Ναι είμαι αλλά τι σημασία έχει αυτό με το θέμα που παίζει εδώ και που υπάρχει ανεξάρτητα με μένα και πριν από μένα; Πιστεύεις ότι με πλήττεις αναδεικνύοντας το ότι είμαι μπουρδελιάρης; Τσου μωρή πουτίγκα!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:30Εσύ δεν είσαι μπουρδελιάρης ή σε μπερδεύω με άλλο παρατράγουδο, οπότε συγγνώμη;Χαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:23Τι ζεις ρε κατακαημένε; Το εικονικό σου κόσμο ζεις όπου σε αυτόν η εμπορευματοποίηση της σεξουαλικότητας είναι αυτό που στη φύση λέμε οι γυναίκες θέλουν να αρέσουν σε άντρες και το αντίστροφο.Kolovrat έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:58 Οι ζαίοι πήζουν που οι γυναίκες θέλουν να αρέσουν στους άντρες τι ζούμε ρε μαλάκα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μου θέλετε και σεβασμό στο φύλο σας και αντισεξισμούς.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μου θέλετε και σεβασμό στο φύλο σας και αντισεξισμούς.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Καραμελίτσα
Ίσως πριν την αγροτική επανάσταση. Αλλά άμα έχεις τροφοσυλλέκτες, δεν έχεις και περίσσευμα πλούτου. Τί θα δώσει ο τροφοσυλλέκτης μπάρμπας στο κοριτσάκι για να του γδυθεί, μισό μασημένο μπούτι από αγριοκάτσικο ή μια χούφτα μύγδαλα;πατησιωτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:27John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:22πριν την πατριαρχία;πατησιωτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:20
Πραγματικά πιστεύουν μερικοί ότι δεν γίνονταν παρόμοια πριν την πατριαρχία;Bέβαια εικόνες από την κατάσταση του κόσμου πριν δέκα χιλιάδες χρόνια δεν έχουμε αλλά τι ακριβώς υπήρχε πριν την πατριαρχία και τι έκαναν άντρες και γυναίκες δεν πρέπει να είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουμε.![]()
Υπήρχε εποχή που ο άνθρωπος ζούσε χωρίς πατριαρχία;
Yπάρχουν διάφορες θεωρίες και μύθοι.Εάν αυτό δεν είναι σωστό τότε δεν έχει νόημα και ο όρος,είναι μια κατάσταση που ακολουθεί τον άνθρωπο από τότε που υπάρχει.
Z
Εντάξει αυτό ήταν. Δεν ξαναπιάνω σοβαρή συζήτηση με ζαιο εδώ μέσαΧαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:38Ναι είμαι αλλά τι σημασία έχει αυτό με το θέμα που παίζει εδώ και που υπάρχει ανεξάρτητα με μένα και πριν από μένα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:30Εσύ δεν είσαι μπουρδελιάρης ή σε μπερδεύω με άλλο παρατράγουδο, οπότε συγγνώμη;Χαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:23
Τι ζεις ρε κατακαημένε; Το εικονικό σου κόσμο ζεις όπου σε αυτόν η εμπορευματοποίηση της σεξουαλικότητας είναι αυτό που στη φύση λέμε οι γυναίκες θέλουν να αρέσουν σε άντρες και το αντίστροφο.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γιατί, θεωρείς ανήθικη τη πορνογραφία;John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:37επαναλαμβανω, εαν κανεις η εχεις κανει χρηση πορνογραφιας, εισαι στο ιδιο ηθικο επιπεδο και δεν σε παιρνει να μιλας για ατομικη ευθυνη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:28θύματα, θύματα παντούJohn Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:28
Αυτες ειναι μια μικροσκοπικη μειοψηφια επιτυχημενων επαγγελματιων: η μεση πορνομοντελα θα μεινει στη δουλεια 6 μηνες και θα βγαλει στην καλυτερη μερικες χιλιαδες ευρω (τα οποια ο κυκλος θα την πιεσει να τα ξοδεψει σε ανουσια πραγματα) πριν αποδρασει σε κατασταση νευρικου κλονισμου.
