σε ποια σπηλια ζεις;Parrot έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 22:20Οι άντρες θέλουν σεξ, οι άντρες είναι αυτοί που την πέφτουνε στις γυναίκες και προσπαθούν να τις ρίξουν στο κρεβάτι.
Δεν γίνεται το ανάποδο. Άρα, οι άντρες θέλουν σεξ. Άρα, οι άντρες είναι η αιτία του κακού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μου θέλετε και σεβασμό στο φύλο σας και αντισεξισμούς.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μου θέλετε και σεβασμό στο φύλο σας και αντισεξισμούς.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
συμφωνα με τους εδω αναλυτες το κατσικι επρεπε να της το εδιναν ετσι χωρις αντιτιμο γιατι .... ειναι γυναικα δλδ ιερον ον κ ο αντρικος πληθυσμος υπηρετικον προσωπικο .Ασέβαστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 09:55α μπραβο.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:54Η ουσία είναι ότι έχει τις δεξιότητες να βρει δικό της αγριοκάτσικο, σιγά μην περιμένει τον κωλόγερο.Χαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:45
Γιατί λίγο είναι μισό μπούτι που βγάζει και δυο μερίδες; Μιλάμε για καμιά δεκαπενταριά ευρώ. Θέλει παραπάνω η πρωτόγονη γκόμενα που στην τελική ό,τι κι αν δείξει δεν εμπεριέχει ενσωματωματωμένη εργασία ώστε να ανεβάσει την ανταλλακτική αξία. Δηλαδή δεν το έχει ξυρίσει, δεν το έχει πασαλείψει με κρέμες κλπ. Ένα τριχωτό κώλο θα δείξει. Πόσο να πάρει;![]()
κρινει λοιπον οτι ειναι ευκολοτερο να παρει κατσικι χρησιμοποιωντας κωλο αντι για δεξιοτητες.
καλα ξηγιεται. τι μας νοιαζει εμας;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
...και θελησαν να γινουν πλουσιες, αντι για τις υπολοιπες φτωχιες που προτιμησαν να παραμεινουν φτωχιες αλλα "τιμιες"John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 00:29
Ασφαλως οχι, αλλα ολες οι πουτανες εγιναν πουτανες επειδη ηταν φτωχες.
μαγκια τους, και οι μεν, και οι δε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 19 Ιούλ 2021, 12:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Obi Wan Iakobi
Δεν απανταει και σε τιποτα
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν απαντάει γιατί ξέρει ότι έχει λάθος
οι γυναίκες αυτές κάνουν ό,τι κάνουν από επιλογή
που σημαίνει ότι είχαν την επιλογή να μην το κάνουν
έτσι καταρρέει όλο το αφήγημα της εξ'ορισμού θυματοποίησης
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Obi Wan Iakobi
Παντα ετσι κανει το εχουν πει κι αλλοι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 11:04
δεν απαντάει γιατί ξέρει ότι έχει λάθος
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πριν μερικές σελίδες ήταν η πατριαρχίαΑσέβαστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 10:13...και θελησαν να γινουν πλουσιες, αντι για τις υπολοιπες φτωχιες που προτιμησαν να παραμεινουν φτωχιες αλλα "τιμιες"John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 00:29
μαγια τους, και οι μεν, και οι δε.![]()
τώρα είναι η φτώχεια, άρα ο καπιταλισμός
γενικά, προφανώς πάντα θα υπάρχουν αιτίες
το θέμα είναι ότι δεν αναγνωρίζει ότι είναι ζήτημα επιλογών
και δεν ισχύει πάντα η φτώχεια
πολλά κορίτσια στην Αμερική που μπαίνουν στη πορνοβιομηχανία είναι middle class, απλά είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να γυρίσεις μερικές σκηνές και να βγάλεις καλά χρήματα από το να είσαι μισθωτός και να μαζεύεις φασούλι το φασούλι
εκεί βρίσκεται η ελκυστικότητα του επαγγέλματος
τώρα, όλοι θεωρούμε ότι αυτό το επάγγελμα είναι ολίγον αναξιοπρεπές
οπότε ο John Brown Gun Club αρνείται να αποδεχθεί ότι οι πανάγαθες γυναίκες θα έκαναν κάτι τέτοιο από επιλογή, οπότε κάτι άλλο συμβαίνει σου λέει. τι να συμβαίνει; σίγουρα η πηγή όλων των κακών οι άντρες θα φταίνε. πώς θα το "δέσουμε" το αφήγημα; ε, οι κακοί άντρες ψάχνουν για τσόντες, άρα οι αγαθές γυναίκες αναγκάζονται από φιλότιμο να γυρίσουν τσόντες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δε ζω σε σπηλιά.Ασέβαστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 09:59σε ποια σπηλια ζεις;Parrot έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 22:20Οι άντρες θέλουν σεξ, οι άντρες είναι αυτοί που την πέφτουνε στις γυναίκες και προσπαθούν να τις ρίξουν στο κρεβάτι.
Δεν γίνεται το ανάποδο. Άρα, οι άντρες θέλουν σεξ. Άρα, οι άντρες είναι η αιτία του κακού.
