Θα δημευσει την περιουσια του Βαγγελα για να φτιαξει νοσοκομεια και να αγορασει ραφαλ;Πρετεντέρης έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 18:22
4. Tο Kράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης.
https://www.in.gr/2021/07/23/greece/ypo ... stoxastro/
Κάτι είχες πει για το Σύνταγμα,hellegennes και ο Κυριάκος σε άκουσε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Echelon έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 15:34Μπαρμπαριστο στο παρελθόν έχεις αναφέρει ότι έχεις αλλεργίες (ψάρια, θαλασσινά κλπ.) και ότι θα συμβουλευτείς γιατρό για το ενδεχόμενο να εμβολιαστείς. Τελικά σθμβουλευτηκες ή το αφήνεις φλου;
Ειχα πει οτι ειμαι υπεραλλεργικος αλλα πως και να μην ημουν ΠΑΛΙ ΔΕΝ θα εκανα τα εμβολια για λογους αρχης, fast track και γενετικα εμβολια δεν κανω.
.
SuperRogue έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 18:44Οι μεταλλάξεις είναι εξορισμού αποτέλεσμα εμβολιασμού.Πρετεντέρης έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 12:27Ρε άνθρωπε, η μετάλλαξη Δ εμφανίστηκε στην ανεμβολίαστοη Ινδία και συ μας λες ότι οι εμβολιασμενοι υπερμεταδιδουν; Δεν απέχεις πολύ απο τη μαλακία που είπε ο Άριστος ότι το τείχος ανοσίας θα επιτευχθεί από τη νόσηση των ανεμβολίαστων.Arisvilla έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 09:49 Οπότε με 39% αποτελεσματικότητα έναντι συμπτωματικής νόσησης καταρρέει πλήρως το αφήγημα περί ανεμβολίαστων μόνο που είναι υγειονομικές βόμβες που μεταδίδουν τον ιο. Τον μεταδίδουν και νοσούν και οι εμβολιασμένοι. Και αν δεν προσέχουν και δεν φορούν μάσκες και δεν κρατούν αποστάσεις γιατί τους καλλιέργησαν οι κούληδες και οι Αδωνιδες μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας τότε μπορεί κάλλιστα να γίνουν super spreaders.
Οι μεταλλαξεις δημιουργουνται οταν ο ιος προσπαθει να υπερπηδησει ειτε ενα φυσικο φραγμα ανοσιας πιχι σε μια μικρη κοινοτητα νεων ανθρωπων, ειτε ενα τεχνητο φραγμα ανοσιας οπως αυτο που δημιουργουν τα εμβολια πιχι σε ενα γηροκομειο. Ο ιος δηλαδη προσπαθει να επιβιωσει απεναντι στα αντισωματα που βρισκει μπροστα του και γι' αυτο δημιουργει μεταλλαξη. Το αν αυτα τα αντισωματα ειναι φυσικα η τεχνητα δεν τον ενδιαφερουν. Επισης το οτι η χι μεταλλαξη δημιουργηθηκε πριν τα εμβολια δεν σημαινει οτι τα εμβολια δεν την αναπαραγουν. Πιχι ο ιος μπορει να αντιδρασει με ψ+ζ+ξ τροπους απεναντι σε ενα φραγμα αντισωματων δημιουργωντας ψ+ζ+ξ μεταλλαξεις και μια απο αυτες τις μεταλλαξεις να την ειχαν δημιουργησει και τα αδελφακια σου σε αλλες χωρες πιο πριν. Τουτεστιν μια μεταλλαξη δεν σημαινει οτι μεταδιδεται μονο απο χωρα σε χωρα αλλα μπορει να αναπαραγεται απο τον ιο σε διαφορετικες χωρες σαν κοινη αντιδραση απεναντι σε αντισωματα ειτε φυσικα ειτε τεχνητα. Γι' αυτο υπαρχουν γιατροι που λενε πως ειναι λαθος να γινονται μαζικοι εμβολιασμοι σε περιοδο πανδημιας καθοτι θα οδηγησουν τον ιο σε υπερπαραγωγη μεταλλαξεων.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 23 Ιούλ 2021, 19:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βγηκε νεο βιβλιο μου λογοτεχνικο αυτη τη φορα απο εκδοτικο οικο που συνεργαζομαι για πρωτη φορα και θα βγει και ιστορικο τελη Αυγουστου αρχες Σεπτεμβριου απο εκδοτικο οικο που ειδικευεται σε ιστορικα βιβλια. Αυτα τα δυο βιβλια ουσιαστικα τα δουλευα για πανω απο δεκα χρονια το καθενα και επι καραντινας απλα εκανα συμπληρωσεις και διορθωσεις. Θα τα ανακοινωσω και τα δυο μαζι οταν κυκλοφορησει και το δευτερο.