Αλλα και οτι αυτες οι γυναικες μπορουν να βγαλουν τοσα πολλα σε τοσο λιγο καιρο ειναι ενδεικτικο της πατριαρχιας της κοινωνιας.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Γιατί λίγο είναι μισό μπούτι που βγάζει και δυο μερίδες; Μιλάμε για καμιά δεκαπενταριά ευρώ. Θέλει παραπάνω η πρωτόγονη γκόμενα που στην τελική ό,τι κι αν δείξει δεν εμπεριέχει ενσωματωματωμένη εργασία ώστε να ανεβάσει την ανταλλακτική αξία. Δηλαδή δεν το έχει ξυρίσει, δεν το έχει πασαλείψει με κρέμες κλπ. Ένα τριχωτό κώλο θα δείξει. Πόσο να πάρει;Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:38Ίσως πριν την αγροτική επανάσταση. Αλλά άμα έχεις τροφοσυλλέκτες, δεν έχεις και περίσσευμα πλούτου. Τί θα δώσει ο τροφοσυλλέκτης μπάρμπας στο κοριτσάκι για να του γδυθεί, μισό μασημένο μπούτι από αγριοκάτσικο ή μια χούφτα μύγδαλα;πατησιωτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:27
Yπάρχουν διάφορες θεωρίες και μύθοι.Εάν αυτό δεν είναι σωστό τότε δεν έχει νόημα και ο όρος,είναι μια κατάσταση που ακολουθεί τον άνθρωπο από τότε που υπάρχει.
- John Brown Gun Club
οτι δηλαδη ο πορνοπαραγωγος βγαζει τεραστιο κερδος με το να προσφερει μερικα χιλιαρικα για μια ωρα δουλειας, ενω ενας συνηθισμενος εργοδοτης βγαζει κερδος με το να προσφερει λιγα κατοσταρικα για ενα μηνα δουλειας που απαιτει καποια εξειδικευση ειναι κατι που σε αφηνει αδιαφορο και το θεωρεις "φυσικο" επειδη μαιμουδες και μπανανες δηλαδη;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:24 επίσης δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχε προσφορά σε ηθοποιούς
αλλά μάντεψε, υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες που προσφέρονται να παίξουν σε ταινίες πορνό για λεφτά
τι να κάνουμε, χώνεψέ το, ότι κάποιες γυναίκες ευχαρίστως ξεπουλούν την αξιοπρέπειά τους για το χρήμα (όπως και άντρες βέβαια)
γενικά, σταμάτα να θεωρείς ότι μια γυναίκα είναι de facto θύμα λόγω του φύλου της
κάθε άνθρωπος σε μια ελεύθερη κοινωνία φέρει προσωπική ευθύνη και δεν απαλλάσσεται από αυτή λόγω του φύλου, φυλής, κτλ
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
Δημοκράτης
άνθρωπε μου στις τσόντες παίζουν και γυναίκες και άντρες και για πολλούς υπάρχει επιλογή του κάνω κάτι αναξιοπρεπές πχ παίζω σε τσόντες, πουλάω ναρκωτικά, ζίνομαι ζιγκολό, γίνομαι προικοθηρας ή πήζω στη δουλειά. Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που έχουν αυτό το δίλημμα. Και ναι υπάρχουν πολλές και πολλοί που το κάνουν για την εμπειρία, να γίνουν γνωστές/οι κτλJohn Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:34Το προβλημα μου ειναι οτι για μερικες γυναικες το διλημμα ειναι ειτε αυτο, ειτε φτωχεια. Εαν παντως δεν βγαζαν τοσα, καμια δεν θα το κανε "για την εμπειρια", να σαι σιγουρος.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:26το πρόβλημα σου δηλαδή είναι ότι όσες γίνονται πουτάνες βγάζουν πολλά λεφτά και αυτό είναι λάθος;John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:20
Η επιλογη σχετιζεται με την αναγκη, και οι γυναικες που κανουν τετοιες επιλογες συνηθως δεν ειχαν αλλες καλυτερες. Επαναλαμβανω παντως, πως εαν αυτες οι φωτογραφησεις δεν αμοιβονταν αδρα, απλα δεν θα υπηρχαν.![]()
