16,5SpAcE_PaNtHeR έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 18:38Πόσο χρονών είσαι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ριχτε καμια ιδεα τι να κανω με τον γοη...
- kongrosian
Re: Ριχτε καμια ιδεα τι να κανω με τον γοη...
Δεν εχω δει κανεναν,μονο ενα σεντερ μπακ ειχαμε και εφυγε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν με ενδιαφερουν οι ιδεολογιες, αρκει να μου αρεσει.
Μαζι του θελω μονο σεξ, όχι αισθημα. Λιγο ακομα να γραψω εδω μεσα, θα μου φυγει τελειως απο το μυαλο...Gherschaagk έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 18:26Όταν ο ένας θέλει σεξ και ο άλλος θέλει αίσθημα τότε τα πράγματα μπερδεύονται και εκείνος που θέλει αίσθημα πληγώνεται.
Για να εξαφανιστεί το σφίξιμο στο στομάχι προτείνω να βρεις ένα βιβλίο και να κάνεις αποστήθιση κειμένου μέχρι να αδειάσει το μυαλό σου. Αν δεν τα καταφέρεις με το βιβλίο, κάνε χορό, αποδεδειγμένα το μυαλό αδειάζει, μη σου πω πως κάνει και ρισταρτ.
Σε κάθε περίπτωση, ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΟΗ.
Εντελώς φιλικά γιατί δεν το έχεις και σε βλέπω να τρως τα μούτρα σου.
Το ξέρω πως θα κάνεις το ακριβώς αντίθετο αλλά έτσι είναι η ζωή.
Ε τότε αλλάζει το πράγμα. Κάνε διεπραγματευση. Να αυξήσει το 7λεπτο έστω σε 12λεπτο.Αλητάκι88 έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 20:18
Μαζι του θελω μονο σεξ, όχι αισθημα. Λιγο ακομα να γραψω εδω μεσα, θα μου φυγει τελειως απο το μυαλο...![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- kongrosian
ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ ΣΤΟΝ sys3xΑλητάκι88 έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 20:18Μαζι του θελω μονο σεξ, όχι αισθημα. Λιγο ακομα να γραψω εδω μεσα, θα μου φυγει τελειως απο το μυαλο...Gherschaagk έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 18:26Όταν ο ένας θέλει σεξ και ο άλλος θέλει αίσθημα τότε τα πράγματα μπερδεύονται και εκείνος που θέλει αίσθημα πληγώνεται.Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:10
Οτι και να ναι θελω να εξαφανιστει αυτο το πιασιμο στο στομαχι μου.
Για να εξαφανιστεί το σφίξιμο στο στομάχι προτείνω να βρεις ένα βιβλίο και να κάνεις αποστήθιση κειμένου μέχρι να αδειάσει το μυαλό σου. Αν δεν τα καταφέρεις με το βιβλίο, κάνε χορό, αποδεδειγμένα το μυαλό αδειάζει, μη σου πω πως κάνει και ρισταρτ.
Το ξέρω πως θα κάνεις το ακριβώς αντίθετο αλλά έτσι είναι η ζωή.![]()
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΕΞ
nowhere #παρεάκι
Τύπισσα, δεν υπάρχει friendzone εκ μέρους των ανδρών, εκτός αν η τύπισσα είναι σαν να τράκαρε με FH32.Juno έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:40Λοιπόν σε τέτοιους τύπους αρέσουν τα απλά πράγματα.
Από την άλλη αν καταλάβουν πως τους παρακολουθείς φρικάρουν, όπως όλοι μας δηλαδή, αλλά αυτοί φρικάρουν πιο εύκολα και πιο επιθετικά.
..........
..........
ΥΓ: Τώρα διάβασα και τα υπόλοιπα και διορθώνω.
Αν εχετε ήδη μιλήσει και είπε πως δεν θέλει σχέση, δεν μπορείς να επιμείνεις. Ειδικά αυτός, όπως τον περιγράφεις ανήκει στην κατηγορία ανθρώπων που αν πιέσεις δεν θα πάρεις ποτέ τιποτα από αυτούς. Απλώς κάνετε παρέα με μεγάλη προσοχή μην κολλήσετε στην friend zone.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Έχω στείλει ήδη, αλλά το... ξες, τι σχέση έχει;kongrosian έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 20:38ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ ΣΤΟΝ sys3xΑλητάκι88 έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 20:18Μαζι του θελω μονο σεξ, όχι αισθημα. Λιγο ακομα να γραψω εδω μεσα, θα μου φυγει τελειως απο το μυαλο...Gherschaagk έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 18:26
Όταν ο ένας θέλει σεξ και ο άλλος θέλει αίσθημα τότε τα πράγματα μπερδεύονται και εκείνος που θέλει αίσθημα πληγώνεται.
nowhere #παρεάκι
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Στην τελική επειδή δεν πολυκατάλαβα, να πας εσύ να γαμηθείς, αν θέλεις ξέρω γω.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Υπαρχει - εκτος αν θες να πηδηξεις την φιλη που σου κανει ανετες πασες - βαλε γκολ- χωρις να ιδρωσεις κ φυσικα να τα σκατωσεις ολαFeindflug έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 20:43Τύπισσα, δεν υπάρχει friendzone εκ μέρους των ανδρών, εκτός αν η τύπισσα είναι σαν να τράκαρε με FH32.Juno έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:40Λοιπόν σε τέτοιους τύπους αρέσουν τα απλά πράγματα.