.
- nik_killthemall
Ναι αλλά όσο και να μιλάτε δεν μπορείτε να αρθρώσετε ούτε ένα επιχείρημα για το γεγονός πως η επικρατούσα μετάλλαξη αυτή τη στιγμή εμφανίστηκε (Δεκ 2020) σε εντελώς ανεμβολίαστο πληθυσμο που δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ φυσικό ή τεχνητό φράγμα ανοσίας και σε περίοδο ύφεσης της διασποράς !Αρίστος έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 19:02SuperRogue έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 18:44Οι μεταλλάξεις είναι εξορισμού αποτέλεσμα εμβολιασμού.Πρετεντέρης έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 12:27
Ρε άνθρωπε, η μετάλλαξη Δ εμφανίστηκε στην ανεμβολίαστοη Ινδία και συ μας λες ότι οι εμβολιασμενοι υπερμεταδιδουν; Δεν απέχεις πολύ απο τη μαλακία που είπε ο Άριστος ότι το τείχος ανοσίας θα επιτευχθεί από τη νόσηση των ανεμβολίαστων.
Οι μεταλλαξεις δημιουργουνται οταν ο ιος προσπαθει να υπερπηδησει ειτε ενα φυσικο φραγμα ανοσιας πιχι σε μια μικρη κοινοτητα νεων ανθρωπων, ειτε ενα τεχνητο φραγμα ανοσιας οπως αυτο που δημιουργουν τα εμβολια πιχι σε ενα γηροκομειο. Ο ιος δηλαδη προσπαθει να επιβιωσει απεναντι στα αντισωματα που βρισκει μπροστα του και γι' αυτο δημιουργει μεταλλαξη. Το αν αυτα τα αντισωματα ειναι φυσικα η τεχνητα δεν τον ενδιαφερουν. Επισης το οτι η χι μεταλλαξη δημιουργηθηκε πριν τα εμβολια δεν σημαινει οτι τα εμβολια δεν την αναπαραγουν. Πιχι ο ιος μπορει να αντιδρασει με ψ+ζ+ξ τροπους απεναντι σε ενα φραγμα αντισωματων δημιουργωντας ψ+ζ+ξ μεταλλαξεις και μια απο αυτες τις μεταλλαξεις να την ειχαν δημιουργησει και τα αδελφακια σου σε αλλες χωρες πιο πριν. Τουτεστιν μια μεταλλαξη δεν σημαινει οτι μεταδιδεται μονο απο χωρα σε χωρα αλλα μπορει να αναπαραγεται απο τον ιο σε διαφορετικες χωρες σαν κοινη αντιδραση απεναντι σε αντισωματα ειτε φυσικα ειτε τεχνητα.
.
