Ποια ειναι η πλακα, πηγα να τον αγγιξω την ωρα που μιλουσαμε μια φορα και εδειξε να το θελει!....Μωρε λες;....Το σκεφτομαι σοβαρα να το κανω δοθεισης ευκαιριας...Ευχαριστω Αλιεν συμπατριωτακι μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ριχτε καμια ιδεα τι να κανω με τον γοη...
Re: Ριχτε καμια ιδεα τι να κανω με τον γοη...
Η γυναικα προκαλει εαν ενδιαφερεται , διακριτικα ομως . Αλλιως η αρχικη προταση μου κερδαει νικαει .Καραμελίτσα έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:10Στον 21ο αιώνα ζούμε, η γυναικα αν θέλει κάτι το ζητάει, δε ζούμε στην εποχή των τρωγλοδυτών.Νon4me έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:07Σοβαρευτειτε ρε τροφιμοι . Ειδικα για γυναικα θα κανει μεγαλη εντυπωση στον ανδρα ενα απλο γεια ( αν δεν το λεν ηδη ) σε επομενο σταδιο αν λενε γεια ενα πως σε λενε , χαρηκα εμενα ετσι . εισαι απο δω γυρω κλπ . αν παει και του πει για καφε με τη μια θα ξυνισει αν ειναι σοβαρος εστω και λιγο ( σε φαση τι στερημενο ζουδι ειναι τουτο )Καραμελίτσα έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:02
Περπατάς με τα πόδια σου μέχρι να έρθεις δίπλα του. Του λες, γεια σου είμαι το αλητάκι88. Πάμε για καφέ;
Πως να τον προκαλεσω; Ολη μερα σπιτι ειναι! Και το αλλο κακο όπως σας ειπα λίγο καπου αλλου ειναι ότι με θελει ο πατερας του!!!!! Θα μπορουσα δηλαδη να γινω μανα του!!!!!!!!!!!! Πολυ μπλεξιμο.Νon4me έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:13Η γυναικα προκαλει εαν ενδιαφερεται , διακριτικα ομως . Αλλιως η αρχικη προταση μου κερδαει νικαει .Καραμελίτσα έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:10Στον 21ο αιώνα ζούμε, η γυναικα αν θέλει κάτι το ζητάει, δε ζούμε στην εποχή των τρωγλοδυτών.Νon4me έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:07
Σοβαρευτειτε ρε τροφιμοι . Ειδικα για γυναικα θα κανει μεγαλη εντυπωση στον ανδρα ενα απλο γεια ( αν δεν το λεν ηδη ) σε επομενο σταδιο αν λενε γεια ενα πως σε λενε , χαρηκα εμενα ετσι . εισαι απο δω γυρω κλπ . αν παει και του πει για καφε με τη μια θα ξυνισει αν ειναι σοβαρος εστω και λιγο ( σε φαση τι στερημενο ζουδι ειναι τουτο )
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Το γεγονός ότι γνωρίζεις πως έχει θέματα με το μυαλό του, θα βοηθήσει σημαντικά στη συνέχεια. Αν δεν το ήξερες, τότε θα αποκτούσες πρόβλημα στα καλά του καθουμένου. Τώρα, δεν ισχύει αυτό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
γραψε ενα αρλεκιν τοτενες τυπε . ολη μερα αυτος μεσα θα το διαβασει καποια στιγμη και θα συγκινηθείΑλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:15Πως να τον προκαλεσω; Ολη μερα σπιτι ειναι! Και το αλλο κακο όπως σας ειπα λίγο καπου αλλου ειναι ότι με θελει ο πατερας του!!!!! Θα μπορουσα δηλαδη να γινω μανα του!!!!!!!!!!!! Πολυ μπλεξιμο.Νon4me έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:13Η γυναικα προκαλει εαν ενδιαφερεται , διακριτικα ομως . Αλλιως η αρχικη προταση μου κερδαει νικαει .Καραμελίτσα έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:10
Στον 21ο αιώνα ζούμε, η γυναικα αν θέλει κάτι το ζητάει, δε ζούμε στην εποχή των τρωγλοδυτών.
Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:15Πως να τον προκαλεσω; Ολη μερα σπιτι ειναι! Και το αλλο κακο όπως σας ειπα λίγο καπου αλλου ειναι ότι με θελει ο πατερας του!!!!! Θα μπορουσα δηλαδη να γινω μανα του!!!!!!!!!!!! Πολυ μπλεξιμο.Νon4me έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:13Η γυναικα προκαλει εαν ενδιαφερεται , διακριτικα ομως . Αλλιως η αρχικη προταση μου κερδαει νικαει .Καραμελίτσα έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:10
Στον 21ο αιώνα ζούμε, η γυναικα αν θέλει κάτι το ζητάει, δε ζούμε στην εποχή των τρωγλοδυτών.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Υδράργυρος
Είναι μηδενικές οι πιθανότητες να κάνεις κάτι με άτομο που δεν επιθυμεί σχέση
- Dwarven Blacksmith
Μη το σκέφτεσαι, γίνε μάνα του. Έτσι θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να αλληλεπιδράσετε και να δεθείτε.Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:15Πως να τον προκαλεσω; Ολη μερα σπιτι ειναι! Και το αλλο κακο όπως σας ειπα λίγο καπου αλλου ειναι ότι με θελει ο πατερας του!!!!! Θα μπορουσα δηλαδη να γινω μανα του!!!!!!!!!!!! Πολυ μπλεξιμο.Νon4me έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:13Η γυναικα προκαλει εαν ενδιαφερεται , διακριτικα ομως . Αλλιως η αρχικη προταση μου κερδαει νικαει .Καραμελίτσα έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:10
Σκεφτηκα να του γραψω κατι και να το αφησω στην πορτα του να το διαβασει, αλλα φοβαμαι μηπως το παρει κανενας ξενος. Ουτε ο πατερας του δεν θα ηθελα να το διαβασει.Νon4me έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:17γραψε ενα αρλεκιν τοτενες τυπε . ολη μερα αυτος μεσα θα το διαβασει καποια στιγμη και θα συγκινηθείΑλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:15Πως να τον προκαλεσω; Ολη μερα σπιτι ειναι! Και το αλλο κακο όπως σας ειπα λίγο καπου αλλου ειναι ότι με θελει ο πατερας του!!!!! Θα μπορουσα δηλαδη να γινω μανα του!!!!!!!!!!!! Πολυ μπλεξιμο.Νon4me έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:13
Η γυναικα προκαλει εαν ενδιαφερεται , διακριτικα ομως . Αλλιως η αρχικη προταση μου κερδαει νικαει .