Από την άλλη αν καταλάβουν πως τους παρακολουθείς φρικάρουν, όπως όλοι μας δηλαδή, αλλά αυτοί φρικάρουν πιο εύκολα και πιο επιθετικά.
..........
..........
ΥΓ: Τώρα διάβασα και τα υπόλοιπα και διορθώνω.
Αν εχετε ήδη μιλήσει και είπε πως δεν θέλει σχέση, δεν μπορείς να επιμείνεις. Ειδικά αυτός, όπως τον περιγράφεις ανήκει στην κατηγορία ανθρώπων που αν πιέσεις δεν θα πάρεις ποτέ τιποτα από αυτούς. Απλώς κάνετε παρέα με μεγάλη προσοχή μην κολλήσετε στην friend zone.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
vantono έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:13Αναχρονιστικές, σφόδρα συντηρητικές και φιλοπατριαρχικές και οι δικές σου αποψεις, και της νάιδας. Κουνήστε λίγο το κεφάλι σας, που για να κάνει καλό σεξ κάποιος, θα πρέπει να εχει βγάλει μελάνωμα 15 ώρες κατω απ'τον ήλιο στην οικοδομή ή αιμορροΐδες σαπίζοντας σε ένα γραφείο. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει ουσιαστικά, να ξέρετε: Όσο περισσότερη δουλειά, τόσο λιγότερος ελεύθερος χρόνος, τόσο περισσότερο άγχος και φυσικά, τόσο λιγότερο σεξ λόγω αντικούκου λόγω του άγχους. Ενα σκασμό άτομα γνωρίζω προσωπικά που το εχουν παθει αυτό, δεν το κατεβάζω απ'το κεφάλι μου.Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 17:59Βρε Αγι, κανεις σαν να μην καταλαβαινεις, ενας που δεν εκτονωνεται στην δουλεια, δεν κανει ουτε για σεξ, κανει μονο για μπιμπελο!Αγις έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 17:57
σορρυυυυ νομιζα πως τον ηθελε για να τις ριχνει καμποσους μπουτζους ημερησιως κ οχι να εχει χρημα για να την κερναει γκαζοζα οταν χανει στο πινοκλι στο καφενειο
Εν προκειμένω, στο μονο σημείο που συμφωνώ απόλυτα μαζί σας ειναι στο οτι φυσικά και αποτελεί μέγιστη κατάντια να τον ζει ο πατέρας του με χαρτζιλίκι. Αν όμως είχε πχ, κάποια ακίνητη περιουσία ή επιχείρηση στο όνομα του, ηταν εισοδηματίας και εισέπραττε ενώ κάθεται και τα ξύνει, μαγκιά του! Απ'τη στιγμή που η πορτοφόλα του γεμίζει με δικά του λεφτά, δεν μπορεις να του πεις κατι. Δεν μπορεις να τον απορρίψεις μονο και μονο επειδή ειναι "τεμπέλης".
Δεν χρειαζόντουσαν 2 παράγραφοι για να μας πεις πως είσαι φλώρος, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
διδαγμα απο την ιστορια κ τις συμβουλες των γυναικωνε του πχορουμ
δεν τρεχει τπτ αν στησω παγανια σε γκομενα που γουσταρω σε ερημικη τοποθεσια - πεταξω τον ματζικ οξω κ της πω να μου τον χαιδεψει
δεν τρεχει τπτ αν στησω παγανια σε γκομενα που γουσταρω σε ερημικη τοποθεσια - πεταξω τον ματζικ οξω κ της πω να μου τον χαιδεψει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ε όχι και γυναίκα ο Ο M G. Λίγο σέβας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτος ο sys3x δεν ξηγηθηκε καλα. Ο αλλος τυπος ειναι ωραιος απο δω μεσα, ο φωτογραφος, ο Rednick.kongrosian έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 20:38ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ ΣΤΟΝ sys3xΑλητάκι88 έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 20:18Μαζι του θελω μονο σεξ, όχι αισθημα. Λιγο ακομα να γραψω εδω μεσα, θα μου φυγει τελειως απο το μυαλο...Gherschaagk έγραψε: 15 Ιούλ 2021, 18:26
Όταν ο ένας θέλει σεξ και ο άλλος θέλει αίσθημα τότε τα πράγματα μπερδεύονται και εκείνος που θέλει αίσθημα πληγώνεται.
nowhere #παρεάκι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 104 Απαντήσεις
- 2934 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta