Ναι σαφως, απλα προσπαθω να καταλαβω την λογικη, και απλα σε ρωτω εαν εσυ την εχεις καταλαβει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Του Χελετζέ;
Δεν πασχίζω πια. Κάποτε προσπαθούσα.
Δεν πασχίζω πια. Κάποτε προσπαθούσα.
Η μείωση των αντισωμάτων που παρατηρείται συν τω χρόνω μετά τον εμβολιασμό με Pfizer, παρατηρείται επίσης και μετά από νόσηση. Το πέρασα και το ξέρω. Κατά την έξοδό μου από το νοσοκομείο, μου είπαν ότι θα έχω ανοσία γιά τρείς μήνες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Αλλωστε, ναι μεν η Pfizer ζήτησε να εγκριθεί και τρίτη δόση, όμως το θέμα εκκρεμεί ακόμη.stavmanr έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 13:20Δεν του φτάνει ανοσία για 6 μήνες τουλάχιστον, και μετά βλέπουμε;axilmar έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 13:19Ναι οκ. Και τι εγινε; απο το καθολου εμβολιο ειναι προτιμοτερο το εμβολιο.hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 12:46
Πάντως για το ότι τα εμβόλια έχουν μικρή διάρκεια ζωής πάρε αυτό:
Την Πέμπτη, η Pfizer ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ζητήσει άδεια κυκλοφορίας σε ΕΕ και ΗΠΑ για μια ενισχυτική δόση του εμβολίου της κατά της Covid-19, επικαλούμενη ενδείξεις για πτώση της αποτελεσματικότητας έξι μήνες μετά τον αρχικό εμβολιασμό, καθώς και την ραγδαία εξάπλωση του στελέχους Δέλτα.
Ούτε καν για το αρχικό στέλεχος δεν ισχυρίζονται πλέον ότι η αποτελεσματικότητά του είναι σταθερή πάνω από 6 μήνες, πόσο μάλλον για την Δέλτα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -tourismo/Η εισήγηση αυτή από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων, σημαίνει στην ουσία, ότι αν κάποιος εργαζόμενος στον τουρισμό δεν έχει εμβολιαστεί, θα πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλλεται εβδομαδιαία σε ένα self και σε ένα rapid τεστ, με το κόστος κατά πάσα πιθανότητα να βαραίνει τον ίδιο τον εργαζόμενο.
Μοντέλο Μακρον από την Επιτροπή.
Λογικά, αυτό θα ισχύσει σε όλους τους εργαζόμενους από φθινόπωρο. Με λιγότερο σελφ και περισσοτερα Ραπίντ (από την τσέπη τους). Θα δείξει.
Ουτε απολυσεις, ουτε απομάκρυνση από την εργασία.
Μιλάμε παντα για μη υγειονομικούς.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Πατέρας συναδέλφου πέθανε στο νοσοκομείο από κορωνοϊό που κόλλησε εκεί. Πόσοι από το προσωπικό να ήταν ανεμβολίαστοι; Να κόλλησε άραγε από αυτούς;hellegennes έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 12:30Έχω πρώην πελάτη που μπήκε στο νοσοκομείο με κορωνοϊό και τελικά πέθανε από ενδονοσοκομειακή μόλυνση. Στα 30κάτι.Αρίστος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 04:40Gherschaagk έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 00:28
![]()
Μαν τις αντιβιώσεις που θα σου δώσουν στο νοσοκομείο δεν μπορεί να σου τις δώσει κανένας ιδιώτης γιατρός. Δεν φτάνει αυτό, έχε υπόψιν σου πως το κόστος τους είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ότι μπορείς να φανταστείς. Για αυτό και δίδονται μόνο ενδονοσοκομειακά.
Εκτός κι αν νομίζετε κάποιοι πως θα το περάσετε με λίγο ορό γιατί το μόνο σας πρόβλημα είναι η αφυδάτωση.
Αν το κοστος για να παρω τις αντιβιωσεις ειναι να κολλησω ολες τις ενδονοσοκομειακες μολυνσεις που υπαρχουν τοτε ευχαριστω δεν θα παρω. Οι ΜΕΘ εχουν καταντησει στην Ελλαδα προθαλαμοι θανατου και βαζω στοιχημα οτι εχουν πολυ χειροτερα στατιστικα απο αλλες χωρες γιατι εκτος απο τις ενδονοσοκομειακες εχουν και καραμπινατες ελλειψεις σε βασικα ειδη οπως δειχνει η περιπτωση του νοσοκομειου Αγρινιου. Εχει ενδιαφερον επισης για την καταντια που εχει φτασει η χωρα οτι κανενα κομμα δεν θελει να θιξει το ζητημα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ετοιμάσου για το εμβόλιο το υποχρεωτικό.Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 12:52 Μητσοτάκης σε εκπαιδευτικούς: Σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/3541 ... oliasteite
Στύγιος προς Μητσοτάκη: Τι μου δίνεις; Περιμένω προσφορές.![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
"Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν".Θα πλερώ κύριοι.Και επίδομα θέλω και άδεια θέλω και αναδρομικά θέλω..Πρετεντέρης έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:55Ετοιμάσου για το εμβόλιο το υποχρεωτικό.Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 12:52 Μητσοτάκης σε εκπαιδευτικούς: Σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε
"Ο τζάμπας πέθανε κι ο βερεσές ετάφη".