Ουτε για επτα λεπτα;;;;Υδράργυρος έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:17Είναι μηδενικές οι πιθανότητες να κάνεις κάτι με άτομο που δεν επιθυμεί σχέση
Γραψε γραμμα τοτενες αλλα δωστου το τετ α τετ χαιδευοντας απαλα τις φαλαγγες των δακτυλων του - δινοντας το ?Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:19Σκεφτηκα να του γραψω κατι και να το αφησω στην πορτα του να το διαβασει, αλλα φοβαμαι μηπως το παρει κανενας ξενος. Ουτε ο πατερας του δεν θα ηθελα να το διαβασει.Νon4me έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:17γραψε ενα αρλεκιν τοτενες τυπε . ολη μερα αυτος μεσα θα το διαβασει καποια στιγμη και θα συγκινηθείΑλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:15
Πως να τον προκαλεσω; Ολη μερα σπιτι ειναι! Και το αλλο κακο όπως σας ειπα λίγο καπου αλλου ειναι ότι με θελει ο πατερας του!!!!! Θα μπορουσα δηλαδη να γινω μανα του!!!!!!!!!!!! Πολυ μπλεξιμο.
Ο πατερας του ειναι ερωτυλος και ερωτικος, αλλα δεν με τραβαει τόσο όσο ο γιος του. Το σκεφτηκα και γω αυτο που λες. Αλλα να παω Λαρισα μεσω Ιωαννινων, δεν με τραβαει ρε συ!Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:18Μη το σκέφτεσαι, γίνε μάνα του. Έτσι θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να αλληλεπιδράσετε και να δεθείτε.Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:15Πως να τον προκαλεσω; Ολη μερα σπιτι ειναι! Και το αλλο κακο όπως σας ειπα λίγο καπου αλλου ειναι ότι με θελει ο πατερας του!!!!! Θα μπορουσα δηλαδη να γινω μανα του!!!!!!!!!!!! Πολυ μπλεξιμο.Νon4me έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:13
Η γυναικα προκαλει εαν ενδιαφερεται , διακριτικα ομως . Αλλιως η αρχικη προταση μου κερδαει νικαει .
Θα συγκινηθει λες με το γραμμα;Νon4me έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:21Γραψε γραμμα τοτενες αλλα δωστου το τετ α τετ χαιδευοντας απαλα τις φαλαγγες των δακτυλων του - δινοντας το ?Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:19Σκεφτηκα να του γραψω κατι και να το αφησω στην πορτα του να το διαβασει, αλλα φοβαμαι μηπως το παρει κανενας ξενος. Ουτε ο πατερας του δεν θα ηθελα να το διαβασει.Νon4me έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:17
γραψε ενα αρλεκιν τοτενες τυπε . ολη μερα αυτος μεσα θα το διαβασει καποια στιγμη και θα συγκινηθεί
- Υδράργυρος
Φθηνα παιρνειςΑλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:21Ουτε για επτα λεπτα;;;;Υδράργυρος έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:17Είναι μηδενικές οι πιθανότητες να κάνεις κάτι με άτομο που δεν επιθυμεί σχέση
Εσύ είσαι ελεύθερη;Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 11:37 Τον ειδα παλι χθες στο χωριο, σαν ηθοποιος του σινεμα μου εμοιασε, με το τσιγαρο στο στομα, μαγκακι και ετσι και με ενα σακιδιο στην πλατη του, πηγαινε μαλλον να παρει αυγα απο τις κοτες του. Πηγα να πω μεσα μου "δεν πα να γ....", αλλα το βουλωσα, με τραβηξε ο ζωικος του μαγνητισμος τρελα, με εβαλε μεσα στον δικο του χωρο, με χωρεσε μεσα στον δικο του χρονο, με ελκυσε όπως ολες τις φορες που τον ειδα και με επιασε εκεινο το κουμπωμα μεσα μου και το πιασιμο μεσα στο στομαχι. Απο χθες ειμαι καπως...δεν ξερω πως να το πω και δεν ξερω τί να κανω. Ο πατερας του μου ειχε πει ότι εχει ψυχολογικα προβληματα επειδη ειναι παιδι χωρισμενων γονιων και ετσι και ότι ειναι δυσκολος να πλησιαστει. Ωραια, αν ειναι αγριμι, εγω τί μπορω να κανω; Ξερω μονο ότι ο ερωτας θεραπευει, αλλα νομιζω ότι δεν ειμαι σε θεση να θεραπευσω τιποτα καθως δεν μπορω να τον πλησιασω. Εχετε καμια εξυπνη ιδεα τι θα μπορουσα να κανω μαζι του και πως θα μπορουσα να τον πλησιασω;
Για να ξέρω τι να απαντήσω.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 104 Απαντήσεις
- 2934 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
-
- 47 Απαντήσεις