https://twitter.com/uksciencechief/stat ... 5356213252likosmokeses έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 20:48 To 60% των νοσηλευομένων με covid 19 στη Βρετανία, είναι πλήρως εμβολιασμένοι
Astra είναι όλοι αυτοί;Νοσηλεύονται σε μεγαλύτερα ποσοστά πλήρως εμβολιασμένοι!
Περίπου το 60% των ανθρώπων που νοσηλεύονται στη Βρετανία με covid-19, έχουν λάβει και τις δύο δόσεις των εμβολίων. Σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία, καταγράφηκαν την Δευτέρα 39.950 νέα κρούσματα, ενώ 4.094 άνθρωποι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, με τους 573 από αυτούς να έχουν διασωληνωθεί.Αυτή τη στιγμή στη Βρετανία γίνονται πάνω από 700 εισαγωγές καθημερινά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
talaipwros
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Ένα ακόμα από τα παραμύθια σου έχει κοντά ποδάρια. Σύμφωνα με τις προβλέψεις πολλών επιστημόνων, τους επόμενους μήνες όλοι θα συναντηθούμε με τον Covid.
Καλή τύχη και το εννοώ. Θα την χρειαστείς γιατί επέλεξες να μην έχεις άλλη άμυνα.
talaipwros έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 22:59https://twitter.com/uksciencechief/stat ... 5356213252likosmokeses έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 20:48 To 60% των νοσηλευομένων με covid 19 στη Βρετανία, είναι πλήρως εμβολιασμένοι
Astra είναι όλοι αυτοί;Νοσηλεύονται σε μεγαλύτερα ποσοστά πλήρως εμβολιασμένοι!
Περίπου το 60% των ανθρώπων που νοσηλεύονται στη Βρετανία με covid-19, έχουν λάβει και τις δύο δόσεις των εμβολίων. Σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία, καταγράφηκαν την Δευτέρα 39.950 νέα κρούσματα, ενώ 4.094 άνθρωποι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, με τους 573 από αυτούς να έχουν διασωληνωθεί.Αυτή τη στιγμή στη Βρετανία γίνονται πάνω από 700 εισαγωγές καθημερινά.
Tι εγινε; Του εβαλαν χερι οι φαρμακευτικες του καραγκιοζη;
Μονος του βγαζει και ανακοινωνει τα στοιχεια;
Εδω σε δικα μου αρθρα υπαρχει αρχισυνταξια, οταν αυτος εκανε την ανακοινωση δεν την ειδε κανεις;
.
-
talaipwros
σοβαρα πιστευεις οτι δεν το εχει κανει;Jack Shephard έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:03Ένα ακόμα από τα παραμύθια σου έχει κοντά ποδάρια. Σύμφωνα με τις προβλέψεις πολλών επιστημόνων, τους επόμενους μήνες όλοι θα συναντηθούμε με τον Covid.
Καλή τύχη και το εννοώ. Θα την χρειαστείς γιατί επέλεξες να μην έχεις άλλη άμυνα.
πρωτος πρωτος ηταν στην ουρα
Jack Shephard έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:03Ένα ακόμα από τα παραμύθια σου έχει κοντά ποδάρια. Σύμφωνα με τις προβλέψεις πολλών επιστημόνων, τους επόμενους μήνες όλοι θα συναντηθούμε με τον Covid.
Βρετανια, Ισραηλ, Μυκονος, βοηθα Παναγια. Κοιταξτε να σωθειτε οι εμβολιασμενοι και μετα ασχοληθειτε με τους ανεμβολιαστους.
.
talaipwros έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:04σοβαρα πιστευεις οτι δεν το εχει κανει;Jack Shephard έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:03Ένα ακόμα από τα παραμύθια σου έχει κοντά ποδάρια. Σύμφωνα με τις προβλέψεις πολλών επιστημόνων, τους επόμενους μήνες όλοι θα συναντηθούμε με τον Covid.
Σαν και τους βουλευτες της ΝΔ, λεω για τον ενα που ειναι Μαρτυρας του Γιεχωβα και την αλλη που ρωτησε τον πνευματικο της και δεν της το επετρεψε. Τουλαχιστον εγω το απερριψα με ελευθερη κριση.