Πατριαρχική μασονία, είναι γνωστό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 11:14πριν μερικές σελίδες ήταν η πατριαρχίαΑσέβαστος έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 10:13...και θελησαν να γινουν πλουσιες, αντι για τις υπολοιπες φτωχιες που προτιμησαν να παραμεινουν φτωχιες αλλα "τιμιες"John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 00:29
μαγια τους, και οι μεν, και οι δε.![]()
τώρα είναι η φτώχεια, άρα ο καπιταλισμός
γενικά, προφανώς πάντα θα υπάρχουν αιτίες
το θέμα είναι ότι δεν αναγνωρίζει ότι είναι ζήτημα επιλογών
και δεν ισχύει πάντα η φτώχεια
πολλά κορίτσια στην Αμερική που μπαίνουν στη πορνοβιομηχανία είναι middle class, απλά είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να γυρίσεις μερικές σκηνές και να βγάλεις καλά χρήματα από το να είσαι μισθωτός και να μαζεύεις φασούλι το φασούλι
εκεί βρίσκεται η ελκυστικότητα του επαγγέλματος
τώρα, όλοι θεωρούμε ότι αυτό το επάγγελμα είναι ολίγον αναξιοπρεπές
οπότε ο John Brown Gun Club αρνείται να αποδεχθεί ότι οι πανάγαθες γυναίκες θα έκαναν κάτι τέτοιο από επιλογή, οπότε κάτι άλλο συμβαίνει σου λέει. τι να συμβαίνει; σίγουρα η πηγή όλων των κακών οι άντρες θα φταίνε. πώς θα το "δέσουμε" το αφήγημα; ε, οι κακοί άντρες ψάχνουν για τσόντες, άρα οι αγαθές γυναίκες αναγκάζονται από φιλότιμο να γυρίσουν τσόντες
-
Δημοκράτης
δεν είναι όλες οι πουτάνες φτωχές όπως δεν είναι όλοι οι κλέφτες φτλωχοί. Κάποιοι και κάποιες απλά γουστάρουν αυτή τη ζωήJohn Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 00:29Ασφαλως οχι, αλλα ολες οι πουτανες εγιναν πουτανες επειδη ηταν φτωχες.nyxtovios έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 00:25Για αυτό ας πούμε όλες οι φτωχές γίνονται πουτάνεςJohn Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 00:23
Η δυναμικη του συστηματος ομως που περιγραφεις ειναι η πατριαρχια. Κι ασε τα πηλοφορια και τα ρομαντικα. Οι δουλειες που παιζουν ειναι σερβις σε καφε και φαστφουντ και δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα να σπουδασουν. Ασε και κατα μερος τον δηθεν ρατσισμο, ειναι κοινη παραδοχη αυτο που εγραψα.
- Otto Weininger
Μα πρέπει να υπάρχουν θύματα, ώστε να μπορούν να υπάρχουν και προστάτες με το αζημίωτο φυσικά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 11:04δεν απαντάει γιατί ξέρει ότι έχει λάθος
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αν κάποια γυναίκα είναι εκθαμβωτικά εμφανίσιμη στα νιάτα της, λογικό είναι να θελήσει να απαθανατιστεί η ομορφιά της, για να μείνει ως τεκμήριο εις το διηνεκές.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει προσωπικότητα ή άλλες αρετές.
Αν κάποια είναι μ@υνάρα, σίγουρα θα έχει την ανασφάλεια μη τυχόν όταν γεράσει, δεν διαθέτει έστω και μία φωτογραφία που να επιδεικνύει το σωματικό της κάλλος, όταν ήταν νέα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει προσωπικότητα ή άλλες αρετές.
Αν κάποια είναι μ@υνάρα, σίγουρα θα έχει την ανασφάλεια μη τυχόν όταν γεράσει, δεν διαθέτει έστω και μία φωτογραφία που να επιδεικνύει το σωματικό της κάλλος, όταν ήταν νέα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ελευθερια δεν εχουμε; για καποιους καποια πραγματα ειναι σεξιστικα, για αλλους δεν ειναι. Πρεπει συνεχως να προσπαθουμε να επιβαλλουμε την αποψη μας στους αλλους;
Πολύ σωστό. Αυτό που λες εδώ, υπήρχε ως γενικευμένη άποψη, κυρίως στις δεκαετίες 60 έως 90.axilmar έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 12:20 Ελευθερια δεν εχουμε; για καποιους καποια πραγματα ειναι σεξιστικα, για αλλους δεν ειναι. Πρεπει συνεχως να προσπαθουμε να επιβαλλουμε την αποψη μας στους αλλους;
Σήμερα δυστυχώς, τείνει να ατροφήσει, αλλά θα πρέπει πάντα να μας οδηγεί σαν κανόνας. Ότι δηλαδή κάποια πράγματα είναι θέμα γούστου και υποκειμενισμού και όχι ιδεολογίας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και ιδεολογιας να ειναι, δεν χρειαζεται συνεχεια να προσπαθουμε να την επιβαλλουμε στους υπολοιπους.AlienWay έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 12:33Πολύ σωστό. Αυτό που λες εδώ, υπήρχε ως γενικευμένη άποψη, κυρίως στις δεκαετίες 60 έως 90.axilmar έγραψε: 19 Ιούλ 2021, 12:20 Ελευθερια δεν εχουμε; για καποιους καποια πραγματα ειναι σεξιστικα, για αλλους δεν ειναι. Πρεπει συνεχως να προσπαθουμε να επιβαλλουμε την αποψη μας στους αλλους;
Σήμερα δυστυχώς, τείνει να ατροφήσει, αλλά θα πρέπει πάντα να μας οδηγεί σαν κανόνας. Ότι δηλαδή κάποια πράγματα είναι θέμα γούστου και υποκειμενισμού και όχι ιδεολογίας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 64 Απαντήσεις