![]()
![]()
![]()
γιατί είναι λίγες οι πουτάνες σε σχέση με την προσφορά εργασίας και γιατί υπάρχιε μεγάλο κοινό που βλέπει τσόντεςΓιατι κατα τη γνωμη σου βγαζουν τοσα;
Ρε αμοιβάδες, τι σχέση έχει ένα ζήτημα σε όλες του τις διαστάσεις με οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο του οποιουδήποτε; Πόση Κουλίλα τελικά;Kolovrat έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:42Εντάξει αυτό ήταν. Δεν ξαναπιάνω σοβαρή συζήτηση με ζαιο εδώ μέσαΧαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:38Ναι είμαι αλλά τι σημασία έχει αυτό με το θέμα που παίζει εδώ και που υπάρχει ανεξάρτητα με μένα και πριν από μένα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:30
Εσύ δεν είσαι μπουρδελιάρης ή σε μπερδεύω με άλλο παρατράγουδο, οπότε συγγνώμη;![]()
-
Δημοκράτης
αυτή είναι η χαζαμάρα που σε δέρνειJohn Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:35αυτη ειναι η πατριαρχιαΔημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:34αδίκη κοινωνία δίνεις πολλά λεφτά σε πουτάνεςJohn Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:28
Αυτες ειναι μια μικροσκοπικη μειοψηφια επιτυχημενων επαγγελματιων: η μεση πορνομοντελα θα μεινει στη δουλεια 6 μηνες και θα βγαλει στην καλυτερη μερικες χιλιαδες ευρω (τα οποια ο κυκλος θα την πιεσει να τα ξοδεψει σε ανουσια πραγματα) πριν αποδρασει σε κατασταση νευρικου κλονισμου.
Αλλα και οτι αυτες οι γυναικες μπορουν να βγαλουν τοσα πολλα σε τοσο λιγο καιρο ειναι ενδεικτικο της πατριαρχιας της κοινωνιας.![]()
![]()
-
Δημοκράτης
στην κούβα σε κάθονται για λιγότερα.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:38Ίσως πριν την αγροτική επανάσταση. Αλλά άμα έχεις τροφοσυλλέκτες, δεν έχεις και περίσσευμα πλούτου. Τί θα δώσει ο τροφοσυλλέκτης μπάρμπας στο κοριτσάκι για να του γδυθεί, μισό μασημένο μπούτι από αγριοκάτσικο ή μια χούφτα μύγδαλα;πατησιωτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:27
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το ίδιο συμβαίνει σε όλους τους χώρους του θεάματοςJohn Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:46οτι δηλαδη ο πορνοπαραγωγος βγαζει τεραστιο κερδος με το να προσφερει μερικα χιλιαρικα για μια ωρα δουλειας, ενω ενας συνηθισμενος εργοδοτης βγαζει κερδος με το να προσφερει λιγα κατοσταρικα για ενα μηνα δουλειας που απαιτει καποια εξειδικευση ειναι κατι που σε αφηνει αδιαφορο και το θεωρεις "φυσικο" επειδη μαιμουδες και μπανανες δηλαδη;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:24 επίσης δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχε προσφορά σε ηθοποιούς
αλλά μάντεψε, υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες που προσφέρονται να παίξουν σε ταινίες πορνό για λεφτά
τι να κάνουμε, χώνεψέ το, ότι κάποιες γυναίκες ευχαρίστως ξεπουλούν την αξιοπρέπειά τους για το χρήμα (όπως και άντρες βέβαια)
γενικά, σταμάτα να θεωρείς ότι μια γυναίκα είναι de facto θύμα λόγω του φύλου της
κάθε άνθρωπος σε μια ελεύθερη κοινωνία φέρει προσωπική ευθύνη και δεν απαλλάσσεται από αυτή λόγω του φύλου, φυλής, κτλ