.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Τώρα αυτό για να είμαι ειλικρινής δε θέλω να αφιερώσω ούτε ένα δευτερόλεπτο για να το εξακριβώσω.talaipwros έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:04 σοβαρα πιστευεις οτι δεν το εχει κανει;
Το εγκληματικό είναι αν τα ψέματα του κάνουν κάποιον άλλο να μην εμβολιαστεί με μοιραίες συνέπειες. Εδώ τον ξέρουν όλοι αλλά δεν είναι παντού έτσι.
-
talaipwros
εννοειται οτι ειναι εγκληματιας.Jack Shephard έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:11Τώρα αυτό για να είμαι ειλικρινής δε θέλω να αφιερώσω ούτε ένα δευτερόλεπτο για να το εξακριβώσω.talaipwros έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:04 σοβαρα πιστευεις οτι δεν το εχει κανει;
Το εγκληματικό είναι αν τα ψέματα του κάνουν κάποιον άλλο να μην εμβολιαστεί με μοιραίες συνέπειες. Εδώ τον ξέρουν όλοι αλλά δεν είναι παντού έτσι.
Ουτως ή αλλως διαβαζω μονο οτι τον κανουν παραθεση αλλα ειναι απαραδεκτο το οτι εχει βημα να δολοφονει
Jack Shephard έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:11Τώρα αυτό για να είμαι ειλικρινής δε θέλω να αφιερώσω ούτε ένα δευτερόλεπτο για να το εξακριβώσω.talaipwros έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:04 σοβαρα πιστευεις οτι δεν το εχει κανει;
Το εγκληματικο ειναι που επιτρεψαμε σε νουμερα σαν κι εσενα και τον ταλαιπωρο να γινουν κορωνοσεριφηδες στις ζωες μας τη στιγμη που ολα οσα μας εχουν προτεινει εχουν παει στον κουβα.
.
Φασιστακια η Μερκελ και η ΔΙΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ κορωνοσεριφηδες σαν και του λογου σας. Οι εμβολιασμοι δεν θεωρουνται υποχρεωτικοι στη Γερμανια. Στη Γαλλια καναν διαδηλωση με γκιλοτινες για τον Μακρον.
.
.
Και εγω παντως πιστευω οτι μπολιαστηκες.Αν ηταν να πονταρω δηλαδη ουτε που θα το σκεφτομουν δευτερη φορα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πιάνει και 5G.GoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:20 Και εγω παντως πιστευω οτι μπολιαστηκες.Αν ηταν να πονταρω δηλαδη ουτε που θα το σκεφτομουν δευτερη φορα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
GoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:20 Και εγω παντως πιστευω οτι μπολιαστηκες.Αν ηταν να πονταρω δηλαδη ουτε που θα το σκεφτομουν δευτερη φορα.
Aπο το παλιο πχορουμ που βυθιστηκε ειχα πει οτι ειμαι τοσο υπεραλλεργικος που οχι μονο εμβολια μου απαγορευεται να κανω αλλα ακομη και ορους οπως τον αντιτετανικο και τον ανθρωπινο.
.
Κανεις δεν εχει καταλαβει ακομα σε τι εισαι αλλεργικοςΑρίστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:25GoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 23:20 Και εγω παντως πιστευω οτι μπολιαστηκες.Αν ηταν να πονταρω δηλαδη ουτε που θα το σκεφτομουν δευτερη φορα.
Aπο το παλιο πχορουμ που βυθιστηκε ειχα πει οτι ειμαι τοσο υπεραλλεργικος που οχι μονο εμβολια μου απαγορευεται να κανω αλλα ακομη και ορους οπως τον αντιτετανικο και τον ανθρωπινο.
.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Και το ζητημα φυσικα ΔΕΝ ειναι να παιζουν τις κουμπαρες ο ταλαιπωρος με τον Shepard αν εχω εμβολιαστει αλλα γιατι ΔΕΝ εμβολιαστηκαν καποιοι βουλευτες της ΝΔ που μας κουναει το δαχτυλο και γιατι ο τυπος τους προστατευει και δεν βγαζει στη φορα τα ονοματα τους.
.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 19 Ιούλ 2021, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις