Χαζός είσαι ή τον χαζό παριστάνεις; Ένα εμβόλιο που έχει το στέλεχος μιας έκδοσης του ιου δεν μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματικό για όλες τις εκδόσεις του ιού.Arisvilla έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 19:07 Χαχαχα το νέο που ακούμε τώρα από τους κουλικούς είναι οτι τα εμβόλια που κάνουμε δεν είναι για Δέλτα. Χαχαχαχαχαχα τι διαβάζουμε. Και λένε ψεκασμένους τους τσιπάκηδες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
- hellegennes
Ρε, καλέ μου άνθρωπε, το καταλαβαίνεις ότι έχει μηδενική αξία να πεις ότι το εμβόλιό σου έχει 99% αποτελεσματικότητα απέναντι στα 100 στελέχη που κυκλοφορούν σε ένα έτος; Αυτό δεν δείχνει την αποτελεσματικότητα απέναντι στην νόσηση σε έναν ιό, δείχνει ένα πολύ ελάχιστο μέρος της εικόνας που δεν έχει πρακτική αξία.
Όταν λέγαμε ότι δεν είναι ιδιαίτερα αναμενόμενο τα εμβόλια του κορωνοϊού να είναι πολύ αποτελεσματικότερα από της γρίπης, τι ακριβώς πιστεύεις ότι λέγαμε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Έχμ, όχι.hellegennes έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 16:27Εν τω μεταξύ δες πόσο χυδαία δήλωση. Γιατί, ρε σκουπίδι; Έχεις δικαίωμα να επιβάλλεις περιορισμούς εσαεί σε άτομα επειδή κινδυνεύουν (για σένα) να μπούνε σε ΜΕΘ; Επιλογή του δεν ήταν; Γι' αυτό δεν τις έχουμε τις ΜΕΘ; Για να νοσηλεύεται κόσμος αν χρειαστεί;Citroenakias έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 15:45 «Από ‘δω και μπρος, όποια περιοριστικά μέτρα κι αν ληφθούν, θα αφορούν μόνο ανεμβολίαστους, γιατί κανείς δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει περιορισμούς σε άνθρωπο που δεν κινδυνεύει να μπει σε ΜΕΘ» σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Τις ΜΕΘ τις έχουμε και για ένα σωρό άλλους που έκαναν το εμβολιό τους και τις χρειάζονται. Το χειμώνα οι περισσότερες ΜΕΘ καταλαμβάνονταν λόγω κοβιντ. Τώρα που υπάρχει εμβόλιο είναι έγκλημα κατά της κοινωνίας να καταλαμβάνονται από όσους δεν έκαναν το εμβόλιο. Οπότε, ναι, λοκντάουν στους ανεμβολίαστους μόνο, γιατί οι ΜΕΘ δεν προορίζονται μόνο για αυτούς .
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Δεν είναι αποτελεσματικό ένα εμβόλιο που έχει αποτελεσματικότητα 99%;hellegennes έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 19:09Ρε, καλέ μου άνθρωπε, το καταλαβαίνεις ότι έχει μηδενική αξία να πεις ότι το εμβόλιό σου έχει 99% αποτελεσματικότητα απέναντι στα 100 στελέχη που κυκλοφορούν σε ένα έτος; Αυτό δεν δείχνει την αποτελεσματικότητα απέναντι στην νόσηση σε έναν ιό, δείχνει ένα πολύ ελάχιστο μέρος της εικόνας που δεν έχει πρακτική αξία.
Όταν λέγαμε ότι δεν είναι ιδιαίτερα αναμενόμενο τα εμβόλια του κορωνοϊού να είναι πολύ αποτελεσματικότερα από της γρίπης, τι ακριβώς πιστεύεις ότι λέγαμε;
Καλά δεν είσαι σοβαρός.
Τι κάθομαι και μιλάω ρε γαμωτο...
Α δηλαδή τώρα δεν είναι αποτελεσματικό απέναντι στις μεταλλάξεις ε? Από την αρχή δεν ήξεραν οτι θα υπάρχουν μεταλλάξεις? Και μετά με αυτή τη λογική γιατί να μην ακολουθήσουμε τη λογική Πολάκη και να μην κάνουμε τώρα αυτό το εμβόλιο αφού επικρατεί η Δελτα και να κάνουμε μετά το εμβόλιο που λέει η Pfizer οτι θα πιάνει όλες τις μεταλλάξεις? Σύνελθε στην προσπάθεια σου να υπερασπιστείς την κυβέρνηση έχεις γίνει πιο γραφικός και από τον Πολάκη.axilmar έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 19:09Χαζός είσαι ή τον χαζό παριστάνεις; Ένα εμβόλιο που έχει το στέλεχος μιας έκδοσης του ιου δεν μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματικό για όλες τις εκδόσεις του ιού.Arisvilla έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 19:07 Χαχαχα το νέο που ακούμε τώρα από τους κουλικούς είναι οτι τα εμβόλια που κάνουμε δεν είναι για Δέλτα. Χαχαχαχαχαχα τι διαβάζουμε. Και λένε ψεκασμένους τους τσιπάκηδες
Αποτελεσματικότητα 99% ? Καλά που τα έχετε δει αυτά γραμμένα? Ελεος.axilmar έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 19:12Δεν είναι αποτελεσματικό ένα εμβόλιο που έχει αποτελεσματικότητα 99%;hellegennes έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 19:09Ρε, καλέ μου άνθρωπε, το καταλαβαίνεις ότι έχει μηδενική αξία να πεις ότι το εμβόλιό σου έχει 99% αποτελεσματικότητα απέναντι στα 100 στελέχη που κυκλοφορούν σε ένα έτος; Αυτό δεν δείχνει την αποτελεσματικότητα απέναντι στην νόσηση σε έναν ιό, δείχνει ένα πολύ ελάχιστο μέρος της εικόνας που δεν έχει πρακτική αξία.
Καλά δεν είσαι σοβαρός.
Τι κάθομαι και μιλάω ρε γαμωτο...
- hellegennes
Με την διαφορά ότι μιλάμε για ολόκληρο το έτος. Όταν λες ότι έχει αποτελεσματικότητα 40% το εμβόλιο της γρίπης εννοείς στα στελέχη που κυκλοφορούν στην διάρκεια εκείνου του έτους, όχι σε ένα στέλεχος για 2 εβδομάδες.axilmar έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 19:06 Δεν πάει έτσι. Κάθε χρόνο κάνουμε νέο εμβόλιο γριππης λόγω μεταλλάξεων του ιου της γριππης.
Η δε γρίπη δεν είναι καν ένας μόνο ιός. Είναι τρεις διαφορετικοί ιοί (διαφορετικά είδη δηλαδή) και το καθένα έχει από εκατοντάδες ως χιλιάδες διαφορετικά στελέχη, που όλα μεταλλάσσονται και έχουν άπειρες τοπικές μικροπαραλλαγές.
Όταν λέμε λοιπόν «έχει αποτελεσματικότητα 40%» εννοούμε ότι η πιθανότητα να νοσήσεις ή να νοσήσεις βαριά, μειώνεται στην διάρκεια του έτους κατά το αντίστοιχο ποσοστό.
Τι αξία έχει λοιπόν να πεις «το Χ εμβόλιο έχει 95% αποτελεσματικότητα» απέναντι σε ένα μόνο στέλεχος από τα πόσα θα κυκλοφορήσουν στην διάρκεια του έτους;
Μας νοιάζει η συνολική πιθανότητα να νοσήσεις στην διάρκεια του έτους. Χεστήκαμε για την δυνητική πιθανότητα να κολλήσεις μόνο το ένα στέλεχος από τα 100, λες και δεν ξέραμε ότι οι κορωνοϊοί μεταλλάσσονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 17 Ιούλ 2021, 19:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν είναι χαζός, εμμονικός είναι.axilmar έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 19:09Χαζός είσαι ή τον χαζό παριστάνεις; Ένα εμβόλιο που έχει το στέλεχος μιας έκδοσης του ιου δεν μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματικό για όλες τις εκδόσεις του ιού.Arisvilla έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 19:07 Χαχαχα το νέο που ακούμε τώρα από τους κουλικούς είναι οτι τα εμβόλια που κάνουμε δεν είναι για Δέλτα. Χαχαχαχαχαχα τι διαβάζουμε. Και λένε ψεκασμένους τους τσιπάκηδες
Και η εμμονή είναι κάτι σαν ιός που μεταλλάσσεται.
Μία από τις μεταλλάξεις της είναι και η χαζομάρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άμα το στέλεχος αυτό είναι που γεμίζει τις μεθ και τα νεκροταφεία, έχει και παραεχει.hellegennes έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 19:16Με την διαφορά ότι μιλάμε για ολόκληρο το έτος. Όταν λες ότι έχει αποτελεσματικότητα 40% το εμβόλιο της γρίπης εννοείς στα στελέχη που κυκλοφορούν στην διάρκεια εκείνου του έτους, όχι σε ένα στέλεχος για 2 εβδομάδες.axilmar έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 19:06 Δεν πάει έτσι. Κάθε χρόνο κάνουμε νέο εμβόλιο γριππης λόγω μεταλλάξεων του ιου της γριππης.
Η δε γρίπη δεν είναι καν ένας μόνο ιός. Είναι τρεις διαφορετικοί ιοί (διαφορετικά είδη δηλαδή) και το καθένα έχει από εκατοντάδες ως χιλιάδες διαφορετικά στελέχη, που όλα μεταλλάσσονται και έχουν άπειρες τοπικές μικροπαραλλαγές.
Όταν λέμε λοιπόν «έχει αποτελεσματικότητα 40%» εννοούμε ότι η πιθανότητα να νοσήσεις ή να νοσήσεις βαριά, μειώνεται στην διάρκεια του έτους κατά το αντίστοιχο ποσοστό.
Τι αξία έχει λοιπόν να πεις «το Χ εμβόλιο έχει 95% αποτελεσματικότητα» απέναντι σε ένα μόνο στέλεχος από τα πόσα θα κυκλοφορήσουν στην διάρκεια του έτους;
Μας νοιάζει η συνολική πιθανότητα να νοσήσεις στην διάρκεια του έτους.
Τι σόι λογική είναι αυτή τώρα; Δλδ άμα βρούμε το φάρμακο για ένα είδος καρκίνου να μην το παίρνουμε επειδή δεν θεραπευει και τα άλλα.ειδη ε;
Ωραιος.....
- hellegennes
Κάπου εδώ να θυμίσουμε ότι το εμβόλιο της γρίπης, που κυκλοφορεί το Φθινόπωρο, βασίζεται στα στελέχη που κυκλοφορούν τον Ιανουάριο του ίδιου έτους, δηλαδή 9 μήνες πριν.axilmar έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 19:09Χαζός είσαι ή τον χαζό παριστάνεις; Ένα εμβόλιο που έχει το στέλεχος μιας έκδοσης του ιου δεν μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματικό για όλες τις εκδόσεις του ιού.Arisvilla έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 19:07 Χαχαχα το νέο που ακούμε τώρα από τους κουλικούς είναι οτι τα εμβόλια που κάνουμε δεν είναι για Δέλτα. Χαχαχαχαχαχα τι διαβάζουμε. Και λένε ψεκασμένους τους τσιπάκηδες
Αλλά ας φτιάξουμε νέους κανόνες για το εμβόλιο του κορωνοϊού και ας πούμε ότι «μα είναι αποτελεσματικό, αφού λειτουργούσε στα στελέχη που κυκλοφορούσαν πριν 3 μήνες».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
likosmokeses
Εδώ είναι το νήμα που οι υποστηρικτές της κυβερνητικής επιχείρησης ''ελευθερία'' συμφωνούν με τους ψεκ οτι τα εμβόλια δεν μας προστατεύουν απο τις μεταλλάξεις;
- hellegennes
Είναι η λογική που λέει ότι δεν λες «είναι Χ% αποτελεσματικό απέναντι σε κάθε καρκίνο», λες «είναι Χ% αποτελεσματικό στον καρκίνο του φάρυγγα».axilmar έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 19:18 Τι σόι λογική είναι αυτή τώρα; Δλδ άμα βρούμε το φάρμακο για ένα είδος καρκίνου να μην το παίρνουμε επειδή δεν θεραπευει και τα άλλα.ειδη ε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Eχει ετοιμο εμβολιο ο κτηνιατρος για ολες τις μεταλλαξεις απλα περιμενει να ξεστοκαρει και το μπουστερ κατα το Σεπτεμβρη.Be patient.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πάντως οι κουλικοί εδώ είναι ικανοί τώρα να βγάλουν και τον Μπουρλά ψεκασμένο αν τους πει οτι το νυν εμβόλιο δεν προστατεύει από τις μεταλλάξεις. Ηδη άρχισαν να τα βάζουν με τον πρωθυπουργο του Ισραήλ και να λένε πως τα λέει αυτά με μηδέν θανάτους κτλ.GoBack έγραψε: 17 Ιούλ 2021, 19:26 Eχει ετοιμο εμβολιο ο κτηνιατρος για ολες τις μεταλλαξεις απλα περιμενει να ξεστοκαρει και το μπουστερ κατα το Σεπτεμβρη.Be patient.
Ακομα να γινει βιαιη προσαγωγη του κτηνιατρου?
Επρεπε ηδη να τον φερναν σιδεροδεσμιο
Ιατρός και εισαγγελέας θύματα του εμβολίου
https://www.zougla.gr/greece/article/ia ... u-emvoliou
Επρεπε ηδη να τον φερναν σιδεροδεσμιο
Ιατρός και εισαγγελέας θύματα του εμβολίου
https://www.zougla.gr/greece/article/ia ... u-emvoliou
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-