Βέβαια υπάρχει και η θρησκευτικού τύπου πίστη "τα εμβόλια προκαλούν μεταλλάξεις γιατί μου το είπε ο άφαντος θεός με τον οποίο έχω μονοπώλιο". Οκ γίνεται κι αυτό ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
nik_killthemall έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 19:15Ναι αλλά όσο και να μιλάτε δεν μπορείτε να αρθρώσετε ούτε ένα επιχείρημα για το γεγονός πως η επικρατούσα μετάλλαξη αυτή τη στιγμή εμφανίστηκε (Δεκ 2020) σε εντελώς ανεμβολίαστο πληθυσμο που δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ φυσικό ή τεχνητό φράγμα ανοσίας και σε περίοδο ύφεσης της διασποράς !Αρίστος έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 19:02
Οι μεταλλαξεις δημιουργουνται οταν ο ιος προσπαθει να υπερπηδησει ειτε ενα φυσικο φραγμα ανοσιας πιχι σε μια μικρη κοινοτητα νεων ανθρωπων, ειτε ενα τεχνητο φραγμα ανοσιας οπως αυτο που δημιουργουν τα εμβολια πιχι σε ενα γηροκομειο. Ο ιος δηλαδη προσπαθει να επιβιωσει απεναντι στα αντισωματα που βρισκει μπροστα του και γι' αυτο δημιουργει μεταλλαξη. Το αν αυτα τα αντισωματα ειναι φυσικα η τεχνητα δεν τον ενδιαφερουν. Επισης το οτι η χι μεταλλαξη δημιουργηθηκε πριν τα εμβολια δεν σημαινει οτι τα εμβολια δεν την αναπαραγουν. Πιχι ο ιος μπορει να αντιδρασει με ψ+ζ+ξ τροπους απεναντι σε ενα φραγμα αντισωματων δημιουργωντας ψ+ζ+ξ μεταλλαξεις και μια απο αυτες τις μεταλλαξεις να την ειχαν δημιουργησει και τα αδελφακια σου σε αλλες χωρες πιο πριν. Τουτεστιν μια μεταλλαξη δεν σημαινει οτι μεταδιδεται μονο απο χωρα σε χωρα αλλα μπορει να αναπαραγεται απο τον ιο σε διαφορετικες χωρες σαν κοινη αντιδραση απεναντι σε αντισωματα ειτε φυσικα ειτε τεχνητα.
.
Βέβαια υπάρχει και η θρησκευτικού τύπου πίστη "τα εμβόλια προκαλούν μεταλλάξεις γιατί μου το είπε ο άφαντος θεός με τον οποίο έχω μονοπώλιο". Οκ γίνεται κι αυτό ...
Δεν καταλαβες τι εγραψα, ο ιος μπορει να δημιουργησει μια μεταλλαξη απεναντι και σε μια παρεα νεων ανθρωπων που εχουν φυσικα αντισωματα και την ιδια μεταλλαξη να δημιουργησει σε αλλο ημισφαιριο τρεις μηνες μετα σε ενα γηροκομειο για να υπερπηδησει τα τεχνητα αντισωματα των εμβολιασμενων ηλικιωμενων.
.
- nik_killthemall
Άρα η δημιουργία μετάλλαξης είναι εντελώς ασυσχέτιστη με το αν ο πληθυσμός έχει εμβολιαστεί ή οχι !Αρίστος έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 19:21Δεν καταλαβες τι εγραψα, ο ιος μπορει να δημιουργησει μια μεταλλαξη απεναντι και σε μια παρεα νεων ανθρωπων που εχουν φυσικα αντισωματα και την ιδια μεταλλαξη να δημιουργησει σε αλλο ημισφαιριο τρεις μηνες μετα σε ενα γηροκομειο για να υπερπηδησει τα τεχνητα αντισωματα των εμβολιασμενων ηλικιωμενων.nik_killthemall έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 19:15Ναι αλλά όσο και να μιλάτε δεν μπορείτε να αρθρώσετε ούτε ένα επιχείρημα για το γεγονός πως η επικρατούσα μετάλλαξη αυτή τη στιγμή εμφανίστηκε (Δεκ 2020) σε εντελώς ανεμβολίαστο πληθυσμο που δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ φυσικό ή τεχνητό φράγμα ανοσίας και σε περίοδο ύφεσης της διασποράς !Αρίστος έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 19:02
.
.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
nik_killthemall έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 19:26Άρα η δημιουργία μετάλλαξης είναι εντελώς ασυσχέτιστη με το αν ο πληθυσμός έχει εμβολιαστεί ή οχι !Αρίστος έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 19:21Δεν καταλαβες τι εγραψα, ο ιος μπορει να δημιουργησει μια μεταλλαξη απεναντι και σε μια παρεα νεων ανθρωπων που εχουν φυσικα αντισωματα και την ιδια μεταλλαξη να δημιουργησει σε αλλο ημισφαιριο τρεις μηνες μετα σε ενα γηροκομειο για να υπερπηδησει τα τεχνητα αντισωματα των εμβολιασμενων ηλικιωμενων.nik_killthemall έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 19:15
Ναι αλλά όσο και να μιλάτε δεν μπορείτε να αρθρώσετε ούτε ένα επιχείρημα για το γεγονός πως η επικρατούσα μετάλλαξη αυτή τη στιγμή εμφανίστηκε (Δεκ 2020) σε εντελώς ανεμβολίαστο πληθυσμο που δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ φυσικό ή τεχνητό φράγμα ανοσίας και σε περίοδο ύφεσης της διασποράς !
