Δεξης ακραιος της Μπετις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ριχτε καμια ιδεα τι να κανω με τον γοη...
Re: Ριχτε καμια ιδεα τι να κανω με τον γοη...
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Καραμελίτσα
Ναι, σίγουρα, το να του ζητήσει να βγει σε καφέ είναι βιασμός-παρενόχληση. Να τα ισοπεδώσεις όλα για να δικαιώσεις τον ακροσεξισμό σου. Εύγε.sys3x έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:50Όχι καλέ, αλλά δεν πρέπει να είναι και πολύ μακριά.Καραμελίτσα έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:44Δηλαδη σκοπεύεις πάς στο χωριό του αλητακίου να την πέσεις στον κούκλο; Ομολογώ δε σε είχα κόψει για τέτοιον.sys3x έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:40
Καλή ιδέα αυτή Λίτσα πάντως, κάνουμε απόπειρα βιασμού κι αν δεν μας κάτσει τον βγάζουμε βρώμα για πούστη σε όλο το χωριό.
![]()
Πατριαρχία Ισχυρή.
![]()
Για εσένα έλεγα βασικά, που παρέβλεψες τις προσκλήσεις σε βιασμό - ξες παρενόχληση και στην συνέχεια με ένα γλήγορο στο φτερό πόρισμα πρότεινες ότι είναι δυνητικά πούστης, εγώ απλά προσέθεσα να το κάναμε και βούκινο στο χωριό μπηκόζ γουάη νοτ.
*είμαι απολύτως σίγουρος ότι αντίστροφα, αν το αλητάκι μας ήτανε αλήτης, πάλι δεν θα είχες κανένα απολύτως πρόβλημα με τους έμφυλους ρόλους, ε Λίτσα;
![]()
![]()
Z
Μάθε πρώτα αν είναι κι αυτός gay μη φας κάνα βρωμοσκυλο.Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 11:37 Τον ειδα παλι χθες στο χωριο, σαν ηθοποιος του σινεμα μου εμοιασε, με το τσιγαρο στο στομα, μαγκακι και ετσι και με ενα σακιδιο στην πλατη του, πηγαινε μαλλον να παρει αυγα απο τις κοτες του. Πηγα να πω μεσα μου "δεν πα να γ....", αλλα το βουλωσα, με τραβηξε ο ζωικος του μαγνητισμος τρελα, με εβαλε μεσα στον δικο του χωρο, με χωρεσε μεσα στον δικο του χρονο, με ελκυσε όπως ολες τις φορες που τον ειδα και με επιασε εκεινο το κουμπωμα μεσα μου και το πιασιμο μεσα στο στομαχι. Απο χθες ειμαι καπως...δεν ξερω πως να το πω και δεν ξερω τί να κανω. Ο πατερας του μου ειχε πει ότι εχει ψυχολογικα προβληματα επειδη ειναι παιδι χωρισμενων γονιων και ετσι και ότι ειναι δυσκολος να πλησιαστει. Ωραια, αν ειναι αγριμι, εγω τί μπορω να κανω; Ξερω μονο ότι ο ερωτας θεραπευει, αλλα νομιζω ότι δεν ειμαι σε θεση να θεραπευσω τιποτα καθως δεν μπορω να τον πλησιασω. Εχετε καμια εξυπνη ιδεα τι θα μπορουσα να κανω μαζι του και πως θα μπορουσα να τον πλησιασω;
Πες μας και βλέπουμε.
Ποιας κουλτούρας αγάπη μου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ούουου, με τάπωσες τώρα Λίτσα.Καραμελίτσα έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:02Ναι, σίγουρα, το να του ζητήσει να βγει σε καφέ είναι βιασμός-παρενόχληση. Να τα ισοπεδώσεις όλα για να δικαιώσεις τον ακροσεξισμό σου. Εύγε.sys3x έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:50Όχι καλέ, αλλά δεν πρέπει να είναι και πολύ μακριά.Καραμελίτσα έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:44
Δηλαδη σκοπεύεις πάς στο χωριό του αλητακίου να την πέσεις στον κούκλο; Ομολογώ δε σε είχα κόψει για τέτοιον.
Για εσένα έλεγα βασικά, που παρέβλεψες τις προσκλήσεις σε βιασμό - ξες παρενόχληση και στην συνέχεια με ένα γλήγορο στο φτερό πόρισμα πρότεινες ότι είναι δυνητικά πούστης, εγώ απλά προσέθεσα να το κάναμε και βούκινο στο χωριό μπηκόζ γουάη νοτ.
