!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μου θέλετε και σεβασμό στο φύλο σας και αντισεξισμούς.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- EKPLIKTIKOS
Re: Μου θέλετε και σεβασμό στο φύλο σας και αντισεξισμούς.
Γιατί είναι κακό να σε πηδανε κυριολεκτικά αλλά όχι μεταφορικά στη δουλειά; σε τι υποκριτικη κοινωνία ζούμε ρε μάγκες. 
- John Brown Gun Club
αμα δεν ητανε, δεν θα σε πληρωνανε μερικα χιλιαρικα την ωρα, τζαμπα θα ητανε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 23:08 Γιατί είναι κακό να σε πηδανε κυριολεκτικά αλλά όχι μεταφορικά στη δουλειά; σε τι υποκριτικη κοινωνία ζούμε ρε μάγκες.![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- EKPLIKTIKOS
Μερικά χιλιάρικα την ώρα μόνο οι τοπ οφ δε τοπς. Το μέσο βιζιτονι παίζει στην κατηγορία 20ευρου/πιπα με των 15. Αλλά έστω, έχω φίλο που έχει φάει τη ζωή του στη θάλασσα, στα καράβια, τώρα μηχανικός α', βγάζει 10 χιλιάρικα πλας το μήνα, αλλά έχει πετάξει τα χρόνια του στα σκουπίδια κ έχει κ πρόβλημα ακοής στο ένα αυτί.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 23:12αμα δεν ητανε, δεν θα σε πληρωνανε μερικα χιλιαρικα την ωρα, τζαμπα θα ητανε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 23:08 Γιατί είναι κακό να σε πηδανε κυριολεκτικά αλλά όχι μεταφορικά στη δουλειά; σε τι υποκριτικη κοινωνία ζούμε ρε μάγκες.![]()
- Οργισμένος
ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:49Νομος της οικονομιας ειναι. Κεινς.Οργισμένος έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:44Μπα, πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα;John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:43
η ζητηση γεννα και τροφοδοτει την προσφορα: ο δουλεμπορος/νταβατζης ασκει το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου, οχι η πορνη.
ΑΝΤΕ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΑ ΜΑΡΞΙΚΟ ΔΙΗΓΗΜΑ
ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Η μεσαια μαυρουλα μου κανει κλικ. Μπραβο τις κοπελες που θελουν να προωθησουν την ιδεα στο να μην κομπλεξαρονται οι γυναικες να δειξουν το σωμα τους. Οσο κι αν τσιριζουν οι τζιχαντιστες του ισλαμ , του παπαδαριου και φυσικα του μαρξισμου.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Αυτό είναι μία καλή αρχή. Το να αναρωτιέσαι αν είναι κακό. Σιγά σιγά θα πάει το ερώτημα και για το σεξ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 23:08 Γιατί είναι κακό να σε πηδανε κυριολεκτικά αλλά όχι μεταφορικά στη δουλειά; σε τι υποκριτικη κοινωνία ζούμε ρε μάγκες.![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
είναι θύμα των εφοπλιστώνEKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 23:15Μερικά χιλιάρικα την ώρα μόνο οι τοπ οφ δε τοπς. Το μέσο βιζιτονι παίζει στην κατηγορία 20ευρου/πιπα με των 15. Αλλά έστω, έχω φίλο που έχει φάει τη ζωή του στη θάλασσα, στα καράβια, τώρα μηχανικός α', βγάζει 10 χιλιάρικα πλας το μήνα, αλλά έχει πετάξει τα χρόνια του στα σκουπίδια κ έχει κ πρόβλημα ακοής στο ένα αυτί.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 23:12αμα δεν ητανε, δεν θα σε πληρωνανε μερικα χιλιαρικα την ωρα, τζαμπα θα ητανε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 23:08 Γιατί είναι κακό να σε πηδανε κυριολεκτικά αλλά όχι μεταφορικά στη δουλειά; σε τι υποκριτικη κοινωνία ζούμε ρε μάγκες.![]()
αν δεν υπήρχαν καράβια θα ήταν καλά το αυτί του
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Να μην εμπορευματοποιείται χαρχάλιαγκα. Άσε και το κόμπλεξ του γυμνού σώματος το έχουμε λύσει από το 69Οργισμένος έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 23:18Η μεσαια μαυρουλα μου κανει κλικ. Μπραβο τις κοπελες που θελουν να προωθησουν την ιδεα στο να μην κομπλεξαρονται οι γυναικες να δειξουν το σωμα τους. Οσο κι αν τσιριζουν οι τζιχαντιστες του ισλαμ , του παπαδαριου και φυσικα του μαρξισμου.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Πάλι σας γλεντάει;
- Eθνικοκοινωνιστης
σοβαρα τωρα?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- John Brown Gun Club
Keynes' law: demand creates its own supplyΟργισμένος έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 23:16ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.
Ελεμενταρυ ρε μπαρμπα
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Και αυτό τι αλλάζει στο γεγονός ότι είναι επιλογή τους;John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 23:26Keynes' law: demand creates its own supplyΟργισμένος έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 23:16ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.
Ελεμενταρυ ρε μπαρμπα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν μου απάντησες σε αυτό John Brown Gun ClubΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 23:00 μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι οι γυναίκες που δραστηριοποιούνται σε αυτό το τομέα, είχαν την επιλογή να μην το κάνουν; (δε μιλάω για τις γυναίκες που είναι θύματα trafficking προφανώς)
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Eθνικοκοινωνιστης
φοβερο νημα

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σώθηκες αφού έχει το πασπαρτού της πατριαρχίας και των σατανικών και μασονικών κινήτρων των ανδρών.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 23:29δεν μου απάντησες σε αυτό John Brown Gun ClubΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 23:00 μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι οι γυναίκες που δραστηριοποιούνται σε αυτό το τομέα, είχαν την επιλογή να μην το κάνουν; (δε μιλάω για τις γυναίκες που είναι θύματα trafficking προφανώς)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 64 Απαντήσεις