.
Το αντιθετο, οσο περισσοτερο ο πληθυσμος εμβολιαζεται τοσο το τεχνητο φραγμα θα αυξανεται και τοσο θα αυξανονται και οι μεταλλαξεις του ιου επειδη θα κανει προσπαθειες να υπερπηδησει το τεχνητο φραγμα αντισωματων. Γι' αυτο υπαρχουν ιολογοι που λενε οτι ειναι λαθος ο μαζικος εμβολιασμος σε περιοδο πανδημιας.
.
.
- Bill Hicks
το ίδιο όσο να σε βγάλει θετικό ένα τεστ;hellegennes έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 16:54
Αν σε έχουν βγάλει θετικό τα τεστ, δεν χρειάζεσαι τεστ αντισωμάτων για να είσαι σίγουρος. Πόσο πιθανόν είναι να σε βγάζουν συνέχεια θετικό τα τεστ;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Bill Hicks
πες τον Κυριάκο, last year.Πρετεντέρης έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 18:22
4. Tο Kράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Άλλο εμφανίστηκε άλλο επικράτησε φίλε μου.nik_killthemall έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 19:15 Ναι αλλά όσο και να μιλάτε δεν μπορείτε να αρθρώσετε ούτε ένα επιχείρημα για το γεγονός πως η επικρατούσα μετάλλαξη αυτή τη στιγμή εμφανίστηκε (Δεκ 2020) σε εντελώς ανεμβολίαστο πληθυσμο που δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ φυσικό ή τεχνητό φράγμα ανοσίας και σε περίοδο ύφεσης της διασποράς !
- hellegennes
Obviously not.Bill Hicks έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 19:35το ίδιο όσο να σε βγάλει θετικό ένα τεστ;hellegennes έγραψε: 23 Ιούλ 2021, 16:54
Αν σε έχουν βγάλει θετικό τα τεστ, δεν χρειάζεσαι τεστ αντισωμάτων για να είσαι σίγουρος. Πόσο πιθανόν είναι να σε βγάζουν συνέχεια θετικό τα τεστ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Oσο ο ιος θα κυκλοφορεί μεταξύ των ατόμων εμβολιασμένων και μη θα δημιουργούνται μεταλλάξεις. Καμία μετάλλαξη δεν δημιούργησαν τα εμβόλια. Η ανεξέλεγκτη κυκλοφορία του ιου δημιουργεί τις μεταλλάξεις. Για αυτά δημιουργήθηκαν στην Ινδία, στη Βρετανία, στη Νότια Αφρική, στη Βραζιλία. Για αυτό η λογική που ακολουθούν στην Βρετανία αλλά βλέπω οτι την διατυπώνουν σιγά σιγά και στη χώρα μας κάποιοι του στυλ ανοίχτε τα όλα όλοι θα έρθουμε σε επαφή με τον ιο και θα νοσήσουμε εμβολιασμένοι η μη είναι ταμαμ για τη δημιουργία νέων μεταλλάξεων που μπορεί να είναι πιο επικίνδυνες.
Στις περισσοτερες χωρες το 3ο κυμα εμφανιστηκε πολυ επιθετικα ταυτοχρονα με την εναρξη των εμβολιασμων η δυο με τρεις εβδομαδες μετα.
Ελλαδα και Ινδια ειναι μεσα σε αυτες. Στην Ελλαδα οι εμβολιασμοι ξεκινησαν γυρω στις 5 Ιανουαριου και για την εμφανιση τριτου κυματος εγραψαν τα μμε στις 25 Ιανουαριου, δηλαδη τρεις εβδομαδες μετα.
.
Ελλαδα και Ινδια ειναι μεσα σε αυτες. Στην Ελλαδα οι εμβολιασμοι ξεκινησαν γυρω στις 5 Ιανουαριου και για την εμφανιση τριτου κυματος εγραψαν τα μμε στις 25 Ιανουαριου, δηλαδη τρεις εβδομαδες μετα.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-