Tι άλλες παπαριές θα διαβάσουμε εδώ μέσα, Θεέ μου...SuperRogue έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 18:44Οι μεταλλάξεις είναι εξορισμού αποτέλεσμα εμβολιασμού.Πρετεντέρης έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 12:27Ρε άνθρωπε, η μετάλλαξη Δ εμφανίστηκε στην ανεμβολίαστοη Ινδία και συ μας λες ότι οι εμβολιασμενοι υπερμεταδιδουν; Δεν απέχεις πολύ απο τη μαλακία που είπε ο Άριστος ότι το τείχος ανοσίας θα επιτευχθεί από τη νόσηση των ανεμβολίαστων.Arisvilla έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 09:49 Οπότε με 39% αποτελεσματικότητα έναντι συμπτωματικής νόσησης καταρρέει πλήρως το αφήγημα περί ανεμβολίαστων μόνο που είναι υγειονομικές βόμβες που μεταδίδουν τον ιο. Τον μεταδίδουν και νοσούν και οι εμβολιασμένοι. Και αν δεν προσέχουν και δεν φορούν μάσκες και δεν κρατούν αποστάσεις γιατί τους καλλιέργησαν οι κούληδες και οι Αδωνιδες μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας τότε μπορεί κάλλιστα να γίνουν super spreaders.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
-
Γιάννης
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
-
Γιάννης
Ως συνήθως, γράφεις ό,τι μαλακία σου κατέβει.Αρίστος έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 20:04 Η επικτητη φυσικη ανοσια μετα απο νοσηση κερδιζεται πιο μακροπροθεσμα απο το μαζικο εμβολιασμο που μπορει να επιτευχθει και σε λιγους μηνες. Γι' αυτο η αντιδραση του ιου στο μαζικο εμβολιασμο ειναι πιο αμεση και επιθετικη.
Εάν παρακολουθείς τον διάλογο και τους "συνομιλητές" και δεν θέλεις απλώς να σκιαμαχείς, θα γνώριζες ότι ποτέ δεν τσουβαλιάζω.Πρετεντέρης έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 14:44
Στο παρακάτω που είπες δεν κάνεις καμιά διάκριση. Δε λες ότι "κάποιοι", "μερικοί", "οι περισσότεροι" εμβολιασμένοι συμπεριφέρονται χειρότερα.ethereal έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 22:47 η μερική εμβολιαστική προστασία οδηγεί σε χειρότερη υγειονομικά συμπεριφορά από αυτήν που θα επιδείξει το υπεύθυνο ανεμβολίαστο άτομο.
Είναι λοιπόν γελοίο να συγκρίνεις τα δύο άκρα. τους ανεύθυνους εμβολιασμένους με τους υπεύθυνους ανεμβολίαστους, επειδή έτσι σε βολεύει. Η υπευθυνότητα υπάρχει και στις δύο ομάδες. Επιπλέον, οι εμβολιασμένοι δείχνουν κοινωνική υπευθυνότητα, αφού μειώνουν τη διασπορά σε σχέση με τους ανεμβολίαστους που απλώς κοιτάζουν τον κώλο τους.
Δεν διέστρεψα εγώ χρησιμοποιώντας το "συλλήβδην" ούτε είμαι εγώ που βάζω κουτάκια "εμβολιασμένος = υπευθυνότητα, ανεμβολίαστος = κοιτάω τον κώλο μου". Μεγαλύτερο βόλεμα από αυτό δεν υπάρχει.
Κι όταν έρχεται η ώρα να αρθρώσεις λόγο, προτιμάς κάτι μουγκανητά τύπου μασκούλα, ψέκες κλπ.
Αδιάφορος.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Τα λεγόμενά σου που παρεθεσα στο προηγούμενο ποστ μου είναι τσουβαλιασμα.ethereal έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 15:28Εάν παρακολουθείς τον διάλογο και τους "συνομιλητές" και δεν θέλεις απλώς να σκιαμαχείς, θα γνώριζες ότι ποτέ δεν τσουβαλιάζω.Πρετεντέρης έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 14:44
Στο παρακάτω που είπες δεν κάνεις καμιά διάκριση. Δε λες ότι "κάποιοι", "μερικοί", "οι περισσότεροι" εμβολιασμένοι συμπεριφέρονται χειρότερα.ethereal έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 22:47 η μερική εμβολιαστική προστασία οδηγεί σε χειρότερη υγειονομικά συμπεριφορά από αυτήν που θα επιδείξει το υπεύθυνο ανεμβολίαστο άτομο.
Είναι λοιπόν γελοίο να συγκρίνεις τα δύο άκρα. τους ανεύθυνους εμβολιασμένους με τους υπεύθυνους ανεμβολίαστους, επειδή έτσι σε βολεύει. Η υπευθυνότητα υπάρχει και στις δύο ομάδες. Επιπλέον, οι εμβολιασμένοι δείχνουν κοινωνική υπευθυνότητα, αφού μειώνουν τη διασπορά σε σχέση με τους ανεμβολίαστους που απλώς κοιτάζουν τον κώλο τους.
Δεν διέστρεψα εγώ χρησιμοποιώντας το "συλλήβδην" ούτε είμαι εγώ που βάζω κουτάκια "εμβολιασμένος = υπευθυνότητα, ανεμβολίαστος = κοιτάω τον κώλο μου". Μεγαλύτερο βόλεμα από αυτό δεν υπάρχει.
Κι όταν έρχεται η ώρα να αρθρώσεις λόγο, προτιμάς κάτι μουγκανητά τύπου μασκούλα, ψέκες κλπ.
Αδιάφορος.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άρα, λοιπόν, πιστεύεις ότι ο μερικώς προστατευμένος εμβολιασμένος έχει την ίδια τουλάχιστον υγειονομικώς συμπεριφορά με τον υπεύθυνο ανεμβολίαστο.Πρετεντέρης έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 16:09Τα λεγόμενά σου που παρεθεσα στο προηγούμενο ποστ μου είναι τσουβαλιασμα.ethereal έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 15:28Εάν παρακολουθείς τον διάλογο και τους "συνομιλητές" και δεν θέλεις απλώς να σκιαμαχείς, θα γνώριζες ότι ποτέ δεν τσουβαλιάζω.Πρετεντέρης έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 14:44
Στο παρακάτω που είπες δεν κάνεις καμιά διάκριση. Δε λες ότι "κάποιοι", "μερικοί", "οι περισσότεροι" εμβολιασμένοι συμπεριφέρονται χειρότερα.
Αδιάφορος.
Τότε γιατί σκούζεις για τους μεν και όχι τους δε;
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
ξήγα τους ρε πρετεντέρη ότι είτε τούς αρεσει είτε όχι εμείς θα κανουμε εμβόλια mrnaΠρετεντέρης έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 14:17Τρόφιμος in extremis είσαι εσύ που ισχυρίζεσαι ότι όλοι συλλήβδην οι εμβολιασμένοι δεν τηρούν τα μέτρα.ethereal έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 13:55Αποτυχημένο τρολάρισμα από τον πλέον ανερμάτιστο τρόφιμο.Πρετεντέρης έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 09:23
Τι σε ενδιαφέρει; Είναι κλειστό κλαμπ οι εμβολιασμένοι και δε δίνει λογαριασμό στην πλέμπα. Εσείς ο χύδην όχλος μασκούλα, αποστάσεις και κλείσιμο στο σπίτι.
Αφού φοβάσαι τόσο από την ανεύθυνη συμπεριφορά μας, κάνε το εμβόλιο, μη μας πάθεις τίποτα από το άγχος, ναι;![]()
3η,4η 5η 6η 7η.....δοση καί για Δ,Ε,Ζ,Η,Θ,Ι,Κ,......μεταλάξεις μέχρι να φτιάξουμε
έναν θαυμαστό κόσμο(άλντους χάξλεη)
κι'άστους τους ψεκες
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Ο πατήρ είναι εμβολιασμένος με 2 δόσεις Pfizer (μάλιστα με αγγάρεψε να τον πάω στο νοσοκομείο,γκρρρ). Από Σεπτέμβριο ,αν αρχίσει τα ίδια, δεν τον πάω.Ας πάει με την αδελφή ή τον ανιψιό μου.
Αυτοί είναι ψυχάκηδες ,μπορεί να μου χώσουν και μένα καμιά ξώφαλτση.
Αυτοί είναι ψυχάκηδες ,μπορεί να μου χώσουν και μένα καμιά ξώφαλτση.
Το ποσό των 10 ευρώ για κάθε πολίτη, τον οποίο θα πείθουν να εμβολιαστεί ενάντια στον κορωνοϊό θα λαμβάνουν οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.
