!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μου θέλετε και σεβασμό στο φύλο σας και αντισεξισμούς.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δημοκράτης

Re: Μου θέλετε και σεβασμό στο φύλο σας και αντισεξισμούς.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

John Brown Gun Club έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:06
Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:00
ότι ψέκα αυτές που ανταλλάσουν σεξ με αγαθά δεν το κάνουν λόγω αποκλεισμού το κάνουν γιατί απλά αυτό θεωρούν ως μέσο που τις ευνοεί, Κάποιες επιγέλουν να βρουν δουλειά ως δασκάλες, κάποιες ως κομμώτριες ξέρω γω, κάποιες απλά να πουλάνε το μουνί τους. Είναι πολύ πιο εύκολο να βγάλεις μια φωτογραφία το μουνί σου από το να κόβεις μαλλιά επί 8 ώρες
Αλλα και πολυ πιο προσοδοφορο: σε μια μερα θα βγαζουν οσα βγαζουν σ ενα μηνα ως κομμωτριες. Γιατι αραγε; Επειδη υπαρχει ζητηση. Το να κατηγορεις λοιπον αυτες τις γυναικες ως πουτανακια, ως ανηθικες δηλαδη, και ταυτοχρονα να παραβλεπεις την απιστευτη ζητηση και οικονομικα ωφελη ειναι υποκριτικο και κοντοφθαλμο.
δεν τις κατηγορώ ψέκα, όπως δεν κατηγορώ αυτόν που πουλάει ζιγκολίκι. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και ζει με αυτές
Από εκεί και πέρα ναι και τα πουτανάκια και οι ζιγκολό ανήθικα επιλέγουν να ζουν. Τι να κάνουμε τώρα;
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Καραμελίτσα έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:59 Τέλος πάντως, όσο σεξουαλικότητα είναι κάτι που γίνεται με λιγότερο από δύο ανθρώπους.
:smt005: :blm:
πολύ καλό!
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

ότι ψέκα αυτές που ανταλλάσουν σεξ με αγαθά δεν το κάνουν λόγω αποκλεισμού το κάνουν γιατί απλά αυτό θεωρούν ως μέσο που τις ευνοεί, Κάποιες επιγέλουν να βρουν δουλειά ως δασκάλες, κάποιες ως κομμώτριες ξέρω γω, κάποιες απλά να πουλάνε το μουνί τους. Είναι πολύ πιο εύκολο να βγάλεις μια φωτογραφία το μουνί σου από το να κόβεις μαλλιά επί 8 ώρες
Αλλα και πολυ πιο προσοδοφορο: σε μια μερα θα βγαζουν οσα βγαζουν σ ενα μηνα ως κομμωτριες. Γιατι αραγε; Επειδη υπαρχει ζητηση. Το να κατηγορεις λοιπον αυτες τις γυναικες ως πουτανακια, ως ανηθικες δηλαδη, και ταυτοχρονα να παραβλεπεις την απιστευτη ζητηση και οικονομικα ωφελη ειναι υποκριτικο και κοντοφθαλμο.
έστω να ακολουθήσω το σκεπτικό σου
άρα αφού υπάρχει ζήτηση δεν έχουν προσωπική ευθύνη, δεν είναι επιλογή τους
ας εφαρμόσουμε το σκεπτικό σου σε άλλες περιπτώσεις
υπάρχει ζήτηση στα ναρκωτικά άρα δεν φταίνε οι πρεζέμπορες και τα βαποράκια που επέλεξαν να κάνουν αυτή τη "δουλειά", φταίνε οι ναρκομανείς

και στη τελική, στη περίπτωση που συζητάμε δεν μιλάμε για φταίξιμο διότι δεν κάνουν κάτι κακό ή παράνομο
αλλά το να τις παρουσιάζεις ως θύματα, την στιγμή που ακολουθούν ΕΛΕΥΘΕΡΑ μια ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ, είναι εξωφρενικό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Δημοκράτης

γυναίκες που δεν είχα πρόσβαση στα αγαθά :lol:
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:06
του χαλάς το παραμύθι που έχει στο μυαλό του
όλες οι γυναίκες είναι αγαθές και θύματα
ό,τι κάνουν το κάνουν λόγω εξαναγκασμού από κακούς άντρες, δεν βαρύνονται από προσωπική ευθύνη
γενικά στο κόσμο του τζώνυ κανείς δεν βαρύνεται από προσωπικές ή συλλογικές ευθύνες πέραν από τους λευκούς άντρες, οι οποίοι είναι η πηγή όλων των κακών
αν κανεις η εχεις κανει χρηση πορνογραφιας, ακομα και δωρεαν, δεν δικαιουσαι να μιλας γι αυτη την ευθυνη ως αποκλειστικη των γυναικων που συμμετεχουν σε αυτη.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Δημοκράτης

αυτές εδώ έχουν βγάλει πριν τα 30 τους λιγότερα από όσα βγάζει ένας μηχανικός μέχρι να πάρει σύνταξη και ο άλλος πιστεύει ότι επέλεξαν αυτό αντί για να γίνουν ξέρω γω δασκάλες λόγω της πατριαρχίας :lol:
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:11 και στη τελική, στη περίπτωση που συζητάμε δεν μιλάμε για φταίξιμο διότι δεν κάνουν κάτι κακό ή παράνομο
αλλά το να τις παρουσιάζεις ως θύματα, την στιγμή που ακολουθούν ΕΛΕΥΘΕΡΑ μια ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ, είναι εξωφρενικό
Παράνομο μπορεί να μην είναι, είναι όμως ανήθικο και κακό. Και δεν φταίνε οι γυναίκες, φταίνε οι άντρες που είναι όλοι τους διψασμένοι για "σεξ" και η πορνογραφία είναι μια μορφή εκμετάλλευσης ως προς αυτό, μια αισχρή εμπορευματοποίηση της γυναίκας.
Δημοκράτης

