!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Navis έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 19:04 The more vaccinated a population, the more we’ll hear of the vaccinated getting infected. For example, say there’s a community that’s 100% vaccinated. If there’s transmission, we know breakthrough cases will happen. So, by definition, 100% of outbreak cases will be among the vaccinated. It will just be 100% out of a smaller number.
Cue Israel. They are one of the global leaders in vaccinations; 85% of Israeli adults are vaccinated. So, say we have the following scenario:
...
With an infection rate among the vaccinated of 2% and infection rate of 13% among the unvaccinated, this would give us an efficacy rate of 85%.

Λαθος γιατι οι ανεμβολιαστοι συμφωνα με την παρα-λογικη σας θα επρεπε να πεθαινουν σαν μυγες. Για να σας βγει το μοντελο μειωνετε καθετα τη θνησιμοτητα στους ανεμβολιαστους απο αυτην που αρχικα απειλουσατε πως θα τους βρει.

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Arisvilla έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 13:17
foscilis έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 13:12 Ψεκάριαλ και Χελλληγενής είναι ένα τσακ από το να μας τη λένε άγρια που δε φοράμε μάσκες και δεν αυτοαπομονωνόμαστε, ολοκληρώνοντας τον κύκλο της παράνοιας που ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο.
Σωστά και από την άλλη κάτι νδκράτες πρωην υπέρμαχοι των λοκ νταουν τώρα μας λένε για δαρβίνους να τα αφήσουν όλα ανοιχτά χωρίς μέτρα μόνο με το εμβόλιο και όποιος ζήσει και όποιος πεθάνει. Μιλάμε για παράνοια. Σε 2 μήνες όταν θα ξαναγίνει λοκ νταουν ο χέλης και ο Αρίστος θα μας λένε πάλι για την παράνοια των λοκ νταουν και οτι οι μάσκες δεν κάνουν τίποτε και οι νδκράτες θα μας λένε οτι ο Κούλης ως νέος Μωυσής πάλι σώζει ζωές.
Εγώ ποτέ δεν ήμουν υπέρ των λοκντάουν. Μόνο στο πρώτο, της περσινής άνοιξης, ήμουν υπέρ, όπως άλλωστε και ο ΠΟΥ. Την ίδια στάση εκφράζουμε (με τον ΠΟΥ).

Από την άλλην, μόνο ένας κρετίνος θα έλεγε για δαρβινισμούς, όπως άλλωστε μόνο ένας κρετίνος θα έβλεπε τον εαυτό του ευφυέστερο από την υπόλοιπη κοινωνία, στην οποία «αξίζει ο αφανισμός». Κάποιοι εδώ μέσα στ' αλήθεια νομίζουν ότι είναι πολύ εξυπνότεροι απ' ό,τι είναι.

Το να υπάρχουν βασικά μέτρα ασφαλείας για όσο είναι απειλή ο κορωνοϊός -και πάλι, μόνο κρετίνοι θεωρούν ότι δεν είναι καθόλου απειλή-, δεν είναι θέμα που χωράει συζήτηση για οποιονδήποτε έχει δύο δράμια μυαλό και η τυφλή πίστη σε ψεκασμένες θεωρίες περί ανοσίας αγέλης χωρίς καμμιά ένδειξη ότι είναι επιτεύξιμο αυτό σε σύντομο χρόνο με τον εμβολιασμό (που όπως είδαμε είναι προς ώρας αδύνατον γιατί τα εμβόλια δεν είναι αρκετά αποδοτικά για κάτι τέτοιο), μόνο ζημιά κάνει.

Θα μας λυτρώσουν τα εμβόλια και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα και λοκντάουν μόνο για ανεμβολίαστους και πίπες σκαλιστές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Χαμος σημερα με τις νεες συγκεντρωσεις των ανεμβολιαστων σε Αθηνα και πολλες πολεις της Ελλλαδας και το ιδιο στη Γαλλια οπου υπαρχει συμμαχια μεταξυ Κιτρινων Γιλεκων και ψηφοφορων της Λεπεν. Αντιθετα η ΓΕρμανια που δεν επεβαλε υποχρεωτικους εμβολιασμους δεν θα αντιμετωπισει τετοιες καταστασεις.

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Πρετεντέρης έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 14:44 Επιπλέον, οι εμβολιασμένοι δείχνουν κοινωνική υπευθυνότητα, αφού μειώνουν τη διασπορά σε σχέση με τους ανεμβολίαστους που απλώς κοιτάζουν τον κώλο τους.
Το 99% των Ελλήνων, που ψηφίζει με βάση ποιος θα βολέψει τον ίδιο ή τα παιδιά του στο δημόσιο ή θα κλείσει συμφωνία με το δημόσιο ή θα κάνει κάποια άλλη λαδιά, έγινε ξαφνικά κοινωνικά υπεύθυνο.

Τον κώλο τους κοιτάζουν οι εμβολιασμένοι και κάνουν το εμβόλιο είτε γιατί έχουν legit λόγους να φοβούνται (ανήκουν σε υψηλού κινδύνου ομάδα) είτε γιατί απλώς φοβούνται αδικαιολόγητα.

Μπορεί να υπάρχουν και 10 Έλληνες που το σκέφτονται και ως κοινωνική ευθύνη. Ο ένας γράφει εδώ και είναι ο ST48410. Μένει να βρούμε τους άλλους 9.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

GoBack έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 17:05
Το ποσό των 10 ευρώ για κάθε πολίτη, τον οποίο θα πείθουν να εμβολιαστεί ενάντια στον κορωνοϊό θα λαμβάνουν οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Επιβράβευση της τάξεως των 10 ευρώ για κάθε πολίτη που θα πείθουν να εμβολιαστεί έναντι της COVID-19 θα λαμβάνουν φαρμακοποιοί και γιατροί.

Επιπλέον, αυξάνεται η αποζημίωση των γιατρών για τους εμβολιασμούς που διενεργούν και θα φτάνει πλέον έως και 50 ευρώ. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση η σχετική διάταξη και να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίησή της.
:102:
Επίσημη δωροδοκία, δηλαδή, για να μην εκφράζουν την επιστημονική άποψή τους στους ασθενείς τους αλλά αυτήν που η κυβέρνηση τούς πληρώνει για να προωθούν.

Καλά πάμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Navis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Navis »

Αρίστος έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 23:19
Navis έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 19:04 The more vaccinated a population, the more we’ll hear of the vaccinated getting infected. For example, say there’s a community that’s 100% vaccinated. If there’s transmission, we know breakthrough cases will happen. So, by definition, 100% of outbreak cases will be among the vaccinated. It will just be 100% out of a smaller number.
Cue Israel. They are one of the global leaders in vaccinations; 85% of Israeli adults are vaccinated. So, say we have the following scenario:
...
With an infection rate among the vaccinated of 2% and infection rate of 13% among the unvaccinated, this would give us an efficacy rate of 85%.

Λαθος γιατι οι ανεμβολιαστοι συμφωνα με την παρα-λογικη σας θα επρεπε να πεθαινουν σαν μυγες. Για να σας βγει το μοντελο μειωνετε καθετα τη θνησιμοτητα στους ανεμβολιαστους απο αυτην που αρχικα απειλουσατε πως θα τους βρει.

.
Ενα ενα, πρεπει ή οχι να βαλεις στον υπολογισμο και την πιθανοτητα να ειναι το θυμα ενβολιασμενος; τη στιγμη που σε αυτες τις ηλικιες ειναι 90+% στο Ισραηλ;
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

hellegennes έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 23:09
foscilis έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 13:12 Ψεκάριαλ και Χελλληγενής είναι ένα τσακ από το να μας τη λένε άγρια που δε φοράμε μάσκες και δεν αυτοαπομονωνόμαστε, ολοκληρώνοντας τον κύκλο της παράνοιας που ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο.
Εμένα στα παπάρια μου αν φοράς μάσκα. Αλλά πρώτον δεν έχει νομικά εκλείψει η υποχρέωση και άρα είσαι παράνομος. Κι εγώ δεν θέλω να φοράω, αλλά φοράω, γιατί έτσι λέει η νομοθεσία. Δεύτερον, έχεις εκφράσει χωρίς δισταγμό την πρόθεσή σου να συμπεριφέρεσαι με τρόπο που ποτέ δεν ήταν αποδεκτός, πανδημίες-ξεπανδημίες, όπως να βήχεις στα μούτρα άλλων.
Γω δεν καταλαβαίνω εδώ και αρκετούς μήνες Χριστούλη.Όποιος αμάσκωτος, είτε μαθητής είτε άλλος με πλησίαζε επικίνδυνα ,ψεκαζόταν με σπρέι αντισηπτικού.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Εμένα στα παπάρια μου αν φοράς μάσκα. Αλλά πρώτον δεν έχει νομικά εκλείψει η υποχρέωση και άρα είσαι παράνομος. Κι εγώ δεν θέλω να φοράω, αλλά φοράω, γιατί έτσι λέει η νομοθεσία. Δεύτερον, έχεις εκφράσει χωρίς δισταγμό την πρόθεσή σου να συμπεριφέρεσαι με τρόπο που ποτέ δεν ήταν αποδεκτός, πανδημίες-ξεπανδημίες, όπως να βήχεις στα μούτρα άλλων.
Κανένα από τα δύο όμως δεν είναι ανευθυνότητα. Απλά γουστάρω να κάνω κακό.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

foscilis έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 23:51
Άρα είσαι και ανεύθυνος και μαλάκας. Ανεύθυνος μαλάκας. Συγχαρητήρια για τον νέο σου τίτλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ανεύθυνος είναι κάποιος που δεν τον νοιάζει αν αρρωσταίνουν εξαιτίας του ανεμβολίαστοι.

Εμένα με νοιάζει και συγκεκριμένα το φχαριστιέμαι.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

foscilis έγραψε: 25 Ιούλ 2021, 00:05 Ανεύθυνος είναι κάποιος που δεν τον νοιάζει αν αρρωσταίνουν εξαιτίας του ανεμβολίαστοι.

Εμένα με νοιάζει και συγκεκριμένα το φχαριστιέμαι.
Ανεύθυνος είναι κάποιος που δεν έχει υπεύθυνη στάση. Τα νοιαξίματα ανήκουν στα συναισθήματα, όχι στις πράξεις.

Επιπροσθέτως, χαλαρά παίρνεις στον λαιμό σου τον οποιονδήποτε εμβολιασμένο, πράγμα που θα συνέβαινε ακόμα κι αν η προστασία ήταν 99,9999%. Που φυσικά δεν είναι.

Επίσης, το να ευχαριστιέσαι με τον πόνο ανθρώπου, ακόμη και εγκληματία, ή ζώου, ανήκει στις ψυχικές ασθένειες. Να το κοιτάξεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

foscilis έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 23:51
Τρολάρεις βέβαια ,ουδείς εκών κακός.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Πρετεντέρης έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 18:22 Ο Μητσοτάκης απαντά στους αντιεμβολιαστές με άρθρο του Συντάγματος
Επιβεβλημένη η διάταξη για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού

4. Tο Kράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης.

Κάτι είχες πει για το Σύνταγμα,hellegennes και ο Κυριάκος σε άκουσε.
Και πέταξε ένα άρθρο που δεν έχει καμμιά σχέση με αυτό που θα ήθελε να λέει. Η κοινωνική και εθνική αλληλεγγύη αφορά χρηματοοικονομικά ζητήματα, όπως η υποχρεωτική ασφάλιση, τα προγράμματα κοινωνικής υποστήριξης, η χρηματοδότηση του ΟΑΕΔ, κτλ.

Η δυνατότητα δωρεάν εμβολιασμού σε όλους τους πολίτες είναι που εμπίπτει σ' αυτό το άρθρο. Όχι η υποχρεωτικότητα. Κοινωνική αλληλεγγύη συνιστά το να πληρώνουμε όλοι για να εμβολιάζονται ακόμη κι αυτοί που δεν μπορούν.

Στο ίδιο άρθρο, βέβαια, το σύνταγμα λέει «Τα δικαιώματα του ανθρώπου ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου και η αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου τελούν υπό την εγγύηση του Κράτους» και συνεχίζει «Oι κάθε είδους περιορισμοί που μπορούν κατά το Σύνταγμα να επιβληθούν στα δικαιώματα αυτά πρέπει να προβλέπονται είτε απευθείας από το Σύνταγμα είτε από το νόμο, εφόσον υπάρχει επιφύλαξη υπέρ αυτού και να σέβονται την αρχή της αναλογικότητας».

Όχι μόνο δηλαδή επαναλαμβάνεται ότι το κράτος πρέπει να προστατεύει και όχι να καταλύει τα ατομικά δικαιώματα, όχι μόνο ότι οι όποιοι περιορισμοί πρέπει να προβλέπονται απευθείας από το σύνταγμα ή από τον νόμο, όταν το σύνταγμα προβλέπει τέτοιο πράγμα, αλλά πρέπει και να σέβονται την αρχή της αναλογικότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Αρίστος έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 18:56 ...

Εχω μια απολουστερη εξηγηση απο τη δικια σου, οσοι στο Ισραηλ εμβολιαστηκαν πρωτοι ΕΛΗΞΕ η προστασια του εμβολιου.

.
Ωραία λοιπόν.Αφου παραδέχτηκες ότι τα εμβόλια προστατεύουν αλλά κάποια στιγμή απλά λήγει αυτή η προστασία,ας επισπεύσουμε τις επόμενες δόσεις κι όλα θα πάνε καλά.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

waldorf έγραψε: 25 Ιούλ 2021, 09:16
Αρίστος έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 18:56 ...

Εχω μια απολουστερη εξηγηση απο τη δικια σου, οσοι στο Ισραηλ εμβολιαστηκαν πρωτοι ΕΛΗΞΕ η προστασια του εμβολιου.

.
Ωραία λοιπόν.Αφου παραδέχτηκες ότι τα εμβόλια προστατεύουν αλλά κάποια στιγμή απλά λήγει αυτή η προστασία,ας επισπεύσουμε τις επόμενες δόσεις κι όλα θα πάνε καλά.

Προστατευουν για τρεις μονο μηνες λεει η προσφατη ΕΛΛΗΝΙΚΗ μελετη στην οποια αναφερθηκε ο Πολακης, αλλες λενε για 6 μηνες. Προστασια 3 εως 6 μηνων δεν θεωρειται σοβαρη οταν προκειται για πειραματικα εμβολια που τα ρισκα ειναι μεγαλα και που η ασφαλεια τους αποδειχθηκε προβληματικη, τουλαχιστον σε δυο απο τα τεσσερα, ενω αναμενουμε τι θα συμβει σε μεσοπροθεσμες παρενεργειες για ολα τα εμβολια αλλα ειδικα για τα mRNA που η ακιδα μπορει να αποβει τοξικη συμφωνα με καποιους γιατρους.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”