!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άνδρες προς γυναίκες απολογούμενοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Άνδρες προς γυναίκες απολογούμενοι
Τέλοσπάντων. Λύσεις:
Τι έχετε να προτείνετε για να λυθεί το ζήτημα της γυναικοκτονίας;
Τι έχετε να προτείνετε για να λυθεί το ζήτημα της γυναικοκτονίας;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μαζί με σπουδέςtalaipwros έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:42και 15 χρονια προγραμματιστης ε; τι γλωσσες;nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:34Ε φαντάσου ότι πλέον θεωρείται 1200-1300 ευρώ υψηλός μισθός. Έχουν υπάρξει κάποιες βελτιώσεις σε σχέση με παλιότερα αλλά έχει ανέβει και το κόστος ζωής δυσανάλογα. Έψαχνα να αλλάξω σπίτι και το μίνιμουμ για να μη μείνεις σε τρωγλη είναι 400-500 ευρω
Τώρα δουλεύω python σχεδόν αποκλειστικά. Απλά φαντάσου ότι είμαι σε αρκετά εξειδικευμένες εφαρμογές με διδακτορικό και πάλι τα λεφτά είναι αυτά. Άντε ταβάνι τα 1500. Παραπάνω δεν πάει.
-
talaipwros
αναμεσα σε Python και Java τι προτιμας ( οκ, προφανως Python αλλα για καποιο λογο στο Msc μας λενε να μαθουμε Java , ισως επειδη ειναι compiled object oriented αλλα νομιζω παπαρια τους )nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:54Μαζί με σπουδέςtalaipwros έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:42και 15 χρονια προγραμματιστης ε; τι γλωσσες;nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:34
Ε φαντάσου ότι πλέον θεωρείται 1200-1300 ευρώ υψηλός μισθός. Έχουν υπάρξει κάποιες βελτιώσεις σε σχέση με παλιότερα αλλά έχει ανέβει και το κόστος ζωής δυσανάλογα. Έψαχνα να αλλάξω σπίτι και το μίνιμουμ για να μη μείνεις σε τρωγλη είναι 400-500 ευρωεπαγγελματικά από το 16.
Τώρα δουλεύω python σχεδόν αποκλειστικά. Απλά φαντάσου ότι είμαι σε αρκετά εξειδικευμένες εφαρμογές με διδακτορικό και πάλι τα λεφτά είναι αυτά. Άντε ταβάνι τα 1500. Παραπάνω δεν πάει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 19 Ιούλ 2021, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε συζητάμε καν. Το πρώτο.talaipwros έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:56αναμεσα σε Python και Java τι προτιμας;nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:54Μαζί με σπουδέςεπαγγελματικά από το 16.
-
talaipwros
ναι, εκανα edit , ισως το κανουν στα πλαισια της βασικης μαθησης, οπως που καναμε C πριν παμε Pythonnyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:58Δε συζητάμε καν. Το πρώτο.talaipwros έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:56αναμεσα σε Python και Java τι προτιμας;nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:54
Μαζί με σπουδέςεπαγγελματικά από το 16.
τες πα, ιδωμεν
Όχι, δεν είπα αυτό. Έχω δει αρκετές γυναίκες αστέρια σε θεωρητικώς αντρικές ασχολίες.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:43Α ναι ξέχασα, οι άλλες γυναίκες είναι αυτές που τις απασχολεί μη χαλάει το μαλλί και το νύχι για την εργασία. Εσύ είσαι από τις άλλες, τις υπεράνω.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:38Γάτες στον αέρα πιάνεις.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:33
Ε και εσύ βάσει προσωπικής θεώρησης μιλάς σε αυτό το θέμα . Κρίνεις από τον εαυτό σου και τον ευρύτερο κύκλο σου. Λογικό να έχουμε διάσταση απόψεων για το αν τις εργαζόμενες γυναίκες τις απασχολεί μη χαλάσει το νύχι και το μαλλι.
Α ρε τζον, πόσο μέσα.