Awesomatic έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 11:50Τότε γιατί αυτή η εμμονή με το "85% στην Μύκονο είναι εμβολιασμένοι και δείτε τι συμβαίνει" όταν το πραγματικό ποσοστό όταν βάλεις τους μη-μόνιμους κατοίκους είναι πολύ πολύ πολύ χαμηλότερο;Αρίστος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 04:37Καλα τρελλα πουλας; Ποτε το αρνηθηκα αυτο για να χρειαζεται να το παραδεχτω;Awesomatic έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 21:53
Καθόλου δεν θα το αγνοήσω. Μόλις παραδεχτείς το παραπάνω (ότι δηλαδή στη Μύκονο το 85% αφορά μόνο τους μόνιμους κατοίκους που είναι ελάχιστοι σε σχέση με το πόσοι βρίσκονται στο νησί το καλοκαίρι) θα σου απαντήσω και για αυτά που μόλις έγραψες σημείο σημείο.
.
Δεν ειναι ΠΟΛΥ χαμηλοτερο γιατι συμφωνα με την κυβερνηση της Νουδουλας ΟΣΟΙ τουριστες ερχονται στην Ελλαδα εκπληρουν μια απο τις τρεις προυποθεσεις που η ΙΔΙΑ η κυβερνηση εθεσε σαν κριτηριο ασφαλειας. Συνεπως ο πληθυσμος της Μυκονου φετος ειναι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ασφαλης συμφωνα με τους κανονες που η ιδια η κυβερνηση εθεσε. Και αρα η ιδια η κυβερνηση πρεπει να δει τι φταιει που το μοντελο της δεν περπαταει.
.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Τα κανάλια τον παίζουν από την ίδρυση τους . Τι πάει να πει αυτό;Αρίστος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 10:40taliban έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 10:36 Πλάκα έχουν οι ανεμβολιαστοι.
Απ τη μια λένε δεν ξέρουν τι παρενέργειες θα έχουν τα εμβόλια μελλοντικά...Αλλά την ίδια στιγμή είναι σίγουροι πως θα έχουν γιατί....ετσι.
![]()
ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει τι παρενεργειες θα εχουν τα εμβολια μεχρι το 2023 που θα παρουν (αν παρουν) την οριστικη εγκριση. Το Δεκεμβριο του 2021 θα δημοσιευθουν τα αποτελεσματα της κλινικης δοκιμης ΙΙΙ και επεται συνεχεια μεχρι το 2023.
Το μονο σιγουρο μεχρι τωρα ειναι οι παρενεργειες που ειχαν δημοσιευσει οι ιδιες οι εταιρειες ταυτοχρονα με την κυκλοφορια των εμβολιων και νεες παρενεργειες που προστεθηκαν παλι απο τις εταιρειες προσφατα. Αυτες ομως δεν παιχτηκαν απο τα ελληνικα καναλια.
.
Ότι θα περιμένω από τα κανάλια ή την κυβέρνηση ή το προ νιουζ να μου εξηγήσει αν θα πρέπει ή όχι να μειωσω τις πιθανότητές να πάω νοσοκομείο κάνοντας ή οχι το εμβολιο
Τα υπόλοιπα να χουμε να λεμε να περάσει η ώρα....
Πρετεντέρης έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:55Ετοιμάσου για το εμβόλιο το υποχρεωτικό.Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 12:52 Μητσοτάκης σε εκπαιδευτικούς: Σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε
Ουτε καν οι υγειονομικοι ΔΕΝ δεχονται το υποχρεωτικο. Η ΠΟΕΔΗΝ του Γιαννακου εκανε ηδη την πρωτη διαδηλωση διαμαρτυριας ενω το προσωπικο απο αρκετα νοσοκομεια βαζει δικηγορους να κυνηγησουν την κυβερνηση σε δικαστηρια. Εν τω μεταξυ αν απολυσετε τους συγκεκριμενους υγειονομικους και γιατρους ειναι τοσοι οι αριθμοι τους που το ΕΣΥ δεν θα μπορεσει να λειτουργησει. Πλακα εχει κιολας που τους χθεσινους ηρωες θελετε τωρα να τους απολυσετε.