Επιβράβευση της τάξεως των 10 ευρώ για κάθε πολίτη που θα πείθουν να εμβολιαστεί έναντι της COVID-19 θα λαμβάνουν φαρμακοποιοί και γιατροί.
Επιπλέον, αυξάνεται η αποζημίωση των γιατρών για τους εμβολιασμούς που διενεργούν και θα φτάνει πλέον έως και 50 ευρώ. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση η σχετική διάταξη και να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίησή της.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όχι μωρε μη σκιάζεσε,δεν θα σε πάρει ξώφαλτση.Στύγιος έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 16:59 Ο πατήρ είναι εμβολιασμένος με 2 δόσεις Pfizer (μάλιστα με αγγάρεψε να τον πάω στο νοσοκομείο,γκρρρ). Από Σεπτέμβριο ,αν αρχίσει τα ίδια, δεν τον πάω.Ας πάει με την αδελφή ή τον ανιψιό μου.
Αυτοί είναι ψυχάκηδες ,μπορεί να μου χώσουν και μένα καμιά ξώφαλτση.![]()
Να τον πας τον άνθρωπο.Άλλωστε, ασχέτως εμβολίου, πάντα δεν κάνουμε τα χατήρια στους γέροντές μας και τις γριούλες μας;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Για τρολάρισμα μοιάζει.GoBack έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 17:05Το ποσό των 10 ευρώ για κάθε πολίτη, τον οποίο θα πείθουν να εμβολιαστεί ενάντια στον κορωνοϊό θα λαμβάνουν οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.
Επιβράβευση της τάξεως των 10 ευρώ για κάθε πολίτη που θα πείθουν να εμβολιαστεί έναντι της COVID-19 θα λαμβάνουν φαρμακοποιοί και γιατροί.
Επιπλέον, αυξάνεται η αποζημίωση των γιατρών για τους εμβολιασμούς που διενεργούν και θα φτάνει πλέον έως και 50 ευρώ. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση η σχετική διάταξη και να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίησή της.![]()
Ο Κικιλιας τα λεει στο fb 
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
talaipwros
https://www.kathimerini.gr/society/5614 ... mvoliasmo/Green Dragon έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 17:07Για τρολάρισμα μοιάζει.GoBack έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 17:05Το ποσό των 10 ευρώ για κάθε πολίτη, τον οποίο θα πείθουν να εμβολιαστεί ενάντια στον κορωνοϊό θα λαμβάνουν οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.
Επιπλέον, αυξάνεται η αποζημίωση των γιατρών για τους εμβολιασμούς που διενεργούν και θα φτάνει πλέον έως και 50 ευρώ. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση η σχετική διάταξη και να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίησή της.![]()
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Λάθος κίνηση, όποιος θέλει κάνει, όποιος δεν θέλει δεν κάνει, πρόβλημά του.
Όλα ανοιχτά και ότι γίνει, σιγά μην τους πληρώσουμε κιόλας για να εμβολιαστούν.
Όλα ανοιχτά και ότι γίνει, σιγά μην τους πληρώσουμε κιόλας για να εμβολιαστούν.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Δεν έγραψα τίποτα controversial.Γιάννης έγραψε: 24 Ιούλ 2021, 15:12Tι άλλες παπαριές θα διαβάσουμε εδώ μέσα, Θεέ μου...SuperRogue έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 18:44Οι μεταλλάξεις είναι εξορισμού αποτέλεσμα εμβολιασμού.Πρετεντέρης έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 12:27
Ρε άνθρωπε, η μετάλλαξη Δ εμφανίστηκε στην ανεμβολίαστοη Ινδία και συ μας λες ότι οι εμβολιασμενοι υπερμεταδιδουν; Δεν απέχεις πολύ απο τη μαλακία που είπε ο Άριστος ότι το τείχος ανοσίας θα επιτευχθεί από τη νόσηση των ανεμβολίαστων.
Ε μα τώρα τα θέλουν...
Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:06"Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν".Θα πλερώ κύριοι.Και επίδομα θέλω και άδεια θέλω και αναδρομικά θέλω..Πρετεντέρης έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:55Ετοιμάσου για το εμβόλιο το υποχρεωτικό.Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 12:52 Μητσοτάκης σε εκπαιδευτικούς: Σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/3541 ... oliasteite
Στύγιος προς Μητσοτάκη: Τι μου δίνεις; Περιμένω προσφορές.![]()
"Ο τζάμπας πέθανε κι ο βερεσές ετάφη".![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 968 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 53 Απαντήσεις