*είμαι απολύτως σίγουρος ότι αντίστροφα, αν το αλητάκι μας ήτανε αλήτης, πάλι δεν θα είχες κανένα απολύτως πρόβλημα με τους έμφυλους ρόλους, ε Λίτσα;
![]()
![]()
Πάω να βρω μια τρύπα τώρα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Του βιαζμού, είναι η φάση που την πέφτεις σε κάποιον βίαια είτε γουστάρει είτε όχι αρκεί να είσαι Άντρας.
.
.
Ήταν βίαιο πέσιμο αυτο που περιέγραψε ο omg εννοείς; θα σου πω. Βίαιο όχι αλλά ανεπίτρεπτο ναι. Κατά την γνώμη μου,.απο την στιγμή που δεν έχεις πράσινο φως δεν μπορείς να πας να κωλοτριβεσαι στον άλλο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το να σου τρίβει τον μπούστο του κάποιος ημίγυμνος (αντίστοιχα) ναι όντως, δεν είναι βίαιο.Naida έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:11Ήταν βίαιο πέσιμο αυτο που περιέγραψε ο omg εννοείς; θα σου πω. Βίαιο όχι αλλά ανεπίτρεπτο ναι. Κατά την γνώμη μου,.απο την στιγμή που δεν έχεις πράσινο φως δεν μπορείς να πας να κωλοτριβεσαι στον άλλο.
Εγώ είχα στο μυαλό μου την πρόταση του βαλαντώνου βέβαια αλλά δε γαμείς, σιγά.
.
.
Να τον ακουμπήσει είπε. Αλλά όπως σου είπα, προσωπικά το θεωρώ ανεπίτρεπτο.sys3x έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:13Το να σου τρίβει τον μπούστο του κάποιος ημίγυμνος (αντίστοιχα) ναι όντως, δεν είναι βίαιο.Naida έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:11Ήταν βίαιο πέσιμο αυτο που περιέγραψε ο omg εννοείς; θα σου πω. Βίαιο όχι αλλά ανεπίτρεπτο ναι. Κατά την γνώμη μου,.απο την στιγμή που δεν έχεις πράσινο φως δεν μπορείς να πας να κωλοτριβεσαι στον άλλο.sys3x έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:07
Του βιαζμού, είναι η φάση που την πέφτεις σε κάποιον βίαια είτε γουστάρει είτε όχι αρκεί να είσαι Άντρας.
![]()
Εγώ είχα στο μυαλό μου την πρόταση του βαλαντώνου βέβαια αλλά δε γαμείς, σιγά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γω παλι ξες τι σκεφτομαι; Ότι οταν χωρισαν οι γονεις του ηταν 8 χρονων και πληγωθηκε πολυ, τσακιστηκε το μεσα του. Απο τότε ολες τις γυναικες τις βλεπει σαν σκευη ηδονης σαν να λεει στην μανα του "αυτη ειναι η αξια σου ηλιθια!"...kongrosian έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:40ίσως τον προσέγγισες άτσαλα, απότομα... ίσως λόγω των ψυχολογικών που έχει είναι ευαίσθητος και θέλει πιο ειδική αντιμετώπιση...