Θα φτυσετε αιμα για να περασει το υποχρεωτικο εστω και σε ενα κλαδο. Και προσεξτε μην στρεψετε εναντιον σας ολη την Ελλαδα αν συνεχισετε να φερεστε σαν χουντα. Ουτε στη Γαλλια θα περασουν τα φασιστικα του Μακρον. Κοροιδο ειναι η Γερμανια που δεν θελησε να διχασει το λαο της και ετσι να γλυτωσει απο διαδηλωσεις και συγκρουσεις;
.
taliban έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:20Τα κανάλια τον παίζουν από την ίδρυση τους . Τι πάει να πει αυτό;Αρίστος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 10:40taliban έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 10:36 Πλάκα έχουν οι ανεμβολιαστοι.
Απ τη μια λένε δεν ξέρουν τι παρενέργειες θα έχουν τα εμβόλια μελλοντικά...Αλλά την ίδια στιγμή είναι σίγουροι πως θα έχουν γιατί....ετσι.
![]()
ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει τι παρενεργειες θα εχουν τα εμβολια μεχρι το 2023 που θα παρουν (αν παρουν) την οριστικη εγκριση. Το Δεκεμβριο του 2021 θα δημοσιευθουν τα αποτελεσματα της κλινικης δοκιμης ΙΙΙ και επεται συνεχεια μεχρι το 2023.
Το μονο σιγουρο μεχρι τωρα ειναι οι παρενεργειες που ειχαν δημοσιευσει οι ιδιες οι εταιρειες ταυτοχρονα με την κυκλοφορια των εμβολιων και νεες παρενεργειες που προστεθηκαν παλι απο τις εταιρειες προσφατα. Αυτες ομως δεν παιχτηκαν απο τα ελληνικα καναλια.
.
Ότι θα περιμένω από τα κανάλια ή την κυβέρνηση ή το προ νιουζ να μου εξηγήσει αν θα πρέπει ή όχι να μειωσω τις πιθανότητές να πάω νοσοκομείο κάνοντας ή οχι το εμβολιο![]()
Τα υπόλοιπα να χουμε να λεμε να περάσει η ώρα....
Το προβλημα το δικο μου δεν ειναι αν εσυ θες να κανεις πειραματικα εμβολια, αλλα το να μην απαιτεις να συμμορφωθω κι εγω με τη δικη σου επιλογη. Και ιδιαιτερα να αφησουμε εξω απο αυτο τους πολυ νεους και τα παιδια.
.
Δε θέλω να υπεισέλθω περαιτέρω ,αλλά ένα σημαντικό ποσοστό χειριστών στην Π.Α είναι ανεμβολίαστοι . Τι θα κάνουν,θα τους καθηλώσουν; Θα κάνουν μαλακίες αλά Ερντογάν που έφτασε με φυλακίσεις και αποτάξεις να έχει ένα 20% δυναμικό για λίγο καιρό;Αρίστος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:23Πρετεντέρης έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 15:55Ετοιμάσου για το εμβόλιο το υποχρεωτικό.Στύγιος έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 12:52 Μητσοτάκης σε εκπαιδευτικούς: Σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε
Ουτε καν οι υγειονομικοι ΔΕΝ δεχονται το υποχρεωτικο. Η ΠΟΕΔΗΝ του Γιαννακου εκανε ηδη την πρωτη διαδηλωση διαμαρτυριας ενω το προσωπικο απο αρκετα νοσοκομεια βαζει δικηγορους να κυνηγησουν την κυβερνηση σε δικαστηρια. Εν τω μεταξυ αν απολυσετε τους συγκεκριμενους υγειονομικους και γιατρους ειναι τοσοι οι αριθμοι τους που το ΕΣΥ δεν θα μπορεσει να λειτουργησει. Πλακα εχει κιολας που τους χθεσινους ηρωες θελετε τωρα να τους απολυσετε.
Θα φτυσετε αιμα για να περασει το υποχρεωτικο εστω και σε ενα κλαδο. Και προσεξτε μην στρεψετε εναντιον σας ολη την Ελλαδα αν συνεχισετε να φερεστε σαν χουντα. Ουτε στη Γαλλια θα περασουν τα φασιστικα του Μακρον. Κοροιδο ειναι η Γερμανια που δεν θελησε να διχασει το λαο της και ετσι να γλυτωσει απο διαδηλωσεις και συγκρουσεις;
.
- I know just what you re sayin
εντάξει, πιλότος είσαι και συ άτυπα, βάσει των πτητικών ωρών σου σε αεροπλανάκι με κέρμα σε περίπτερο, λογικό να γνωρίζεις παραπάνω πράγματα, δεν χρειάζεται να απολογείσαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος I know just what you re sayin την 22 Ιούλ 2021, 16:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Έχω μια απορία. Αν κάποιος έχει νοσησει, πάει να εμβολιαστεί; η μετριεται ανεμβολιαστος;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 968 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 53 Απαντήσεις