδιαφερον εχει βεβαια οτι σε αρκετες χωρες ΟΥΤΕ ΚΑΝ εγκριση υπο ορους δεν πηραν τα εμβολια, αλλα το πολυ χειροτερο χρηση λογω εκτακτης αναγκης.
Ενδιαφερον επισης εχει οτι οι φαρμακευτικες απαιτησαν απο τις κυβερνησεις να μην αναλαβουν α<υτες τις ευθυνες αποζημιωσεων. Δηλαδη ουτε οι ιδιες δεν εμπιστευονται την ασφαλεια των εμβολιων τους. Το ιδιο ειδαμε και στην Ελλαδα με την ψηφιση του αντισυνταγματικου ακαταδιωκτου για τους λοιμοξιωλογους. Λογικα θελαν να τους καλυψουν γιατι δεν αντεδρασαν εγκαιρα στις θρομβωσεις του Astra και επειδη αρνηθηκαν την παραλαβη των μονοκλωνικων.
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσύ απαντάς σε ερωτήματα της φαντασίας σου Χελετζέ.hellegennes έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 13:16Σου έχω δώσει την απάντηση, αλλά απαντάς μαλακίες είτε γιατί δεν καταλαβαίνεις είτε γιατί δεν σ' αρέσει η πραγματικότητα.stavmanr έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 12:01 Έχεις πέντε κατά σειρά ποστς που αποφεύγεις ένα απλό ερώτημα.
"Γιατί δεν έχει ο χειρουργός το δικαίωμα να μην βάλει μάσκα στο χειρουργείο;".
Τί είναι εκείνο που διαφοροποιεί τον χειρουργό στο χειρουργείο του από τον καθένα στο δρόμο;
Δεν θέλω να μπω σε τέτοιο λαβύρινθο.
Ας μου απαντήσει ο φίλος που ερωτήθηκε.
- hellegennes
Δεν χρειάζεται να σου απαντήσει σε κάτι που απαντήθηκε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να ετοιμαστείτε για 7 δόσεις
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- hellegennes
Προφανώς δεν μπορείς να παίρνεις μέτρα για κάθε μη μηδενική πιθανότητα να συμβεί κάτι, γιατί σχεδόν τα πάντα έχουν μη μηδενική πιθανότητα να συμβούν. Είναι μια απλή πρόταση.foscilis έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 10:16 Το ψευδοεπιχειρημα του απασφαλισμενου Χελληγενους για όποιον βαριέται να διαβάσει είναι ότι δήθεν ο κίνδυνος στο χειρουργείο πληρεί την προϋπόθεση της 100% βεβαιότητας που ο ίδιος ο απασφαλισμενος Χελληγενης και κανένας άλλος θέτει παντελώς αυθαίρετα ως προϋπόθεση για την υποχρεωτικότητα οποιουδήποτε αντιμετρου.
Ο δε χειρούργος δεν φοράει μάσκα μη τυχόν και τον κολλήσεις εσύ κάτι, αλλά το αντίθετο.
Επιπροσθέτως, το μέτρο της μάσκας δεν λειτούργησε και πλέον υπάρχουν στοιχεία που το δείχνουν αναλυτικά, πέρα από την πορεία του κορωνοϊού τον χειμώνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- nik_killthemall
Κοινώς ΒΛΑΞ όποιος διαφωνεί με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών ! Η κατάσταση στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ ειδικά αν αυτές γεμίσουν με 700 διασωληνωμένους πάλι, ΕΙΝΑΙ κατάσταση έκτακτης ανάγκης, άρα ναι θα χρησιμοποιηθούν emergency use εμβόλια γιατί αυτά έχουμε ως τώρα !
Σε όποιον υγειονομικό δεν αρέσει, παραιτείται από την θέση του, αδειάζει τη θέση του ωστε να προσληφθεί κάποιος άλλος, και πάει να κάνει κάποιο άλλο επάγγελμα χωρίς κλίνες, κορονοϊους και ΜΕΘ, που δεν είναι έκτακτης υγειονομικής ανάγκης.
Σε όποιον υγειονομικό δεν αρέσει, παραιτείται από την θέση του, αδειάζει τη θέση του ωστε να προσληφθεί κάποιος άλλος, και πάει να κάνει κάποιο άλλο επάγγελμα χωρίς κλίνες, κορονοϊους και ΜΕΘ, που δεν είναι έκτακτης υγειονομικής ανάγκης.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Σιγά το πρόβλημα.
Άνθρωποι εμβολιάζονται ετησίως κατά της γρίπης εδώ και 20 χρόνια.
δεν το γραφω για σενα
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
hellegennes έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 13:26Προφανώς δεν μπορείς να παίρνεις μέτρα για κάθε μη μηδενική πιθανότητα να συμβεί κάτι, γιατί σχεδόν τα πάντα έχουν μη μηδενική πιθανότητα να συμβούν. Είναι μια απλή πρόταση.foscilis έγραψε: 26 Ιούλ 2021, 10:16 Το ψευδοεπιχειρημα του απασφαλισμενου Χελληγενους για όποιον βαριέται να διαβάσει είναι ότι δήθεν ο κίνδυνος στο χειρουργείο πληρεί την προϋπόθεση της 100% βεβαιότητας που ο ίδιος ο απασφαλισμενος Χελληγενης και κανένας άλλος θέτει παντελώς αυθαίρετα ως προϋπόθεση για την υποχρεωτικότητα οποιουδήποτε αντιμετρου.
Ο δε χειρούργος δεν φοράει μάσκα μη τυχόν και τον κολλήσεις εσύ κάτι, αλλά το αντίθετο.
Επιπροσθέτως, το μέτρο της μάσκας δεν λειτούργησε και πλέον υπάρχουν στοιχεία που το δείχνουν αναλυτικά, πέρα από την πορεία του κορωνοϊού τον χειμώνα.
Έχεις ξεφύγει. Συγκρίνεις το μέτρο της μάσκας που "δεν" λειτούργησε στο ευρύ κοινό, που ο κάθε ένας φόραγε όποια μάσκα γούσταρε, όπως γούσταρε και όπου γούσταρε, με την αναγκαιότητα των μασκών από γιατρούς και νοσηλευτές στα νοσοκομεία;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 952 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-