Σε ταξί, χρωματοπωλεία, μεταφορικές, τυπογραφεία κλπ κλπ κλπ
Ακόμα και σε διευθυντικές θέσεις γραφείου.
Και δεν άκουσα ποτέ κάποιον άμεσο συνεργάτη τους να τις υποτιμά.
Αυτά τα λένε περιφερειακοί παπάρες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
σωστα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:59
Όχι, δεν είπα αυτό. Έχω δει αρκετές γυναίκες αστέρια σε θεωρητικώς αντρικές ασχολίες.
Σε ταξί, χρωματοπωλεία, μεταφορικές, τυπογραφεία κλπ κλπ κλπ
Ακόμα και σε διευθυντικές θέσεις γραφείου.
Και δεν άκουσα ποτέ κάποιον άμεσο συνεργάτη τους να τις υποτιμά.
Αυτά τα λένε περιφερειακοί παπάρες.
αν δεις οι γυναικες που υποτιμωνται ειναι οι karen , καμια σχεση με τις τυπικες αντρικες ασχολιες
- hellegennes
Κι εγώ σε κανένα, γιατί δεν μ' αρέσουν οι επικίνδυνες δουλειές.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:51Σε κανένα. Εσύ;hellegennes έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:48Σε πόσα έχεις δουλέψει;Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:44 Μη το ψάχνεις, υπάρχει πολύ προκατάληψη με το που δουν γυναίκα σε τεχνικό συνεργείο. Ξέρω τι σου λέω.
Αλλά το ερώτημα είναι πώς έβγαλες αυτό το πανηλίθιο συμπέρασμα χωρίς να έχεις συμμετάσχει ποτέ, μάλιστα τονίζοντας εμφατικά ότι ξέρεις τι λες.
Για να μην το κουράζουμε, οι δικαιολογίες ότι δεν θα σε επέλεγε κανείς είναι καταγέλαστες. Οι γυναίκες δεν επιλέγουν τέτοια επαγγέλματα γιατί είναι σωματικά κουραστικά, επικίνδυνα και βρόμικα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο μόνος λόγος να μην διαλέξεις την python έναντι οποιασδήποτε άλλης γλώσσας είναι η ταχύτητα. Αν μπλέξεις δηλαδή με real time εφαρμογές που συνήθως θέλουν γρήγορη απόκριση. Αλλιώς μην κοιτάς καν άλλες γλώσσες. Εξαίρεση για τη C που είναι γενικά η βάση.talaipwros έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:59ναι, εκανα edit , ισως το κανουν στα πλαισια της βασικης μαθησης, οπως που καναμε C πριν παμε Python
τες πα, ιδωμεν
Θεωρητικά μια χαρά μπορεί να είναι αυτό που λες. Πρακτικά η γυναίκα αναγκαστικά θα πάρει κάποια ή κάποιες φορές στη ζωή της άδεια μητρότητας. Αρκετές γυναίκες αυτή η διακοπή τις αποσυντονίζει πολύ. Είχα συνάδελφο που επέστρεψε στην εργασία της και το παραγόμενο έργο δεν είχε καμία σχέση με πριν. Όλο στο τηλέφωνο να ελέγχει τι κάνει το παιδί και να δίνει οδηγίες στους παππούδες που το κράταγαν. Επίσης για την μικρή επιχείρηση σε αρκετές περιπτώσεις είναι δυσβάστακτο το κόστος μιας νέας υπαλλήλου που θα φύγει μέσα σε μια δεκαετία 2-3 φορές με ανάλογες άδειες.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:40 Να πάμε 8ωρο δουλειά, να συνεισφέρουμε, να έχουμε το ένσημο μας, την ασφάλεια μας και την σύνταξη μας κάποτε. Ο σύζυγος (σαν ιδιότητα) είναι αναλώσιμος, σήμερα είναι αύριο δεν είναι. Τι θα κάνει μια γυναίκα στα 50 της που θα έχει να δουλέψει από τα 30 της; ποιος θα την πάρει στην εργασία του και πως θα επιβιώσει; για αυτό δεν αφήνουμε ποτέ τη δουλειά μας για να κάτσουμε σπίτι.
Υπάρχουν και πραγματικοί λόγοι που είναι δυσκολότερο να προσληφθεί μια γυναίκα μερικές φορές ή να έχει την ίδια επαγγελματική εξέλιξη. Και δεν βλέπω να μπορούν να αλλάξουν απλά επειδή το θέλει η κοινωνία.
Τους μήνες που θα είσαι έγκυος αλλά θα εργάζεσαι ακόμη κανονικά θα είναι επικίνδυνο για σένα να ανεβοκατεβαίνεις σκάλες και να σηκώνεις βάρη. Θα πρέπει ο εργοδότης σου να σου βρει άλλο πόστο για εκείνο το διάστημα και μπορεί να μην υπάρχει τέτοιο. Δεν είναι παράλογο που σε αυτές τις εργασίες δεν βλέπεις γυναίκες.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:44 Μη το ψάχνεις, υπάρχει πολύ προκατάληψη με το που δουν γυναίκα σε τεχνικό συνεργείο. Ξέρω τι σου λέω.
Υπάρχουν και ξεκούραστες τεχνικές δουλειές που δεν βλέπεις γυναίκες.ST48410 έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 00:15Τους μήνες που θα είσαι έγκυος αλλά θα εργάζεσαι ακόμη κανονικά θα είναι επικίνδυνο για σένα να ανεβοκατεβαίνεις σκάλες και να σηκώνεις βάρη. Θα πρέπει ο εργοδότης σου να σου βρει άλλο πόστο για εκείνο το διάστημα και μπορεί να μην υπάρχει τέτοιο. Δεν είναι παράλογο που σε αυτές τις εργασίες δεν βλέπεις γυναίκες.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:44 Μη το ψάχνεις, υπάρχει πολύ προκατάληψη με το που δουν γυναίκα σε τεχνικό συνεργείο. Ξέρω τι σου λέω.
Και όταν λέω "ξεκούραστες" δεν εννοώ χαλαρές αλλά να μην χρειάζεται κουβάλημα, σκάλες κλπ
Και φυσικά, το να είσαι έγκυος δεν συνεπάγεται ότι είσαι ένα εύθραστο πλάσμα όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Εκτός αν πρόκειται για όντως προβληματική εγκυμοσύνη που επιβάλλει μεγάλη προσοχή σε κάθε κίνηση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Παρότι αυτά είναι valid arguments, πρακτικά ο λόγος που δεν βλέπεις γυναίκες συχνά σε τέτοιες δουλειές είναι γιατί οι ίδιες δεν τις επιλέγουν.ST48410 έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 00:15Τους μήνες που θα είσαι έγκυος αλλά θα εργάζεσαι ακόμη κανονικά θα είναι επικίνδυνο για σένα να ανεβοκατεβαίνεις σκάλες και να σηκώνεις βάρη. Θα πρέπει ο εργοδότης σου να σου βρει άλλο πόστο για εκείνο το διάστημα και μπορεί να μην υπάρχει τέτοιο. Δεν είναι παράλογο που σε αυτές τις εργασίες δεν βλέπεις γυναίκες.Naida έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:44 Μη το ψάχνεις, υπάρχει πολύ προκατάληψη με το που δουν γυναίκα σε τεχνικό συνεργείο. Ξέρω τι σου λέω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν διαφωνώ. Απλά συμπλήρωσα ότι υπάρχει και λόγος που δεν θα επέλεγαν οι εργοδότες γυναίκες σε αυτές τις δουλειές.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 00:27 Παρότι αυτά είναι valid arguments, πρακτικά ο λόγος που δεν βλέπεις γυναίκες συχνά σε τέτοιες δουλειές είναι γιατί οι ίδιες δεν τις επιλέγουν.
Οι άντρες μετά την καταντίνα, θυμίζουν ξεκούρδιστα ρολόγια. Με το μυαλό τους θολό (σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και λειψό) επιδίδονται στην κουλτούρα της γυναικοκτονίας, σπρώχνοντας στα βράχια τις γυναίκες μας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 785 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-