η ανηθικότητα που βρίσκεται δε μας λες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 18 Ιούλ 2021, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Καραμελίτσα
Ωωω, η αξιόπιστη πληροφορία της ημέρας.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:49στην κούβα σε κάθονται για λιγότερα.Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:38Ίσως πριν την αγροτική επανάσταση. Αλλά άμα έχεις τροφοσυλλέκτες, δεν έχεις και περίσσευμα πλούτου. Τί θα δώσει ο τροφοσυλλέκτης μπάρμπας στο κοριτσάκι για να του γδυθεί, μισό μασημένο μπούτι από αγριοκάτσικο ή μια χούφτα μύγδαλα;πατησιωτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:27
Z
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Οι τύποι είναι για τα λουριά, δεν βγάζεις άκρη.Kolovrat έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:42Εντάξει αυτό ήταν. Δεν ξαναπιάνω σοβαρή συζήτηση με ζαιο εδώ μέσαΧαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:38Ναι είμαι αλλά τι σημασία έχει αυτό με το θέμα που παίζει εδώ και που υπάρχει ανεξάρτητα με μένα και πριν από μένα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:30
Εσύ δεν είσαι μπουρδελιάρης ή σε μπερδεύω με άλλο παρατράγουδο, οπότε συγγνώμη;![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Καραμελίτσα
Η ουσία είναι ότι έχει τις δεξιότητες να βρει δικό της αγριοκάτσικο, σιγά μην περιμένει τον κωλόγερο.Χαοτικός έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:45Γιατί λίγο είναι μισό μπούτι που βγάζει και δυο μερίδες; Μιλάμε για καμιά δεκαπενταριά ευρώ. Θέλει παραπάνω η πρωτόγονη γκόμενα που στην τελική ό,τι κι αν δείξει δεν εμπεριέχει ενσωματωματωμένη εργασία ώστε να ανεβάσει την ανταλλακτική αξία. Δηλαδή δεν το έχει ξυρίσει, δεν το έχει πασαλείψει με κρέμες κλπ. Ένα τριχωτό κώλο θα δείξει. Πόσο να πάρει;Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:38Ίσως πριν την αγροτική επανάσταση. Αλλά άμα έχεις τροφοσυλλέκτες, δεν έχεις και περίσσευμα πλούτου. Τί θα δώσει ο τροφοσυλλέκτης μπάρμπας στο κοριτσάκι για να του γδυθεί, μισό μασημένο μπούτι από αγριοκάτσικο ή μια χούφτα μύγδαλα;πατησιωτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:27
Yπάρχουν διάφορες θεωρίες και μύθοι.Εάν αυτό δεν είναι σωστό τότε δεν έχει νόημα και ο όρος,είναι μια κατάσταση που ακολουθεί τον άνθρωπο από τότε που υπάρχει.![]()
Z
- John Brown Gun Club
Ξεκολα τωρα, ΟΛΟΙ την θεωρουν ανηθικη, οσο ανηθικο τουλαχισον θεωρουν να κανεις σεξ σε δημοσια θεα. Εαν ειχε ξεπεραστει το ταμπου της, ο κοσμος θα εβλεπε πορνογραφια επισης σε δημοσια θεα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:42γιατί, θεωρείς ανήθικη τη πορνογραφία;John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:37επαναλαμβανω, εαν κανεις η εχεις κανει χρηση πορνογραφιας, εισαι στο ιδιο ηθικο επιπεδο και δεν σε παιρνει να μιλας για ατομικη ευθυνη.
Αλλα επειδη για σενα μιλαμε τωρα, εαν δεν την θεωρουσες ανηθικη, τοτε δεν θα ελεγες αυτα περι αξιοπρεπειας και ευθυνης, ουτε θα συμμεριζοσουν αυτα που λεει ο εριστικοτατος Δημοκρατης για πουτανακια κλπ.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 64 Απαντήσεις