από εδώ και μπρος όταν είναι να τον συναντήσεις, θα φοράς φορεματάκι πολύχρωμο, κορδέλα στα μαλλιά, θα κρατάς απόσταση, θα στέκεις και θα τον χαιρετάς ανασηκώνοντας το ένα πόδι, και προτάσσοντας το χέρι και το σώμα προς το μέρος του χαριτωμένα. "έιιι Σταύροοοο, καλά;;;" θα λες...![]()
Το περιμενω αυτο πως και πως, την επομενη φορα που θα περπατησω προς το μερος του θα ειμαι καπως ετσι ντυμενη και θα προσπαθησω να τον αγγιξω, για να δουμε τί θα κανει.omg kai 3 lol έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:48Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 12:07 Τον ειδα παλι χθες στο χωριο, σαν ηθοποιος του σινεμα μου εμοιασε, με το τσιγαρο στο στομα, μαγκακι και ετσι και με ενα σακιδιο στην πλατη του, πηγαινε μαλλον να παρει αυγα απο τις κοτες του. Πηγα να πω μεσα μου "δεν πα να γ....", αλλα το βουλωσα, με τραβηξε ο ζωικος του μαγνητισμος τρελα, με εβαλε μεσα στον δικο του χωρο, με χωρεσε μεσα στον δικο του χρονο, με ελκυσε όπως ολες τις φορες που τον ειδα και με επιασε εκεινο το κουμπωμα μεσα μου και το πιασιμο μεσα στο στομαχι. Απο χθες ειμαι καπως...δεν ξερω πως να το πω και δεν ξερω τί να κανω. Ο πατερας του μου ειχε πει ότι εχει ψυχολογικα προβληματα επειδη ειναι παιδι χωρισμενων γονιων και ετσι και ότι ειναι δυσκολος να πλησιαστει. Ωραια, αν ειναι αγριμι, εγω τί μπορω να κανω; Ξερω μονο ότι ο ερωτας θεραπευει, αλλα νομιζω ότι δεν ειμαι σε θεση να θεραπευσω τιποτα καθως δεν μπορω να τον πλησιασω. Εχετε καμια εξυπνη ιδεα τι θα μπορουσα να κανω μαζι του και πως θα μπορουσα να τον πλησιασω;Αλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 11:37 Μου ειπε ότι δεν επιθυμει σχεση γιατι εχει πληγωθει οποτε εμενα θα με ηθελε για 7 λεπτα, αλλα καποια αλλη φορα μου ειπε ότι νομιζει ότι εγω εχω αναγκη απο σχεση. Θελω να τον ξαναπλησιασω και να του πω ότι τον θελω και γω μονο γι αυτα τα γαμημενα 7 λεπτα. Να περιμενω να τον ξανασυναντησω τυχαια στον δρόμο, ή να παω σπιτι του να του το πω;
δεν προκειται να συνεννοηθειτε με τα λογια, μπορει να εισαι 37 κι αυτος 32 αλλα συναισθηματικα ειναι 15 οποτε φερσου αναλογα σα να αποπλανεις νεανια, την επομενη φορα λοιπον που θα συναντηθειτε φροντισε να φορας κατι προκλητικο χωρις σουτιεν,
πλησιασε τον βαλε τα καλλη σου στο οπτικο του πεδιο προτασσοντας τα επιδεικτικα, πλησιασε τον και πεστου ψυθιριστα ενα "γεια" ακουμπωντας τον με το στηθος και τα μαλλια, εν αναγκη χαιδεψε τα ή βαλε το χερι του να στα χαιδεψει
αν παραμεινει ασυγκινητος δεν υπαρχει σωτηρια, αλλα τουλαχιστον θα ξερεις
vagabondo έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:50 Λοιπόν, θα περνάς τις μεσημεριανές ώρες έξω από το παράθυρο του δωματίου του τις μεσημεριανές ώρες φωνάζοντας: Λούγκρα! Λουύγκρα! και θα τρέχεις προς το κοτέτσι. Αν δεν είναι γκέι, θα τσατιστεί, θα σε πάρει στο κυνήγι και θα πάρεις το ποθούμενο 7λεπτο στο κοτέτσι.![]()
Ναι μωρε, ας παει στα κομματια!kongrosian έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:53 τέλος πάντων. αν δεν γίνει τίποτα, έχουμε εδώ στο πχορουμ ένα σωρό παιδιά.
Συνηθως η στερηση της μητερας κανει το αντρα αρνητικο σε σχεσεις αγαπηςΑλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:28
Γω παλι ξες τι σκεφτομαι; Ότι οταν χωρισαν οι γονεις του ηταν 8 χρονων και πληγωθηκε πολυ, τσακιστηκε το μεσα του. Απο τότε ολες τις γυναικες τις βλεπει σαν σκευη ηδονης σαν να λεει στην μανα του "αυτη ειναι η αξια σου ηλιθια!"...![]()
Ειναι ο φοβος της συνδεσης και η απωλεια...
Ακριβώς.Blackdog έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:37Συνηθως η στερηση της μητερας κανει το αντρα αρνητικο σε σχεσεις αγαπηςΑλητάκι88 έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:28
Γω παλι ξες τι σκεφτομαι; Ότι οταν χωρισαν οι γονεις του ηταν 8 χρονων και πληγωθηκε πολυ, τσακιστηκε το μεσα του. Απο τότε ολες τις γυναικες τις βλεπει σαν σκευη ηδονης σαν να λεει στην μανα του "αυτη ειναι η αξια σου ηλιθια!"...![]()
Ειναι ο φοβος της συνδεσης και η απωλεια...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 104 Απαντήσεις
- 2934 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
-
- 47 Απαντήσεις