!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Lord Brum έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 17:41 Ολοι ειναι ηλίθιοι πλην πουτσεστερ. Για να αναγκαστείς αντί για MENG στο Surrey να πας στο puchester για MSc είναι ξεκάθαρο τι συνέβη (<55 στο Σάρεϊ) άρα τα αστειακια για αποφοίτους και διδάκτορες πανεπιστημιων από τα οποία δεν περνούσες ούτε από έξω με λίγη προσοχή.
Έχω πάρει δύο υποτροφίες για τις βαθμολογίες μου από το Surrey, καλέ μου Λόρδε.

Θες να σου βάλω λινκ από το νήμα στο οποίο καραγελοιοποιείται ο Foscilis, που βγάζει στατιστικά από τον κώλο του για τον τουρισμό και τον ισοπεδώνω;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

hellegennes έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 17:44
Lord Brum έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 17:41 Ολοι ειναι ηλίθιοι πλην πουτσεστερ. Για να αναγκαστείς αντί για MENG στο Surrey να πας στο puchester για MSc είναι ξεκάθαρο τι συνέβη (<55 στο Σάρεϊ) άρα τα αστειακια για αποφοίτους και διδάκτορες πανεπιστημιων από τα οποία δεν περνούσες ούτε από έξω με λίγη προσοχή.

Θες να σου βάλω λινκ από το νήμα στο οποίο καραγελοιοποιείται ο Foscilis, που βγάζει στατιστικά από τον κώλο του για τον τουρισμό και τον ισοπεδώνω;
Θα περίμενα ότι θα προτιμούσες να μη γίνεται και πολύ κουβέντα γιά Στατιστική. Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Leporello έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 17:42 Αρα, δεν υπάρχει καμμία σχετική μελέτη. Την υπομονή που συνιστάς σε εμένα, θα πρέπει να την έχεις εσύ, πριν πανηγυρίσεις γιά την αποτυχία των εμβολίων.
Ποιος χέστηκε για εργαστηριακές μελέτες όταν υπάρχουν real world δεδομένα; Σε ποιο σύμπαν τα φαρμακευτικά δεδομένα από περιορισμένες μελέτες έχουν μεγαλύτερη αξία από την πραγματική επίδραση στο σύνολο του πληθυσμού;

Leporello έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 17:42πριν πανηγυρίσεις γιά την αποτυχία των εμβολίων.
Στ' αλήθεια, πιστεύεις ότι έχω καμμιά όρεξη να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τον κορωνοϊό για τα επόμενα 2 χρόνια; Σε αντίθεση με διάφορους εμβολιασμένους χρήστες του φόρουμ, που γουστάρουν πυρετούς, εμετούς και στενοχωριούνται που δεν είχαν συμπτώματα στην μια από τις δυο δόσεις, δεν έχω τάσεις μαζοχισμού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

GoBack έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 14:49 Εξυπνος παντως αυτος.Σου λεει δεν υπηρχε τοτε μαζικος εμβολιασμος.Σουλατσαριζαν ομως οι εμβολιασμενοι των κλινικων δοκιμων πολυ πριν την γαμα και την δελτα μεταλλαξη.
Έχουμε στοιχεία ότι οι εμβολιασμένοι των κλινικών δοκιμών ήταν πολλοί (πόσοι άραγε;) στις χώρες στις οποίες ξεπήδησαν οι θανατηφόρες μεταλλάξεις;
Εκτός από αυτό το στοιχείο αναφέρεται και σε έρευνα.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

hellegennes έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 17:44 ...

...
Έχω δύο υποτροφίες στη μηχανική,οπότε δικαιούμαι να έχω άποψη την απόλυτη λύση στην βιοιατρική,τη χημεία,τη μικροβιολογία,τη φαρμακολογία και την παπαρολογία.
Μαλάκα Otto Weininger κορόιδο πιάστηκες που πήγες και έγινες φαρμακοτρίφτης.Μηχανικός έπρεπε να γίνεις να μάθεις να τρέχεις και το φαρμακείο.
Άκου και τον άρχοντα που έχει δύο υποτροφίες...
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Στις μετακινήσεις γίνεται της πορναρας πάντως.

Πτήση προς και από νησί.
Δε ζητήθηκε πιστοποιητικό εμβολιασμού , ούτε κάποιο τεστ.
Το αεροπλάνο τίγκα.
Η επιβίβαση αποβίβαση με κλασικό ελληνικό τρόπο γιούργια ολοι μαζί.
Το λεωφορειακι του αεροδρομιου τίγκα.
Οι υπάλληλοι του αεροδρομιου με μάσκα σκουλαρίκι.

Η κυβερνηση μας δουλεύει.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Για το εμβόλιο δεν είναι υπεύθυνη για οτιδήποτε ούτε η φαρμακευτική βιομηχανία που το παράγει ούτε το κράτος ούτε και κανένας. Άρα δεν είναι όπως καμία άλλη περίπτωση φαρμάκου η εμβολίου. Σε υποχρεώνουν να το κάνεις αλλά την ευθύνη την έχεις εσύ. Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ναι έχω κάνει εμβόλιο δυο δόσεις.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 18:15 Στις μετακινήσεις γίνεται της πορναρας πάντως.

Πτήση προς και από νησί.
Δε ζητήθηκε πιστοποιητικό εμβολιασμού , ούτε κάποιο τεστ.
Το αεροπλάνο τίγκα.
Η επιβίβαση αποβίβαση με κλασικό ελληνικό τρόπο γιούργια ολοι μαζί.
Το λεωφορειακι του αεροδρομιου τίγκα.
Οι υπάλληλοι του αεροδρομιου με μάσκα σκουλαρίκι.