Parrot έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:17
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:11 και στη τελική, στη περίπτωση που συζητάμε δεν μιλάμε για φταίξιμο διότι δεν κάνουν κάτι κακό ή παράνομο
Παράνομο μπορεί να μην είναι, είναι όμως ανήθικο και κακό. Και δεν φταίνε οι γυναίκες, φταίνε οι άντρες που είναι όλοι τους διψασμένοι για "σεξ" και η πορνογραφία είναι μια μορφή εκμετάλλευσης ως προς αυτό, μια αισχρή εμπορευματοποίηση της γυναίκας.
φίλε να σε ενημερώσω ότι τσόντες βλέπουν και οι γυναίκες σχεδόν στα ίδια ποσοστά που βλέπουν και οι άντρες και ότι επίσης στις τσόντες παίζουν και άντρες που μάλιστα πληρώνονται λιγότερο
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

με τη διαφορά ότι οι γυναίκες που εργάζονται στην πορνοβιομηχανία το κάνουν από επιλογή. είχαν την ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, αλλά ΕΠΕΛΕΞΑΝ να το κάνουν
ο,τιδήποτε άλλο είναι φεμινιστικές ΠΑΠΑΡΙΕΣ
είναι σαν να κατηγορείς τους ναρκομανείς επειδή υπάρχουν ναρκωτικά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:15 αυτές εδώ έχουν βγάλει πριν τα 30 τους λιγότερα από όσα βγάζει ένας μηχανικός μέχρι να πάρει σύνταξη και ο άλλος πιστεύει ότι επέλεξαν αυτό αντί για να γίνουν ξέρω γω δασκάλες λόγω της πατριαρχίας
Πραγματικά πιστεύουν μερικοί ότι δεν γίνονταν παρόμοια πριν την πατριαρχία;Bέβαια εικόνες από την κατάσταση του κόσμου πριν δέκα χιλιάδες χρόνια δεν έχουμε αλλά τι ακριβώς υπήρχε πριν την πατριαρχία και τι έκαναν άντρες και γυναίκες δεν πρέπει να είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουμε.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Οργισμένος έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:38 Η συμπτωση αποψεων μεταξυ μαρξιστων και σαλαφιστων στο θεμα της σεξουαλικοτητας των γυναικων δεν θα πρεπει να προκαλει εκπληξη.
Τι λες πάλι ρε πυροβόλημα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:11
έστω να ακολουθήσω το σκεπτικό σου
άρα αφού υπάρχει ζήτηση δεν έχουν προσωπική ευθύνη, δεν είναι επιλογή τους
ας εφαρμόσουμε το σκεπτικό σου σε άλλες περιπτώσεις
υπάρχει ζήτηση στα ναρκωτικά άρα δεν φταίνε οι πρεζέμπορες και τα βαποράκια που επέλεξαν να κάνουν αυτή τη "δουλειά", φταίνε οι ναρκομανείς

και στη τελική, στη περίπτωση που συζητάμε δεν μιλάμε για φταίξιμο διότι δεν κάνουν κάτι κακό ή παράνομο
Η επιλογη σχετιζεται με την αναγκη, και οι γυναικες που κανουν τετοιες επιλογες συνηθως δεν ειχαν αλλες καλυτερες. Επαναλαμβανω παντως, πως εαν αυτες οι φωτογραφησεις δεν αμοιβονταν αδρα, απλα δεν θα υπηρχαν.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

πατησιωτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:20
Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:15 αυτές εδώ έχουν βγάλει πριν τα 30 τους λιγότερα από όσα βγάζει ένας μηχανικός μέχρι να πάρει σύνταξη και ο άλλος πιστεύει ότι επέλεξαν αυτό αντί για να γίνουν ξέρω γω δασκάλες λόγω της πατριαρχίας
Πραγματικά πιστεύουν μερικοί ότι δεν γίνονταν παρόμοια πριν την πατριαρχία;Bέβαια εικόνες από την κατάσταση του κόσμου πριν δέκα χιλιάδες χρόνια δεν έχουμε αλλά τι ακριβώς υπήρχε πριν την πατριαρχία και τι έκαναν άντρες και γυναίκες δεν πρέπει να είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουμε.
πριν την πατριαρχία; :fp:
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 21:19
με τη διαφορά ότι οι γυναίκες που εργάζονται στην πορνοβιομηχανία το κάνουν από επιλογή. είχαν την ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, αλλά ΕΠΕΛΕΞΑΝ να το κάνουν
ο,τιδήποτε άλλο είναι φεμινιστικές ΠΑΠΑΡΙΕΣ
είναι σαν να κατηγορείς τους ναρκομανείς επειδή υπάρχουν ναρκωτικά
Η χρήση ναρκωτικών διώκεται ποινικά. :wave:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Kolovrat έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 20:58 Οι ζαίοι πήζουν που οι γυναίκες θέλουν να αρέσουν στους άντρες τι ζούμε ρε μαλάκα
Τι ζεις ρε κατακαημένε; Το εικονικό σου κόσμο ζεις όπου σε αυτόν η εμπορευματοποίηση της σεξουαλικότητας είναι αυτό που στη φύση λέμε οι γυναίκες θέλουν να αρέσουν σε άντρες και το αντίστροφο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”