Η κυβερνηση μας δουλεύει.
Πήξτε. Δεν ευαισθητοποιούμαστε, δεν γινόμαστε όπως θέλετε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

ST48410 έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 17:49
Έχουμε στοιχεία ότι οι εμβολιασμένοι των κλινικών δοκιμών ήταν πολλοί (πόσοι άραγε;) στις χώρες στις οποίες ξεπήδησαν οι θανατηφόρες μεταλλάξεις;
Αυτος που εφτιαξε και το βιντεο για να κατακεραυνωσει τους Αρίστους δεν μπορουσε να το πει πρεπει να το ψαξουμε εμεις;
Το αστρα παντως χτυπαει 3/4 απο τις χωρες που εμφανιστηκαν οι μεταλλαξεις.

https://www.thelancet.com/journals/lanc ... 1/fulltext
This analysis includes data from four ongoing blinded, randomised, controlled trials done across the UK, Brazil, and South Africa
Between April 23 and Nov 4, 2020, 23 848 participants were enrolled and 11 636 participants (7548 in the UK, 4088 in Brazil) were included in the interim primary efficacy analysis.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

waldorf έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 18:10
hellegennes έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 17:44 ...

...
Έχω δύο υποτροφίες στη μηχανική,οπότε δικαιούμαι να έχω άποψη την απόλυτη λύση στην βιοιατρική,τη χημεία,τη μικροβιολογία,τη φαρμακολογία και την παπαρολογία.
Μαλάκα Otto Weininger κορόιδο πιάστηκες που πήγες και έγινες φαρμακοτρίφτης.Μηχανικός έπρεπε να γίνεις να μάθεις να τρέχεις και το φαρμακείο.
Άκου και τον άρχοντα που έχει δύο υποτροφίες...
Παρότι ως μηχανικός τα ξέρω όλα, το συγκεκριμένο είναι απάντηση σε μια μαλακία που πέταξε ο Λόρδος. Το χρησιμοποιείς εκτός context.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

GoBack έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 18:23
Αυτος που εφτιαξε και το βιντεο για να κατακεραυνωσει τους Αρίστους δεν μπορουσε να το πει πρεπει να το ψαξουμε εμεις;

This analysis includes data from four ongoing blinded, randomised, controlled trials done across the UK, Brazil, and South Africa
Between April 23 and Nov 4, 2020, 23 848 participants were enrolled and 11 636 participants (7548 in the UK, 4088 in Brazil) were included in the interim primary efficacy analysis.
Ναι, αλλά τώρα τι να πιστέψουμε; Ότι οι εμβολιασμοί ασκούν εξελικτική πίεση και δίνουν χειρότερες μεταλλάξεις και κανένα από τα προηγμένα κράτη δεν το έχει πάρει χαμπάρι να τους σταματήσει; Τι εξήγηση δίνεις; Γιατί και πέρσι που δεν είχαμε εμβόλια δεν σταματούσαμε να μετράμε νεκρούς.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Στην άκρη της γλώσσας μου το είχα για το πού έκανε η ΑΖ τις δοκιμές της, αλλά είπα να μην το πω. :lol:

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει συσχέτιση, αλλά η σύμπτωση είναι πολύ ακραία για να μην κάνεις πλάκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

hellegennes έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 18:24 ...
Παρότι ως μηχανικός τα ξέρω όλα, το συγκεκριμένο είναι απάντηση σε μια μαλακία που πέταξε ο Λόρδος. Το χρησιμοποιείς εκτός context.
Το είχα ξαναπεί για να σε πικάρω,αλλά πλέον το λέω σοβαρά (όσο σοβαρά μπορεί να με πάρει κανείς).
Ομοιάζεις με τον Αρίστο σε βαθμό κακουργήματος.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ST48410 έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 18:28 Ναι, αλλά τώρα τι να πιστέψουμε; Ότι οι εμβολιασμοί ασκούν εξελικτική πίεση και δίνουν χειρότερες μεταλλάξεις και κανένα από τα προηγμένα κράτη δεν το έχει πάρει χαμπάρι να τους σταματήσει;
Καλά, πέρα απ' αυτό, θες στ' αλήθεια να κάνουμε κριτική για το τι πήραν χαμπάρι και πότε τα προηγμένα κράτη;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

ST48410 έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 18:28

Ναι, αλλά τώρα τι να πιστέψουμε; Ότι οι εμβολιασμοί ασκούν εξελικτική πίεση και δίνουν χειρότερες μεταλλάξεις και κανένα από τα προηγμένα κράτη δεν το έχει πάρει χαμπάρι να τους σταματήσει; Τι εξήγηση δίνεις; Γιατί και πέρσι που δεν είχαμε εμβόλια δεν σταματούσαμε να μετράμε νεκρούς.
Δεν δινω εξηγηση αλλα αναρωτιεμαι γιατι αποκρυπτει στοιχεια ο τυπος του βιντεο και απλα μας μοστραρει τις ημερομηνιες των μεταλλαξεων απο τη wiki.Ειχαμε καμια 20αρια εμβολια τοτε σε κλινικες δοκιμες φασης 1-2 ασχετα που τα περισσοτερα απο αυτα δεν προχωρησαν.Ειδες ποσο ευκολα μπορει ενας ασχετος να κανει αντιλογο στους γιουτουμπαδες; :102:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”